| Autor |
Mesaj |
izaaa newbie

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 11/09/2007 21:58 Titlul subiectului: |
|
|
Mi se pare absolut groaznic ca moare Fred... JK ne'a anuntat ca mor 2 personaje principale, toata lumea a crezut ca mor Voldemort si Harry, sau Ron si Hermione, si cand colo e un cu totul alt final. Mie mi'ar fi convenit sa moara Harry, Draco si Voldemort... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
HP_lover prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 486
|
Trimis: 12/09/2007 01:25 Titlul subiectului: |
|
|
nu harry nu dar nici fred nu trebuia sa moara  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Lary_Magic newbie

Data inscrierii: 03/Sep/2007 Mesaje: 3 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 13/10/2007 23:08 Titlul subiectului: Re: Finalul seriei-sa intre aici doar cine vrea sa`l stie!! |
|
|
Totusi...eu vreau mai intai sa citesc cartea.
Sa "savuram" singuri ultima carte din seria "Harry Potter".
Pe de o parte abia astept sa o citesc dar pe de alta parte...la sfarsit se va termina totul...vom afla sfarsitul iar fantezia Harry Potter se va termina...poate...pentru unii...
Insa NU si pentru fanii adevarati.  |
|
| Sus |
|
 |
Cristina newbie

Data inscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 37 Localitate: Onesti
|
Trimis: 26/11/2007 11:06 Titlul subiectului: |
|
|
am citit si eu cartea...si ceea ce ati scris voi pe aici...
pai...a spus cineva la un moment dat ca nu ii place finalul si ca JKR(autoarea) a snuntat ca mor doar 2...din cate imi aduc eu aminte,JKR s-a suparat ca au dezvaluit inainte ceea ce se va intampla...inainte se anunta ca moare harry si cap-de-mort...
Acum,sa revenim la subiect...
Mir chiar imi place cum s-a terminat...iar partile in care mor pers. au fost cele mai...misterioase si mai bune parti din intreaga opera...mi-au dat si mie lacrimile...insa totul merge inainte...
Pentru adevaratii fani aventura nu se va incheia niciodata,tutul va merge in continuare... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 07:58 Titlul subiectului: |
|
|
spoilers spoilers spoilers trebuie sa fac rost de carte curand... suna mult prea interesant.oricum faza: cum moare hedwig?adica, sper ca nau asasinat o bufnita  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
ruxita goblet of fire

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 1078 Localitate: pe undeva langa ploiesti
|
Trimis: 03/01/2008 18:14 Titlul subiectului: |
|
|
| angel_sanctuary a scris: | adica, sper ca nau asasinat o bufnita  |
hai ca m-ai facut sa rad  _________________
Be comfortable in your OWN skin,and let animals keep theirs |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/01/2008 19:48 Titlul subiectului: |
|
|
dar e adevarat!parca si vad "devoratorii mortii" cum arunca avada kedavra peste tot in jur intrun stol de pasari... criminalii!serios, ce aveau ei cu hedwig?oricum cred ca ghicesc si singura... voldy-dude arunca un blestem mortal spre harry care nu se poate feri, dar chiar atunci hedwig se interpune si moare... chiar imi placea de hedwig (fara gluma)... _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 04/01/2008 00:20 Titlul subiectului: |
|
|
cel mai rau mi-a parut de moartea lui hedwig
si asta n-o sa fie ultima carte jk rowling a spus ca o sa mai fie :P
si nu e asa trista cum speculau oamenii _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 04/01/2008 18:12 Titlul subiectului: |
|
|
sincer .....toata lumea ( care a citit vol 7) a fost impresionata de moartea lui Hedwig... :((
si aici bucată unde Hedwig moare..
"Se auzi o bufnitura asurzitoare si atasul de desprinse perfect de motocicleta: Harry fu aruncat inainte, propulsat de viteza motocicletei, apoi atasul incepu sa piarda din inaltime.
Harry isi indrepta disperat bagheta spre atas si striga:
- Wingardium Leviosa !
Atasul se inalta ca un dop, necontrolabil, dar totusi inca in zbor: nu avu insa decat o clipa de usurare, pentru ca mai multe blesteme trecura pe langa el: cei trei Devoratori ai Mortii erau din ce in ce mai aproape.
- Vin, Harry ! striga Hagrid din intuneric, dar Harry simti cum atasul incepe sa coboare din nou. Ghemuindu-se cat putu de jos, el tinti in mijlocul siluetelor care veneau spre el si striga:
- Impedimenta!
Blestemul il lovi pe Devoratorul Mortii din mijloc in piept.Pentru o clipa , barbatul ramase cu bratele in mod ciudat raztignite in aer, de parca s'ar fi lovit de un obstacol invizibil.Lipsi putin ca unul dintre tovarasii sai sa se izbeasca de el.
Apoi, atasul incepu sa cada de'a binelea si ultimul Devorator al Mortii arunca un blestematat de aproximativ de Harry, incat acesta trebui sa se lase jos, sub marginea atasului, pierzandu`si un dinte cand se lovi de marginea scaunului.
- Vin, Harry, vin !
O mana uriasa il insfaca pe harry de roba si il trase in sus din atasul care se prabusea; Harry isi apuca rucsacul, se catara pe scaunul motocicletei si se trezi posterior in spate cu Hagrid. Zburand in sus si departandu`se de ultimii doi Devoratori ai Mortii , Harry scuipa sange, isi indreapta bagheta catre atasulcare cadea si striga: " Confrigo!"
In momentul in care atasul exploda, simti o durere sfasietoare pentru Hedwig.Devoratorul Mortii care se afla cel mai aproape de aceasta fu aruncat de pe matura si disparu, tovarasul sau se dadu inapoi si disparu si el.
-Harry , imi pare rau, imi pare rau, gemu Hagrid, n`ar fi trebuit sa incerc sa repar eu...nu mai ai loc..."
doamne cat ma plans lol  _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/01/2008 18:57 Titlul subiectului: |
|
|
deci... deci... stai asa. hedwig era cu harry in atas?si cand harry a facut sa explodeze atasul a explodat si harry?!?!omg... daca e asa... e total crud...  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 04/01/2008 23:00 Titlul subiectului: |
|
|
nu ! deci cand se duceau la sediu (hagrid si harry) adik la vizuina ,stii ,faza cu cei 7 potteri harry era pe motocicleta ,iar in atas era hedwig iar harry a luat rucsacul l`a tras hagrid pe moto , iar hedwig... a ramas acolo ./.............si atasul s`a desprins si a explodat si.....hedwig...a murit ... _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 22/03/2008 12:00 Titlul subiectului: |
|
|
Aceasta carte a fost îndeajuns de intunecata....mor extrem numeroase personaje si mi-a parut asa de rau pentru fred,plesneala,hedwig......offff macar a fost un happy end cat de cat  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 24/04/2008 23:01 Titlul subiectului: |
|
|
intradevar au murit deosebit de numeroase personaje si mi-a parut rau de hedwig si dobby dar mi-a placut schimbarea kui kreaker,-s-a facut bun si el xcum cartea e superba...cred k o s-o citesc din nou.dar iar o sa ma intristez la toate mortile acelea si la final k nu mai am ce citi  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 18/05/2008 11:16 Titlul subiectului: |
|
|
sincer mie mi-ar fi placut k severus sa traiasca si sa ii dea tote explicatiile lui harry in fata si nu sa le vada in pensiv ...si moartea lui fred asta chiar a fost prea de tot nu mia placut _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 05/06/2008 21:18 Titlul subiectului: |
|
|
Nush din ce rațiune au fost multi ofticati pe epilog, k a stricat totul. Eu una il asteptam decand stiam k exista. JK daduse un interviu in kre arata plicul in kre se afla epilogu yuyy cum salivam la televizor!!!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 06/06/2008 08:08 Titlul subiectului: |
|
|
| ImmortalWings a scris: | Nush din ce motiv au fost multi ofticati pe epilog, k a stricat totul. Eu una il asteptam decand stiam k exista. JK daduse un interviu in kre arata plicul in kre se afla epilogu yuyy cum salivam la televizor!!!! |
si mie imi place epilogul dar trebuia un pic mai pe larg  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 06/06/2008 11:18 Titlul subiectului: |
|
|
da,asa este...putin mai mult trebuia..dar ne multumin ku ce avem  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 09/06/2008 13:56 Titlul subiectului: |
|
|
si eu ma asteptam sa fie muuuuult mai lung!! a mai zis JK cate ceva prin interviuri despre celelalte personaje dar putea sa includa fazele astea in epilog... cine stie? poate aflam din enciclopedie mai multe, dak se decide sa o publice  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/06/2008 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
| ImmortalWings a scris: | si eu ma asteptam sa fie muuuuult mai lung!! a mai zis JK cate ceva prin interviuri despre celelalte personaje dar putea sa includa fazele astea in epilog... cine stie? poate aflam din enciclopedie mai multe, dak se decide sa o publice  |
da asa e asteptam si vom vedea  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 09/06/2008 18:56 Titlul subiectului: |
|
|
da,sa speram _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 16/11/2008 15:29 Titlul subiectului: |
|
|
| ruxita a scris: | pe mine m-a emotionat mult porțiunea in care moare dobby
si care era chestia aia cu bebelusul din king's cross?nu am prea inteles  |
"bebelusul" ala era de fapt Cap de Mort sau mai bine zis feleul in care arata sufletul lui, something like that. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 16/11/2008 17:56 Titlul subiectului: |
|
|
^ Fata, dar ce ai tu la semnatura, caci mi-a starnit curiozitatea??? E un fic cumva? _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 16/11/2008 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
| ce epilog??? aaaa ati scris ca mai moare si dumbledor si tonks si lupin?? nu de alta dar nu am rabdare sa citesc toate paginile... |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 16/11/2008 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
SeV al meu moare ... dar oricum nu se stie precis ca a murit ... el vietueste in inima meaaaa  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/11/2008 18:06 Titlul subiectului: |
|
|
| si in inima mea la fel....chiar imi place de personajul lui...inca de la inceput mi-a placut...chiar si atunci cand e mai nesuferit... |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 16/11/2008 18:38 Titlul subiectului: |
|
|
eu ce am semantura? e din ficu meu o faza care imi place mie mult. srry de off. app ciuciumuciu dumbledore moare in cartea a 6a. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/11/2008 18:39 Titlul subiectului: |
|
|
Si mie mi-a placut de la inceput!!!
Chiar si dupa ce am citit cartea 6 tot imi placea de el!!!
SeV al meu.
...
Umff, si cine mai moare ... Hedwig, Voldemort, Fred ... nush ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/11/2008 18:49 Titlul subiectului: |
|
|
| Drada a scris: | | eu ce am semantura? e din ficu meu o faza care imi place mie mult. srry de off. app ciuciumuciu dumbledore moare in cartea a 6a. |
Vreau sa citesc ficul tau ... plss ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/11/2008 18:50 Titlul subiectului: |
|
|
^ patience..:D:D it's awesome.. ) ) gata nu mai zic nik ca ma bate.. ) ) anyway ....gata cu off-ul _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/11/2008 18:52 Titlul subiectului: |
|
|
Hai ca oricum nu am inteles nimic ce ai zis in engleza. Drada, imi dai sa iti citesc ficul? Plsss
Imi place fraza aia si mie.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|