| Autor |
Mesaj |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 11/08/2007 12:17 Titlul subiectului: afla dak esti dependent/a de forum |
|
|
Stii ca esti dependent/a de acest forum cand:
- primesti pe mail o gluma/banc/ceva dragut, sensibil sau haios si dupa ce o citesti ii dai rapid copy&paste si o pui pe forum
- daca se intampla ca intr`o zi cand vrei sa intri pe http://magia-hp.myforum.ro iti apare "page cannot be displayed", atunci aia e o ZI PROASTA (da`stiti voi, d`aia, "a reeeeeaaally bad day"); in debutantul rand iti vine sa dai cu calculatorul de pamant, apoi intri pe alte site`uri, si acolo, ce sa vezi, MERGE !!! dupa care incerci la fiecare 2-3-5-10 min. (in functzie de gradul de dependentza) sa vezi daca apare mult-indragita-prima-pagina- http://magia-hp.myforum.ro
- cel putin o persoana din familia ta (sora/frate/mama/tata) iti spune "da` mai termina draga, cu forumu`asta!"
- spuneti cel putin o data pe zi " am citit pe forum k .."
- ti s`a ars sau racit mancarea cel putin de 2-3 ori citind pe forum
- parca ai transformat mai...bun, nu`i asa ?; hmmm, ba ai inceput chiar sa te rogi, pai de obicei tu nu prea te rugai si acum uite, chiar te rogi si NU NUMAI ca te rogi, dar te rogi PENTRU ALTII!!! pe care nici nu ii cunosti..si constati ca asta iti da asa un sentiment de bine si.... astepti cu nerabdare o noua dimineata ca sa poti vedea ink o data mesajul "Thanks, you are now logged in.."
- parintii se supara ca ti`ai facut un obicei din a sta la calc pana la 2 noaptea in loc sa dormi ...iar dimineatza nu te`ai mai trezi.
- prietenii tai cunosc numeroase personaje de pe forum si povestile lor fara sa fi citit vreun mesaj.
- iti petreci sambetele si duminicile la intalnire cu fetele vestite pe forum
- cand dai refresh din 10 in 10 de secunde sa vezi daca a mai postat careva ceva pe undeva
-cand visezi continutul unor mesaje de pe forum sau chiar membrii ai forumului pe care nu i`ai vazut in realitate niciodata
- cand te plimbi prin parc sau te duci in alt oras, te uiti lung la alte persoane si te intrebi (sau chiar le intrebi) oare n`or fi si ele "de pe forumul magia-hp.myforum.ro" mort de ras
- cand scrii un mail iti lipseste lista de smile`uri de pe forum, simti ca nu iti poti exprima asa cum trebuie sentimentele daca nu pui un party time sau un , ceva acolo; cand ii scrii unei prietene de pe forum devine mai simplu, ca ii explici "emoticon`ul", de ex. "stii tu, imi vine sa ma dau cu capu`de zid k ala de pe forum"
- te trezesti dintr`o data k ai prietene in toata tzara! Spui cu mandrie " am o prietena in Bucuresti/Iasi/Constanta/Braila". Marfa, nu ?
- cand ai o criza existentiala si te vindeci dupa 10 minute de chat... k deh cu nebunele de pe aici greu e sa fii trist
- cand parintii deja te roaga sa iesi afara sau in disco, k sa te mai aerisesti de la atata stat la calculator
- cand in lista de favorites ai un folder cu cel putin 10 link`uri de pe forum catre subiecte de discutie pe care vrei sa le deschizi mai repede...
- atunci cand ai teme cu caru`, de citit 200 de pagini pana luni, sambata seara nu ai iesit nicaieri, dar e duminik si u tot in fatza calculatorului esti, la o barfa cu traumatele
- daca nu iti merge netu` esti pe cale sa innebunesti si imediat suni pe cineva sa iti spuna ce se mai scrie _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
HP_lover prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 486
|
Trimis: 28/08/2007 22:09 Titlul subiectului: |
|
|
yo nu-s chiar dependenta  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 29/08/2007 09:16 Titlul subiectului: |
|
|
sunt bifate multe  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Cristina newbie

Data inscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 37 Localitate: Onesti
|
Trimis: 26/11/2007 11:46 Titlul subiectului: |
|
|
momentan nu sunt toate bifate...insa,in vreo luna... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 12/12/2007 15:59 Titlul subiectului: |
|
|
nu's dependenta  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 30/12/2007 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
am bifat cateva....mai numeroase ...oricum abia am intrat p forum...mai am timp s bifez si mai multe _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

|
Trimis: 30/12/2007 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | - te trezesti dintr`o data k ai femei in toata tzara! Spui cu mandrie " am o prietena in Bucuresti/Iasi/Constanta/Braila". Marfa, nu ? |
chiar va dati seama k acuma prin intermediul internetului ajungem sa cunoastem o multime de persoane din diverse locuri din tara?? cool, huh?  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/12/2007 23:27 Titlul subiectului: |
|
|
dap eu vb p mess ku unii din anglia, egipt, japonia....
app azi nu mia mers netuuu asteptam s mearga odata s intru p forum  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

|
Trimis: 30/12/2007 23:45 Titlul subiectului: |
|
|
nice, park am incepe sa deviem de la subiect
eu nu sunt acasa si imi merge netu naspa...
ma gandeam k am putea deschide un topic in acre sa discutam asa.. daca ati intelege ce zic  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/12/2007 23:47 Titlul subiectului: |
|
|
dap si eu vroiam s propun asta
unh topic unde s palavragim despre orice _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 04/01/2008 01:03 Titlul subiectului: |
|
|
dupa ce am aflat ca o sa mor in curand daca nu citesc HP 7 MAINE (pentru ca au trecut cele 7 zile... am vazut caseta... stiti voi aia "cu o sa mori in 7 zile dupa ce vezi caseta daca nu citesti HP 7...") acuma mai sunt si mai bine de jumatate dependenta de forum... wow... i`m doomed  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

|
Trimis: 04/01/2008 09:51 Titlul subiectului: |
|
|
nice^ nu am auzit pana acum de caseta aia  _________________
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 04/01/2008 19:48 Titlul subiectului: |
|
|
coming soon... caseta asta se potriveste perfect noua dar cum se vede sunt inca in viata... ooo da... inca (buahahahahaha).
oricum e clar ca sunt destul de dependenta de forum (deja ) ca niic mie nu mia mers netul cum trebuie azi si mia picat cateva minute... am facut crize in fata pcului... _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 31/01/2008 15:43 Titlul subiectului: |
|
|
deocamdata nu _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
rupert_fan goblet of fire

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 720
|
Trimis: 22/03/2008 23:29 Titlul subiectului: |
|
|
inca putin si devin dependenta  |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 25/05/2008 16:40 Titlul subiectului: |
|
|
| Rares`slytherin`<3 a scris: | | deocamdata nu |
nici yo am intrat mai mult zilele astea pentru k a fost sfarsitul de saptamana dar de luni incep cu tezele asa k nu o sa mai am prea mult timp  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01/06/2008 17:34 Titlul subiectului: |
|
|
eu am bifat decat cateva...deci nu cred ca sunt dependenta...poate decat putin  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
boobie newbie

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: 01/06/2008 18:25 Titlul subiectului: |
|
|
omg la mine doar vreo 4 nu-s adevarate deci sunt dependenta?! nu la forumul asta, ci de toate oin general  |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 01/06/2008 21:05 Titlul subiectului: |
|
|
mai nou sunt dependent  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 01/06/2008 21:17 Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu ma mira
eu nu's dependenta  |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 01/06/2008 21:23 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | de ce nu ma mira
eu nu's dependenta  |
iara te bagi?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 01/06/2008 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
nu ma bag, ma introduc.  |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 24/01/2010 23:15 Titlul subiectului: Re: afla dak esti dependent/a de forum |
|
|
| andreea a scris: |
- ti s`a ars sau racit mancarea cel putin de 2-3 ori citind pe forum
|
Mise intampla des.
- parintii se supara ca ti`ai facut un obicei din a sta la calc pana la 2 noaptea in loc sa dormi ...iar dimineatza nu te`ai mai trezi. |
Nu stau chiar pana la 2 dar stau suficient incat mama sa intre de vreo 5 ori in camera si sa zica obisnuita fraza: "Stingel ma odata!"
- cand dai refresh din 10 in 10 de secunde sa vezi daca a mai postat careva ceva pe undeva |
Nu chiar din 10 in 10 sec
Am si eu 3 insa nu ma consider dependent si nici nu cred ca is. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|