.:.: Darkness.4.Eternity :.:.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Role-play
Autor Mesaj
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

Data inscrierii: 29/Noi/2008

MesajTrimis: 29/11/2008 23:27    Titlul subiectului: .:.: Darkness.4.Eternity :.:. Raspunde cu citat (quote)

Nu cred k are rost sa mai explic titlul, banuiesc k va veti da seama ce inseamna si cam ce legatura are titlul cu plotul si ceea ce va urma ;)). Din moment ce am primit acordul si am rugat "inspiratia" sa stea in creierasul meu inca cateva ore, mi-a venit o mica idee si sper sa va placa. Dar, inainte de toate ...

* Reguli ( simple si care trebuiesc respectate ) : *

1. Ti-ai ales un personaj, te tii de el!
2. Daca nu vrei un personaj canon, iti poti crea tu unul, dar inainte sa participi trebuie sa faci o mica descriere despre personajul tau ( nume, varsta, specie, trecut, familie, personalitate, descriere fizica, ce-i place, ce nu-i place, etc ).
3. Nu faceti spam! Acesta este un topic in care se vor posta regulile, plotul, personajele si persoanele care vor sa participe la acest rpg : aici pot pune chiar sugestii, nelamuriri si nemultumiri cu privire la rpg-ul nostru ^^
4. Cititi fiecare post, ca sa stiti ce sa postati : sa pastram ordinea timpurilor.
5. Un post trebuie sa aibe cel putin 10 randuri, daca nu 15, in care sa aveti si descriere, naratiune si dialog. Nu doar dialog si quote-uri >.>
6. Pentru fiecare regula incalcata, rog un admin/moderator sa creasca nivelul warn.

Nu cred k sunt reguli grele, mult prea simple pt inceput.
Asta e un rpg de incercare ;)) .... Asa pot sa vad si eu cat de serios ia cineva jocul asta ^_^ ( fara suparare, am zis l modul general ).

Acum, povestea :

* What's all about? * : Plot ( plot = poveste, rezumat, scenariu ).

~ Cand inca o petala din minunatii tai ani se vor scutura alene, vibrand intr-un ritm armonios si placut, priveste cu mandrie, gandindu-te neincetat la restul de petale ce inca nu s-au scuturat … ~

Sunt 13 petale minunate, fiecare petala care apare din “senin”, in timp ce scade. Timpul trece, de parca ar fi de acord sa se intample ceva. Odata cu trecerea inevitabila a timpului, fiecare petala cade, dar in acelasi timp creste in varsta. Aceea varsta de 13 ani reprezinta viata unei tinere vrajitoare, cu puteri iesite din comun, dar inca in stadiul de adormire, care inca nu-si cunoaste identitatea adevarata si nici trecutul, crezand ca ea fusese toata viata singura, parintii ei abandonandu-o la nastere si fiind gasita de o batranica Incuiata, care cunoaste totul despre Lumea Vrajitoareasca.

Dar acela nu este nici pe departe adevarul : parintii ei au fost ucisi, in urma cu doar 13 ani, in timp ce incercau sa o protejeze de unul dintre cei mai de temut Vrajitori, practicant al Magiei Negre din toata lumea. Acesta trebuia sa ucida ultima familie ramasa in viata pe acest Pamant, pentru a-i putea fi rupt blestemul care fusese pus de unul din stramosii familiei fetitei care avea doar cateva luni. Acesta nu a reusit sa se atinga de fetita, dar mama ei a fost nevoita sa-i sigileze puterile care-i permiteau sa foloseasca Magia Neagra la un nivel mai mare decat oricine, iar tatal reusind sa-l distruga in acelasi timp in care erau ucisi de cel pe care trebuiau sa-l fereasca de fetita.

Fetita a fost gasita de o batranica Incuiata, care a luat-o sub custodia ei, ca sa o ingrijeasca si care-i stia pe parintii ei, jurandu-i mamei ca avea sa ia secretul in mormant cu aceasta, in ziua in care va muri. Cu singura conditie de-a o invata elementele de baza si de-ai face cunostiinta la 13 ani cu cel care avea sa o ingrijeasca in cazul in care parintii ei aveau sa pateasca ceva. Ceea ce ei nu stiau era ca acel Vrajitor pe care il distruse in acelasi timp in care erau si ei distrusi, avea o fiica, careia ii spusese tot si pe care o invatase aceleasi lucruri pe care le stia, iar fetita lui, care era de aceeasi varsta cu cea care traieste, doreste razbunare …

Vroiam sa mai detaliez, dar sa zicem ....
Acum, personajele :

1. Alicya, vrajitoare, 13 ani ; fiica unor parintii care isi sacrificasera viata ca sa o protejeze si totodata ii sigilasera puterile ca sa nu faca rau lumii ( dar si propriei persoane ). Se indragosteste, pe parcurs, de Alex. : [luata de Sheila Vanek]

2. Batranica Cynthia, Incuiata, 68 d ani ; a luat-o in grija ei, in momentul in care i-au murit parintii, totodata vorbind cu mama Aliciei ca sa nu-i spuna niciodata adevarul.

3. Meyra, vrajitoare, 13 ani ; fiica vrajitorului care a fost ucis de parintii Aliciei ; vrea sa se razbune si pentru asta se straduieste din greu sa invete tainele ascunse ale Magiei Negre, chiar daca tatal ei a invatat-o. Il iubeste pe Alex, desi stie ca acesta nu-i va acorda atentie. : [luata de Dobby's girlfriend]

4. Anne, Incuiata, 15 ani ; amica cu Alicya, inca de mica, dar pe care nu o prea suporta, din motive inca necunoscute ; ar face orice ca sa devina mai puternica, rațiune pentru care este orgolioasa. Il place pe Marco, dar el o ignora, luand toate actele ei in gluma. : [luata de Slytherin Princess ]

5. Cathie, Incuiata, 13 ani ; poate singura prietena apropiata si care o intelege pe Alicya, desi Cathie nu e Vrajitoare; ar face absolut orice ca sa-si vada prietena in siguranta.

6. Alex, vrajitor, 17 ani; a fost invatat de mic cu Greul, mama lui abandonandu-l in mijlocul iernii; este indiferent si rece, dar in acelasi timp cordial si mereu sa-si ajute prietenii cand au nevoie, chiar daca nu arata. O place pe Alicya, dar nu isi arata sentimentele, preferand sa o protejeze in acest mod. : [luat de ciuciumuciu]

7. Samantha, vrajitoare, 27 de ani; matusa lui Alex; ea a fost cea care a avut grija de Alex si l-a invatat cele mai multe lucruri; este foarte suparata pe sora ei, mama lui Alex, despre care nu stie nimic, printre care nici motivul pt care l-a abandonat. : [luata de .Hermy.]

8. Rei, vrajitor, 16 ani; este servitorul Meirei si face orice ii spune aceasta; isi ascunde sentimentele, desi o iubeste pe Meyra. Parintii sai au fost ucisi in timpul ce dormeau, intr-o noapte de catre un Incuiat betiv.

9. Sheila, vrajitoare, 35 de ani; mama lui Alex, care l-a abandonat, inca de mic din motive inca necunoscute; isi vrea fiul inapoi, desi stie ca nu are nici o sansa.

10. Marco, vrajitor, 20 de ani ; amicul lui Alex si totodata cel mai zapacit si afectuos din toata gasca; ar face orice numai ca sa-i vada zambind pe prietenii lui, dar in acelasi timp este si serios cand vine vorba sa-i apere. Are o oarecare afectiune pentru matusa lui Alex, dar nu doreste sa afiseze adevaratele sentimente. : [luat de Candy]

Acum :

1. Daca vreti sa va faceti alt personaj, ok, dar mentionati ceea ce am spus in Regulament.
2. Va alegeti un persona, precizati aici si ma intrebati p mn daca aveti trebuință de anumite informatii.
3. Pozele vi le alegeti singurei ^___^, cum va place voua ;))
4. Ideea e sa ne distram, nu sa ne batem joc >.>
5. Repet, aici postai idei, nemultumiri, inscrieri, etc, iar eu voi ruga un admin sa il puna ca Pin sau vad eu, k nu mai stiu codurile d p myforum. M-am dezobisnuit cu myforum ;))

Asa, acum sa-mi aleg si eu personajul.
Eu o vreau pe Alicya, dar daca nu-i convine cuiva ( sa zicem 10 voturi impotriva - adica eu sa nu o iau pe Alicya ), atunci imi creez propriul personaj ^___^
E bine, asa? ;;)

... You do know what to choose, no? ...

Ultima modificare efectuata Sheila Vanek la 15/12/2008 19:56, modificat de 7 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Candy
half-blood prince
half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008
Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X

MesajTrimis: 29/11/2008 23:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmmm... cred k l'as lua pe Marco :-D imi pare cel mai aproximativ de mine ca caracter... :-D
acu pun si poza :-D

.:.: Darkness.4.Eternity :.:. .:.: Darkness.4.Eternity :.:.
Sus
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 29/11/2008 23:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmm, dar eu cred ca trebuie de facut role-playul normal. Nu un subiect, dar un topic intreg macar, sa ne postam cate un subiect cu personajul. Nu pot eu asa intr-un subiect sa fac tot. :'-(
Candy
half-blood prince
half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008
Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X

MesajTrimis: 30/11/2008 00:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

va necesită sa te inveti :lol: asta nu ti'i private role-plau :lol:
Sus
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 30/11/2008 12:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
Hmm, dar eu cred ca trebuie de facut role-playul normal. Nu un subiect, dar un topic intreg macar, sa ne postam cate un subiect cu personajul. Nu pot eu asa intr-un subiect sa fac tot. :'-(

Nu stiu ce-ai zis, dar cred k ai dreptate Smile)
Si vorba ta, Candy, e un roleplay public, nu privat >.<Eu>.<

deci, pot sa o folosesc pe pe Alicya ^_^. Yey :X
Anyway, povestea e doar rezumat, totul se va desfasura pe parcurs :P

Sus
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

Data inscrierii: 28/Aug/2008

MesajTrimis: 30/11/2008 13:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

3. Meyra, vrajitoare, 13 ani ; fiica vrajitorului care a fost ucis de parintii Aliciei ; vrea sa se razbune si pentru asta se straduieste din greu sa invete tainele ascunse ale Magiei Negre, chiar daca tatal ei a invatat-o. Il iubeste pe Alex, desi stie ca acesta nu-i va acorda atentie.

Sa zicem =)) mi-a fost lene sa citesc plotul, dar cred ca e bun =))
http://thedonnerafterparty.deviantart.com/art/cali-girl-55748035

mi-e lene s-o iau in calculator, etc :-"
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 30/11/2008 22:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

4. Anne, Incuiata, 15 ani ; amica cu Alicya, inca de mica, dar pe care nu o prea suporta, din motive inca necunoscute ; ar face indiferent ce ca sa devina mai puternica, motiv pentru care este orgolioasa. Il place pe Marco, dar el o ignora, luand toate actele ei in gluma.

Pun poza mai apoi.
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 01/12/2008 10:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu mai astept, iar atunci cand se vor aduna mai multi, voi deschide topicul si voi face introducerea ^____^
asa ar fi frumos :P

Sus
ciuciumuciu
chamber of secrets
chamber of secrets
ciuciumuciu

Data inscrierii: 15/Noi/2008

MesajTrimis: 07/12/2008 02:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

6. Alex, vrajitor, 17 ani; a fost invatat de mic cu Greul, mama lui abandonandu-l in mijlocul iernii; este indiferent si rece, dar in acelasi timp prietenos si mereu sa-si ajute prietenii cand au nevoie, chiar daca nu arata. O place pe Alicya, dar nu isi arata sentimentele, preferand sa o protejeze in acest mod.

asta da .imi place deja de acum de el..iar acum o poza..sa vedem ce am eu pe aici.
.:.: Darkness.4.Eternity :.:. .:.: Darkness.4.Eternity :.:.

si mai am o intrebare...de exemplu daca pe parcurs eu nu vreau ca Alex sa se indragosteasca de Alicya pot sa schimb de cine sa ii placa sau asa? ca sa stiu de la bun inceput
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 10/12/2008 21:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dap, poti sa schimbi. Da' pe moment as vrea sa ramana asa ;))
Adica 2,3 capitole ;)). cum va cunoaste pe altcineva sau descopera ca place mai mult pe altcineva, isi poate transforma ;))

Deci ai voie ^_^
Vreau si eu sa incepem inițialul chapter soon.
Asa k rog cine are chef de rpg sa-si aleaga personajul.
Voi incepe in vacanta de iarna, deci sper sa avem personaje pana atunci ;))
Mentione k voi deschide un topic nou ;))

Sus
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 14/12/2008 11:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mdeci, scuzati pt dublu posting, dar vreau sa fac un anunt.
Pana pe 19 decembrie aveti timp sa va alegeti un personaj sau sa vi-l creati ^_^
Daca nu ia nimeni personajele canon, ne vom descurca cu ce avem ;))). Eventual voi lua eu unul de rezerva ;)))
Anyway, o sa deschid primul topic -0 primul chapter saptamana viitoare k acum chiar nu am timp T_T

Multumesc ^_^

Sus
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 14/12/2008 13:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dar pot sa am un personaj canon si unul creat de mine?
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 14/12/2008 16:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dap ^__^, dar sa ai grija de ambele.

Sus
.Hermy.
newbie
newbie
.Hermy.

Data inscrierii: 13/Dec/2008

MesajTrimis: 14/12/2008 17:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

7. Samantha, vrajitoare, 27 de ani; matusa lui Alex; ea a fost cea care a avut grija de Alex si l-a invatat cele mai multe lucruri; este foarte suparata pe sora ei, mama lui Alex, despre care nu stie nimic, printre care nici motivul pt care l-a abandonat.

sper ca nu e luat
Sus
ciuciumuciu
chamber of secrets
chamber of secrets
ciuciumuciu

MesajTrimis: 14/12/2008 23:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mai multi maaaai multi..:D:D
rm_cristian
philosopher stone
philosopher stone
rm_cristian

Data inscrierii: 18/Feb/2008

MesajTrimis: 15/12/2008 01:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pot sa imi creez eu un personaj? :-D
Sus
ciuciumuciu
chamber of secrets
chamber of secrets
ciuciumuciu

MesajTrimis: 15/12/2008 18:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da poti atata timp cat de tii de el..
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 15/12/2008 19:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Slytherin Princess : Dap, poti sa ai si Canon, atata timp cat ai grija de cele două personaje ^_^.
Parca am mai zis odata asta:|
Am deja-vu.

.Hermy. : Nup, nu e ^_^
Acceptata.

rm_cristian :dap, dar sa faci o mica fisa, cum am precizat in inițialul post.

Sus
rm_cristian
philosopher stone
philosopher stone
rm_cristian

Data inscrierii: 18/Feb/2008

MesajTrimis: 16/12/2008 11:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

okz atunci:

Nume: Christian,19 ani, vrea sa devina vrajitor "cu acte in regula", Pai este un baiat cu bani, cam fitos doar cand discuta cu cineva, in adancul sufletului este un baiat mai timid si inchis in el. Are o familie mica (mama,tata si frate) de restul rudelor nu stie nimic. Imi place mult muzica, canta la chitara si sta mai tot momentul in camera lui. Nu ii plac paianjenii si oamenii falsi.

Poza: http://www.gossipgirlinsider.com/gallery/dan-humphrey-photo/

Nu am mai pus poza, ca pana o copiez, o incarc iau linkul dureaza :lol: :lol:
Sus
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 16/12/2008 21:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acceptata ^_^

Sus
ciuciumuciu
chamber of secrets
chamber of secrets
ciuciumuciu

MesajTrimis: 27/01/2009 17:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

mno cand se incepe?
Sheila Vanek
newbie
newbie
Sheila Vanek

MesajTrimis: 08/02/2009 16:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ah, ma scuzati :">
Nu am mai intrat de ceva timp aici.
Am fost cam inactiva, imi cer scuze :">
O sa bag întâiul post si o sa intru zilele astea. Rog seriozitate ^___^ . Multumesc ciuciumuciu pt pm ^^ ...
Scuzati postul redus si inspiratia proasta. Puteti incepe.
Uhm, anul 1867 (sa zicem), locatia : satul Karies, undeva prin centrul Americii (cum ar veni in prezent).

---------------------------------------------------------------------------------------

Viata iti poate rezerva numeroase piedici, de care ti-e frica sa le ajungi sau sa treci peste, lasandu-ti surprize la care nu te asteptai pana acum. Insa, viata nu poate fi perfecta, oricat de mult ai incerca sa o creezi. Trebuie sa o accepti asa cum este, cu toate problemele pe care ti le rezerva, sa faci ceea ce trebuie, sa nu renunti, pentru ca in final, se va vedea rodul muncii tale si vei fi rasplatit, in masura in care iti este permis. Nu poti sa te opresti din a merge inainte, pentru ca momentul nu poate fi oprit.

Trebuie sa faci asa cum iti arata destinul, dar daca vrei sa o iei pe drumul alaturat si sa nu mergi drept, suporti consecintele, asta daca exista. Daca ai facut alegerea buna, norocul tau, daca nu, mergi inainte si priveste totul cu zambetul pe buze. Necazurile vor disparea la fel de rapid precum au aparut. Nu trebuie sa te lasi intimidat, ci trebuie sa le infrunti, pentru ca in final, totul va fi bine. Nu exista persoana care sa nu aibe necazuri, pentru ca nu exista viata perfecta. Iti traiesti viata asa cum iti este data si faci numai ceea ce trebuie. Daca o iei pe alaturi, este decizia ta si suporti ceea ce urmeaza.

Sfarsit de iulie si inca era cald. Poate mai cald decat luna trecuta, dar cel putin plouase zilele trecute, apa inundand pamanturile crapate din cauza caldurii si udandu-le, pentru a le reda frumusetea si stralucirea tuturor florilor si plantelor. Copii din satul Karies erau in culmea fericirii, pentru ca se puteau juca in ploaie, putand in sfarsit, sa uite de caldura care le dadura de cap satenilor. Fiecare avea treaba, isi gasea cate ceva de facut, iar cei care nu faceau nimic, se plimbau sau pur si simplu, dormeau, stateau acasa.

Alicya statea cocotata intr-un copac, de mai bine de cateva ore. Nu o interesa ca ploua si ca putea sa raceasca, tinand cont ca hainele ii fusesera udate, iar acum era fleasca din cap pana in picioare. Se simtea bine, apa fiind elementul ei si nu vroia, nici in ruptul capului, sa mearga acasa. Era locul ei preferat, unde putea sa uite de probleme, de cei care o intristau sau suparau, unde putea sa se relaxeze. Nu stiau multi de locul acesta, deoarece era bine ales si ascuns in padurea mare si deasa. Privea cerul, locul in care se afla fiind o pajiste aflata in inima padurii.

Sus
ciuciumuciu
chamber of secrets
chamber of secrets
ciuciumuciu

MesajTrimis: 09/02/2009 17:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Padurea ii oferea acea protectie dupa care ea tanjea.Acolo se simtea mai protejata de noul lumii si de rautatile ei,pentru ea sa fie in padure ii se parea raiul pe pamant,de multe ori isi zicea “ma duc pana in rai si apoi am sa ma cobor la voi din nou”.Natura ii oferea astfel si liniste,se putea bucura de fiecare secunda de liniste, razele soarelui ii jucau printre degete,de numeroase ori avea impresia ca padurea se bucura cand revenea pe plaiurile ei iar alte ori parca aceasta ii raspundea intrebarilor ce o framantau mai des decat si-ar fi dorit.
Arsita verii ii prajise pielea transformand-o din alba intr-o culoare ciocolatie.De multe ori mergea desculta pe asfaltul mult prea fierbinte dar Alicyei nu ii pasa.Tot ce isi dorea e sa suporte cat mai mult pentru ca asa cum ii spunea batranica ei : “ce nu te omoara te face mai puternic”.Bineinteles nu intotdeauna intelegea ea cuvintele batranei insa de un fapt era sigura.Nu era ca altii,era mai puternica decat ei,era o luptatoare.Ii placea de multe ori sa iasa afara cu copii insa majoritatea o ocoleau numai o singura persoana ii era vesnic alaturi si anume Cathie.Se cunosteau inca de mici,isi spuneau una alteia fiecare lucru chiar daca uneori nu totul mergea ca pe roze ele reuseau cumva impreuna.De întocmai Cathie era si singura care ii stia secretul Alicyei.Stia ca aceasta e o vrajitoare dar pentru asta nu o deranja cand fata ii mai arata ce poate ea sa faca.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Role-play Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro