| Autor |
Mesaj |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 08/07/2008 00:10 Titlul subiectului: 2 NEBUNE LA HOGWARTS |
|
|
Din nou eu si Despina m'am apucat de un nou fic...
Asta cred k va lasa cu gurile cascate
Dak o sa lasati comm, promitem ca o sa scriem la el.
Ideea a fost "conceputa" de undeva o luna si ceva...
Deci, nu mai lungesc vorba
Here you Go!
2 NEBUNE LA HOGWARTS
Delicia Black
Mellisa Draggins:
Si un personaj care va aparea putin mai tarziu:
Jesse McCarteny [ne era lene sa alcatuim un nume natural - asa k l'am pus pe cel real ]
Mini Summary:
2 nebune, 2 nebune si un adolescent e de ajuns sa intoarca nu numai Hogwarts'ul cu talpile in sus, ci si toata omenirea magica. |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 08/07/2008 00:20 Titlul subiectului: |
|
|
hopaaaa nou fic semnat d candy&despina succes garantat!! cand am citit titlul am crezut k voi sunteti cele doua nebune d la Hogwarts
mie imi place Jesse McCarteny e bine k i-ati lasat numele... k e dragutz
sunt curioasa ce traznai o sa faca fetele pe la scoala poate reinventeaza harta strengarilor astept primu` capitol  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 08/07/2008 00:21 Titlul subiectului: |
|
|
faza e k noi si suntem cele 2 nebune de la hogwarts, doar cu alte infatisari si alte nume  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 08/07/2008 00:22 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | faza e k noi si suntem cele 2 nebune de la hogwarts, doar cu alte infatisari si alte nume  |
trebuia sa puneti poze cu voi fiindk sunteti muuult mai dragutze  |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 08/07/2008 00:22 Titlul subiectului: |
|
|
E buna ideea cu noua Harta a Strengarilor, da Candy?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 08/07/2008 00:23 Titlul subiectului: |
|
|
da da
da noi avem cv mai buun in maneca  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 08/07/2008 00:24 Titlul subiectului: |
|
|
knd puneti primu capitol????  |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 08/07/2008 00:28 Titlul subiectului: |
|
|
maine cred  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
oly_hermione prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 479 Localitate: iasi
|
Trimis: 08/07/2008 07:21 Titlul subiectului: |
|
|
super tare ideea, hai puneti 1 capitol ca sunt curioasa
 _________________ ~MoArTeA Nu PoAtE fI oPrItA~
 |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 08/07/2008 16:53 Titlul subiectului: |
|
|
vreau capitolul 1 cu oricep pret..da km?fiecare scrie cate un ccapitol sau il faceti impreuna _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 08/07/2008 16:54 Titlul subiectului: |
|
|
il facem impreuna.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/07/2008 17:11 Titlul subiectului: |
|
|
Ve'ti vedea ... mie mi se pare nespus de cool ficul.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 08/07/2008 22:26 Titlul subiectului: |
|
|
haaaaideti nu ne mai tineti in suspans!! ati zis k azi puneti cap 1 sper k e lung!!!!!!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/07/2008 23:15 Titlul subiectului: |
|
|
Nu sunt chiar lungi si nu vom pune conturile chiar des, caci nu avem scris mult. Dar promitem ca va fi interesant  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 09/07/2008 00:29 Titlul subiectului: |
|
|
Sorry, I'm late
am fost putin ocupata cu cineva :X
Pot sa va spun ca asta e mai mult o prezentare....
- Si unde crezi ca pleci? Inca nu am terminat de vorbit cu tine!!! Exclama furiasa madame Maxim.
- Asa, si? Intreba Mellisa, fara sa se opreasca sau sa se intoarca la ea. Apoi iesi din cabinet trantind usa.
- Ce ai , draga Mellisa? Nu cumva probleme? O intreba dulce Fleur, care abia astepta sa se intample ceva cu Mellisa. O ura. Asta fusese picatura ce umpluse paharul. Mellisa scoase cu viteza luminii bagheta si o indrepta spre Fleur.
- Un cuvant in plus, DeLaCour si ramai cheala!!! Exclama Mellisa enervata.
- Nu o sa ai curajul!!! Spuse Fleur tremurand, incercand sa se convinga mai mult pe ea, decat pe Mellisa.
- Incearca’ma! Surase Mellisa satisfacuta.
- Bine, se dadu batuta Fleur. O stia pe Mellisa nervoasa, de aceea nu risca.
- Mi’e indiferent unde ma va sorta , cert e ca nu vreau sa fiu la Hufflepuff. Nu sunt o prostuta si nici o ciudata. Si stiu precis ca ai prefera sa fiu cercetasa, dar crede'ma, nu prea ard de dorinta si nici nu fac parte din rebelii curajosi ca tine ...
- Bine Delicia ... vom vedea ce va fi, dar acum hai sa'ti procuram niste mantii noi ...
- Si ce ai impotriva mntiilor vechi? intreba ea pe un ton ironic.
- Nimic, doar ca e indecent. Poate vrei sa zici ca si la balul de Halloween , sau la cel de Craciun vei imbraca rochiile vechi din dulap?
- Rochiile din dulap nu sunt vechi, căci au fost doar probate si stau acolo de cand le'a procurat ... mama. Stii bine ca nu'mi place sa port asa ceva! Ei bine, vreau sa te mai rog ceva. Daca te mai contacteaza oamenii aceia, care se numesc "parintii" mei, explica'le te rog ca sunt deja majora si sa se duca dracului, caci nu am nevoie nici de banii lor si nici de nimic altceva.
- Bine, bine, dar recunoaste, sa nu fi avut contul tau propriu la Gringots, nu mai era sa gandesti asa ...
- Tot asa as gandi. Ei nu's parinti, is niste nebuni de legat! Sa ma dea de sotie unui ratat, doar pentru ca are sange-pur si e bogat si e dintr'o familie respectabila ... Oh Merlin ... ei inca nu ma stiu bine pe mine!
- Calmeaza'te Delicia, zise Sirius surazand. - Doar stii ca poti conta pe mine oricand. |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Sep/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: 09/07/2008 13:17 Titlul subiectului: |
|
|
doamne ce mijto e..
nou fiiccccc
sa nu va lasati de el ca va omor
e super întâia parte..  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
oly_hermione prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 479 Localitate: iasi
|
Trimis: 09/07/2008 13:32 Titlul subiectului: |
|
|
aha...e super misto...hai cu contu`!!! _________________ ~MoArTeA Nu PoAtE fI oPrItA~
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/07/2008 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
OMG ... eu nu ii dau voie lu' Candy sa puie cont, pana nu apare Simo sa scrie un comm' natural ... chiar vii lene sa spuneti ce va place si ce nu va place ... macar la primu' capitol!!!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 09/07/2008 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
crede'ma k nici nu aveam de gand sa pun cont cu "asa" comm'uri  |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 09/07/2008 19:06 Titlul subiectului: |
|
|
deci sa incepem cu inceputul.....am impresia ca delicia e candy si melissa e despina
jesse arata extra tare
| Citat: | | - Da’ mai duceti’va stiti voi unde, impreuna cu prestigiul vostru de zane!!! Stiam eu ca trebuia sa merg la Hogwarts!!! Exclama Mellisa, uitandu’se la madame Maxime, directoarea ei. |
god asta a fost mult prea tare am ras o gramada
| Citat: | | - Sa stii ca acolo ti’e 100% locul! Tu – o nebuna, intre o mie de nebuni!!! O sa te simti ca acasa!!! Ii replica directoarea. |
o nebuna intre o mie de nebuni that was funny
| Citat: | Mellisa scoase cu viteza luminii bagheta si o indrepta spre Fleur.
- Un cuvant in plus, DeLaCour si ramai cheala!!! Exclama Mellisa enervata.
- Nu o sa ai curajul!!! Spuse Fleur tremurand, incercand sa se convinga mai mult pe ea, decat pe Mellisa.
- Incearca’ma! Surase Mellisa satisfacuta.
- Bine, se dadu batuta Fleur. O stia pe Mellisa nervoasa, de aceea nu risca. |
bine i-a facut lu Fleur
saraca chiar ti se face mila de ea cand te gandesti ca are de aface cu despina(melissa)
| Citat: | | Ei nu's parinti, is niste nebuni de legat! Sa ma dea de sotie unui ratat, doar pentru ca are sange-pur si e bogat si e dintr'o familie respectabila ... Oh Merlin ... ei inca nu ma stiu bine pe mine! |
mi-a placut faza asta cu parintii in definitiv cine nu crede ca parintii sunt niste nebuni de legat
deci pentru inceput a fost mijto episodul asta so....cont  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 09/07/2008 19:11 Titlul subiectului: |
|
|
faza e k ai incurcat
eu sunt Mellisa si Despina Delicia  |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 09/07/2008 19:24 Titlul subiectului: |
|
|
aaaaa ciudat....mi se parea mai bine despina in locul melissei si tu in loul deliciei  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 09/07/2008 19:25 Titlul subiectului: |
|
|
pai noh, o sa vezi cam cum se desfasoara ficul si o sa vezi de ce asa, si nu invers
apropo, asa comm'uri astept, cat mai lungi si mai consistente!!!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/07/2008 20:08 Titlul subiectului: |
|
|
Lol ... mi se parea ca seman mai mult cu Delicia ... de ce Alexa a crezut ca sunt Mellisa? Las' ca veti vedea contrariul in capitolele urmatoare.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Sep/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: 09/07/2008 23:44 Titlul subiectului: |
|
|
well ... nu va suparati...dar voi vreti sa aveti commenturifoate lungi..va inteleg...dar ... voi nu intelegeti ... ca noi doar next putem sa zicem si ... prin ``next`` noi vrem sa va facem sa intelegeti ca va iubim ficu...ne place..ca daca nu era asa...nul citeam si nu mai scriam nimic..dar voi nu va dati semaa..
anyhow .
vreau next  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 10/07/2008 00:03 Titlul subiectului: |
|
|
wai......ce extra e fic-ul.....bine k mi-a zis luidka de el k eu nu tsiam k am fost plecata.....imi place mult inceputul....e intrigant cum ati povestit despre amandoua fetel deparat....foarte dragutz....si ce-mi place k apare jesse pe akolo.....msmsmsmsmsms....va iubesc ptr asta _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/07/2008 00:03 Titlul subiectului: |
|
|
Comm'urile destul de lungi sunt pentru incurajare si asta ne arata ca va place sau nu. Eu nu vreau doar commuri cu "next ... sooper ... cool". Vrem sa ne spuneti ce va place si ce nu va place, ca sa stim cum sa scrim mai departe. E imposibil ca sa'i placa totul unui om ... si ca sa nu'i placa tot.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 10/07/2008 02:14 Titlul subiectului: |
|
|
hah! e 2 si 11 min (noaptea) dah nu ma duc la culcare pana nu va las comm...
abia cat l-am citit si mi s pare promitator imi place d voi k sunteti rebele si din cate obs puse p fapte mari mi s par mega interesante povestile lor: una rebela in scoala kre nu trebuie si cealalta rebela intr-o familie de ,,nebuni'' super!
cred k o sa fie un fic amuzant si plin de aventura! astept sa puneti contu
PS. faza cu fleur...tare s-o lase fara par...auzi c idee. aaaa si imi place k l-ati pus p sirius dragu` d el...
sunt curioasa ce urmeaza!!!!! si faceti capitole mai luuuungi plssss....knd citesc mai bine si e mai intrigant s termina  |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 10/07/2008 08:30 Titlul subiectului: |
|
|
- Sa stii ca acolo ti’e 100% locul! Tu – o nebuna, intre o mie de nebuni!!! O sa te simti ca acasa!!! Ii replica directoarea.
- vai, multumesc de recomandari, ii spuse amuzata Mellisa. Apoi se intoarse cu intentia de a iesi.
- Si unde crezi ca pleci? Inca nu am terminat de vorbit cu tine!!! Exclama furiasa madame
cumplit de rebela fata nu am ce zice ....ficu e fascinant pt moment dar mai trebuie sa citesc mai mult k sa pot sti dak e elegant sau nu ,dak e captivant sau nu .
ceva. Daca te mai contacteaza oamenii aceia, care se numesc "parintii" mei, explica'le te rog ca sunt deja majora si sa se duca dracului, caci nu am necesitate nici de banii lor si nici de nimic altceva.
asta e singurul lucru kre nu mia placut din fragmentul pus de voi dar asa cum am mai spus astept cont altfel nu am la ce comenta mai mult ...faceti-l si voi mai mare  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 10/07/2008 09:27 Titlul subiectului: |
|
|
hmmm...ppai ce pot sa spun prima era clar ca numai Candy putea fi iar a doua Despina si pe ea am recunoscuto...e cv intewresant..dar vreau sa vad ce o sa faceti..pun pariu ca fikul va venit de la ideea mea de pe forumul meu cu hp ..dar e interesant..din cateva dialoguri inca nu pot sa-mi dau seama perfect ce cred.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|