| Autor |
Mesaj |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 04/06/2007 10:18 Titlul subiectului: ||Comentarii despre Hermione|| |
|
|
Aici putetzi sa va spunetzi parerea despre Hermione(personaj, nu actrita)
Mie`mi place mult de ea, e foarte isteata si are un suflet mare. E frumoasa foc. Nu cred ca Harry si Ron s`ar descurca fara ea. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 05/06/2007 10:44 Titlul subiectului: |
|
|
e teribil de dragutza si destul de simpatica. imi place mult de ea _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 20/07/2007 15:11 Titlul subiectului: |
|
|
imi place de ea k e ambitioasa desteapta si indrazneatza chiar dak nu are sange pur e o vrajitoare f buna cel mai mult mi-a placut de ea knd i-a dat pumnul ala lui Draco a luat atitudine atunci iar in rest e teribil de cool  _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
THE BOY WHO LIVED16 newbie

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: 30/07/2007 09:56 Titlul subiectului: |
|
|
hermione e o fata desteapta,frumoasa cu duiumul eu daca as fi elev la hogwarts chiar m-as cupla cu ea serios! e super sexy fata  |
|
| Sus |
|
 |
Laura philosopher stone

Data inscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 116 Localitate: Vaya con Dios
|
Trimis: 13/08/2007 18:57 Titlul subiectului: |
|
|
| THE BOY WHO LIVED16 a scris: | hermione e o fata desteapta,frumoasa cu duiumul eu daca as fi elev la hogwarts chiar m-as cupla cu ea serios! e extra sexy fata  |
Adaugat  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
gr33n eyes philosopher stone

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 116 Localitate: Bucureshti
|
Trimis: 14/08/2007 09:38 Titlul subiectului: |
|
|
| THE BOY WHO LIVED16 a scris: | hermione e o fata desteapta,frumoasa cu duiumul eu daca as fi elev la hogwarts chiar m-as cupla cu ea serios! e super sexy fata  |
sunt de acord cu tn... mai putin faza cu cuplatu'
va trebuisa te lupti cu ron pt asta  _________________ I solemnly swear that I am up to no good... |
|
| Sus |
|
 |
HP_lover prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 486
|
Trimis: 27/08/2007 21:49 Titlul subiectului: |
|
|
As vrea sa fiu desteapta ca ea...  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 29/08/2007 08:42 Titlul subiectului: |
|
|
^cred k aproape fiecare poate dar avem trebuință de muuulta ambitie  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/08/2007 15:45 Titlul subiectului: |
|
|
da ,dar eu nu am  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
izaaa newbie

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 11/09/2007 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Da, clar, Hermione e cel mai destept personaj fictiv despre care am citit vreodata! E mega draguta, s-a schimbat foarte mult de la primul volum si pana acum. Pare mai simpatica acum, tin minte ca dupa ce am citit primele 2 volume nu mi'a placut deloc!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 12/09/2007 01:01 Titlul subiectului: |
|
|
mie mi-a placut si in primele carti harmione pt. ca a avut grija de ron si harry sa nu faca vreo prostie..dar nu a reusit niciodata  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
gr33n eyes philosopher stone

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 116 Localitate: Bucureshti
|
Trimis: 13/10/2007 16:51 Titlul subiectului: |
|
|
simpatica fata, smarta (sincer, ar trebui sa fie la sava =)) ), dar ar trebui sa se mai relexeze din cand in cand  _________________ I solemnly swear that I am up to no good... |
|
| Sus |
|
 |
Cristina newbie

Data inscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 37 Localitate: Onesti
|
Trimis: 26/11/2007 10:47 Titlul subiectului: |
|
|
o fata îndeajuns de inteligenta...il ajuta mereu pe harry...respecta regulile de obicei,insa,cand e ceva important,le incalca mereu...
hm...e foarte simpatica... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dj_stef newbie

Data inscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 22
|
Trimis: 05/12/2007 12:38 Titlul subiectului: |
|
|
Hermione e...mrr...une sexy wize witch! Devine din ce in ce mai corupta de cei 2 prieteni (saraca:P) |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 06:50 Titlul subiectului: |
|
|
o data cu cresterea in varsta, hermione mi se pare ca nu mai e fata extrem de cuminte din primele volume. cel putin in hp 5 chiar nu mai e deloc stricta in ce privestea respectarea regulamentului oricum, ea este insetata de cunostinte si are si capacitatea necesara pentru a le imagazina. e corecta, cinstita, buna la suflet, silitoare, dar incapatanata si foarte sensibila. _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 23/01/2008 02:49 Titlul subiectului: |
|
|
| HP_lover a scris: | mie mi-a placut si in primele carti harmione pt. ca a avut grija de ron si harry sa nu faca vreo prostie..dar nu a reusit niciodata  |
ei i se parea mai rau sa o exmatriculeze dekt sa moara  _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 23/01/2008 17:51 Titlul subiectului: |
|
|
fiecare cu ciudateniile lui... da' mie-mi plc Hermione asha cum ii..  |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 27/01/2008 11:58 Titlul subiectului: |
|
|
pai am doar treci cuvinte:cea mai tare
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 23/04/2008 23:01 Titlul subiectului: |
|
|
hermione e super tare:desteapta,frumoasa,isi ajuta prietenii chiar dak trebuie sa incalce regulile(cred k o doare sufletul kand face asta) .ambitioasa.s-a schimbat mult odata ku trecerea timpului.ce pot sa mai spun.o fata extraordinara  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 01/05/2008 09:25 Titlul subiectului: |
|
|
| anomis a scris: | hermione e super tare:desteapta,frumoasa,isi ajuta prietenii chiar dak trebuie sa incalce regulile(cred k o doare sufletul kand face asta) .ambitioasa.s-a schimbat mult odata ku trecerea timpului.ce pot sa mai spun.o fata extraordinara  | dap s-a schimbat extraordinar de mult  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 05/06/2008 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
In primele carti ea era favorita mea... numai p Hermione o vedeam. Apoi au inceput sa-mi placa si alte personaje. Cred k singura data knd m-a enervat Hermione a fost in vol 7 knd nu vroia sa accepte k Talismanele Mortii exista si k Harry nu bate campii!! Saraca n-avea ea d unde sa stie... dar in fine! Eu stiam k exista k doar nu a pus JK titlu numai asa d baza  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 05/06/2008 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
In primele carti ea era favorita mea... numai p Hermione o vedeam. Apoi au inceput sa-mi placa si alte personaje. Cred k singura data knd m-a enervat Hermione a fost in vol 7 knd nu vroia sa accepte k Talismanele Mortii exista si k Harry nu bate campii!! Saraca n-avea ea d unde sa stie... dar in fine! Eu stiam k exista k doar nu a pus JK titlu numai asa d baza  |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 10/06/2008 13:32 Titlul subiectului: |
|
|
hermione are un rol cumplit de important in aceasta carte...probabil ca daca ea nu ar fi existat(ea si inteligenta ei ) harry ar fi murit de extraordinar de mult ori sau ar fi fost examatriculat....
este inteligenta,ambitioasa,dragutza,nu ii place sa incalce regulile si isi iubeste foarte mutl prietenii....este constiincioasa(in fine nu prea semanam...whatever) chiar daca este sange-mal a dovedit intragii scoli ca este in stare de mai numeroase lucruri decat cei cu sange pur(crabbe,goyle etc)
intr-un cuvant hermione este extrem de tare  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
I_love_metal philosopher stone

Data inscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 94
|
Trimis: 28/07/2008 19:57 Titlul subiectului: |
|
|
| alexa_dark_rose a scris: | | hermione are un rol foarte important in aceasta carte... |
subscriu la tot ce-ai mai zis |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 07/08/2008 18:39 Titlul subiectului: |
|
|
Hermione.. Ei bine, l-a inceput a fost nespus de enevanta si deastea..
Cel mai mult mi-a placut faza aceea din Hp 5, cand a zis in Sala Mare ca Ministerul Magiei a intervenit la Hogwarts... O ador  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 07/08/2008 18:54 Titlul subiectului: |
|
|
Si mie imi plc, knd le spune la harry si ron ceea ce ei nu'si dau seama deloc  |
|
| Sus |
|
 |
I_love_metal philosopher stone

Data inscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 94
|
Trimis: 14/08/2008 14:01 Titlul subiectului: |
|
|
o tipa foarte inteligenta
ce sa mai spun? atzi zis voi de toate  |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 16/08/2008 12:32 Titlul subiectului: |
|
|
In capitolul cu cearta aia blestemata din cort, dintre cei 3 prieteni ... m'a dezamagit un pic si Hermione, dar vazand ca ramane cu Harry, mi'am schimbat rapid parerea. Vorbesc de cartea 7, daca ceva.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 16/08/2008 12:54 Titlul subiectului: |
|
|
Pei, macar ea s-a tsinut de cuvant si a ramas cu Harry.. Chiar daca Ron a avut medalionul ala la gat, nu trebuia sa sse duca:( _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 16/08/2008 13:00 Titlul subiectului: |
|
|
DA ... a fost o greseala mare ... dar a facut ... cum mai tipa Hermione cand s'a intors Ron  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|