| Autor |
Mesaj |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 11/08/2009 21:12 Titlul subiectului: A love story |
|
|
mda... mintea mea tembela nu avea ce face..asa ca am inceput alt fic..ma rog e inceput de mia de mult si l-am mai pus pe un forum..in fine..nu e prea reusit n'am experienta in scrierea ficurilor =))
nu e cu hp...
so..capitolul 1
Capitolul 1.
Tocmai m-am trezit singura acasa. Mi-am amintit ca parintii mei au plecat pentru doua zile. Stiti ce inseamna asta ? Party. Am s-o sun pe Aly .
-Aly.. salut draga, ce mai faci ?
-Of…suni si tu in cele mai nepotrivite momente..ma giugiuleam cu dady!
-Scuze scuze…dar daca tot te-am deranjat… ma gandeam….
-treci odata la subiect !
-Haideti la mine sau sa iesim undeva .. Sunt singura acasa doua zile
-cu cea mai mare placere. Il sun eu pe Robert sau il suni tu ? Sper ca il inviti si pe el.
-Desigur ca il invit. CE mai e o petrecere fara sufletul ei ? O sa il sun eu.
Perfect! Speram doar sa nu vina cu prea mare chef de viata. Daca imi gaseste mama casa la fel ca data trecuta cred ca ma da afara. Am sa il sun pe Rob. Hm..nu stiu de ce, dar in ultimul timp simteam o necesitate sa fiu alaturi de el..ma binedispunea prezenta lui. L-am sunat si pe el, l-am anuntat..si a fost de accord !
Am inceput pregatirile pentru mai tarziu. In cateva ore trebuiau sa soseasca. Cateva filme si niste jocuri ..o sa iasa perfect! In timp ce faceam pregatirile am auzit soneria
''hm…sa fie ei ? nu prea cred..e prea devreme..doar daca nu vreau sa ma ajute…neah..nu le sta in fire .in loc sa stau sa ma tot gandesc mai bine as deschide usa sa vad cine e.. '' Si m-am dus sa o deschid. Era un tanar de aceeasi varsta cu mine. Mai mult de 17 ani nu avea. Era strain..nu l-am vazut in viata mea..dar ce cauta la mine la usa ? Desi nu aveam o oglinda..parca imi vedeam mutra de fantoma speriata.. Era ciudat.. avea o expresie foarte serioasa .
-A..buna ziua ! a zis tipul inalt din fata mea.
-Hm….
-Stiu ca n-ai de unde sa ma cunosti..tocmai m-am mutat alaturi, vroiam sa te intreb daca la voi va functioneaza curentul electric. Credeam ca e o pana de current, dar am observat ca ceilalti au…
-Mie imi functioneaza totul! Am simtit putina tremuratura in vocea mea. Cred ca imi era putin frica de misteriosul baiat.
-Multumesc. Dar nu trebuie sa iti fie frica. Nu sunt nici hot si nici traficant de carne vie sau ceva de genul asta . a spus tipul usor amuzat
-nici nu imi trecea prin cap asa ceva..dar daca tot ai adus vorba de asta…
printre hohote am descifrat o intrebare. Ceva de genul “ care e numele tau”
-Eu ma numesc Alma, Dar numele tau care e ?
-Alin … acum trebuie sa plec. Ne mai vedem
-Ne mai vedem..pa..
AM inchis usa si aveam un zambet laarg pe fata.Dupa putin timp au sosit si ivitatii. Prietenii mei. Aly, Robert si Daddy. Eram gata de o seară nebuna. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 11/08/2009 21:23 Titlul subiectului: |
|
|
imi place inceputul. imi place cum scri. vreau sa vad ce se intampla in continuare. sorry sunt cam neinspirata la momentul asta. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
madalina chamber of secrets

Data inscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 179 Localitate: BOGDANESTI
|
Trimis: 11/08/2009 23:31 Titlul subiectului: |
|
|
nice inceputul..cred k o sa fie o idila intre Alina ji Alin.
oare cum o sa fie noaptea...pune next
Ultima modificare efectuata de catre madalina la 12/08/2009 03:47, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 11/08/2009 23:37 Titlul subiectului: |
|
|
tu facusi fic:-o
socc
imi place mah:X
nexttt:x _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 12/08/2009 00:19 Titlul subiectului: |
|
|
Cateva greseli,if u don`t mind...
"-treci odata la subiect !"
Majuscula?
"Sunt singura acasa doua zile "
punctul l`ai macat.
"-cu cea mai mare placere."
majuscula?
"accord"
"'hm…sa fie ei ? nu prea cred"
majuscule?
"current"
"-nici nu imi trecea prin cap asa ceva"
majuscula?
"Ne mai vedem"
iar ai mancat o litera.
"AM inchis"
Am?
"laarg"
poate asa si trebuia da deh...
"ivitatii"
iNvitatii?
+boala punctelor de suspensie.
In rest,e bine.
Asteptam continuarea ^^ |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 12/08/2009 21:44 Titlul subiectului: |
|
|
thanks ^^
La capitolul asta am fost mai atenta cu greselile ^^ . L-am corectat si l-am mai modificat putin.. ^.^ sper sa nu fi ramas numeroase greseli :D
Capitolul 2.
De indata ce au ajuns le-am povestit ce mi s-a intamplat . Le-am povestit despre aratosul meu vecin. Am observat repeda ca Rob era tare distras.
-Robert, ce e cu tine ? sti ca mie poti sa imi spui indiferent ce !
-Alma, stai linistita nu am nimic. Sunt bine.
-Robert ..nu ma poti pacali asa usor ! Vad ca e ceva cu tine. In ultimul timp esti cam retras... Ai tu ceva..
-Doar nu ne-ai chemat aici ca sa va vedem certandu-va ! A raspuns aly incercand sa schimbe subiectul.
-Ai dreptate..ar necesită sa facem ceva amuzant si sa ne simtim bine. Vreo sugestie ?
-Ceva filme de groaza ? a sugerat Dady foarte entuziasmat
-Ok…filmele de groaza sunt suficient de …. sperietoare . Dupa aceasta fraza i-am auzit pe Dady si pe Aly pufnindu-i rasul.
M-am dus la mine in camera dupa niste DVD-uri cu filme horror. Cand am coborat inapoi in sufragerie am auzit fara sa vreau o parte din discutia dintre Aly si Rob . Nu se intelegea prea bine, dar Aly a zis ceva de genul “Robert..asa nu mai poti continua..” . Eram curioasa. Oarea imi ascundea ceva ? eram prieteni de cand ne stim…dar se pare ca el nu are destula incredere in mine…
Am dat buzna incercand sa ii inveselesc. Mai ales pe Rob. Ma durea sa il vad asa abatut si fara chef de viata. Era întreg schimbat fata de cum il stiam eu.
-Guys are you ready for a horror night ? am zis in gura mare topaind pe covorul din sufragerie , incercand sa fac pe balerina.
-Sa vedem cat rezisti . A spus daddy
-Ok… chiar aveam chef de niste ..mate scoase !
Am pus filmul , am adus niste popcorn si ne-am asezat in rand pe canapea. Dady o tinea de mana pe Aly, iar langa ea eram eu, urmata de Robert, care .. obisnuit in ultimul timp, nu prea era prudent la film.
Se pare ca , de cand nu am mai avut o noapte intreaga cu prietenii mei, am uitat ca prea mult popcorn plus multe filme de groaza scarboase si sangeroase nu prea fac bine la stomac. Am inceput sa ma simt rau, dar nu prea am dat atentie. Am crezut ca e trecator. Dar nu…greata era din ce in ce mai mare. M-am ridicat si am incercat sa ma duc la baie sau undeva..dar prea tarziu.
-Hei ! CE AI PATIT FATO ? NU AI DESTUL LOC ? EXACT PE PANTALONII MEI ??
-Hopa! asta a fost urat.Ma duc dupa un mop! Nu prea puteam vorbi deoarece eram destul de ametita.
-Dady, Calmeaza-te ! A sarit Aly.
Robert era socat. Stiam ca tinea la mine…dar chiar asa ? de obicei se amuza la faze de genul asta.Ceva ciudat se intampla cu Robert si trebuia sa aflu ce !
---------------------------------------
stiu ca-s varza ..da no..ma chinuie si pe mine =)) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
madalina chamber of secrets

Data inscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 179 Localitate: BOGDANESTI
|
Trimis: 12/08/2009 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
imi place....
oare ce are Robert
nexttt |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 12/08/2009 23:56 Titlul subiectului: |
|
|
la primul capitol, intr-adevar, ai avut multe greseli, insa le-a corectat akaete. [acu` ms la dumnezeu k nu`s numa` eo aia rea ]
si inceputul e îndeajuns de fain, ideea la fel, insa incearca sa bagi unele detalii, sa mai zici cine si ce spune, cum spune, k uneori ma cam pierd in replici.
baga poze.
la al doilea capitol am observat kteva greseli cred k [nu eram prea atenta]
A raspuns aly ===> Aly
-Sa vedem cat rezisti . A spus daddy ===> am vazut k ai inceput sa scrii cu mica dupa puncte, la replici. deci, tot asa si continua
Oarea imi ascundea ceva ? eram prieteni de cand ne stim ===> "Oare". Si pune litera mare stiu k e de la word, dar nu va leneviti sa verificati :D
in rest, next.
si app, roberts e indragostit de Alma. sunt mai mult ca sigura. dar cred k are treaba si strainu` ala de la usa :> |
|
| Sus |
|
 |
|