| Autor |
Mesaj |
raluki newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 24/03/2009 20:45 Titlul subiectului: Ce s-ar intampla dak harry ar avea un crush pt o viperina? |
|
|
| Hm da m-am gandit la asta si vreau sa stiu ce crdeti voi ca s-ar intampla?Ce schimbari ar aparea?Ce urmari ar fi?Eu stiu cateva dar va las pe voi sa spuneti sper sa va plak si sa vi se para interesant bye |
|
| Sus |
|
 |
raluki newbie

|
Trimis: 26/03/2009 00:18 Titlul subiectului: |
|
|
Nici un cooment pana acum...pey prietenii mei dak considerati ca nu este fascinant topic-ul facut de mine spuneti-mi ca sa il sterg pe bune n-are rost sa-l deschid si sa astept,fara sa fi aparut nici un comment pe bune |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 28/03/2009 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
Pai sa raspund eu. Eu daca as fi in HP, normal as fi viperina si Harry s-ar indragosti de mine.
Depinde de situatie, depinde de viperina.
E clar ca daca ar fi Parkinson sau Bullstroud, o sa rada de Harry si o sa stie tot Hogwartsul de asta. Daca e o fata normala, fie ea si viperina o sa se inteleaga cumva. Harry e elegant si nu va fi de mirare sa il placa si pe el viperinele. Deci, depinde de situatie. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 29/03/2009 10:38 Titlul subiectului: |
|
|
da eu cred k el n'ar fi in stare ... adik dak sa luam caracterul lui din carte...
k dupa caracterul din ficuri, Hary s indragosteste si de filch, nu k de viperini  |
|
| Sus |
|
 |
raluki newbie

|
Trimis: 29/03/2009 13:17 Titlul subiectului: |
|
|
Totul este posibil o sa fac un fic despre asta...cred...dak vreti? |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 29/03/2009 22:23 Titlul subiectului: |
|
|
Da Candy, in ficuri se indragosteste si Snape de Dumbledore, si Harry de Draco, si nush cine cu calmarul tau. )
ps: ^ nu e primul fic pe care tu il scrii, unde Harry e cu o viperina. Am inceput si eu cu Candy un fic unde Despi il place pe Harry si invers. Dar daca ideea ta e originala, scrie fato' ... nu cred ca e nevoie sa faci subiecte, ca sa ne ceri voie ) _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Iun/2008 Mesaje: 201
|
Trimis: 09/08/2009 11:26 Titlul subiectului: |
|
|
Ei bine, dupa cum s-a zis, depinde si de caracterul viperinei. Daca ea nu-l palce pe Harry, probabil o sa aiba grija sa-l puna in cele mai nasoale situatii si sa-si bata joc de el. Daca il place, probabil ar avea amandoi de suferit, in special viperina. La urma urmelor ce credeti ca i-ar face viperinii daca ar afla ca ea iubeste un "tradator de sange de la cercetasi". _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|