|
|
|
| Autor |
Mesaj |
LuisaChan newbie

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: 29/11/2008 12:27 Titlul subiectului: Cap-de-Mort se întoarce |
|
|
Cap-de-mort se întoarce
Trecuseră nouăsprezece ani de la dispariţia lui Cap-de-Mort. Oamenii era fericiţi. Directoarea era MCGonagall, iar ea spuse că Hogwarts nu mai trebuie protejat. Avea şi un rațiune bun! Dementorii dispăruseră minus urmă, la fel ca şi Devoratorii Morţii.
Acea zii era una ploioasă. Ploaia avea picuri uriaşi şi grei, ce cădeau pe treptele casei Potter. Harry tocmai Apăruse de pe Aleea Diagon, unde fusese să îşi cumpere o robă nouă. Intră fără zgomot pe uşă, uitându-se la mătura lui, ce tocmai fusese lustruită, ulterior ce câştigase un meci împotriva lui Ron. Aruncă pelerina invizibilă pe el şi apoi merse în bucătărie. O sperie pe Ginny, apoi o sărută pe nas şi se aşeză pe scaun. Dădu drumul la TV, şi mută direct pe MMTV*. Zicea că o să fie o vreme ploioasă timp de câteva săptămâni. Se uită către masă. Erau 4 farfurii. Însemna că pe lângă Harry şi Ginny aveau să vine şi Ron şi Hermione. Soneria sună. Ginny deschise uşa şi în prag erau Ron şi Hermione. Hermione o îmbrăţişă pe Ginny, iar Ron făcu la fel. Hermione îl salută pe Harry, în timp ce el şi Ron dădeau mâna. Ginny făcuse ca mâncarea să apară in farfurii. Mâncară şi băură ca pe vremuri, la Hogwarts. Intrară în sufragerie. Pe sobă erau 3 poze, prima fiind cu Dobby, a doua cu Dumbledore şi a treia cu toţi din Hogwarts, pe vremea lui Harry. Începură să povestească. Harry simţi cum cicatricea îl săgetă. Nefiind obişnuit cu durerea, o uitase de mult, dar îşi dădu seama că era extraordinar de puternică. Merse până la baie şi leşină înainte să poată să de spele pe faţă.
Era într-o cameră întunecată. Simţi cum stătea pe un pat moale. Întinse degetele în faţa ochilor şi văzu că erau albe şi lungi. Îşi întoarse privirea prin cameră şi văzu o oglindă. Se apropie şi văzu faţă pe jumătate robotică. Ochii erau roşii, nasul era ca de şarpe. Ieşi din cameră şi îl văzu pe Draco. Zâmbea.
Harry se trezise şi era lac de sudoare. Îşi spunea că doar a visat,dar cicatricea îl durea în continuare. Oare era adevărat? Cap-de-mort s-a întors?
Scuze că e scurt. |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 29/11/2008 13:08 Titlul subiectului: |
|
|
Stiti dragii mei, care au cate 2,3 mesaje in cruce si posteaza ficuri. Nimeni nu va va citi ficurile, sau poate le vor citi, dar nu vor lasa comm'uri, daca voi nu faceti acelasi lucru.
Sorry pentru ca am fost prea directa. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
LuisaChan newbie

|
Trimis: 29/11/2008 13:43 Titlul subiectului: |
|
|
Ma rog, absolut orice penis trebuie respectat fiind el nou sau nu. Orice forum care se respecta [ cred ca si acesta ] face asta. De exemplu, daca ar fi fost facut siteul asta nou-nout, si ar veni ca toata lumea sa puna ficuri, ar ramane paguba-n ciuperci? Nu stiu daca te-am deranjat. Daca da, o sa contantez un Admin sa stearga ficul.
Astept raspuns de la Buha!
~Lulu. |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 29/11/2008 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
Mey copilu' lu Dumnezeu, eu nu am zis ca nu te respect. Si ceea ce am scris, m-am referit la toti, nu numai la tine.
sorry, dar te asociez cu verisoara mea de 10 ani si nu imi imaginez ca ea sa scrie ficuri )
Dar tie iti iese nespus de bine sa scrii. Nici nu zici ca ai 10 ani.
Si ca sa nu crezi ca am ceva cu tine in parte, sau cu ficul tau, iti las si un comm.
Mi-a placut cum scrii si nu imi vine sa cred ca scrii tu
Nu zic ca copii de undeva, dar nu imi imaginez ca cineva de 10 ani sa scrie ficuri. Eu cand aveam 10 ani nu stiam cei aia HP si ma jucam cu papusile Barbie.
A fost neobișnuit cum ai descris familia lui Harry si cum iau masa cu prietenii de familie. Pozele de pe soba ... ma mir cum de nu era si Sirius pe acolo ...
Si Voldemort se intoarce in corpul lui Harry, sau cum sa inteleg. Draco bestial ca intodeauna.
Sorry ca commu ii mic, dar si capitolul nui mare tare. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
LuisaChan newbie

|
Trimis: 29/11/2008 19:35 Titlul subiectului: |
|
|
$%$#$#!!!!#@# L'amuitat pe Sirius aii #@@#@ ... Capitolul urmator vine acum... Ah da, si urasc papusile Barbie si nu ma dau mare, la zece ani am citit [ adica acum ] cartile hp si chiar hp7 de cel putin 3 ori. Hp 7 de 2 ori, am plans cand a murit Moody !
Capitolul 2 - Noaptea groazei
Ieşi din baie şi îi spuse lui Ginny că merge să doarmă. Apoi urcă la etaj. Lângă pat era o noptieră, pe care erau aşezate cele mai dragi poze: Din albumul lui, care Hagrid i l'a dat în debutantul an, Sirius făcând cu mâna, Ron, Hermione şi el copii, Hagrid care era cu Buckbeack, Albus dumbledore ţinând în mână Sabia lui Cercetaş şi două poze a castelului. Se trânti în pat, speriat de ce văzuse. Închise ochii din nou. Acum Cap-de-mort stătea la o masă întinsă, iar în faţa lui, pe trei farfurii de aur şi argint stătea aşezată mâncarea. Un pui rumenit, cartofi prăjiţi şi un pahar cu vin roşu. Mâncă repede, parcă speriat că mâncarea ar fi dispărut. Apoi, Draco puse în chiuvetă vasele, şi se aşeyă alături Lordul Întunecat. Deschise încet gura, ca să spună ceva:
- Stăpâne, mai doriţi ceva?
- Da. Cum m'ai adus la viaţă?
- Nu vreau să vă mint. V'am înviat folosind... folosind magie albă. Totul pentru dumneavoastră!
- Mulţumesc. Draco, trebuie să capeţi un premiu.
Atinse mâna lui Draco, şi ea se schimbă în aluminiu.
- Acum, unde este Harry Potter?
- În peştera lui Godric. Dar trebuie să vă odihniţi.
Harry era înapoi în patul său. Ginny, Hermione şi Ron erau speriaţi. Le povesti ce s'a întâmplat şi le spuse să plece. Era aproape dimineaţă. Vroia să mediteze. Cum a reuşit Draco?
Scuze că e prea scurt. A, şi :
*MMTV : Ministerul Magiei TV
Este dedicat lui Slytherin Princess. E extrem de de treabă  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 20:25 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Este dedicat lui Slytherin Princess. E deosebit de de treabă |
Cum as putea sa nu iti comentez ficul, daca mi-ai zis ca sunt de treaba. Inca nimeni nu mi-a zis asta. Sincer
Dar imi place ficul. Pentru o fata de 10 ani e scris super. Eu sa fi avut 10 ani, oare ce era sa scriu? Intoarce cineva momentul inapoi?
Am o singura observatie ... in ficul asta poti sa lasi asa, dar cand mai incepi sa scrii alte ficuri, mai bine ar fi in loc de Cap-de-Mort = Voldemort, in loc de Cercetas - Gryffindor, si asa mai departe.
Si nu as vrea sa vad Plesneala in loc de Snape al meu.
Deci, acum am inteles cum s-a intors Voldemort. Draco l-a ajutat si cum nu e straniu, a folosit Magia Alba.
Ce rusine pentru Voldy.
Si de ce i-a vrajit lui Draco o mana???
Imi asigură aminte faza cu Peter Pettigrew de cand Harry era in anul 4.
A patit ceva Draco si nu are mana?
Hai pune capitolul urmator sa ma lamuresc.
Si imi place cum ai descris de la inceput. Imi place cum combini descrierea si dialogul. Nimic exagerat. Tine-o tot asa.
Nu zic nimic de capitolele prea scurte, caci si asa mi se pare ca pentru varsta ta scrii prea mult si prea bine.
^Asta e un compliment.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
LuisaChan newbie

|
Trimis: 29/11/2008 20:56 Titlul subiectului: |
|
|
Capitolul 3 - Totul se lămureşte în capitolul 3, care îl pun în postul de mâine că mii somn.
Cu plăcere. Ple... Snape e de treabă. Cam nesuferit dar e de treabă
Fayza cu mâna.. A fost prost şi a pus mâna lui din greşeală în aparatul de tocat carne  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 20:59 Titlul subiectului: |
|
|
[quote="LuisaChan"]Capitolul 3 - Totul se lămureşte în capitolul 3, care îl pun în postul de mâine că mii somn.
| Citat: | | Ple... Snape e de treaba. |
Hai ca faza asta a fost tare.
| Citat: | Fayza cu mâna.. A fost prost şi a pus mâna lui din greşeală în aparatul de tocat carne  |
Numai nu imi spune ca asta e serios, bine?
Ce sa caute Printul Viperin pe langa masina de tocat carne??
Doamne ce sadica esti fato!
Astept capitolul 3. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
LuisaChan newbie

|
Trimis: 29/11/2008 21:16 Titlul subiectului: |
|
|
Pai tu cu ce crezi ca era umplut puiul ala.....  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/11/2008 21:23 Titlul subiectului: |
|
|
Merlin ce nebuna esti!!!!
Vrea cineva sa manance pui cu mana de Draco??????
Esti funny/sadica rau!
Cand vei creste mare, vei ajunge ... hmmm .... killer.
Sau Devoratoare.
Si bucatoareasa lui Voldy.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Emily newbie

Data inscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 31 Localitate: Oradea
|
Trimis: 29/11/2008 22:10 Titlul subiectului: |
|
|
Am citit si eu cele 2 capitole si mi-au placut!
Sunt scrise bine pentru 10 ani, te felicit!
Bravi tie!
Si daca...nu te deranjeaza, poti sa treci si pe la ficul meu!
Adios!
Si: Carpe diem! ( traieste clipa/ ziua)
Hugs!  |
|
| Sus |
|
 |
LuisaChan newbie

|
Trimis: 30/11/2008 09:31 Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur ca va place :D... Si.. bine ca nu a facut Draco sarmale... xD
Capitolul 3 - Ziua viziunilor
Harry merse la baie, cu gândul de a se spăla pe faţă. îndată ce a ajuns în baie, a auzit un şuierat îngrozitor. Se puse în genunchi şi îşi acoperi urechile. Şuieratul spunea:
- Harry Potter, unde eşti..? Harry Potter.... Mai bine fugi!
Harry se uită în oglindă. Îl vedea pe Voldemort. Sparse oglinda, speriat de ce văzuse. Voldemort spuse:
- O să mă întorc! şi se întoarse cu spatele.
- Chiar că te'ai întors! spuse Harry ironic.
Fugi spre bucătărie, spunându'le tuturor despre ce s'a întâmplat. Ginny rămase cu gura căscată, Hermione la fel, doar Ron spuse:
- Trebuie să plecăm cât mai rapid la Hogwarts! Harry aprobă cu o mişcare a capului.
Făcu bagajele în câteva minute, luând, bineînţeles, cuşca goală a lui Hedwig în mâini. Trimise bufniţa lui Ron să ducă un mesaj, care era astfel:
Dragă profesoară McGonagall,
Am avut câteva viziuni cu Voldemort! S'a întors! O să apărem la ora 12:30 în Sala Mare. Nu activaţi vrăjile de protecţie!
Harry Potter.
Era ora 12:28. Se luaseră de mână. Mai erau câteva secunde. 3...2...1... Gata! Aveau din nou aer rece în plămâni. Erau în sala mare. Profesoara McGonagall primise deja mesajul. Îi aştepta. Harry îi povesti totul. Profesoara rămase cu gura căscată. Chiar şi ea simţise că se întâmplă ceva ciudat. Harry chemă pe copii Potter şi Weaslez, şi le spuse totul, ar ei nu avuseseră nici o reacţie. Un glas răsună în încăpere. Era slab, parcă era aflat la sute de kilometri distanţă. |
|
| Sus |
|
 |
Emily newbie

Data inscrierii: 30/Iun/2008 Mesaje: 31 Localitate: Oradea
|
Trimis: 30/11/2008 16:15 Titlul subiectului: |
|
|
Well...ai cateva ( mai multe greseli de exprimare).
( Sombody in my brain: Doh...are 10 ani e natural sa le faca, nici tu nu esti perfecta! Nimeni nu e Me: Oh...mai taci!)
Asa...trecand peste asta ficul este dragutz. Imi place!
SUnt corioasa ce se mai intampla pe percurs) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/12/2008 03:48 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | Harry merse la baie, cu gândul de a se spăla pe faţă. îndată ce a ajuns în baie, a auzit un şuierat îngrozitor. Se puse în genunchi şi îşi acoperi urechile. Şuieratul spunea:
- Harry Potter, unde eşti..? Harry Potter.... Mai bine fugi! |
Mda, va fugi si va impiedica.
Si daca serios ... Voldemort iar va incepe sa il caute pe Harry si sa il omoare? Cred ca va fi fara succes si de data asta. Tute mei omule si traiesteti viata pacatoasa undeva departe.
| Citat: | Harry se uită în oglindă. Îl vedea pe Voldemort. Sparse oglinda, speriat de ce văzuse. Voldemort spuse:
- O să mă întorc! şi se întoarse cu spatele.
- Chiar că te'ai întors! spuse Harry ironic. |
Saracul. Crede ca are halucinatii.
| Citat: | Fugi spre bucătărie, spunându'le tuturor despre ce s'a întâmplat. Ginny rămase cu gura căscată, Hermione la fel, doar Ron spuse:
- Trebuie să plecăm cât mai repede la Hogwarts! Harry aprobă cu o mişcare a capului.
Făcu bagajele în câteva minute, luând, bineînţeles, cuşca goală a lui Hedwig în mâini. Trimise bufniţa lui Ron să ducă un mesaj, care era astfel: |
Macar Hedwig nu e moarta in ficul tau.
Si pentru ce sa se duca la Hog? Cu ce ii va ajuta McGonagall ... hmm ... sa vedem. Ar fi nice, sa fie Harry prof la Hogwarts.
| Citat: | Dragă profesoară McGonagall,
Am avut câteva viziuni cu Voldemort! S'a întors! O să apărem la ora 12:30 în Sala Mare. Nu activaţi vrăjile de protecţie!
Harry Potter. |
Ce scrisoare lunga.
| Citat: | | Era ora 12:28. Se luaseră de mână. Mai erau câteva secunde. 3...2...1... Gata! Aveau din nou aer rece în plămâni. Erau în sala mare. Profesoara McGonagall primise deja mesajul. Îi aştepta. Harry îi povesti totul. Profesoara rămase cu gura căscată. Chiar şi ea simţise că se întâmplă ceva ciudat. Harry chemă pe copii Potter şi Weaslez, şi le spuse totul, ar ei nu avuseseră nici o reacţie. Un glas răsună în încăpere. Era slab, parcă era aflat la sute de kilometri distanţă. |
De ce copii lor nu au avut nici o reactie?
Is asa indiferenti. As vrea sa scrii mai numeroase despre copii. Mi-ar placea sa citesc.
Saraca McGonagall ... se repeta istoria ... nu va fi nici ea director in liniste si pace. S-a intors shopirla!!! Bwhuuhaha!!!
Hai pune cont fata.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
.Hermy. newbie

Data inscrierii: 13/Dec/2008 Mesaje: 52 Localitate: lost in a pink world:X
|
Trimis: 14/12/2008 17:15 Titlul subiectului: |
|
|
super tare ficul astept continuarea  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|