| Autor |
Mesaj |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 04/06/2007 10:20 Titlul subiectului: ||Comentarii despre Harry|| |
|
|
Aici putetzi sa va spunetzi parerea despre personajul Harry Potter.
Are un curaj.. E tare priceput la Vajhat, e inteligent si frumos  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
BrokenRomance chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 210
|
Trimis: 04/06/2007 15:40 Titlul subiectului: |
|
|
elegant dak s-ar mai pieptena din cand in cand kiddin
uhm...are un curaj de admirat...desi in anumite situatii e nesigur pe el...nu judeca alte personaje pana cand nu le cunoaste...e sufletist si mereu incearca sa isi ajute prietenii |
|
| Sus |
|
 |
ruxita goblet of fire

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 1078 Localitate: pe undeva langa ploiesti
|
Trimis: 04/06/2007 19:36 Titlul subiectului: |
|
|
Este fidel prietenilor lui si ar face orice pentru ei  |
|
| Sus |
|
 |
Laura philosopher stone

Data inscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 116 Localitate: Vaya con Dios
|
Trimis: 06/06/2007 11:24 Titlul subiectului: |
|
|
| BrokenRomance a scris: | frumos dak s-ar mai pieptena din cand in cand kiddin
uhm...are un curaj de admirat...desi in anumite situatii e nesigur pe el...nu judeca alte personaje pana cand nu le cunoaste...e sufletist si mereu incearca sa isi ajute prietenii |
aprobat  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
hakura-chan newbie

Data inscrierii: 08/Iun/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 08/06/2007 15:37 Titlul subiectului: |
|
|
E loial prietenilor lui, se gandeste la siguranta lor mai presus decat a lui si e destul de curajos. In plus, arata si bine! (si mie-mi place parul ciufulit la baieti! se vede bine) _________________ "She's Ron's sister.
But she's diched Dean!
She's still Ron's sister!
I'm his best mate!
That'll make it even worse.
If I talked to him first -
He'd hit you.
What if I don't care?
He's your best mate!" (HP6) |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 09/06/2007 18:12 Titlul subiectului: |
|
|
si mie imi place mult harry[tot ca are parul ciufulit] si e suficient de prietenos _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 20/07/2007 14:49 Titlul subiectului: |
|
|
este suficient de prietenos ...dar e naiv ,,, e curios , curajos ...daca ar fi mai aspru cu Draco ar fi si mai ok  _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
xtina newbie

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: 25/07/2007 23:14 Titlul subiectului: |
|
|
mie imi place de el pt ca arata bine.....e loial prietenilor .......curajos .....indragostit  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

|
Trimis: 26/07/2007 11:53 Titlul subiectului: |
|
|
indragostit da da da da _________________
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
karinusha newbie

Data inscrierii: 30/Iul/2007 Mesaje: 8 Localitate: hogwarts
|
Trimis: 31/07/2007 18:53 Titlul subiectului: |
|
|
harry e magnifik .. e dragutz ..bun cu cei din jur ..puternik curajos indraznet un prieten adevarat pe care toti si l-ar dori ( mai ales fetele dar k iubit ..;)) e ambitzios shi indrzanetz ....mai are mici scapari cateodata ....scapari impulsive ..( cine nu are .? ) dar ii trece .e un personaj szooper ..  _________________ belive in magik .. the best friends..;)-[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/9/7/24/f_BannerHarrym_0c3ce8e.jpg&srv=img33] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
bb_girl newbie

Data inscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 60
|
Trimis: 04/08/2007 16:22 Titlul subiectului: |
|
|
| BrokenRomance a scris: | frumos dak s-ar mai pieptena din cand in cand kiddin |
parul ala ciufulit il face mai hot  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
tinkerbell newbie

Data inscrierii: 12/Aug/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: 12/08/2007 16:25 Titlul subiectului: harry e cel mai dragut personaj |
|
|
| harry is the best |
|
| Sus |
|
 |
gr33n eyes philosopher stone

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 116 Localitate: Bucureshti
|
Trimis: 15/08/2007 09:26 Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca mai am ceva de adaugat la ce ati spus pana acum
harry e cool _________________ I solemnly swear that I am up to no good... |
|
| Sus |
|
 |
adinutza half-blood prince

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 3016
|
Trimis: 15/08/2007 14:57 Titlul subiectului: |
|
|
| gr33n eyes a scris: | nu cred ca mai am ceva de adaugat la ce ati spus pana acum
harry e cool |
idem |
|
| Sus |
|
 |
gr33n eyes philosopher stone

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 116 Localitate: Bucureshti
|
Trimis: 15/08/2007 17:27 Titlul subiectului: |
|
|
si daniel arata sooper in poza de la avataru' adinutzei  _________________ I solemnly swear that I am up to no good... |
|
| Sus |
|
 |
HP_lover prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 486
|
Trimis: 27/08/2007 21:49 Titlul subiectului: |
|
|
Imi place tare mult de harry,e cumplit de dragut ,curajos si mai ales afectuos  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Florina newbie

Data inscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 17 Localitate: Iasi
|
Trimis: 08/09/2007 18:53 Titlul subiectului: |
|
|
Curajos.... ce s-a spus si in mesajele de mai sus  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
sweet_dreams newbie

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: 11/09/2007 09:53 Titlul subiectului: |
|
|
si mie imi place haryy, e foarte curoajos. si deasemenea imi place ca tine mult la pretenii lui  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
izaaa newbie

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 11/09/2007 21:03 Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar, are nespus de mult curaj...Harry nu este personajul meu preferat, dar totusi nu pot sa nu ii admir tot curajul si incapatanarea de care da dovada de fiecare data cand isi risca viata pt a salva pe cineva. Nu se de niciodata inapoi atunci cand e vorba de prietenii lui ... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
AmPhy5 newbie

Data inscrierii: 09/Noi/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: 09/11/2007 16:46 Titlul subiectului: |
|
|
Oh, pai eu cred ca este curajos, dar putin cam nechibzuit. Actioneaza mereu din impuls, e nehotarat, sentimental, talentat la 'quidich', inteligent si se pare ca tine la ceilalti mai mult decat la el insusi. Totusi, accentuez, nehotarat!  |
|
| Sus |
|
 |
Cristina newbie

Data inscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 37 Localitate: Onesti
|
Trimis: 25/11/2007 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
poi ce sa zic despre Harry...un baiat foarteee curajos...care...nush cum doamne iarta-ma reuseste sa reziste la vraji...nu stiu cum de nu moare de la toate ranile alea...se vede sa seamana cu tata-sau  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dj_stef newbie

Data inscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 22
|
Trimis: 05/12/2007 12:35 Titlul subiectului: |
|
|
| Chestia e k in partzile 1&2 Harry parea un baiat cuminte, care nu are viciile razbunarii etc....dar in componentă a3a m-a surprins kand a incpoot sa dea in piciorul in dulap (la inceput dupa ce i-a zis lucruri urata matuja aia grasa despre parintii lui) ..bine si eu aj fi faqt la fel dar el era prea cuminte in 2 ji a fo prea brusk schimbarea intr-o vara (deci asta mi s pare Fake Harry..scz). Din fracțiune a3a el incepe sa fie mai puternik datorita situatiei neobijnuite pe care o are. C pot sa zik despre Harry? E vrajitor puternik pt anii lui. :D |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 01:15 Titlul subiectului: |
|
|
harry e un nume îndeajuns de banal care ne arata ca el e doar un om obisnuit cu sentimente ca oricine altcineva. e curajos (cum au mai spus si alti forumisti), dar e pur si modest neatent, naiv si extrem de vulnerabil cand actioneaza la furie.e sensibil, o persoana care daruieste multa iubire in jurul sau. e cat se poate de sincer, nu e nici ipocrit sau parsiv. inteligent, talentat, neinfumurat, simplu, corect,darnic si nesuperficial. cand uraste o persoana o uraste cu toata fiinta sa si nu se concentreaza decat asupra ei... NAIV NAIV NAIV!
cat despre aspectul fizic... multi se chinuie sasi faca parul ciufulit si el il are natural plus ca e brunet cu ochii verzi... absoluta superba combinatia  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 06/01/2008 00:44 Titlul subiectului: |
|
|
da' ca de obicei tre' sa specific si eu ca e extraordinar de curajos si ca daruieste multa iubire si atentie prieteniilor sai la care tine cu adevarat.Este îndeajuns de naiv si ager la minte. isi da seama repede de deosebite chestii dar nu actioneaza inainte de a fi suficient de informat.el impreuna cu prietenii sai vor trece cu usurinta(sau cu greutate) peste toate. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

|
Trimis: 12/01/2008 18:08 Titlul subiectului: |
|
|
stiti e ma enerveaza cel mai mult la harry ?
ca e prea curajos ))))))))))
oricum e cel mai ok :Ddintre baieti ! _________________
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 27/01/2008 11:47 Titlul subiectului: |
|
|
isi ajuta prietenii la nevoie indiferent de incurcatura in care se baga...it's the best  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
power94 newbie

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 44 Localitate: undeva-n Romania
|
Trimis: 02/02/2008 10:31 Titlul subiectului: |
|
|
imi place cand ii la stransoare ca "merge pe instinct"
in rest e preferatul meu la fel ca hermione si ron |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 23/04/2008 21:42 Titlul subiectului: |
|
|
| angel_sanctuary a scris: | harry e un nume destul de banal care ne arata ca el e doar un om obisnuit cu sentimente ca oricine altcineva. e curajos (cum au mai spus si alti forumisti), dar e pur si simplu neatent, naiv si excepțional de vulnerabil cand actioneaza la furie.e sensibil, o persoana care daruieste multa iubire in jurul sau. e cat se poate de sincer, nu e nici ipocrit sau parsiv. inteligent, talentat, neinfumurat, simplu, corect,darnic si nesuperficial. cand uraste o persoana o uraste cu toata fiinta sa si nu se concentreaza decat asupra ei... NAIV NAIV NAIV!
cat despre profilul fizic... multi se chinuie sasi faca parul ciufulit si el il are normal plus ca e brunet cu ochii verzi... absoluta superba combinatia  |
total de acord ku tot ce ai spus u.mai ales componentă ku naivitatea.din cauza k e prea bun.e si loial prietenilor lui si nu numai.inteligent.foarte bun la vajhat,dragutz foc ...si mie imi place parul lui ciufulit  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 30/04/2008 14:53 Titlul subiectului: |
|
|
| AmPhy5 a scris: | Oh, pai eu cred ca este curajos, dar putin cam nechibzuit. Actioneaza mereu din impuls, e nehotarat, sentimental, talentat la 'quidich', inteligent si se pare ca tine la ceilalti mai mult decat la el insusi. Totusi, accentuez, nehotarat!  |
da dar da dovada de o inima buna ...se gandeste intai la prieteni si apoi la el  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 30/04/2008 14:57 Titlul subiectului: |
|
|
cea ce spune foarte mul te despre el _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|