Happy Birthday Maddie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard
Autor Mesaj
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 19/01/2009 20:42    Titlul subiectului: Happy Birthday Maddie Raspunde cu citat (quote)

Maddie, tu stii ca noi te iubim, iar noi stim ca e ziua ta. Distreaza-te si lectureaza cu placere inca un fic semnat de noi. ;-) :kiss:

Candy, Despina si Ariana stateau in camera necesitatilor si discutau ceva, foarte aprins. Ariana manca alune si era cu gandul undeva departe. Candy si Despina se certau din cauza la ceva, sau mai bine zis - din cauza cuiva.
- Nu sunt de acord! Numai nu Draco!!! Nu am de gand sa il fac de rusine, de fata la toata Marea Sala, zise Despina pe un ton sigur.
In schimb, pe Candy chiar o amuza situatia.
- Ziceai ca nu ti-e frica de nimeni, acum vad ca ai mintit. Chiar ti-e frica de Malfoy? intreba ea amuzata.
Despina se albi la fata.
- Tu.Nu.Intelegi! Nu mi-e frica la naiba, dar e prietenul meu cel mai bun si nu am de gand sa ii fac una ca asta! Subiect inchis.
Candy rasufla din greu. Arianei ii sclipira ochii si zise brusc:
- Dar Crabe si Goyle! Va fi senzatie!!!
Despina o privi ciudat, iar Candy incepu sa rada de mama focului. Despina isi dadu seama despre ce vorbea Ariana si dadu din cap aprobator, apoi zambi si zise:
- Nu va fi greu! Astia doi adora mancarea si bautura. Le voi pune potiunea in suc, sau in laptic caldut, cum ii place lui Vincent.
Candy si Ariana incepura sa rada si mai tare.
- Tu vorbesti serios? intreba Candy, tinandu-se de burta.
Ariana era sa se inece de la atata ras.
- Da, serios.In fiecare dimineata bea laptic. Un spiridus de la bucatarie, ii adora si le aduce tot ce isi doresc, mereu, zise Despina si surase ironic.
- Bine, Crabe si Goyle. Mai apoi? intreba Ariana, revenindu-si.
Fetele s-au pus pe ganduri. Oare ce candidaturi mai sunt pentru acest eveniment important?
- Ari, du’te te rog si uite daca Potiunea a realizat de culoare visinie, zise Candy pe un ton serios.
Ariana mai inghiti o aluna si se duse sa vada ce-i cu Potiunea, pe care o pregateau deja de 3 saptamani. Era ceva asemanator la Imperio, dar nu era interzisa de Minister.
In schimb, Potiunea Adusparo era interzisa in Hogwarts. Daca ar afla profesorii ce fac aceste 3 femei acum, sigur zboara din Hogwarts. Ei bine, nu vor fi exmatriculate, dar vor fi pedepsite.
- Face sa riscam pentru Maddie, doar e ziua ei de nastere si sunt sigura ca va fi incantata! zise Candy visatoare.
- Sau socata, constata Despina.
Candy pufni in ras si atunci se intoarse si Ariana.
- E visinie, zise ea usurata.
- Deci peste 3 ore va fi gata, zise Despina ganditoare.
- Deci Crabe, Goyle si inca cine? intreba Candy nerabdatoare.
- Hmmm ...
- Nott! zise Ariana.
- De ce toti viperinii?????? Poate Longbottom, Finnigan, Thomas sau Weasley? zise Despina iritata.
O enerva la culme faptul ca viperinii erau ca niste carpe in fata prietenelor sale. Ei bine, nu si ea. Dar restul? Nu toti sunt Devoratori ai Mortii si nu toti merita asa soarta dura ca Crabe si Goyle.
- Numai nu Ron. Stiu ce zic, zise Candy sigura.
- Cine nu stie ca Weasley e indragostit de Maddie pana peste cap. Nu m-ar mira daca ar face ceea ce vor face Vincent si Gregory, doar ca din propria initiativa, zise Despina sarcastic.
- Ce nu iti place Ron? Chiar nu te inteleg, o intreba Ariana.
- E de ajuns ca e Weasley, zise Despina si se stramba.
- Exact. La fel ca si Malfoy, e de ajuns ca e Malfoy.
Despina ignora spusele prietenei sale. Oricum stia bine ca Candy il place pe Draco, doar ca nu vrea sa recunoasca asta.
- Gata, mi s-a aprins un beculet deasupra capului! Filch! exclama Candy serioasa.
- Vrei la anul sa ne faca viata un iad la Hogwarts, daca afla ca suntem noi? intreba Despina ironic.
- Hai, de unde! Poate invers?! Stie el cu cine se pune, zambi malefic cercetasa.
- Mda, cine nu stie cat de nebuna esti! Asta e un compliment, zise Ariana si zambi nevinovata.
Candy surase. Nu o deranja cand auzea astfel de complimente la adresa ei. Oricum deja a auzit ca e nebuna de un milion de ori.
- Poate totusi ne limitam pe Vincent, Crabe si Longbottom? intreba Despina cu nadejde in voce.
- Nu Neville, mai bine Cormac McLaggen, doar stii ca nu se intelege bine cu Maddie. Sigur va fi socata! zise Candy ganditoare.
- Superb. Deci ne-am hotarat. Sa asteptam cand va fi potiunea gata, zise Ariana si fetele surasera cu subinteles.

Inca 3 ore de asteptare… Asta insemna numeroase glume si misto’uri intre cele 3 prietene. Maddie probabil dormea in subolurile viperinilor, visand ce va fi de ziua ei.

- La asta sigur nu se asteapta, spuse Candy malefic, multumita de planul lor. Cum le’a venit in cap asa ceva chiar nu’si dadea seama. Abia astepta sa vada fata lui Maddie si a tuturor elevilor in Sala Mare cand “victimele” lor aveau de gand sa faca tot ce au de facut.
- Ooo daaa, zise Ariana si incepu sa cante o piesa a incuiatilor, insa inchise repede gura, cand vazu cum o priveste Candy si Despina. Se pare cu nu erau in stare sa asculte extra vocalul Arianei. Lui Harry ii place, se stramba ea incet, insa Candy incepu sa rada.
- Ce’o mai zice si el, ii replica ea si incepu sa rada si mai tare.
- Despina isi dadu seama despre ce e vorba si se stramba de parca ii povestise cineva despre o scena sangeroasa din filmul Saw.
-
- Haideti sa nu vorbim despre Potter. Ma dezgusta, explica ea, si Ariana cu Candy isi dadura ochii peste cap.
- Da sigur, rosti si Ariana. Haideti sa vorbim despre Snape. O sa ne faca mai mare placere, nu’i asa Candy? Intreba Ariana teatral si se intoarse la Candy, care in loc sa’si arunce replica ei ironica, sari pierduta de pe perna sa.
- Ce s’a intamplat? Intreba Despina pierduta. Nu intelegea ce se intampla.
- Am uitat de cadoul cel mai mare!!! Exclama Candy si incepu sa merga dintr’un colt al camerei in altul, ciufulindu’si parul si scarpinandu’se periodic in cap.
- La dracu, ai de gand sa vorbesti, sau asa o sa umbli de ici colo fara sa explici ce ti’au mai alcatuit spiridusii din cap? Se rasti Despina la ea.
- Nu te rasti la mine, isi ingustra Candy ochii, privind’o lung si enervata. Stii ca nu’mi place.
- Haideti odata ca ma simt de parca am cazut de pe Luna, le grabi si Ariana.
- Si asa ai cazut de pe luna, rase Candy si se aseza langa fete.
- Deci? Intreba din nou Despina.
- Mai tineti minte ce cadou vroiam sa’i facem lui Maddie? Inca cu 2 luni in urma…? Intreba Candy privindu’le conspirativ pe fete.
- Nu, spuse ambele in acelasi glas. Candy isi dadu ochii peste cap.
- Si mai ziceti ca eu am spiridusi in cap, surase ea. hai ca va iau cu incetisorul, surase ea diabolic. Ce vrea cel mai mult Maddie?
- Un castel, un phestral si … incepu Ariana, scarpinandu’se in cap, aducandu’si aminte de visele prietenei ei.
- Nu nu, o intrerupse Candy rapid. Din punct de vedere de cariera… incepu ea, insa Despina exclama repede.
- Un laborator propriu de potiuni si …
- Pe aproape… spuse Candy. Dar asa cum inca este la scoala…
- Vrei sa’i facem un laborator propriu?! Se ingrozi Ariana teatral. O privi pe Candy prêt de cateva secunde si toate trei pufnisera in ras.
- Nu Ari, dar ideea e buna, spuse Candy printer suspine de ras.
- Ma doare burta, spuse Despina, care radea tinandu’se de burta.
- Nu’i de mirare ca toate avem asa burta antrenata cu muschi, rase Candy. La cat radem, suspina ea din nou si Ariana mai nu cazu jos, caci trase cu greu aer in ea si asta o costa mai multa forta decat isi imagina ea. Candy, care era mai aproximativ de ea, o prinse de mana rapid, si o trase in sus.
- Deci, ideea cu laboratorul cade cu zgomot. Ne spui odata ce vroiai? Intreba Despina, netezindu’si prudent parul.
- Da, cum sa nu… daca Ariana mai face niste presupuneri, nu mai traim pana la ziua lui Maddie, zise Candy sarcastic. Stiti, incepu ea, Snape zicea la ora ca are nevoie de …
- What??? Tu il asculti pe Snape la ora? Intreba socata Despina, iar Ariana doar o privi super uimita. Candy isi dadu ochii peste cap.
- Asa, din cand in cand, spuse ea cu un zambet nervos pe buze. Deci, continua ea, Snape zicea ca in curand va alege un asistent din toti cei mai buni la potiuni… si stim cu totii ca Maddie e buna… trebuie doar…
- Sa’l facem pe Snape sa o aleaga pe Maddie ca asistent, nu? Intreba Ariana entuziasmata. Taree!!!
- Stai asa, incepu Despina concentrata. Propui cumva sa mergem la Snape, sa-l batem la cap si mai stii… daca nu accepta? Intreba ea suspicioasa. Nu m-ar mira.
- Despy, draga, incepu Candy. In inițialul rand, tu esti cu noi… si tu est fooooaaaarte convingatoare, incepu Candy si ii dadu din ochi. Despina o ignora complet. In al doilea rand… crede-ma,chiar nu m-as scarbi daca as arunca cu vreo vraja – doua in Snape, spuse Candy. Dar sper ca nu ajunge la asta, caci daca nu ne reuseste, Snape ne scoate in suturi din scoala. Si asa am o multime de avertismente si ma tin pe un firisor de par aici, surase ea.
- Bine bine, cazu de accord Depina, si Ariana batu din palme.
Candy zambi multumita si se gandi la planul din ziua urmatoare. Trebuia sa-i puna sa bea potiunea pe Crabbe, Goyle is Cormac, sa’l convinga pe Snape sa’i dea postul de asistent lui Maddie si inca sa nu uite sa asiste la tot show-ul din Sala Mare.
Urma o zi luuunga…

* * *

Despina o trimise pe Ariana sa se uite in hol daca nu e nimeni pe acolo, ca fetele sa poata iesi din Camera Necesitatilor, in timp ce ea si Candy turnau potiunea ce era gata in sticlute speciale. Erau 3 de toate. Una pentru Crabbe, alta pentru Goyle si cealalta pentru McLaggen. Despina trebuia sa le strecoare aceasta potiune colegilor ei viperini, iar Candy lui McLaggen desi n’avea nici cea mai vaga idée cum sa o faca. Ea singura nu prea se avea la bine cu Cormac. Ariana veni si le spuse ca totul e curat.

- Ce nebun ar umbla la ora 4 dimineata prin hol… Numai noi, isi dadu ea ochii peste cap si rase.
- Ariana, tu trebuie sa…
- Stiu ce am de facut Despina, si n-o mai fa pe sefa, ii zise ea amuzata. Harta lui Harry e la mine inca de la farsa cu Filch. Harry a uitat-o la mine, si Candy a fost asa de buna incat sa-l convinga sa o mai lase un timp… Se pare ca totul merge dupa plan, zise ea si rase cu un ras prefacut diabolic. Fetele surase.
- Bine atunci, eu ma duc sa-mi faca treaba mea, spuse Despina si surase, batand palma cu prietenele ei.
- Da, si eu pe a mea. Trebuie inca sa alcatuiesc cum sa-i bag potiunea pe gat lui McLaggen. Se vedea pe fata ei ca toata aceasta farsa ii facea placere.
- Si eu ma duc sa’l spionez pe Snape. Cea mai mare dorinta a mea… Sa aflu ce face toata ziua Snape, isi dadu ea ochii peste cap, iar Candy rase. Despina le privi putin iritata, si apoi iesi facandu’le cu mana.

* * *

Despina intra in subsolul viperinilor atenta, privind imprejur, fiindu-i teama sa nu fie prinsa. Era inca prea devreme ca sa mearga spre Crabbe si Goyle. Asta era bine, cel putin poate inventa cum sa-i faca sa bea potiunea. Sigur ca putea sa le puna la unul in lapte si la altul in sucul pe care baietii le consumau fiecare dimineata, insa era sigura ca spiridusul le duce bauturile exact baietilor in camera. “Poate e déjà acolo…” gandi ea, insa isi dadu seama ca chiar daca le toarna chiar acum potiunea, nu are sens, caci o sa-si piarda efectul in 2 ore. Hotari sa astepte pana vine spiridusul si sa le toarne apoi potiunea, chiar inainte ca baietii sa o bea. “De ce e totul asa de greu?! “ se revolta ea. Fata se tranti in fotoliu si incepu sa se uite prin toate revistele si ziarele ce se aflau langa ea. “Si cu Snape ce facem?” se intreba ea. “Candy sigur nu e persoana de care va asculta Severus… Si chiar daca Ariana e buna la potiuni, fata e la ODS si Severus respecta doar viperinii… Probabil raman doar eu… Dar cu fetele va fi mult mai funny” gandi ea.

Asa trecuse aproape o ora si ceva. Fata auzi un pocnit din dormitorul baietilor si intelese ca e timpul. Intra incet in dormitor, incercand sa nu faca galagie prea mare. Vazu tava cu lapte si cu suc, si niste cornuri proaspete. “Aristocrati ce-s ei” rase ea amuzata. Scoase dintr-un buzunar al pelerinei o sticluta si cand sa i-o toarne, auzi cum Crabbe grohai. Fata se sperie atat de tare incat tresari si mai nu scapa sticluta cu potiune jos. “La dracu… #@$*#)@!” injura ea in gand. Statu cateva secunde, si apoi, fara sa se gandeasca mult, lua tava si cobori in camera de zi. “Oricum nu’- nimeni”. Se aseza in cel mai indepartat fotoliu si isi facu treaba. Le picura la fiecare in bautura potiunea si surase multumita. “Asa, bravo Despina… Esti braaavooo” gandi ea si privi spre tava. Dar… uitase ca baietii trebuie sa se trezeasca. Oooops!!!

- AAAAAAAAAAAAAA! Se auzi din dormitorul baietilor un strigat. Despina se ridica fără întârziere din fotoliu, si insfacand tavaua, incepu sa urce scarile spre dormitorul baietilor mai rapid.
- Unde e laptele meeeeu??!?!?!?!?!?!?! Se auzi iar din dormitor. Despina abia se retinu sa nu rada. Deschise cu o lovitura de picior usa si intra cu tava in mana. Crabbe si Goyle era treji si aveau asa o fata de parca li s-au furat bomboanele. “Ceea ce e adevarat … daca sa te gandesti logic”
- Shhht! Ii opri Despina, vazand ca ceilalti baieti din camera isi puneau perne si plapume peste cap.
- Despina? Intreba Goyle mirat (obs autorului: imaginati’va, puteau vorbi!!!)
- Tsssh! Mai incet. Da da eu, le explica ea. Uite laptele si sucul, numai nu strigati, le spuse ea incet.
- Dar nu spiridusul trebuie sa…? Incepu Crabbe, insa Despina nu’i mai dadu voie sa vorbeasca. Lasand tava jos, se apropie de el si ii puse degetul mare gingas pe buze.
- Bea, Vincent… ii zise ea incet si provocator, incat baiatul inghiti zgomotos si bolmojind ceva pe sub nas incepu sa bea cu pofta. La fel facu si Goyle.
Despina rase in sinea ei. “Ar trebui poate sa-i dau dreptate lui Candy…”gandi ea, cand…

- Buna dadaca ar iesi din tine, se auzi un glas foarte amuzat, iar Despina tresari ca electrocutata. Se intoarse rapid si o vazu pe Maddie cu Draco in pragul usii. Unul avea un zambet neintelegator pe fata, iar Maddie inca putin si pufnea in ras, desi nici ea nu intelegea ce se intampla.
- Despina, ai ceva de spus si nu stim noi? Intreba Draco incordat. Ura cand ceva se intampla pe la spatele lui.
- Nu, de unde ai luat-o? incerca Despina sa faca un glas neintelegator.
- Lasa-ma sa ghicesc, incepu Maddie. O faci pe dadaca cu Vincent si Gregory… le aduci laptele si sucul. Apoi o faci pe seducatoarea… chiar asa, nu trebuia sa se intample nimic, spuse ea sarcastic. Draco surase.
- Eeeh, nu iti pare tie, spuse Despina iute si iesi din dormitorul baietilor, impingandu-si prietenii de acolo, inainte ca totul sa fie descoperit.
- Promit sa-ti explic totul mai incolo, ok? Intreba Despina, vazand ca nici Draco, nici Maddie nu cred nici o iota din cuvintele ei. Haideti sa mergem la micul dejun, spuse ea zambind.
- Pai, eu nu cred ca vin, spuse Maddie zambind…
- Cum adica nuuuu??? Se ingrozi Despina. Asa intorsatura nu astepta. Inca cum vii!!! Exclama ea nervoasa. Daca nu, nu mai vorbesc cu tine in viata mea! Exclama ea furioasa.
- Bine bine, numai nu face isterici, spuse Maddie nedumerita. “Ce se intampla aici?” se intreba ea.

* * *

Intre timp, Candy statea in camera de zi a cercetasilor, asteptand sa se trezeasca toata lumea. Nu avea nici cea mai vaga idée cum sa-l faca pe Cormac sa bea potiunea. “Despinei cred ca ii e mai usor” gandi ea. “Aaah, de’ar fi Fred sau George pe aici, cred ca m-ar ajuta” gandi ea, privind spre niste sticlute cu lichid care ridica dispozitia daca il consumai de dimineata de la ei din magazin, aruncate pe masa. “Exact!!!” isi dadu ea seama. “Romilda ii adora pe Fred si George..! Deci, asa e sansa mea!” Lua o sticluta si turna acolo si potiunea ei, apoi intra in dormitorul baietilor, fara sa-si dea seama ca nici macar nu are vreun motiv sa fie pe acolo. Deschise larg usa, cu zgomot. Spre mirarea ei, cativa nu dormeau. Intra si vazu ca patul lui Ron e langa a lui Cormac si noptiera lui Cormac e la capul lui Ron. Vazu o poza cu Romilda acolo si isi dadu seama ca e a lui. “Ce previzibil” gandi ea.
- Candy?? Se mira Ron vazand-o acolo. întocmai in acel clipă ea isi dadu seama ca trebuie URGENT sa alcatuiasca un motiv de ce se afla acolo. Cormac inca dormea, asa ca Candy, incercand sa ascunda bomboanele, se aseza pe patul lui Ron.
- ‘Neata, se saluta ea, plimbandu-si privirea spre noptiera lui Cormac.
- Aha, sigur, zise Ron, tragandu-si plapuma spre el.
- Oooh, hai ma Ron, de parca nu ti-am vazut boxerii cu iepurasi, isi dadu ochii peste cap, iar Ron rosi.
Intre timp Candy continua, intinzand mana vigilent dupa capul lui Ron, spre noptiera.
- Astazi e ziua lui Maddie, spuse ea si Ron dadu din cap nedumerit. Stia acest lucru si astepta pregatit aceasta zi. Si… incepu Candy din nou, am vrut sa te intreb ce ai de gand sa… spuse ea si puse atent sticluta pe masa.
- Candy, ce faci? Intreba Ron, privind spre mana lui Candy. Aceasta se pierdu pentru o clipa, apoi lua fotografia Romildei, si o privi.
- Doar am vrut sa am uit la Romilda, ii explica ea lui Ron.
- Si pentru ce ti-ar trebui iubita mea, Robertson? Intreba Cormac somnoros, privind-o incordat.
- Pur si simplu, se stramba ea. Apropo de iubita ta, spuse Candy incercand sa para calma. Am auzit-o cand vorbea cu nu stiu ce prietena de-a ei si a zis sa bei chestia asta, spuse ea si arata spre sticluta sperand din tot sufletul sa fie credibil tot ce spune. Am inteles ca sunteti la pasul cel mare, fata ii facu gales cu ochiul… si asta te-ar ajuta…. Cormac o privi nedumerit si rosi. “Se pare ca chiar am ghicit!!! Candy Robertson, n’ai avut niciodata ATATA noroc” gandi ea euforica. Dar trebuie baut pe stomacul gol, explica ea cu un glas de autotstiutor. “Sper sa mearga”. Hai ca eu am plecat, spuse ea si-l lasa pe Ron cu gura cascata. “Sa-mi spui te rog daca a baut-o” se auzi in capul lui Ron. Acesta isi dadu seama ca Candy vorbea telepatic. “Iar face vreo farsa…Dar ma bucur ca e McLaggen.” Gandi el si surase.

A doua zi dis de dimineata Ariana se trezi cu o ora mai devreme decat de obicei fiindca trebuia sa verifice impreuna cu Candy daca planul lor pentru surpriza lui Maddie a reusit si ca totul e in regula.Doar cu Candy fiindca Despina trebuia sa se asigure ca Maddie va fi prezenta la micul-dejun pentru surpriza de ținut minte de care va avea parte.Dupa ce se aranja putin pleca fara sa faca vreun zgomot din dormitor ca sa nu-si trezeasca colegele de camera si iesi afara din Turnul ODS.Era 7:15 si o astepta pe Candy la etajul 2.Dupa vreo 10 minute de asteptat se ivi si prietena ei.
- Credeam ca nu mai ajungi azi!ii zise Ariana putin amuzata dar si iritata in acelasi timp.Ii era frica ca nu cumva lucrurile sa mearga rau si ca surpriza sa fie stricata.
- Sunt aici,nu mai face scadaaal,zise Candy in timp ce casca de aveai impresia ca va inghiti tot Hogwarts-ul.
- Ooookk,acum sa speram ca Despina o va aduce pe Maddie la timp in Sala Mare si ca nu ce vor ivi alte neplaceri.Dar daca nu a functionat potiunea?Trebuie sa verificam asta!exclama Ariana putin ingrijorata.
- Pai vom astepta aproape de sala mare si cand ii vom vedea pe fiecare in parte ne vom da seama daca potiunea si-a facut efectul sau nu.Daca nu va necesită sa facem ceva,improvizam,dar sa speram ca nu va fi nevoie.In ochii lui Candy se citea siguranta si nu mai aveai ce sa-i zici,stiai ca are dreptate dupa privirea ei.
- De acord,hai sa mergem si sa fim cu ochii in 4,mai ales cand va veni Despina cu Maddie.
Dupa ce s-au decis,cele 2 s-au indreptat spre locul cu pricina stand la panda.Intre timp in Sala Mare deja incepuse sa se adune lumea.Susoteli puteai auzi peste tot fiindca Candy,Despina si Ariana s-au asigurat ca toti sa stie de ziua lui Maddie asa ca ziua asta va fi una lungaaaa pentru toti.La fiecare puteai vedea pitit cate un cadou pentru ea iar pana si sala fusese decorata special pentru aceasta zi.Dar de departe cel mai nervos dintre toti parea sa fie Ron care era imbracat destul de ciudat totusi pentru micul-dejun.Cred ca nimeni in viata lui nu l-a mai vazut atat de elegant si la costum(da,Ron Weasley in costum,stiu).
- Calmeaza-te Ron,Maddie va fi aici imediat,totul o sa iasa mai bine decat crezi,o sa vezi,ii zise incurajator Hermione.
- Si daca nu va fi asa,daca nu va accepta,daca nu….
- Daca nu taci tu din gura iti pun placinta asta de dovleac in cap Ronald Weasley!!!zise Hermione pe un ton autoritar incat Ron inghiti in sec si nu mai comenta nimic.Maddie habar n-avea de surpriza ce va urma,pentru ca nu va uita asta toata viata ei.

- Hai odata Maddie,vrei sa ajungem maine la micul-dejun???intreba Despina grabind-o pe fata spre sala mare.
- Dar care e graba???De cand esti tu atat de interesata de micul-dejun???Maddie o privi suspect mai ales cand vazu ca Despina stranse din buze si nu-i mai zise nimic.”Ce se intampla aici??De ce se comporta atat de ciudat??PREA ciudat…”.Despina se uita pe furis la ea si isi dadu seama ca trebuie sa disimuleze mai bine sau Maddie se va prinde de surpriza pregatita.
- Doar imi este foarte foame Maddie,n-am mancat nimic ieri si trebuie sa recuperez.Hai nu mai fi incapatanata si sa mergem sau ma voi lupta pentru mancare,ii zise Despina usor amuzata la cat trebuia sa minta ca s-o duca mai repede.Maddie isi dadu ochii peste cap si continua sa mearga.Ajunse in fata usii iar Candy si Ariana au observat-o din locul unde stateau si zambira multumite.Despina o lasa pe Maddie sa intre întâia in sala si fu primita cu un calduros “La multi ani!” din partea tutror.La asta Maddie sigur nu se astepta fiidnca ramasese mega uimita si nu stia ce sa mai zica.Abia cand toti venira sa o felicite si sa-i dea cadourile incepuse si ea sa aiba o reactie.Mai fericita ca acum n-a fost niciodata.nu se astepta ca TOTI sa stie de ziua ei,chiar TOTI.”Aici e mana lor,de asta se purtau mai ciudat,trebuia sa ma gandesc la asta” zise Maddie in gand si zambi larg amintindu-si ce prietene bune are aproape.
Despina o lasa putin sigura si profita de ocazie cat Maddie era prea ocupata ca sa se vada cu Candy si Ariana.
- Pana acum a mers bine,acum sa vedem unde sunt baietii cu “cadoul” spuse Despina si incepu sa rada copios gandindu-se ca ce va urma va face istorie in Hogwarts.
- Uite-I ca viiiiiiiiin!!!exclama Ariana nerabdatoare si in momentul in care ii vazu pe Comac,Crabe si Goyle nu se mai putut abtinu si izbucni in ras atat de puternic,incat o durea burta.Cei 3 erau imbracati usor elegant,dar intr-un fel amuzant,fiindca era clar ca asortarea hainelor nu era punctul lor forte.
- O Merlin,eu deja nu mai pot,hai sa intram in Sala,nu verau sa pierdem nimiiiiiiiiiic,zise si Candy si imediat dupa cei 3 baieti intrara ele facura la fel.
Candy,Ariana si Despina se duse la Maddie si o felicitara,iar dupa se indepartara lasand loc celor 3 “cavaleri”.
- MUZICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,DOAR PENTRU MADDIE!!!!!!!!!!exclama cu toate puterile Crabe si cu o chitara in mana incepuse sa-i cante o serenada.”Maddie,doar pe tine te iubeeeeeeeeeesc….”SI ASA INCEPU CIRCUL.Niciunul din cei prezenti in acea sala nu mai putuse sa stea pe scaun.Radeau atat de mult incat simteau ce explodeaza.Pana si profesorii facura ochii mari si nu se puteau abtine sa nu rada.Maddie se uita cu ochii cat cepele la Crabe si incerca sa nu rada,dar cum naiba sa nu faci asta????Crabe sa cante la chitara serenade pentru Maddie????Nu,asta e prea mult si pentru ea.Si inca nu vazuse nici macar jumate.Dupa ce termina Crabe de cantat,scuze,zbierat :-“,imediat se ivi Goyle care tipa sa porneasca muzica si incepu sa danseze break dance in fata tuturor.Deja era criminal,in primul rand ca facea Goyle asta pentru Maddie si in al 2-lea rand era imposibil ca EL sa se poata misca ASA,ca masa musculara ii lipsea cu desavarsire fiind inlocuita cu greu de ghicit ce.
- DOAR PENTRU MADDIE PE CARE O IUBESC DIN TOATA INIMAAA!!!!tipa el si facu ochii mari ca un iepuras iar Maddie nu mai putea sa se tina pe picioare de ras.Dar nici nu scapa bine de Goyle ca aparu Comac cu un platou IMENS de prajituri.
- Facute cu toata truda numai pentru tine,frumaosa domnita,zise el si facu o plecaciune incat mai avea putin si intra cu capul in tortul de ciocolata.
- N-AM CUVINTE,NU MAI POOOT,exclama Maddie si radea cu toti cei din sala.Asa ceva era IREAL.La randul lor,Candy,Despina si Ariana se tineau de perete ca sa nu cada.Stiau ca se va intampla asta dar nu se puteau stapani.Singura care nu radea era Romilda care iesi in fuga din sala plangand in hohita riscand sa-I inunde pe toti,starnind din nou rasetele celor din jur.
- Doamneeeeeeee,nu mai rezist,faceti-mi ceva ca lesin aici de ras,exclama Ariana si batea cu pumnul in perete.
- Lasa ca te linistesti acum,uite,ii zise Candy hotarata si intoarse capul spre Maddie care incepuse sa tremure.Nimeni nu mai radea si toti il priveau pe Ron care pasea nesigur in fata ei,inrosindu-se putin.
- Si incepeeee…spuse Despina care privea cu emotie si ea scena.
Ron ajunse in fata ei si se opri.O privi drept in ochi si putea citit in ei fericire,emotie,dragoste si blandete.Ii lua mana dreapta in a lui si dupa cateva secunde in care incepuse sa tremure,rosti:
- Maddie…….vrei….sa….fi….sotia…..mea????In timp ce zice asta deschide o cutiuta si de acolo un frumos inel pretios se ivi.Si glasul ii era nelinistit si plin de emotie.Toti cei din sala amutira brusc.Nimeni,dar NIMENI nu se astepta la asta,si mai ales din pareta lui Ron.Lui Maddie incepura sa-i dea lacrimile si il privi induiosata.
- Asta e o gluma?????intreba ea nesigura dorind din tot sufletul sa nu fie asa.Era ireal,era un vis,nici macar nu indrazni sa viseze la asa ceva,simti ca timpul s-a oprit in loc si nu mai era nimeni in jur inafara de ei.
- Crezi ca as putea glumi cu asa ceva?intreba el serios.
- Nnnuu…DA RON,DA,ACCEPT SA FIU SOTIA TA!!!!!!!!exclama Maddie fericita si sari in bratele lui fericita,sarutandu-l asa mult incat aveai impresia ca il va sufoca cu atata dragoste.Ron ii raspunse la sarut si dupa 5 minute ii puse inelul pe deget care se potrivi perfect.Acestia se privira in ochi pentru cateva secunde si puteai jura ca e cea mai frumoasa pereche din lume.In acel moment cativa elevi incepura sa aplaude apoi toti din sala le-au urmat exemplul,pana si profesorii apludau puternic.
Despina,Ariana si Candy erau si ele emotionate(da,si Despina,care era mai puternica).
- Parca e o telenovela,zise Candy si sulfa nasul puternic intr-o batista starnind din nou rasetele celor din jur.Cand nici nu se asteptau Maddie veni langa ele si le imbratisa pe toate strans cu lacrimile curgandu-i pe obraz,insa de fericire.
- Va iubesc mult,sunteti cele mai tar!!!
- Si noi te iubim mult Maddie,spusera toate in cor si se imbratisara iar.

Dupa tot show’ul demonstrat in Sala Mare, Despina, Candy si Ariana fugise repede de acolo.
“Fetelor, SOS, mergem la Snape. Ziua surprizelor pentru Maddie inca nu se termina! “ se auzi glasul lui Candy in capul prietenelor ei. Despina surase si ridicandu’se atent de la masa, se facu nevazuta, caci toata sala inca urmarea cei 3 “showmen’i”.
Ariana deja era in coridor, asteptandu’le.
- Si cum ai de gand sa’l convingi pe Snape? Intreba ea pe Candy, caci ea veni cu ideea.
- Oooh… asta ar trebui sa stie Despina, surase Candy, iar aceasta se stramba.
- Oooh, nush… eu zic sa’l batem la cap cat timp avem pana la ora si stiindu’ne pe noi, atunci poate ar putea sa mearga. Si daca Despina mai da vreo doua aluzii, facu Candy provocator cu ochiul, iar Despina iar isi dadu ochii peste cap.
Fetele ajunsese repede in subsoluri. Ariana era sigura ca profesorul era acolo, caci Ariana statea cu un ochi la show si cu unul la harta. Inainte de a intra in cabinet, fetele isi trase rasuflare, iar Candy nu uita sa’si faca cruce… de 3 ori.
Despina batu. O data…. Nimic. A doua oara. Nimic. A 3’a oara, Despina se enerva si dadu un pumn in usa.
- Miss Damianeci, miss Septtory, miss Robertson – ultimul nume il pronunta cu un dispret anume – va aud. Asteptati o secunda.
- Nu cumva e dezbracat? Sopti Candy si fetele pufnisera in ras doar de la gandul acestei imagini.
- Despina, inchide gura, zise Candy si incepu iar sa rada cu Ariana. Despina le privi furioasa, insa Snape se ivi in usa, asa ca fetele uitase toate glumele.
- Pot sa va ajut? Intreba Snape cu un glas sarcastic, privindu’le atent pe toate 3.
- Eeeh… incepu Ariana.
- …. De fapt… contina Despina.
- … DA! Exclama Candy si il privi hotarata pe Snape.
- Va ascult, spuse el curios. Asta era ciudat.
- Asa si o sa stam aici, d’le profesor? Intreba Despina dulce, privindu’l pe sub ochi, accetuind “d’le profesor”.
- Intrati, spuse el scurt, peste cateva secunde lungi, încărcate de tacere.

Fetele intrase in cabinetul de potiuni, atent, de parca nu avusese ora timp de 7 ani acolo.
- Deci? Intreba Snape si se aseza la masa sa, incrucisandu’si manele la piept.
- Stiu ca ne “iubiti”, incepu Candy…
- Si ne “respectati”, continua Ariana.
- Ia mai taceti, spuse Despina si isi intoarse privirea spre profesorul ei. Facu cativa pasi inainte.
- D’le profesor… avem o rugaminte extrem de importanta pentru noi, incepu Despina.
- Pe viata si pe moarte, adauga Candy dintr’o parte.
- Tssshh, o opri Despina privind’o. se intoarse inapoi la Snape, care o privea usor amuzat, ceea ce era ciudat.
- Madleine, incepu din nou Despina, colega si prietena noastra, o eleva a dumneavoastra…
- Care se pricepe nespus de bine la potiuni, adauga rapid Ariana, din alta parte a Despinei.
- Tsssshh am ziiis!!! Se intoarse Despina de data asta la Ariana, care inchise gura rapid.
- Deci, am ajuns nu chiar prin metoda care a, vrut sa ajungem la tema principala a aceste discutii, insa… Despina il privi atent pe Snape, care inca avea aceeasi formă amuzata pe fata. Si putin… sarcastica. Fara de asta nu se putea.
- Stim ca cautati un asistent personal la materia de potiuni… si…
- Stim ca Maddie e pur si modest bestiala la asta…! Adugase Candy si Ariana in acelasi glas.
- Si…? Intreba Snape, deja intelegand unde bat fetele.
- Pai… vrem sa o faceti asistenta voastra… caci stim ca merita…
- Si dumneavoastra… spuse Ariana.
- … stiti asta, spuse si Candy si facu o fata inocenta – inocenta.
- Aveti un tupeu nemaipomenit domnisoarelor! Exclama ironic el. Credeti ca fac asta doar asa…?
- Dar d’le profesor… incepu Despina, inainte de asta aruncandu’le cate o privire furioasa prietenelor ei, sa nu se mai bage.
- Da da, stiu, isi dadu el ochii peste cap.
- Si daca va rog eu… incepu ea dulce, si desfacu putin pelerina, scotand putin piciorul de desubt, asa, incat fetele nu observase nimic, insa Despina era sigura ca sau le povesteste totul singura, sau ele o iau la intrebari.
Snape inghiti sec, stiind ca daca fata continua, se va repeta nebunia de acum 3 zile si erau prea multi martori la moment.

- Deci? Intreba iarasi Despina si incepu sa se joace cu colierul care cadea usor pe pieptul ei generos.
- Bine bine… ACUM AFARA! Urla el.

Cred ca nu mai trebuie sa spun ca Maddie de atunci deveni asistenta personala a lui Snape?

Efectul potiunii a trecut peste 3 ore. Despina, Candy si Ariana au iesit de la Farmece, cand auzi o voce ragusita:
- Sunt sigur ca tu ai fost Despina! Tu mi-ai adus lapti.. mancarea dimineata si CE AI PUS ACOLO?????
Era Vincent Crabe, rosu de furie. Nimeni nu il mai vazuse in vecii vecilor atat de enervate, dar ce sa mai zici de Goyle? Merlin! Fetele aveau impresia ca e un bou, iar ele sunt imbricate in rosu! Candy chiar era imbracata in rosu …
- Nici prin gand sa-mi treaca … baieti … incepu Despine, dar ambii grasuni isi facura vant spre ea.
Fata o lua la fuga, cat o tineau picioarele, de ziceai ca fuge la olimpiada. A crezut vreodata Despina Damianeci, aristocrata cu sange-pur, viperina in sensul propriu al cuvantului, ca va fugi in asa hal? Ea?
- Damianeci, esti moarta!!! Exclama Goyle si grabi pasul.
- Trebuie sa o ajutam!!! Zise Ariana ingrijorata.
- Da, sigur, astia doi is de nerecunoscut! Zise si Candy.
- Ar trebui sa va ganditi la voi mai intai! Robertson, din cauza voastra m-am facut de ras in fata intregii scoli, m-am certat cu Romilda si acum … VA OMOR!!! exclama Cormac infuriate si scoase un cutit de la brau, facand pasi mici, dar repezi spre ele.
- Oh, Fuck! Exclama-ra fetele intr-un glas si o luara la fuga.

In acel timp, Ron si Maddie stateau langa lac, privind la apa. Apa nu era inghetata, chiar daca afara era iarna. Era o priveliste frumoasa. Tuturor le placeau acel loc, iar ei doi nu erau o exceptie.
- Te iubesc, sopti Ron fericit.
- Si eu te iubesc Ron! Zise Maddie si ii cuprinse buzele intr-un sarut tandru.

The End

ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: 20/01/2009 22:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acu 2 zile numai la gandu k o sa fie ziua mea, imi venea sa-mi iau lumea-n cap si sa ma tot duc ... nsuh dc! probabil am o problema cu faptu k deja am 19 ani dammit si nu vroiam niciun fel de atentie. Pana acu numaram de fiecare data mesajele pe care le primeam si tineam scoru persoanelor kre imi ziceau la multi ani :lol: childish I know... dapoi d data asta zici k ma lovise trenu`... desi, probabil am citit prea mult Amurg si m-am molipsit de la Bella :lol: :lol: :lol:

anyway... bineinteles k s-o intamplat exact p dos! si am avut o zi cum nu se poate mai buna, la care ati contribuit si voi! nu-mi vine sa cred ce bine m-ati facut sa ma simt!!! am fost asa happy!!!!!!!!!!!!

so... ofcial, VA MULTUMEEEEEEEEEEEEEEEEESC!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: !!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
:group:

totul mi-a placut! de la filmuletz incepand kre a fost superrrr!! mai ales partea in kre ziceti k sunt viperina din greseala :lol: :lol: :lol: s-a uitat si o prietena de-a mea la el si cred k vroia si ea unul :lol: dak ma invata Liuda, poate o fac si pe ea fericita d ziua ei 8-)

revenind la fic... va rog ziceti-mi k d aia nu ati fost prea comunicative cu mn in ultima vreme! asa ati facut si data trecuta... nu aveati chef d povesti si asa mai departe. nebuneloooor :-P

mi-a placut super mult! knd m-am intors acasa din oras m-am pus direct la calculator... nici nush cum de m-am trezit dimineata :lol: k abia p la 12 m-am dus la culcare.
as fi vrut sa va fi prins pe conferinta sa va fac capu calendar pe masura ce citeam :lol: la inceput, knd am vazut k planuiati ceva p acolo cu potiuni si chestii, m-am gandit k pregateati ceva bomba de ziua mea, doar va shtiu eu nebune :lol: vorbeati de niste baieti si m-am gandit la inceput k vreti sa-i puneti sa faca ceva striptease :lol: :lol: :lol: :lol: dah dupa aia knd am vazut despre ce baieti era vorba am zis k nu ma chinuiti voi chiar asa :lol: :lol: aveam emotii k tre sa-i vad facand asa ceva loooooool! darrrr, din fericire n-a fost asa!

si faza cu Snape thooooaaaa SUPER !!! [va marturiesc k-s afona la chimie :lol: desi cred k stiti asta, dah pt Snape invat indiferent ce materie :lol: ma duc la olimpiada de potiuni dak vrea :lol: :lol: ] nsuh dc banuiam de la inceput k Despi va scoate :lol:

si ce-am mai putut rade knd v-ati chinuit sa-i faceti pe cei 3 sa bea potiunile. o si vedeam p Despina cu ,,Vincent'' LOOOL si p Draco intrand lolololooool n-as fi vrut sa fiu in locu ei :lol: cred k si eu am facut o fata de aia :lol: :lol: :lol:
ce sa mai zic d Candy?? cu poza lu` Romilda :lol: :lol: :lol: si sarcu ron, dulce mai e :wub: :wub: auzi la el sa vina in ținută :lol: :lol: nici nu vreau sa ma gandesc cate nopti si-a ros unghiile ca sa-si faca putin curaj :lol:

si sa stiti k ceva asemanator am patit de ziua mea... toti la kre nu ma asteptam shtiau de ziua mea :lol: exact k in fic! JUR!!!! am intrat in clasa si mi-au zis colegii LMA cu toate ca fetele kre sunt prietene cu mn si stiau de ziua mea nu erau la ora! kre a ghicit in cafea dintre voi, huh??? :lol:

knd am ajuns deja la micu dejun, nu mai aveam rabdare sa vad ce saracia i-ati pus p baieti sa faca :lol: apoi si knd am vazut!!!! pe jos de rassss hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: serios k ii si vedeam cu cantau p acolo si ,,DOAR PENTRU MADDIE PE CARE O IUBESC DIN TOATA INIMAAA!!!'' :lol: :lol: nu mi-as dori sa beau potiune de asta :lol:
si cea mai tare faza, knd se enerveaza Romilda!!! hahah xcum aveam ciuda p ea decand mancase ron din ciocolata aia :lol:

si app de Ron............ :wub: :blush: :wub: :blush: la asta chiar nu ma asteptam! dintre toate lucrurile... nu m-as fi gandit

Citat:
- Parca e o telenovela,zise Candy si sulfa nasul puternic intr-o batista starnind din nou rasetele celor din jur.Cand nici nu se asteptau Maddie veni langa ele si le imbratisa pe toate strans cu lacrimile curgandu-i pe obraz,insa de fericire.

exact la asta ma gandeam knd am citit :'-( nu erati p acolo k va luam in brate prin monitorrrr :lol:

si faza fazelor cu severus in birou..... cum l-a pus despina la colt :lol: eram siguraaa k-l seduce!!! si cum va zicea voua sa taceti!!! BESTIAL pur si simplu! ador faza aia :lol: partea aia e scrisa de Despina? cred k da... numai ea poate sa-l seduca asa :lol: nici nush c sa mai zic! a fost asa d funny

si sfarsitullll.................. FUGITI FETELOR!!!!!!! defapt mai bn nu... lasati-i sa va atinga si cu o pana... k atunci vad ei! nu stiu ce-i aia sa fii Viperina din greseala!!!! lasa k afla! numa sa se atinga de voi muhahahahahahahahahaha pana si Alohamora incerc pe ei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si acum, dak ma scuzati, ma duc sa visez in liniste la Ronnie al meu :-P

Se pare k after all, viata e bright and shiny si la 19 ani! Love you guys! v-am mai spus-o si v-o mai repet de 10000000000000000.....000000000 ori :innocent:
New fan-fiction !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 20/01/2009 23:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Partea aia e scrisa de Candy, in care il seduc pe Snape. Sa fi fost scrisa de mine, era sa fie acolo ceva mai = 18 :lol:
Ne bucuram mult Maddie ca ti-a placut. Ne-am staruit pentru tine. Inca o data, la multi ani! :o) :kiss:
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 20/01/2009 23:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

wawww :lol: serios e scrisa de candy??? hahaha

decand te cunoaste, a invatat sa-l seduca pe Snape :lol: :lol: i-am zis eu lu` Simo mai devreme k din cauza noastra e asa nebuna :lol: :lol:
New fan-fiction !!!
Sus
Be.Your.Self.
moderator
moderator
Be.Your.Self.

Data inscrierii: 02/Noi/2008

MesajTrimis: 23/01/2009 22:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma trezesc si eu a 3a zi dupa scripturi sa iti urea La multi ani!, scuze dar chiar nu stiam ca e ziua ta.
mi-a placut mult ficul... are partile lui funny.am ras cu lacrimi.prea multe nu am de comentat la adresa sriitorului, singura problema e ca ai cateva greseli de ortografie exprimare. imi cer scuze daca te deranjeaza ca te corectez dar eu fac umanul si unele greseli chiar nu le pot omite. scuze inca o data.

si acum greselile:

camera necesitatilor e defapt Camera Necesitatii{e nume propriu si deci se scrie cu litere mari, vezi ca mai ai cateva cuvinte care o data le scri cu litere mari iar apoi cu litere mici}
se certau din cauza la ceva e defapt se certau din cauza unui lucru
asemanator la Imperio= asemanator cu Imperio
ce va fi de ziua ei= ce se va intampla de ziua ei, suna mai bine.
Phestral= e defapt un Thestral
Aristocrati ce-s ei= Aristocratii ce-s ei
si mai nu scapa sticluta cu potiune jos=si mai ca nu scapa sticluta cu potiunea jos
hohita=hohote
enervate(e plural feminin)=enervat(e pt singular masculin)
imbricate=imbracate
infuriate(acelasi lucru ca la „enervate”)=infuriat
Exclama-ra=exlamara(se scrie intr-un solitar cuvant)
privind la apa=privind apa
Or he'll nail you to the door.

Happy Birthday Maddie Happy Birthday Maddie
Sus
Candy
half-blood prince
half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008
Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X

MesajTrimis: 24/01/2009 12:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
enervate(e plural feminin)=enervat(e pt singular masculin)
imbricate=imbracate
infuriate(acelasi fapt ca la „enervate”)=infuriat
hohita=hohote

"enervate" sunt din cauza wordului. celelalte 2 din cauza ca ne grabeam sa'l scriem caci si asa nu reuseam.

app, Happy Birthday Mada!!!! :kiss:

Citat:
-privind la apa=privind apa
-asemanator la Imperio= asemanator cu Imperio
-ce va fi de ziua ei= ce se va intampla de ziua ei, suna mai bine.
-si mai nu scapa sticluta cu potiune jos=si mai ca nu scapa sticluta cu potiunea jos

eu si Despina suntem din rep Moldova, de aceea avem un dialect diferit. noi suntem obisnuite sa vorbim asa ^ , si nu cum esti tu obisnuita. Smile

acum, ceea ce tne de Thestrali si Camera Necesitatii... nu prea am atras atentia al chestiile astea, dar ms k ne'ai spus. acu o sa stiu

de acord, sunt greseli, dar macar sunt bucuroasa ca cineva a lasat un comm, cu toate ca e mai mult critic decat altceva. cel putin s'a sinchisit cineva s alase un comm la un fic de'al nostru, caci dupa cate vad, nu prea suntem iubite aici :lol:

si ink ceva, scriitorul = 3 scriitori : Eu, Simo si Despina
asta e tot ce am vrut sa spun Smile
Sus
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 24/01/2009 17:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Era sa cad jos de pe scaun cand am mai vazut un comm. Ms de comm ;-)
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 26/01/2009 21:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce-i drept si noi vb cam tot asa... dah oficial nu e corect :lol:
reformulez p cum vb eu:
ce-i drept si noi tat cam ase vorbim... dah oficial nu ii corect :lol: :lol:

incerc totusi sa vb perfect :lol: dapoi s-o cam prins cluju d mn [observati s-o ] :lol:

anyway!!!!! drada, nu iti place ficu meu? k as vrea sa fie cnv kre sa gaseasca greseli :whistle:
New fan-fiction !!!
Sus
Be.Your.Self.
moderator
moderator
Be.Your.Self.

Data inscrierii: 02/Noi/2008

MesajTrimis: 28/01/2009 19:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

trebuie sa ma apuc sa il citesc din nou, am uitat pe la e pag am ramas. {printul ei e ficu tau, nu?}. promit ca pana vineri incerc sa il citesc. sry de off
Or he'll nail you to the door.

Happy Birthday Maddie Happy Birthday Maddie
Sus
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 04/06/2009 17:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a ajuns la cimitir cadou` meu??? :weep:

trist

:'-(
New fan-fiction !!!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro