| Autor |
Mesaj |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 30/04/2008 19:32 Titlul subiectului: |
|
|
Floryanna: Cred ca va inselati pentru ca nu am chemat pe nimeni la prezentarea orei mele. Sa asiste la ora are voie numai directoarea. Dupa cate vad eu, dumneavostra nu semanati cu ea... (spre elevi)
Sau seamana si eu nu vad bine?  |
|
| Sus |
|
 |
rupert_fan goblet of fire

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 720
|
Trimis: 09/05/2008 20:43 Titlul subiectului: |
|
|
ok!
atunci vreau sa fiu Eddie  |
|
| Sus |
|
 |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 11/05/2008 15:10 Titlul subiectului: |
|
|
fftopic: sorry ca nu am putut sa intru pana acum..am fost plecata si apoi nu mi'a mers netu' oricum de saptamana viitoare Cassie intra in actiune
mai astept continuarea conflirtului dintre profi ca acum nu am cum sa intervin..nu vreau sa'i intrerup  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 11/05/2008 16:15 Titlul subiectului: |
|
|
*directoarea intra in clasa*
Miss Beatrice: peste 2 saptamani veti avea o inspectie. Sa nu aud niciun comentariu. Pune-ti mana si purtati'va civilizat si sa numai aveam certuri.[/b] _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 11/05/2008 16:28 Titlul subiectului: |
|
|
Arthur(incet): Da, miss Purtati'va civilizat.. Miss Floryanna, hai va rog sa continuam ora si sa nu'l ascultam pe profu' asta cu "Am venit sa asist la ora"  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 12/05/2008 14:46 Titlul subiectului: |
|
|
Cassie(in soapta catre Arthur): Arthuuur....cred ca tu esti cel care care n-ar necesită ascultat.Ii deranjezi, nu vezi? in plus nimeni nu are chef de ora asta...sa urmarim show-ul si sa vedem ce se intampla...doar sunt oameni maturi...stiu eui cum sa se poarte  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 12/05/2008 14:54 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony:Haide Arthur taci nici nu sti sa vorbesti calumea..oricum domnule spuneti-ne naibii( ) ce cautati aici..v-a trimis cineva sau ce? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 12/05/2008 19:28 Titlul subiectului: |
|
|
Arthur(catre Anthony): o da... Domnul care vorbeste cel mai elegant din lume!!!!
Floryanna: Gata!!! Taceti!!! nu vreau sa stiu nimic!!! Trecem la ceea ce am vrut sa va spun inainte de a fi intrerupta de "cineva"... Anul asta o sa trecem... (incepe sa povesteasca temele care o sa le treaca in anul curent) |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 12/05/2008 20:31 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony:Da dar eu credeam ca anul asta se prelungesc pauzele..Nu e asa Miss Floryanna?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 12/05/2008 23:22 Titlul subiectului: |
|
|
Floryanna: Ce ai Anthony draga? Cumva febra? Un solitar cuvant in plus si sigur nu o sa ai pauza la mine. Anume TU!  |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 12/05/2008 23:51 Titlul subiectului: |
|
|
Michael: Anthony!!! ANUME TU!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 16/05/2008 19:48 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony:oof..orikm anul asta am alte teeburi dekt pauza..si in plus am dreptul la pauza ca oricine..Orikm revenind la atcv cum v-ati petrecut vacantza ? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 16/05/2008 19:54 Titlul subiectului: |
|
|
Floryanna: Anthony, nu ti se pare ca ai incurcat rolurile? Eu hotarasc cand e pauza si cand nu (Gosj ce urasca fraza asta, profii de la scoala mereu o zic ). Dar nu vreau sa va incarc din întâia ora, asa ca puteti sa mergeti sa va acomodati cu scoala.
(Elevii se ridica bucurosi, multumindu'i profesoarei)
Miss Floryanna:Iar tu Anthony, te rog sa ramai!  |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 16/05/2008 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony:Dar..ooof de ce eu?Mis Floryanna?Ce am mai fakt de data asta..???????  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 16/05/2008 20:08 Titlul subiectului: |
|
|
Miss Floryanna: Daca tot te crezi asa destept, te rog eu mult sa'mi faci un referat de 50 de cm pe prima tema din carte. Data viitoare sa'ti tii limba dupa dinti Nu esti in întâiul an la mine, si daca crezi ca anul trecut te'am tinut pe note bune si te'am laudat, anul asta nu inseamna ca e totul gata facut. Trebuie sa lucrezi pentru ceea ce vrei. Acum la revedere.
Apropo, referatul trebuie povestit!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/05/2008 20:46 Titlul subiectului: |
|
|
Afara in pauza, discutie intre colegii care se lauda cu frumoasele momente petrecute la mare, pe plaja sau in alte tari, in vacanta
CASSIE il vede pe Anthony iesind din scoala suparat si il intreaba:
Ce s'a intamplat? De ce te'a retinut profa? Si de ce arati asa..nervos chiar acum la inceput cand toata omenirea e vesela? _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 16/05/2008 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony:Pai cine crezi ca poate fac eun referat atat de urias si sa-l si povesteasca.E greu si orikm nu vreau s avb despre asta.Mai ales ca e maii bn decat in cosmarul de acasa.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/05/2008 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
Cassie: da...schimbam subiectul...hai sa mergem la ceilalti sa vedem ce au mai facut  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 16/05/2008 22:06 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony:OK.Mersi ca m-ai ascultat  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 16/05/2008 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
Arthur: Hey, Anthony, ce'i cu mutra asta?
Cass, draga, cum vacanta? Arati superb!!!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/05/2008 22:33 Titlul subiectului: |
|
|
Cassie:O merci Vacanta a fost super..am lenevit toata vara
Dar a voastra?
Mergem la o pizza dupa ore? ce ziceti? _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 16/05/2008 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony:Nu pot...am de fakt un referat..Arthur profa ma pune sa scriu un referat iemns poe care tebuie sa il mais i prezint....asa k multumueste-te ca nu esti tu..orikm eu nu pot veni desi as vrea..nu pot sa iau note foartemici.serios..  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 16/05/2008 22:55 Titlul subiectului: |
|
|
Arthur: Mda.. Sincer Cas, n'am chef de nimic. Si oricum am vrut sa merg s'o gasesc pe Miss Laura. Vreau sa vad ce o sa avem nou pe la ACMN. Stii doar ca...
Dilan: E obiectul tau preferat?
Sammy: Te intereseaza?
Dilan: Vrei sa fii primu' la acest obiect?
Sammy: Hai zi...
Arthur: Doamne voi... Mergeti sa faceti nebunii. Si lasati'ma pe mine acuma!  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 17/05/2008 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
joshua: salut !
am pierdut ceva ?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 17/05/2008 21:30 Titlul subiectului: |
|
|
Anthony: Moolte dar eu nu am timp ca tre sa termin referatul,de care o sa-ti povesteasca altii asa ca papa.
O lua la fuga _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 17/05/2008 21:32 Titlul subiectului: |
|
|
Arthur: Nu, cam nimik. Lumea se duce la pizaa. Du'te si tu... Numai k un solitar lucru te rog - fii atent cu Gaby. Si daca nu esti sigur pe ce'o sa zici, mai bine taci. Eu n'o sa fiu acolo sa am grija de ce'o sa zici  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 17/05/2008 21:49 Titlul subiectului: |
|
|
joshua: ah..nu am vreme..plec in camera mea sa imi fac lectiile
gabriella socata de cele auzite se itoarce si zice catre prietena ei : i-a spalat cineva creierul ?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 17/05/2008 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
Dilan: Crezi ca a avut cineva ce sa spele?
Sammy: Taci mah.... Cica e prietenul nostru. Nu se cuvine sa vorbim asa de el Da' totusi, chiar s'o gasit asa detergent?  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

|
Trimis: 17/05/2008 21:53 Titlul subiectului: |
|
|
joshua: ah ..ce incu;ti in scoala asta..o sa ma fac ca nu am auzit ce ati spus si o sa ma duc la mine sa fac tema la mate ..apropo stiti cum se rezolva exercitiul 3 de la chimie ?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 17/05/2008 21:58 Titlul subiectului: |
|
|
Arthur(facandu'si cruce): Cred ca am exagerat cu sfaturile! Gosh... (cutremurandu'l pe Josh) Nu stiu cine esti, dar intoarce'l pe Josh inapoi!!!  |
|
| Sus |
|
 |
|