| Autor |
Mesaj |
pistonica newbie

Data inscrierii: 07/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 07/01/2008 22:09 Titlul subiectului: Am nevoie de ajutor va rog ! |
|
|
Cartea 7 nu mi-a placut cum s-a terminat asa ca am cateva idei pe care vreau sa le pun pe hartie si sa imi fac o carte a-8-a ! Iata cateva din ideile mele : Harry afla ca Cap-de-Mort are un fiu in varsta de 19 ani a carui misiune este sa distruga familia Potter . Copilul construieste o noua armata formata din copii fostilor Devoratori ai Mortii si ii repeste pe cei 3 copii ai lui Harry dar si pe cei ai lui Ron . Draco Reacredinta este de fracțiune binelui si moare incercand sa-l salveze pe Albus Severus . Teddy este cel care pleaca solitar in cautarea fiului lui Cap-de-Mort si il omoara ! Printre alte personaje care mai mor se afla : Neville , Fam Weasley , Hagrid si prof McGonagal .
Imi cer scuze daca am incalcat vreo regula
Astept parerile voastre si ideile voastre pe topic dar si pe id-ul bobyp69 .
Am nevoie de ajutor mai ales la titlul cartii !
Multumesc ! |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 08/01/2008 10:25 Titlul subiectului: |
|
|
nu-ti fa griji nu ai incalcat nici-o regula
si sincer mi se pare interesanta ideea ta. Chiar as vrea sa-l vad pe Draco in postura de personaj "bun" ce incearca sa salveze familia Potter
aprp:yo o sa incerc sa te ajut cu titlul cartii  _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
pistonica newbie

Data inscrierii: 07/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 10/01/2008 00:27 Titlul subiectului: |
|
|
Am vaz ca esti interesata dar nu inteleg dc nu a mai raspuns nimeni .
Oricum cred ca am gasit un titlu adecvat plus o gramada de idei noi !!!
"Harry Potter si Spiritul Mortului " ? căci pe copil il cheama Spirit iar devoratorii ii spun Spiritul Mortului ( in memoria tatalui lui )
Daca mai ai cateva idei marunte sau ce ai mai vrea sa se intample te rog sa raspunzi !!! |
|
| Sus |
|
 |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 03/02/2008 12:28 Titlul subiectului: |
|
|
e o idee foarte buna
apuca`te sa scrii shi poate ne aratzi shi noua  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
bb_girl newbie

Data inscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 60
|
Trimis: 09/02/2008 16:19 Titlul subiectului: |
|
|
da volumul 8, al forumului magia-hp.myforum.ro... cool
apuca-te sa scrii, numai sa nu aberezi _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 24/04/2008 22:21 Titlul subiectului: |
|
|
e super buna ideea ta.....chiar imi place mult..si kum s-a spus anterior as vrea si eu sa-l vad pe draco in postura de personaj bun  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 30/04/2008 16:02 Titlul subiectului: |
|
|
de ce vrei sa moara toti? am inteles k draco e bun si lupta k sa ii apere pe cei din familia potter ,dar nu crezi k in familia weaslei au fost destule "nenorociri" a murit unul din gemeni fratele cel mare e mutilat
sper sa nu te supere comentariul meu  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 12/06/2008 16:59 Titlul subiectului: |
|
|
wow interesanta ideea imi place....cand termini de scris si daca cumva mai treci pe aici din intamplare sa-mi spui si mie despre cartea aia  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 12/06/2008 17:14 Titlul subiectului: |
|
|
Nu iti va iesi nimic, deoarece vrei ca Draculetz sa moara! Iti spun eu asta!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 12/06/2008 17:37 Titlul subiectului: |
|
|
sa stii k inainte sa citesc Printul Semipur ma gandeam k printu asta ar putea fi ceva urmas de-al Lordului Voldemort.
Deci da, imi place ideea... dak vrei, si sunt si ceilalti de pe forum dornici, poti sa pui capitolele in sectiunea fan fic aici p site
spor la scris!  |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 12/06/2008 17:39 Titlul subiectului: |
|
|
Poate daca il invii pe Snape te sustin si eu  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 12/06/2008 19:35 Titlul subiectului: |
|
|
| despina a scris: | Poate daca il invii pe Snape te sustin si eu  |
si mai multa sustinere k ma alatur si eu!! |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 12/06/2008 19:51 Titlul subiectului: |
|
|
si eu vreau sa invie snape
asa am plans cand o murit  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 12/06/2008 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
| cucu_bau a scris: | si eu vreau sa invie snape
asa am plans cand o murit  |
eu am fost de-a dreptul shokta... nu ma asteptam sa il omoare sharpele. O fost ff crud  |
|
| Sus |
|
 |
tavi102001 newbie

Data inscrierii: 20/Iun/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 20/06/2008 22:27 Titlul subiectului: Re: Am nevoie de ajutor va rog ! |
|
|
| pistonica a scris: | Cartea 7 nu mi-a placut cum s-a terminat asa ca am cateva idei pe care vreau sa le pun pe hartie si sa imi fac o carte a-8-a ! Iata cateva din ideile mele : Harry afla ca Cap-de-Mort are un fiu in varsta de 19 ani a carui misiune este sa distruga familia Potter . Copilul construieste o noua armata formata din copii fostilor Devoratori ai Mortii si ii repeste pe cei 3 copii ai lui Harry dar si pe cei ai lui Ron . Draco Reacredinta este de porțiunea binelui si moare incercand sa-l salveze pe Albus Severus . Teddy este cel care pleaca singur in cautarea fiului lui Cap-de-Mort si il omoara ! Printre alte personaje care mai mor se afla : Neville , Fam Weasley , Hagrid si prof McGonagal .
Am nevoie de ajutor mai ales la titlul cartii !
Multumesc ! |
E buna idee ta dar are niste fisuri cat fundul lu Jennifer Lopez. Ashea si acum sa iti spun care sunt fisurile: întâia si cea mai importata este cea ca dak Vol de Mort ar fi avut un fiu cu cine lo mai facut? Cu Bellatrix Lestrange? Ar putea fi posibil ca si mie imi place felul ei de a fi. A doua mare problema este urmatoarea ca Vol de Mort era un tip cam osuros si cam plin de nervi si ura cam tot timpul si cred ca era in halul asta din cauza ca era impotent saracul. Nu cred ca magia il putea ajuta in astfel de situatii delicate. Incheiem aici cu fisurile. Draco ar putea si in acelasi timp nu ar vrea sa il ajute pe Potter deoarece mie mi se pare un om care doreste o anumita faima langa un om considerat îndeajuns de puternic. El din totdeauna a considerat ca Potter este lipsit de curaj si de putere. Cred ca si dupa aceea ar fi crezut acelasi lucru. Cam atat. Si inca ceva...un titlu...
Harry Potter si .... Lordul Prost de Mori. |
|
| Sus |
|
 |
tavi102001 newbie

Data inscrierii: 20/Iun/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 20/06/2008 22:28 Titlul subiectului: Re: Am necesitate de ajutor va rog ! |
|
|
| pistonica a scris: | Cartea 7 nu mi-a placut cum s-a terminat asa ca am cateva idei pe care vreau sa le pun pe hartie si sa imi fac o carte a-8-a ! Iata cateva din ideile mele : Harry afla ca Cap-de-Mort are un fiu in varsta de 19 ani a carui misiune este sa distruga familia Potter . Copilul construieste o noua armata formata din copii fostilor Devoratori ai Mortii si ii repeste pe cei 3 copii ai lui Harry dar si pe cei ai lui Ron . Draco Reacredinta este de partea binelui si moare incercand sa-l salveze pe Albus Severus . Teddy este cel care pleaca singur in cautarea fiului lui Cap-de-Mort si il omoara ! Printre alte personaje care mai mor se afla : Neville , Fam Weasley , Hagrid si prof McGonagal .
Am necesitate de ajutor mai ales la titlul cartii !
Multumesc ! |
E buna idee ta dar are niste fisuri cat fundul lu Jennifer Lopez. Ashea si acum sa iti spun care sunt fisurile: întâia si cea mai importata este cea ca dak Vol de Mort ar fi avut un fiu cu cine lo mai facut? Cu Bellatrix Lestrange? Ar putea fi posibil ca si mie imi place felul ei de a fi. A doua mare problema este urmatoarea ca Vol de Mort era un tip cam osuros si cam plin de nervi si ura cam tot timpul si cred ca era in halul asta din cauza ca era impotent saracul. Nu cred ca magia il putea ajuta in astfel de situatii delicate. Incheiem aici cu fisurile. Draco ar putea si in acelasi timp nu ar vrea sa il ajute pe Potter pentru că mie mi se pare un om care doreste o anumita faima langa un om considerat suficient de puternic. El din totdeauna a considerat ca Potter este lipsit de curaj si de putere. Cred ca si dupa aceea ar fi crezut acelasi lucru. Cam atat. Si inca ceva...un titlu...
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 20/06/2008 22:33 Titlul subiectului: |
|
|
auzi tavi a nush catalea....
nu crezi k in întâiul rand exagerezi, in al doilea rand, n'am vazut sa te prezinti, si in al treilea rand cine esti sa vii si sa incepi sa critici tot ce'ti cade la ochi?
mai coboara pe pamant frate  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 20/06/2008 22:39 Titlul subiectului: Re: Am nevoie de ajutor va rog ! |
|
|
| tavi102001 a scris: | | pistonica a scris: | Cartea 7 nu mi-a placut cum s-a terminat asa ca am cateva idei pe care vreau sa le pun pe hartie si sa imi fac o carte a-8-a ! Iata cateva din ideile mele : Harry afla ca Cap-de-Mort are un fiu in varsta de 19 ani a carui misiune este sa distruga familia Potter . Copilul construieste o noua armata formata din copii fostilor Devoratori ai Mortii si ii repeste pe cei 3 copii ai lui Harry dar si pe cei ai lui Ron . Draco Reacredinta este de porțiunea binelui si moare incercand sa-l salveze pe Albus Severus . Teddy este cel care pleaca singur in cautarea fiului lui Cap-de-Mort si il omoara ! Printre alte personaje care mai mor se afla : Neville , Fam Weasley , Hagrid si prof McGonagal .
Am trebuință de ajutor mai ales la titlul cartii !
Multumesc ! |
E buna idee ta dar are niste fisuri cat fundul lu Jennifer Lopez. Ashea si acum sa iti spun care sunt fisurile: întâia si cea mai importata este cea ca dak Vol de Mort ar fi avut un fiu cu cine lo mai facut? Cu Bellatrix Lestrange? Ar putea fi posibil ca si mie imi place felul ei de a fi. A doua mare problema este urmatoarea ca Vol de Mort era un tip cam osuros si cam plin de nervi si ura cam tot timpul si cred ca era in halul asta din cauza ca era impotent saracul. Nu cred ca magia il putea ajuta in astfel de situatii delicate. Incheiem aici cu fisurile. Draco ar putea si in acelasi timp nu ar vrea sa il ajute pe Potter deoarece mie mi se pare un om care doreste o anumita faima langa un om considerat suficient de puternic. El din totdeauna a considerat ca Potter este lipsit de curaj si de putere. Cred ca si dupa aceea ar fi crezut acelasi lucru. Cam atat. Si inca ceva...un titlu...
aha..deci inainte sa te crezi tu destept adu-ti aminte ca e o carte..si in carti autorii pot sa introarca si sa drege toate personajele cum vor ei ...deci dca fata vrea ca in povestea ei sa aiba voldy un fiu..il face sa aiba..
tu prea'l iei ca pe viata reala...aminte ai zis ca se leaga de detalii...
acuma tu te prea legi de toate detaliile nesemnificative...
|
 |
teo4ever newbie

Data inscrierii: 10/Aug/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 10/08/2008 16:56 Titlul subiectului: |
|
|
Da mi se pare foarte buna ideea.Wu as vrea sa invie Remus in 8. .Ideea e foRTE BUNA. |
|
| Sus |
|
 |
Sheila Vanek newbie

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 47
|
Trimis: 29/11/2008 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
omg o.o e o idee =))
adica continuarea =)), ideea de-a continua
nu stiu daca ma apuc sa fac o continuare acum, dar timpul nu-mi permite )
poate o sa fac si eu o continuare, asa cum o vad, dar mai intai tre sa citesc vol 6 si 7 ^^ _________________
... You do know what to choose, no? ... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 21:32 Titlul subiectului: |
|
|
Hmm, sunt o multime de ficuri pe net ... "PostHogwarts". Candy stie. Adica ce se intampla dupa anul 6. Dar tot ficuri raman. Doar Rowling ar putea scri o continuare. Trebuie sa o terorizam. Ar fi misto, inca o carte scrisa de J.K.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 29/11/2008 22:24 Titlul subiectului: |
|
|
mie imi place tare mult cum s-a terminat Hp 7 dar daca tu ai alta idee...go 4 it...sa vedem ce iese...asta daca nu te apuci sa dai in basme _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 22:27 Titlul subiectului: |
|
|
Mie nu imi place cum s-a terminat. Saracul meu SeVVVVVVVVVV  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
da dar macar stim ca nu a fost asa de nesimtit ca de pildă se zicea in carti..oricum ma atragea si pe mine  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 22:31 Titlul subiectului: |
|
|
Fetelor, voi nu intelegeti. Eu il iubesc pe Severus Snape de cand am vazut primul film, de cand i-am auzit întâia data vocea, de cand i-am vazut ochii lui negri si misteriosi si ador cum arata! Pentru mine e ideal!
Si nu imi place, doar pentru ca la sfarsit e bun!!!
Eu nici nu citisem ultima carte si il iubeam!!!
Si nu stiti cat am plans cand am citit cartea 7.
Poate Maddie isi imagineaza  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 22:33 Titlul subiectului: |
|
|
eee acum si tu asta este....daca vrei sa il mai vezi ia-ti si alte filme cu el...eu am vazut mai multe..nu mai tin numele bine minte dar in orice caz ochii si vocea tot aia sunt.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sheila Vanek newbie

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 47
|
Trimis: 29/11/2008 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
eu nu fac basme :-j, eu fac romane =)))
romane de-al lungi, un capitol la mine are 10-15 pagini in word ( font 12, fara bold si italic ), iar pe caiete sau foi in jur de 20 de pagini ( scris normal, nu f. mare dar nici f. mic ) ;;)
well, o sa incerc sa scriu una cu hp, o continuare, dar am zis trebuie sa citesc vol 6 si 7 ) k sa imi imaginez eu continuarea ) _________________
... You do know what to choose, no? ... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 22:48 Titlul subiectului: |
|
|
| ciuciumuciu a scris: | | eee acum si tu asta este....daca vrei sa il mai vezi ia-ti si alte filme cu el...eu am vazut mai multe..nu mai tin numele bine minte dar in orice caz ochii si vocea tot aia sunt.. |
Eu nu am zis ca mii dor de Rickman! Eu pe Snape il iubesc si cine imi va mai da alte filme cu Snape???????  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 30/11/2008 19:38 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | | ciuciumuciu a scris: | | eee acum si tu asta este....daca vrei sa il mai vezi ia-ti si alte filme cu el...eu am vazut mai multe..nu mai tin numele bine minte dar in orice caz ochii si vocea tot aia sunt.. |
Eu nu am zis ca mii dor de Rickman! Eu pe Snape il iubesc si cine imi va mai da alte filme cu Snape???????  |
buna intrebare si idiotii astia distrug toate scenele cu el!! le taie, le scurteaza sau nici macar nu s obosesc sa le bage
BATUTI IN CAP!!!
habar n-au cati fani de-ai lui Sev exista  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
|