| Autor |
Mesaj |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 08/06/2009 10:27 Titlul subiectului: Crazy |
|
|
am vazut ca mai multa lume e crazy pe aici asa ca aici putem sa spunem de ce si ce facem noi crazy in fiecare zi:))
incep eu:
eu rad destul de mult,tip pe strada in gura mare:)) atrag mereu atentia
in ore cant(chiar daca sunt afona)..cu colega mea de banca
multi dintre prietenii mei spun ca nu stii la ce te poti astepta de la mn:))
o stresez pe profa de desen: pictam? pictam? si asa toata ora.
Stau mereu cand joaca baietii fotbal ca sa strig si sa injur dak nu imi convine cv:))
ma cert cu mama zilnic,fac farse la telefon
chinui copii mici )) pe vecinamiu
au adus unii discutia despre extrateresti la ora de fizica si a intrebat profu daca crede cnva si eu am ridicat mana si m-a intrebat de ce? si am spun pentru k eu stiu ca exista ,ca eu sunt una de-a lor:)))
am alergat prin ploaie jumatate de oras ca sa fiu racita pe urma 3 saptamani da a meritat:X:X:X:X:X
m-am dat de 6 ori la rand in Disney in Mountan Ruse(nuj cum se scrie) si n-am vomitat:))
am trimis la mare mesaje intr-o sticla:)))
am incercat sa vad dak telefonul meu e rezistent la apa si l-am tinut in apa,,saracu a murit:((
i-am adus lui mama 3 catei in casa 2 mici unu mare (va dati seama ce a iesit) )
am dormit la o prietena si am speriat o baba seară pe la 12 care a fost in stare sa cheme vecinii sa verifice daca e cv:))
au mai fost si altele dar nu imi amintesc |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 08/06/2009 11:25 Titlul subiectului: |
|
|
faceam si eu cv d genu acum un an, doi acum dak fac chestii d genu, sunt mult mai seriose (stie despy, ariana si maddie ) acuma nu=mi aduc aminte dak isi aduc aminte fetele, sa ma intrebe si pove
p.s: mi'am adus aminte o faza d curand, nu e cine stie, da :-j
mergeam prin oras, acum cateva zile (trebuia sa ma vad cu o prietena sa-si aleaga niste podoabe si pana la urma, mi-am luat eu balerini si o bluza noua ) si treceam pe langa o cafenea - afara statea unu de vreo 20 d ani, asa cuute, si fuma.
eo i'am aruncat o privire, dah nu prea aveam chef d agatat si la un mom dat el zice *ce-i drept in rusa, da' traduc eo )
- Domnisoara, nu vreti sa mancati?
Eo ma uit la el si rad, da'l intreb:
- Da vrei sa platesti pentru mine?
- Da de ce deodata bani?
Eu surad asa mandra si zic:
- Da de ce deodata mancare?
Partea funny in chestia asta a fost k iesise managerului localului si o inceput sa-l ia la cearta k nu sta inauntru si lucreaza ci agata fete pe afara saracu baiat tot in ziua s tot holba unu la mine in troleu, k m-am saturat si il intreb:
- Ce vrei mah?
A rosit k racu si si-o intors privirea  |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 08/06/2009 12:14 Titlul subiectului: |
|
|
mia placut faza cu mancarea
faza tare saptaman trecuta... mergeam cu sormea pe strada... si ii povesteam ceva... [nui toata conversatia k nu-mi-o amintesc pe toata, doar faza funny]
E: si nushu c dracu facusese.. asta, facuse ca ma bufnit rasu cand iam vazut moaca
A: fata.. eshti asa de proasta incat nici nu shtiii sa vorbeshti romana calumea
E: fata, eshti asa de proasta incat tu cauti magazine chanel intrun mall fara magazine chanel.
A: fata eshti asa de proasta incat habar nai k in ploieshti nus magazine chanel
E: eshti asa de proasta incat nuti dai seama cat de proasta sunt.
A: stai sa mio notez. si neam oprit in fata casei sashi noteze draga mea surioara pe telefon faza cu 'eshti atat de proasta incat nici nuti dai seama cat de proasta sunt' si scoate batzu de la telefon, si se chinuie sa scrie un sms pe carel sal salveze la schite.
E: eshti atat de proasta incat te chinui sa scrii cva pe telefon...
A: a da? ia tine tu telefonu k scriu yo =)
E: suntem atat de proaste incat una tine telefonu si alta scrie. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 08/06/2009 12:51 Titlul subiectului: |
|
|
da va mai iubiti mah fetelor
asta cum noi cu mitzi, my best friend aseara vb si la ea microfonu nu lucreaza, d aia vb numa eo si ea scria looooale kt am ras... tot faceam misto de ea si la un moment dat ea zic
Mitzi: Vaco!
Candy: Si u esti oaie!
Mitzi: O sa te mulg!
Candy: Si eo o sa te tund!
Mitzi: Sa stii k chiar am nevoie!
Candy: Unde?
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 08/06/2009 18:44 Titlul subiectului: |
|
|
=))))) ce tare... sh eu am patit ceva d genu =)) tot cu sormea... vara trecuta aveam a date cu un tip de pe aici... si sormea era acasa cu o prietena, tania, sh mau sunat sa ma intrebe ca mia cumparat tipu [ca tocmai venise din vacantza]. mau sunat sh leam zis k miau luat un urshuletz d plush [ bleah, sh acu il mai am, urat urat urat!!!] si mau intrebat daca are funda ceva....
E: da... sh e mare...
ele: ce e mare mha?
E: funda bhaaa!!!
si ma auzise tipu... omg... se inroshise ala la fata sh eu sh mai rau cine shtie la c s gandea =)) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 08/06/2009 18:57 Titlul subiectului: |
|
|
tare faza
yo am patit-o odata cu my best friend, ca strigam la oameni p geam si ii zicem lu' o baba cu nush cate sacose in mana ' ai fost la cumparaturi ? ' si irina ( prietena mea ) ' ne dai si noua cv bun ? ' si incepem noi sa radem si cum radeam p acolo baba se enerveaza si arunca cu 2 mere dupa noi si culmea e ca pe irina a nimerito drept in frunte incepe aia sa injure si se intoarce baba care era defapt o prietena de-al lu' bunicasa  |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 08/06/2009 19:03 Titlul subiectului: |
|
|
mie mi s-a intamplat sa merg pe strada si sa discut cu o fata despre faptul ca ea avea un gandac in casa si eu ii faceam intruna:
si era mare rau? cat era ma de mare?
si ea mi-a zis pe urma ca a intrat pe sub niste fire si eu: si a intrat bine?
si in spatele nostru era o gasca de baieti care ne intorc si ne intreaba: vreti sa o incercati si pe a noastra?
si prietena mea: ce ? gandacul?
se uitau aia la noi si noi radeam  |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 09/06/2009 16:45 Titlul subiectului: |
|
|
mi-au placut
si eu prietena mea facem cam la fel pe strada...tipam, ne luam de lume, la scoala cand e liniste in clasa spargem gheata si incepem sa radem din roice.. )) vorbim ce numai noi stim...
A: ce cauti ma pe mess?
B: adik?
B: tu ce cauti?
A: pai esti dinaintea mea
B: a dap
B: cu 2 min ) _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/06/2009 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
da, si eu cu prietenele mele vorbim, de ne intelegem numa una cu alta, sa nu mai preceapa nimeni, sau tipam pe strada, radem ca apucatele...mai multe, dak imi mai aduc aminte faze mai scriu |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 09/06/2009 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
azi am colindat orasul cu colegele si in final m-am intors cu o colega si ne-am despartit la un colt..in spatele meu mergea o gasca de baieti si pe mn ma suna o prietena
eu ii raspund si ea se tot plangea ca nu poate sa faca o chestie pe net si eu i-am zis k vin la ea sa o ajut si ii tot ziceam: sa nu faci vreo nebunie..te rog..asteapta..ca vin repede acolo
si ea facea: cred ca ma alung in lupta cu programele..
si eu: nuu..nu te arunca..asteapta-ma..tu ai innebunit?cum sa te arucni ..iti dai seama ce sar putea intampla
si am inchis si am zis cv gen off si aia toti ma opresc eu ma uit mirata la ei si unul cu o voce destul de sincera imi spune: daca prietena ta vrea sa se omaore venim noi sa te ajutam sa o convingem sa nu se arunce..si unii se pregateau deja sa sune la salvare
eu am bufnit in ras si ei ma priveau ca o nebuna=)))  |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 09/06/2009 17:17 Titlul subiectului: |
|
|
Eu is pur si rudimentar nebuna la ale mele, dar ca sa vezi asta trebuie sa fim colegi de clasa, sau amici sau sa ma cunosti macar un pic.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/06/2009 17:27 Titlul subiectului: |
|
|
aaa, eram odata la scoala si o fata Bianca trebuia sa se invoiasca de la matematica pt ca mama ei pleca in America si trebuia sa o canduca la aeroport. Si se duce ea la profa si ii spune asta si profa ' fugi de aici, tu vrei sa chiulesti', si bianca ' dar e adevarat !! ' si profa ' tu ma crezi proasta ? ' si toata clasa in cor ' DA ! ' , am primit un test in ora aia, 4 exercitii destul de lungi ca dracu si trebuia sa le facem in 10 minute, dah a fost tare faza |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 15/06/2009 17:16 Titlul subiectului: |
|
|
crazy?
ultima faza crazy mi s-a intamplat sambata.
mergeam pe strada, si vb la telefon cu bunica-mea, care e in Cluj si in drept cu mine mai mergea o persoana X si la toate intrebarile pe care i le puneam bunica-mi parsoana X imi raspundea si la un mom dat m-am intoars si i-am zis "nu va suparati vorbesc cu bunica mea." si in sec urmat a si luat-o la pas. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 15/06/2009 21:19 Titlul subiectului: |
|
|
=))))) tari fazele...
am mers azi in centru cu sormea si cu ink doi prieteni... omg. mergeam pe bulevard, bineinteles eu, pe pista de biciclete, trece un idiot cu bicicleta, de sa bagat in spatiu verde, ma sperii eu d numai pot, rade ady de mine, imi revin din shoc si mai trece unu tot la fel, cu viteza mai mare, ma sperii si mai rau, sh cand sa ma intorc sa vad daca mai vine vreunu cu bicicleta, mai trecea unu=)) mam invartit p loc ca in filmele cu proshtii sh ady mia zis d 2 ori sa ma dau d p pista asta da yo tot nu mam dat =))) asta pana cand, dupa vreo 15 minute, au mai trecut ink 2 tot la fel si am inghetat d frik =)))))
sau cand stateam in statie sa vina tata dupa noi, vorbeau ashtia doi prieteni ai noshtrji despre un prieten d la lor,
V: mha.. deci omu ala masoara absolut orice in sprite pop si seminte.
Ad: da mha frate.... iam zis d concert si cik ' aapoi cu banii aia ma duc simi iau sprite popcorn si seminte.
V: ala mananca numai sprite popcorn si seminte, sa vezi cat baga in el la un film =))
AL: foarte elegant si sanatos.
AD: lam intrebat odata dak shtie cat costa un trabuc... si cik ' aaa nu shtiu, da cu banii aia ma duc sami iau sprite popcorn si seminte'
EM: pai cred k o sa ii zik gagiksa ' hai mha sa luam prezervative' si el' nu nu, mai bine imi iau sprite' =)))))))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 16/06/2009 15:52 Titlul subiectului: |
|
|
spite, popcorn si seminte=)))))
tare faza cu gagiksa=)))) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/06/2009 16:17 Titlul subiectului: |
|
|
sprite popcorn si seminte, mega funny ) |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 17/06/2009 22:23 Titlul subiectului: |
|
|
nu e chiar funny convorbirea asta
cu siguranta am multe altele mai nebune=)))
chestia e ca am ras toata seara
IuLiSa :x: nebunooo
IuLiSa :x: ))
IuLiSa :x: cf?
IuLiSa :x: adik cmf?
Melusine [:x]:
IuLiSa :x: ma apuca la ore fixe
Melusine [:x]: e si 36...
Melusine [:x]: e nefixa
IuLiSa :x: ore trecute de peste jumatate
Melusine [:x]: ma rog
IuLiSa :x: aaa)
IuLiSa :x: am chef sa raddd
IuLiSa :x: zi cv amuzant
IuLiSa :x: sau ce ai mai facut/
Melusine [:x]: nimic
IuLiSa :x: )
Melusine [:x]: Mult noroc şi Sânge cât mai mult suge!
Melusine [:x]: lol
Melusine [:x]: iti faci si u cont
Melusine [:x]: ?
IuLiSa :x: ce sugeee?
IuLiSa :x:
Melusine [:x]: sange
IuLiSa :x: >
IuLiSa :x: mor)
IuLiSa :x: inecata
Melusine [:x]: dc?
IuLiSa :x: si poi dramatizata
Melusine [:x]: ?
IuLiSa :x: canta vecinamiu de sus
IuLiSa :x: si e afon)
IuLiSa :x: si se aude pana la mn
Melusine [:x]: http://www.talesofmagic.ro/?c=1&u=345012082
click pls moolt
IuLiSa :x: sa imi fac cont?
Melusine [:x]: da da da pls
IuLiSa :x: dc?
Melusine [:x]: k sa primes ceo bani
Melusine [:x]: primesc*
IuLiSa :x: aaaaaaa
IuLiSa :x: numai la bani te gandesti vipero
Melusine [:x]: imi da 250
IuLiSa :x: euro sau ce)?
Melusine [:x]: in joc mha
Melusine [:x]: am trimis-o la scl
IuLiSa :x: am turnn
Melusine [:x]: a?
IuLiSa :x: turnn
Melusine [:x]: a?!
IuLiSa :x: in joc
IuLiSa :x: si sunt tare
IuLiSa :x: sa vina romeo sa ma ceara
Melusine [:x]: ti-ai faqt cont?>
IuLiSa :x: adik nu k eu sunt rapunzel
IuLiSa :x: cu matura
IuLiSa :x: si ii cobor parul meu marit cu vraji sa urce si el urca,urca si eu : mai repede mah ca ma doare paru))
Melusine [:x]: ce turn ai mha?!
IuLiSa :x: scrie acolo turnul meu
IuLiSa :x: adik casa
IuLiSa :x: geamano da tuta mai esti)
IuLiSa :x: semeni cu vikky
Melusine [:x]: poy dak n;ai zis k ti-ai faqt cont
Melusine [:x]: ce nume ai?
IuLiSa :x: CiuFulici)))
IuLiSa :x: eu?
IuLiSa :x: iulia
Melusine [:x]: in joc mha
IuLiSa :x: CiuFulici)))
Melusine [:x]: auzi tu fa molt acolo sa banii
chestia e ca eram cam sarita la ora aia:)))
ma luasem si de unu pe mess ca ii tot ziceam sa iasa ca ma enerveaza prezenta lui pe mess
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 28/06/2009 19:12 Titlul subiectului: |
|
|
first of all:
am ras la faza asta un sfert de ora(e cam veche da.... nah mi-am adus aminte acum de ea.)
acasa la prietenul Mihaelei(colega mea de banca), Alex eram eu Miha el si inca un baiet coleg cu Alex, Dani, ne uitam la "Liceenii". Alex avea o matsa de daca iti cadea cv pe jos incepea sa miorlaie. la un mom dat Miha si-a adus aminte ca ii trebuiesc niste baterii pt un ceas. Si ne zice:
M: imi trebuie si mie niste baterii Durex nu stiti unde pot gasi?
Eu, A si D: de care?
M:Durex,foarte sigura.
D: ma esti sigura ca de-alea vrei?, bine-nteles ca eu si alex aveam niste fete.
la care ea realizand ce a zis: NU! vroiam sa zic Duracell. si ne arunca o privire de-aia speriata.
dupa faza asta ne-am pus toti patru pe ras ca nebunii.
second of all:
ieri veneam cu maica-mea de la Plus si in fata blocului dtatea un tip care lucreaza cu taica-mio si astepta sa ii dea taica-mio cv din beci, maica-mea cand l-o vazut o zis ca sta sa pazeasc niste matsi ce ii avem in bloc. si ii zice can ajungem langa el:
-Ce faci daniel? sa nu-mi spui ca pazesti pisiciele?
la care el:
-Poate cu cate un sut in fund!.
ultima nu e chiar asa funny dar asa mi s-a parut la mom respetic _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 28/06/2009 20:31 Titlul subiectului: |
|
|
durex
mie aseara nu-mi tacea gura numa' ce n-am facut la un moment dat, m-am bagat in seama la Dj si ii zic sa bage o piesa faina.
da el cik: care?
da eo ii zic: da sa vad playlistu'. ma bag eu acolo la ei in cabina, ma uit la notebook... si vad k au un cablu USB. scot telefonu (Dj'u ma priveste uimit) si bag o piesa. cand am pus-o, credeam ca nu mai pot de ras de reactiile celorlalti
Eric Morillo - I like to move it
=)) |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 28/06/2009 20:41 Titlul subiectului: |
|
|
esti dusa rau Candy! _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 28/06/2009 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
sunt tari fazele=))
astazi m-am jucat cu niste pici=))) si pe urma cand eu si o fata sa plecam nu am mai scapat de ei=))
si tot aseara stateam la bloc la bunica unui prieten vu o fata si 3 baieti[printre care si ala cu bunica] si doi dintre ei pleaca si nuj cum vn vorba de sc si intraba baiatu care a ramas care a fost cea mai mica nota din catalog.el spune doi,ea 5 si eu 8.
i ei in cor:ceeeeeeeeeeeeeeeee?
si iese baba la geam si arunca cu un lighean de apa si ii pica pe ei doi=))))
erau uzi si nu era nici cald afara=)))
si aseara vb pe mess si era geamu deschis si canta cnva si ma uit pe geam si ii vad pe doi pri de ai mei o fata si un baiat cu berea langa ei cantand=))) si o sun pe fata: alina ce faci? ea: suntem jos iti facem serenade ne auzi?=))))
chestia e ca erau super afoni mai si cantau mel aia i will survive=))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 05/07/2009 18:16 Titlul subiectului: |
|
|
azi am fost la piscina:X
si m-am dus prima data cu 3 fete porma au venit vreo 9 baieti:X=))
si m-am intalnit cu multa lume etc=))
si ma tot bagau la fund si pe unu din greseala l-am zgariat si ala: ce fiara esti tu:> si eu: lasa honey k ma simti la noapte=)))
sau scapam obiecte in apa ca sa mi le dea baieti=))
si ma faceam ca nu stiu sa innot;;)
si m-au aruncat si dupa amrgine in fine a fost mijto:X
si a venit o prietena de-a mea cu fosta bf din vara=)) si aia era cam beata dupa o noapte[k fusese la nunta] si l-am alergat pe unu[fost coleg] care e blond si sweet tot bazinu sa il bagam la fund..fugea ala de noi=)))
si era unu mare ca o gorila si nuj ce am facut si am strigat in gura mare: ce gorila=)))
se holba ala la mn=))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
**Vivianne** philosopher stone

Data inscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 104
|
Trimis: 05/07/2009 19:21 Titlul subiectului: |
|
|
am fost la Starbucks ( cafenea ) in Plaza Romania ( in Bucuresti ) cu o amica sa ne luam niste ciocolata calda si sa mai stam la o barfa...Noi eram obisnuite cu vanzatorii de acolo , dar am uitat ca vanzatorii se mai si modifica ... altii demisioneaza , unii sunt dati afara .. in fine ... ajungem la tejghea si sa cerem ciocolata cand deodata apare un tip. Mega bunaciune ce era!!
Nu stiu ce s-a intamplat , de obicei nu sunt asa.. cand sa dau comanda m-am blocat ... nu faceam nimic decat sa ma uit la ala si sa zambesc ca idioata...
la care tipu : ce va dau ?
Eu: Ciocolata ...
El : Calda sau rece?
Eu : ce?
El : Ciocolata calda sau rece
Eu : calda...
EL : VEnti ?
Eu : aha ....
El : va mai dau ceva?
Eu :Cafea
El : ok... de care ?
Eu : latte
El : calda sau rece?
Eu : exista rece?
El : latte ice
eu : da ,da
in fine .. ideea e ca am stat ca idioatele amandoua , si eu si amica mea si ne holbam la ala si de abia articulam cuvintele ... tin minte ca am zis ceva de genu .. ice coffee calda la un moment dat si el se uita la mine ca la nebuni.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 05/07/2009 19:57 Titlul subiectului: |
|
|
tare=))))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 05/07/2009 20:53 Titlul subiectului: |
|
|
nu mai pot de ras. vorbeam cu o colega-Geo, pe mess si face :
g3o: vrei sa razi sa faci pe tn? :))
Andrea: aha
g3o: gaseaza-te
g3o: aseazate
g3o: :))
g3o numa prostii scriu
Andrea: stau pe scaun ft bn
g3o: ok
g3o: no auzi
Andrea Vesa: nu numai tu
g3o: ghici cu cn e alinuta
Andrea Vesa: nu ma omori
g3o: :>
g3o: ghici
g3o: :> :> :> :>
Andrea Vesa: hai omoara-ma. ca daca tot ma duc in iad sa ma duc cu totu. zi ca nu stiu
g3o: io ieri am afloat si am ramas :)) :O
Andrea: zi fra
g3orgy_fly_92: e de 2 sap cu el
g3orgy_fly_92: :)) =))
g3orgy_fly_92: paul :> :> :>
g3orgy_fly_92: :D
g3orgy_fly_92: :)) =))
Andrea Vesa: "bursts into laugh"
g3orgy_fly_92: =))
Andrea Vesa: brb merg sa imi iau un pahar de apa ca din cauza vestii m-am inecat
Andrea Vesa: inecat
g3o: :)) :)) :))
Andrea: idioata mai sunt. am apa langa mine.
g3o: :))
g3o: =))
Andrea: cu al fra? cu ala? nu stie ce pramatie e?
g3o: =))
g3o: apai ce sa ii ceri
g3o: =)) =))
cand am auzit cu cine e m-am inecat si era sa cad cu scaun cu tot. stsul meu are legatura cu discutia. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 05/07/2009 20:57 Titlul subiectului: |
|
|
vorbeam azi la telefon cu o fata si ea facea intr-una: dak tu nu intelegi ..si eu: ce sa inteleg? si ea; asta e..ca nnu inteelgi si eu : vrei sa imi spui si ce ar trebui sa inteleg? si ea: nu intelegi si m-a sacait asa o gramada de timp=))) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|