| Autor |
Mesaj |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 04/06/2007 10:17 Titlul subiectului: ||Comentarii despre personajul Ron|| |
|
|
Aici putetzi sa va spunetzi parerea despre personajul Ron.. nu despre actor
Mie`mi place foarte mult personajul.. e frumusel, funny si destul de curajos, chiar daca uneori nu o arata.. face filmul mai amuzant. fara el nu ar fi aceleasi filmele.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ruxita goblet of fire

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 1078 Localitate: pe undeva langa ploiesti
|
Trimis: 04/06/2007 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
Ron este foarte amuzant cum ai spus si tu ana si eu mai cred ca este ceva "magie" intre el si Hermione.Poate asta se va mai accentua in urmatoarea carte(sper)  |
|
| Sus |
|
 |
BrokenRomance chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 210
|
Trimis: 07/06/2007 17:12 Titlul subiectului: |
|
|
uhm...e ok Ron...nu a frumos ce a facut in a4a carte cu Harry ...dar in rest...e curajos si de treaba cand vrea _________________
    |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 22/06/2007 21:40 Titlul subiectului: |
|
|
sincer de comentat nu prea am ce sa comentez. poate ca mi se pare un pic gelos pe Harry dar nu am ce sa zic altceva. Imi place parul lui Roscat insa  _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 20/07/2007 15:16 Titlul subiectului: |
|
|
Deci Ron este cel mai comic =)) =)) are un stil pe el mai ales atunci cand ii e frica de ceva :lol:da tentă da tot :-d _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

|
Trimis: 20/07/2007 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
aici ai dreptate, de exemplu mie si lu' fratimeo ne place cand zice:"bloody hell"  _________________
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

|
Trimis: 21/07/2007 17:56 Titlul subiectului: |
|
|
cea mai penala faza a fost atunci cand s-au dus la Aragog cand a zis "Harry.." sau cand si-a rupt bagheta  _________________
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
karinusha newbie

Data inscrierii: 30/Iul/2007 Mesaje: 8 Localitate: hogwarts
|
Trimis: 31/07/2007 19:06 Titlul subiectului: |
|
|
ron ..?? ron e un personaj pozitiv ..un bun prieten loial ..care isi urmeaza prietenii adevarati ( chiar shi in padurea interzisa la paianjeni ..asta arata k da dovada de curaj .. ) e simpatik ...amuzant ...mai ales feztele lui de speriat ....de suparat sau de uimit chiar dak cateodata a fost cam nesuferit ( in cartea a 4a- cu harry ..shi in a 6-a cu hermione shi ginny ) isi regreta greseliile .. aa ..shi e portar bun ..  _________________ belive in magik .. the best friends..;)-[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/9/7/24/f_BannerHarrym_0c3ce8e.jpg&srv=img33] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
ron weasley newbie

Data inscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 2 Localitate: hogwarts
|
Trimis: 01/08/2007 13:48 Titlul subiectului: |
|
|
este pref meu daca nu ar fi el filmul nu ar fi la fel de amuzantv  _________________ I am ron weasleyv[URL=http://www.picoodle.com/iew.php?img=/9/7/10/f_ron2m_ad537fc.jpg&srv=img30] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
bb_girl newbie

Data inscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 60
|
Trimis: 04/08/2007 16:26 Titlul subiectului: |
|
|
e mortal si funny...imi palce de el  |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 09/08/2007 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
ron e super haios....in unele scene e si foarte curajos.....si imi place la nebunie parul lui...vreau si eu colorit aia  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
Yumme O.o newbie

Data inscrierii: 28/Iun/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: 11/08/2007 19:44 Titlul subiectului: |
|
|
ron e personajul meu preferat
si il ador
ma rog
si pe actor
ps: SPOILER DIN NOU.. NU E VOIE DECAT LA TOPICUL SPECIAL
edited by lil`star |
|
| Sus |
|
 |
gr33n eyes philosopher stone

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 116 Localitate: Bucureshti
|
Trimis: 13/08/2007 14:25 Titlul subiectului: |
|
|
nu pot zice ca ma omor dupa el. nu sclipeste in nimic. e fun uneori. dar si ofticos. in loc sa incerce sa dea ce-i mai bun din el, sa iasa la suprafata, el se bosumfleaza.  |
|
| Sus |
|
 |
Yumme O.o newbie

Data inscrierii: 28/Iun/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: 13/08/2007 14:35 Titlul subiectului: |
|
|
^
tocmai asta il face si mai dragutz  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 13/08/2007 14:40 Titlul subiectului: |
|
|
sau nu...
J.K. ar fi trebuit sa-l faca ceva mai puternic si cu mai mult tupeu... asa mi-ar fi placut si mie
dar, again, gusturile nu se discuta  |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

|
Trimis: 14/08/2007 17:40 Titlul subiectului: |
|
|
sincer, mie mi se pare bun asa cum e. e tare amuzant si sweet de la un timp  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2007 17:53 Titlul subiectului: |
|
|
in filmul 5 mi-a placut si mie
a fost mai tare ca de obicei  _________________ I solemnly swear that I am up to no good... |
|
| Sus |
|
 |
HP_lover prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 486
|
Trimis: 27/08/2007 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
Imi place pentru ca are simtul umorului. _________________

|
|
| Sus |
|
 |
izaaa newbie

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 11/09/2007 21:43 Titlul subiectului: |
|
|
Ron e bestial, cred ca nu trece un capitol la o carte fara sa ma fi amuzat suficient de mult de vreo replica de'a lui! Pacat ca e cateodata infumurat si ca se cearta asa de des cu Hermione...De ce nu recunoaste odata k o iubeste?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
HP_lover prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 486
|
Trimis: 12/09/2007 01:06 Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu dar ar necesită sa recunoasca ca ma enerveaza cand s-e cearta  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 02:00 Titlul subiectului: |
|
|
ron... hmmm mie mi se par amuzante certurile dintre el si hermione.mai ales faza din 5 cand ia zis hermione "asta daca tu ai capacitatea emotionala egala cu cea a unei lingurite"(aprox) a fost penala
mie nu mi se pare ca iese prea mult in evidenta. e loial, sincer, mai prostut, cateodata cat se poate de sadic (cu hermione in mare parte), nui place sa piarda, dar e si curajos, amuzant prin replici stupide, familist... _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 06/01/2008 11:42 Titlul subiectului: |
|
|
imi place de ron ...e foarte amuzant (mai ales in certurile lui cu hermione/harry ...si ceilalti )...este un bun prieten si este loial prietenilor/familiei lui ...cateodata este curajos (rar )...da niste replici de toata frumusetea  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

|
Trimis: 13/01/2008 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
in hp 2 a fost prea tare deci e cel mai comic dintre toti !
in 7 m`a enervat knd a plecat ...marog faptul k s`a intors la harry si hermione e porțiunea a 2 a ,dar tot scuuuuuumpel ramane :-d _________________
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 27/01/2008 11:59 Titlul subiectului: |
|
|
fara ron e clar ca nu ar fi la fel...e super
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 24/04/2008 12:32 Titlul subiectului: |
|
|
pai cum au spus si ceilalti ron e foarte amuzant.are niste glume...imi place kand se sperie sau ii este frica de cv k are o fata ...mi-a placut mult in 2 kand a facut o vraja catre draco dar s-a intors impotriva lui si a inc sa scuipe melci a fost si putin scarbos  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 01/05/2008 09:33 Titlul subiectului: |
|
|
| angel_sanctuary a scris: | ron... hmmm mie mi se par amuzante certurile dintre el si hermione.mai ales faza din 5 cand ia zis hermione "asta daca tu ai capacitatea emotionala egala cu cea a unei lingurite"(aprox) a fost penala
mie nu mi se pare ca iese prea mult in evidenta. e loial, sincer, mai prostut, cateodata cat se poate de sadic (cu hermione in mare parte), nui place sa piarda, dar e si curajos, amuzant prin replici stupide, familist... | e clar fara el cartea sau filmul nu ar mai fi la fel ....e super dragut knd se sperie  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 05/06/2008 21:00 Titlul subiectului: |
|
|
mie imi era tare drag ron cand se certa cu hermione sau facea aluzii la faptu k hermione invata si e desteapta
stiti faza cu ,,am uitat ca il vom vana [pe Voldemort] intr-o biblioteca mobila''
are niste replici mortale... nici mie nu-mi placea knd devenea mofturos si se oftica din orice prostie |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 05/06/2008 23:54 Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine ma enerveaza Ron ... de cand am aflat ca ramane cu Hermione  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 09/06/2008 14:46 Titlul subiectului: |
|
|
| despina, u cu cine vroiai sa ramana ron? |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 09/06/2008 14:55 Titlul subiectului: |
|
|
Dar putea sa ramana macar si singur! De ce cu Hermione!??? Nu imi place perechea asta nici in ruptul capului. Putea sa ramana si cu Lavender ... ce naiba.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|