|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Sheila Vanek newbie

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 47
|
Trimis: 29/11/2008 21:41 Titlul subiectului: .:.: Yami no Sekai :.:. |
|
|
Ceea ce voi scrie mai jos este un fan fic de-al meu, mai vechi ce-i drept, dar pt care vreau sa incerc sa-l public in realitate ^^. Il am p kteva forumuri anime, l-am postat si p 2,3 site-uri rpg, in speranta ca vor fi cativa care vor citi/critica. Sper sa va placa.
First of all, e primul meu roman ( sa zic, cu 20 de capitole per total ) pe care l-am luat in serios si pe care l-am terminat la inceputul anului 2008 laugh.gif. L-am publicat pe mai multe forumuri ( anime, de astea rpg doar cateva, dar vechi ) si ca sa nu se inteleaga ca l-am furat sau cine stie ce plagiere, ce conturi am in general : Yuki4ver ( p majoritatea forumurilor anime ), iar alea rpg ( Akami, Sakura Haruno, Chae Gyung ), dar mai mult pe forumurile anime, pentru ca am facut povestea asta pentru cineva si vad ca a avut ceva audienta, chiar daca s-a incercat sa mi-o fure careva o.O ... Oricum eu am originalul ( l-am scris pe calculator si il am si pe caiet, deci nu merge xD ) ...
Second of all, pozele personajelor sunt din societatea anime-urilor ( ca asa am vrut cand am scris întâiul chapter si am avut o viziune diferita ), nu am bagat mare descriere la fiecare personaj ca asa nu-si mai avea farmecu si povesteam practic tot. Mai am de transcris ultimele 3 capitole de pe caiet pe calculator, dar mai este pana atunci.
Third of all, ce rugaminti am eu?!Poate am greseli de ortografie,probabil din cauza scrisului prea repede, dar daca doriti sa cititi povestea v-as ruga sa o criticati k-lumea pentru ca o indiferent ce critica buna sau rea e binevenita la mine pentru că ma ajuta sa scriu mult mai bine si sa indeplineasca cerintele cititorilor
Si acum, inceputul ... Poate ca unii nu vor intelege, dar pentru fanii anime au o semnificatie tongue.gif si la unii chiar le-au placut ^^ ... Nu sunt perfecta si nici nu intentionez sa fiu. Scriu pentru ca imi place ...
Criticile pe care le voi primi, le voi reface dupa ce dau capodopera la editor happy.gif ... Sper sa va placa ... Si va rog, nu stati doar sa vizitati topicul, daca tot ati vizionat si dati-va cu parerea si criticati >.> ...
~ Yami no Sekai ~
Durerea ce naste speranta : Intunericul ce naste lumina
Descrierea personajelor :
1. Nagoyuma Yuukina ( yuuki – curaj ) : 17 ani ( 04.10.1989 – balanta ) eleva in cls. A XI A la Liceul Teoretic Tsukumiyo. Se muta cu familia in Tokyo – la vila ( casa din lemn 1 etaj + mansarda ).
About her : poseda puteri spirituale si telechinezia ( puteri pe care le descopera cand ajunge in Tokyo ) ; are un lantic de aur cu o miko ( preoteasa ) in miniature rugandu-se primit de la bunica ei inainte de a muri ( lanticul se activeaza cand intra in Tokyo – trezeste spiritele si fantomele si i se activeaza intr-un fel puterile ) ; are o alunita ( pata ) forma de fluture pe spate pe centru . Hobby-uri : inot, muzica si plimbarile seara singura sau cu prietenii.
Poza : http://i12.tinypic.com/4xvht2g.jpg
2. Nagoyuma Ame ( ame – ploaie ) : 15 ani ( 12.02.1991 – varsator ) eleva in cls . A IX A la Tsukumiyo, sora Yuukinei.
About her : poseda puteri spirituale si telepatia ( puteri pe care le descopera cand ajunge in Tokyo ) ; are o alunita ( pata ) forma de stea pe spate pe centru . Hobby-uri : volei, inot si cumparaturile.
Poza : http://i18.tinypic.com/6hfbr6s.jpg
3. Kozakura Ryuku : 17 ani ( 27.12.1989 – Capricorn ) in aceeasi clasa cu Yuukina ; nu poseda puteri spirituale, dar este foarte curajos. Hobby-uri : inot, fotbal si muzica.
About him : are o sora de 8 ani, Ryo ; parintii sunt profesori la Universitatea Kaorin unde este si tatal fetelor - sta la vila ( casa din marmura 1 etaj ) aproape de Yuukina.
Poza Ryuku : http://i8.tinypic.com/4zdpiyo.jpg
Poza Ryo : http://i16.tinypic.com/6c33a10.jpg
4. Hisakawa Mizuuko ( mizu – apa ) : 17 ani ( 10.09.1989 – fecioara ) in clasa cu Yuukina ; nu poseda puteri spirituale . Hobby-uri : inot, dansuri sportive si literatura.
About her : family : mama – medic, tata – politist , are un frate de 15 ani, Shiro ; sta intr-o vila aproape de centrul orasului Tokyo.
Poza Mizuuko : http://i6.tinypic.com/4utud5x.jpg
Poza Shiro : http://i3.tinypic.com/5zgv7mo.jpg
5. Watanabe Keiji : 17 ani ( 02.07.1989 – rac ), in aceeasi clasa cu Ryuku,Yuukina si Mizuuko ; nu poseda puteri spirituale, dar e destept si se pricepe la rezolvarea misterelor. Hobby-uri : inot,fotbal si pc-urile.
About him : family : tata – director firma de marketing ; mama – agent de vanzari firma marketing ; are o sora de 15 ani, Ayuki in clasa cu Ame, sta la vila , aproximativ de scoala.
Poza Keiji : http://i16.tinypic.com/4qifxp3.jpg
Poza Ayuki : http://i19.tinypic.com/62h7xwj.jpg
* Actiunea : Tokyo , an 2007
* Au ca ghid/calauza spiritual unei zane inchis in lanticul Yuukinei – Akeno.
Poza Akeno : http://i5.tinypic.com/540lzqc.png
* Locul fantomelor/spiritelor : templul abandonat din padurea de langa oras – unde se afla si Izvorul Tamaduirii/Purificarii.
Chapter 1 : Trezirea spiritelor : activarea talismanului
~ Sa crezi e doar inceputul ~
Alerga cat putu de repede, fara sa se uite pe unde pasea. Era urmarita de spirite si demoni, deoarece evadase dintr-un loc inspaimantator, probabil cel mai intunecat colt al Iadului. Rochia alba fara maneci era sfasiata, murdara si patata de sange : singurul lucru ce parea neatens de demoni era lanticul de la gat, ce emana o aura luminata ……. Desi crezuse ca ii pierdusera urma, fata se impiedica si cazu, lovindu-se usor la umarul drept. Cerul era intunecat, facandu-si aparitia fulgerele de distincte mărimi urmate de tunete. Fata se ridica, desi simtea durerea in tot corpul, plina de sange si zgarieturi. In fata ei aparu o femeie, imbracata cu o pelerine neagra, cu gluga pe cap, singurul lucru ce se putea observa pe chipul ei erau coltii de vampire si zambetul malefic. Fata se sperie, dandu-se mai in posterior : tremura. Femeia se apropia, dar datorita lanticului ce crea o bariera in jurul fetei, nu putea sa se apropie prea mult. Femeia indrepta spre ea toiagul cu un diamant negru pe centru, din el iesind o aura intunecata sub forma unei sfere ………………
- Yuukina-chan?! Yuukina-chan?! Trezeste-te! Aproape am ajuns in Tokyo! Yuukina-chan! spuse Ame, sora mai mica a Yuukinei.
Yuukina se destepta brusc, speriata si transpirata. Se uita in jurul ei. Rasufla usurata si se rezema cu capul de geamul avionului. Ame o privi putin mirata, punandu-i man ape frunte :
- Nu ai febra! Probabil a fost un cosmar! Esti bine?!
- Da, Ame . Sunt bine …. acum. Stai linistita! spuse Yuukina privind cerul intunecat.
Ame o privi, darn u mai spuse nimic. Nu era prima data cand Yuukina avea cosmaruri, dar era primul care o trezise brusc si speriata. In cele din urma, zambi deschizandu-si revista, citind cu atentie fiecare articol. Yuukina privea cerul, fiind cu gandul in alta parte:
- Un vis …. asta a fost …. un vis ….
Avionul ajunsese in cele din urma in Tokyo. Yuukina si Ame, insotite de parintii ajunsesera la iesire din aeroport cu valizele in mana in fata unui taxi. Yuukina fusese ultima care iesise pe usa si avusese o tresarire, inima batandu-i tare : simti o pala de vant rece in jurul ei, oprindu-se. Lanticul pe care il avea la gat straluci. Ame, care se afla in masina o striga :
- Yuukina-chan?! Yuukina-chan?!
Yuukina tresari, indreptandu-se in cele din urma catre masina.
- S-a intamplat ceva, Yuukina?
- Nu,mama.
Taxi-ul opri in fata unei case din lemn, cu un etaj, cu o gradina in fata casei si o poteca ce te ducea direct la usa. Era noua casa a familiei Nagoyuma. Ame zambi, fiind extreme de fericita de noul ei camin. Cu valiza ei de tentă crem si cu mp4-ul in mana pasi prima in casa. Parintii o urmara cu restul de bagaje, iar Yuukina ramasese ultima, platindu-i taximetristului. Isi puse rucsacul pe spate, geanta de voiaj in mana si intra in casa. Puse mana pe clanta sa intre cand tresari brusc, fiindcă simtise o prezenta ciudata asemeni unei rafale de vant rece insotita de un zgomot asurzitor. Yuukina se uita-n jur, dand din umeri. Intra in casa, trantind usa dupa ea.
Ora 18:30 : dup ace-si desfacusera bagajele, fiecare isi gasi cate o ocupatie : dna Nagoyuma spala vasele utilizate la cina, dl Nagoyuma statea in sufragerie la TV, iar fetele erau sus. Ame, imbracata intr-un capot roz, cu papuci roz pasi in camera Yuukinei, rezemandu-se de tocul usii :
- Yuukina-chan?!
Yuukina statea pe marginea ferestrei, cu castile in urechi privind catre cerul innorat. Ame ii facu semn cu mana, distragandu-i atentia Yuukinei :
- Ce este, Ame?!
- Pari cam ….. abatuta. Esti bine?! Te porti cam ….. ciudat !
- Nu am nimic, stai linistita! Du-te mai rapid la baie ca vreau si eu ……
Ame scoase limba, dupa care se grabise intrand in baie. Yuukina isi puse castile, dand drumul la muzica. Vantul adia usor, scuturand frunzele uscate din copaci, prevestind sfarsitul verii. Ame puse halatul pe masina de spalat, dandu-si drumul la apa sa umple cada, punandu-si clamele de par langa oglinda de deasupra chiuvetei. Fereastra de la baie era inchisa, fiind aburita din cauza aburilor de la apa fierbinte din cada. Ame intra in apa, rezemandu-se de marginea cazii :
- Ce bine e! spuse aceasta cu ochii inchisi.
Trecusera cateva minute : nu se auzeau decat picaturile de apa ce curgeau de la robinetul cazii; era o liniste deplina cand deodata se auzira zgomote caudate, voc ice se auzeau in jurul Amei. Ame tresari, provocand mici valuri in cada. Se uita-n spre usa, crezand ca intra cineva din families au ca se auzeau vorbe pe hol. Ame se ridica si deschise usa usor sa vada daca e cineva pe hol : nu era nimeni. Ame inchise usa, rasufland usurata :
- Probabil din cauza oboselii !!!
Vru sa intre in cada, dar se auzira din nou acele zgomote, acele voci venite de nicaieri. Ame se uita in jurul ei putin speriata, incercand sa afle sursa de unde veneau zgomotele …….
Yuukina privea catre cerul innora, fiind cu gandul in alta parte. Asculta melodiile ei preferate, ceea ce pareau sa ii distraga atentia de la cosmarul pe care-l avusese in avion. In gandul ei :
- Un loc infricosator, in care se aflau demoni ….. o femeie cu o pelerine neagra cu gluga pe cap ….. toiagul indreptat spre mine?!
Ame tresari brusc, tremurand putin căci tocmai auzise vocea surorii ei si gandul ei. Crezu ca e doar aparenta, dar gandul surorii ei fu urmat de gandurile parintilor ei, care se aflau jos, in sufragerie :
“ Maine trebuie sa merg la magazine, trebuie sa fac cumparaturile, iar fetele se vor duce la noua lor scoala ……. “
“ Ziarul asta da informatii false. Maine am cursuri la Universitatea Kaorin. O sa fie o zi lunga ……. “
Ame se uita-n oglinda, cu mainile pe cap si putin speriata :
- Ce se intampla aici?!
Yuukina era atenta la versurile melodiei. Se uita spre paharul cu apa de pe masa, vru sa bea apa, dar ii era putin lene. Indrepta mana spre pahar :
- Da, ce o sa mai ajung! Of !
Se uita atenta catre pahar. In gandul ei :
- Ar fi frumos daca paharul ar veni la mine! Nici o sansa !
Yuukina tresari, clipind din ochi. Paharul incepu sa se miste, agitand apa. Yuukina crezu ca e un cutremur, dar ramasese masca cand vazu ca paharul incepu sa se miste, indreptandu-se spre Yuukina incetul cu incetul. Paharul ajunsese la marginea biroului, inaintand si spargandu-se pe podea, facand apa pe jos. Yuukina era mirata, dandu-si jos castile si privind catre cioburile de pe podea :
- Am vazut eu prost sau paharul s-a miscat?!
Yuukina se aseza in fata biroului, langa paharul spart. Ame, imbracata cu halatul roz, uda si fara papuci veni speriata in camera Yuukinei, insotita de gandurile parintilor. Yuukina o privi mirata, in timp ce Ame tranti usa, dar uimita la ce facea Yuukina :
- Ai vazut ceva anormal?! spusera amandoua in acelasi timp.
Ame se aseza pe marginea patului, iar Yuukina se aseza pe scaun, cu spatarul in fata si rezemandu-se de spatar cu mainile :
- Tocmai am auzit gandurile parintilor si ale tale, in timp ce imi faceam baie.
- Eu am vazut cum paharul s-a miscat si s-a spart in timp ce venea spre mine.
- Imposibil !
- Poate o fi din cauza oboselii, nu crezi?!
In timp ce vorbeau cele 2, lanticul Yuukinei incepu sa straluceasca, creand in doar cateva secunde o lumina puternica in toata camera, care disparu brusc ………
- Ce-a fost asta?!
- Nu stiu, Ame!
In fata celor 2 aparu o sfera luminoasa, o sfera ce capata treptat forma unei mici zane, cu aripi pe spate, imbracata in alb si cu cizmulite in picioare. Yuukina facu ochii mari, iar Ame arata spre zana ce avea un toiag micut in mana. Zana deschise usor ochii, dadu din aripi creand sclipici prin jur, facandu-le pe fete sa stranute si le zambi, spunandu-le pe un ton calm :
- Buna! Eu sunt Akeno !
Fetele se facura albe ca varul, crezand ca au vedenii de vad la ora asta zane parca iesite dintr-o carte pentru copii. Isi pusera mainile pe fata, speriate si tremurand de parca ar fi vazut o fantoma, spunand in acelasi timp :
- Fan …. to …. me !!!!
Tipara, desi datorita barierei create de Akeno in interiorul camerei, nu se auzira decat in camera. Yuukian sari de pe scaun, se indrepta la fereastra, la colt lipita si cu rigla de pe birou in mana, iar Ame sari din pat, asezandu-se la colt, in spatial dintre perete si dulap cu perna dupa ea. Trecura cateva minute. Akeno se aseza pe marginea biroului, cu mana rezemata de picior :
- E normal! Sunt obisnuita ! Se intampla mereu !
Yuukina si Ame se uitara speriate la Akeno, nestiind despre ce e vorba, cand in cele din urma Yuukina isi facu curaj sa vorbeasca :
- Se intampla mereu?! Nu suntem singurele care te pot vedea?!
- Nu sunteti primele care ma pot vedea .
Yuukina si Ame se apropiara usor de locul in care se afla Akeno. Yuukina se aseza pe scaun, cu rigla in mana, iar Ame la capatul patului, cu perna pe picioare :
- Cine esti?! spuse Ame .
- V-am mai spus. Sunt Akeno, calauza sau ghidul vostru de acum incolo .
- Calauza noastra …….
- …….. de acum incolo?! Ce vrei sa spui?! intreba Yuukina .
- Ma puteti vedea, deoarece ati activat puterea talismanului in care ma aflam eu si ati trezit spiritele si fantomele din aceasta zona .
- Forța talismanului ?!
- Spirite …… fantome?! Ca cele din visul meu?!
- Nu chiar, dar pe aproape. Cine are talismanul ?!
- Eu! zise Yuukina aratandu-i lui Akeno lanticul. L-am primit de la bunica mea inainte de a muri.
- Kayaki-sama a fost stapana mea. Yuukina, tu esti stapana mea acum! spuse Akeno mandra.
- Stapana?! Nu stiu despre ce vorbesti!
- E normal. Sa va explic : voi ati fost alese sa distrugeti sau sa adormiti fantomele si spiritele trezite datorita lanticului tau. Lanticul are puteri spirituale ce trezesc demonii pe care ii adormise si anihilase Kayako-sama si cei dinaintea ei inainte de a muri. Ceea ce inseamna ca voi sunteti Cele Alese.
- Cele Alese?!
- Stai putin! Vrei sa spui ca ce-am patit noi inainte de a te descoperi pe tine e normal si are legatura cu paranormalul tau?! spuse Ame pe un ton amuzant.
- Nu e paranormalul meu, ci e firesc. Se intampla odata la cativa ani si sunt numeroase lucruri complicate. Puterile voastre sunt …. normale ! zise Akeno zambindu-le fetelor mirate.
- Vrei sa spui ca faptul ca eu am spart un pahar care s-a miscat datorita faptului ca eu doar am gandit ….. iar Ame aude gandurile noastre si voci caudate?! E normal?!
- Telepatia e puterea Amei, abilitatea de-a citi si auzi gandurile altora, iar eficacitatea ta – telechinezia, abilitatea de a misca orice cu tăria mintii. In acelasi timp v-au fost activate si puterile spirituale, in momentul in care ati venit in Tokyo si spiritele au fost trezite.
- Puteri …..
- …… spirituale?!
- Da! Spuse Akeno pe un ton calm si normal.
- Asta, cu siguranta, este cea mai neobisnuita zi.
- Voi trebuie sa va controlati, sa invatati sa va controlati abilitatile si sa adormiti spiritele trezite la viata odata cu venirea voastra in Tokyo. Foarte simplu! Ah! Si nu aveti cum sa dati inapoi! Uitasem de acest detaliu important !
Yuukina ramasese uimita, iar Ame se ridica si se rezema de usa. Linistea cuprinse camera timp de cateva minute, dar …….
- Eu ma duc sa ma spal! spuse Ame iesind si indreptandu-se spre baie putin socata.
- Eu …. ma duc sa ma plimb afara …. Trebuie sa ma gandesc! spuse Yuukina luandu-si o vestuta fara maneci subtire si coborand scarile.
Akeno le privi pe cele 2. Se duse la fereastra, observandu-o pe Yuukina iesind din casa. Cu zambetul pe fata, dar in acelasi timp cu o privire serioasa si putin trista spuse :
- Sa crezi e doar inceputul …. inceputul unei noi aventuri pentru salvarea Lumii de Intuneric si Haos ……..
Ame inchise usa, lasa halatul pe marginea masinii de spalat si se baga in apa inca fierbinte, scufundandu-se in apa, cu gandul in alta parte …….
- Sa ne controlam abilitatile?!
Yuukina se plimba, cu mainile in buzunar, cu castile in urechi si muzica data la volum maxim, cu gandul in alta parte …..
- Sa adormim spiritele trezite la viata din cauza faptului ca am venit in Tokyo?!
Ajunsese intr-un parc din apropiere. Nu parea sa fie nimeni. Se aseza pe leagan si cu privirea spre nisip, in gandul ei ……
- O poveste stupida pentru copii mici! De ce sa fim noi cele care sa adoarma spiritele?! De ce sa avem noi o sarcina grea?! De ce am fost noi Alese?!
Yuukina se legana, fiind cu privirea in pamant. Fapt pentru care nu parea sa fi observat ca cineva o urmarea : o prezenta ciudata aflata intre tufisurile din apropierea locului in care se afla Yuukina, o prezenta intunecata cu colti, ochii rosii si aripi pe spate. Prezenta ciudata o privea pe Yuukina, afisand un zambet malefic pe fata :
- Asta e doar inceputul …… Multumim ca ne-ai trezit la viata !
~ Va urma ~
Next : Chapter 2 : Ceasul Mortii : Etsuko _________________
... You do know what to choose, no? ... |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 03/12/2008 04:14 Titlul subiectului: |
|
|
Yuki, iti las un comm demn de ficul tau, maine. Imi place ficul.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|