Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Filmele HP
Autor Mesaj
Andrutzaa.
goblet of fire
goblet of fire
Andrutzaa.

Data inscrierii: 29/Iul/2009

MesajTrimis: 08/12/2009 23:00    Titlul subiectului: Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 Raspunde cu citat (quote)

Harry Potter and the Deathly Hallows,al saptelea si ultimul film al seriei va fi ecranizat in 2 parti.Prima apare in noiembrie 2010,iar a doua in iulie 2011.

Part 1
Reprezinta ecranizarea primei jumatati a ultimei carti cu Harry Potter. De data asta Harry, Ron si Hermonie pleaca intr-o cautare a celor 7 lucruri in care Voldemort si-a ascus sufletul, si care trebuie distruse pentru a-l putea distruge si pe acesta. Harry nu stie nici cum arata nici cum se pot distruge, dar Dumbledore este sigur ca aceasta este singura modalitate de a scapa de Lord Voldemortt. Datorita cuceririi ministerului magiei de catre adeptii Lordului Voldemort (Death Eaters), cei trei eroi sunt fugari in aceasta parte fiind considerati in afara legii, fiind stabilita o recompensa pentru cei care aduc informatii care ajuta la prinderea lor.
Nimeni, cu exceptia lui Valdermont, nu are voie sa il ucida pe Harry, lordul Intunericului dorind sa il ucida personal. Datorita legaturii pe care mintea lui Harry o pastreaza cu cea a lui Voldemort, Harry afla ca acesta doreste sa gaseasca o anumita bagheta, si cand cerceteaza mai numeroase despre aceasta afla de cele trei crucufixuri ale mortii care el crede ca il pot ajuta impotriva lui Voldemort.

Titlu: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
Data lansare (SUA): 19 Noiembrie 2010
Data lansare (Romania): 26 Noiembrie 2010
Perioda filmare: 19 Februarie 2009 - Aprilie 2010
Buget: 150,000,000 £
Poze Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
Tag-uri: Bazat pe un roman

IMPORTANT:A aparut inițialul teaser oficial pentru film.
Enjoy it: http://www.cinemarx.ro/filme/Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows-Part-I-Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows-Part-I-303536.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Akaete
prisoner of Azkaban
prisoner of Azkaban
Akaete

Data inscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: 09/12/2009 15:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astia de la Warner Bros sunt niste porci :closedeyes: ... doua parti, cica. De ce? E prea voluminoasa cartea sau ce naiba? A cincea era de doua oi mai groasa.
Vor sa faca bani pe ultima carte si arata asta prea deschis. Ultima sansa, deh, de a face ceva! Sunt pretty sure ca filmul nu va fi interesant, cum nu a fost nici 5, nici 6, pentru ca de facut l-a facut Yates. Si paradoxul consta in aceea ca in film Harry nici nu aflase ce naiba reprezinta horcruxurile alea si cum arata ele. Au bagat vad ca in film si fracțiune nemagica a Londrei, wich sux, avand in vedere ca stim ca ei o bucaat buna de timp au umblat prin campii si paduri. .. si ce mai este de adaugat? A, da. Noiembrie, ftw! Filmul e aproape terminat (bat ei capul ca il termina in aprilie), iar ei il dau in noiembrie! Din nou ceva ca sa faceti bani? Tentati fanii, le aratati trailere, imagini din film, ca sa fie dispusi sa plateasca oricat nu ar fi pentru a umple salele la premiera?
Deci ma repet, nu cred deloc ca va fi catusi de putin interesant. Avand in vedere ca ma plictiseam citind cartea, si nu mi-a placut deloc, de film nici nu mai zic. Cu fiecare film, valoarea tot scade si scade... Primele doua filme erau pur si simplu superbe, ample, aproximativ in totalitate dupa carte filmate, cu actori buni(majoritatea), decoratii extraordinare, uh! Al treilea film era putin mai slabut, desi merge si asta: inca totusi nu-mi place cum l-au ales pe Sirius si Remus, si stiu ca au omis destule chestii in el. Al patrulea, pai.. al patrulea era mai mult pe actiune, cred ca era cam la acelasi indice cu al treilea. Intr-al cincilea a fost yates regizor si a stricat totul. Arata ca o schita jalnica a cartii, una care a mai fost inca si schimbata îndeajuns de mult. Al saselea film, eu raman la parerea mea aici, e un esec total, am platit ca sa ma duc la premiera si deja dupa jumatate de ora ma intrebam cand se va termina. Si sunt sigura ca al saptelea e inca si mai rau. Mai bine zis, al saptelea si al optalea, desi cred ca sunt la acelasi nivel. Si, ma repet, ca sa scurga mai multi bani din auditoriu, au impartit biata poveste in doua parti.
Nu stiu, poate doar eu asa vad, insa mi se pare ca a saptea carte Ro a scris-o doar de dragul scrisului, si ca era deja expirata cu totul. Mi se pare, nu stiu, mult prea fantastica? Chiar daca HP e in general fantasy, oricum... in al saptelea film, cred eu, au bagat prea mult Hollywood, ce vad eu personal din teaser, si inca mai vor sa vanda asta mai mult decat intr-adevar costa. Actorii au imbatranit, mai trebuie inca de mai adus actori... uf. Asa. Eu cred ca nu mai am ce zice.
Il astept, desi cred ca la premiera nu ma voi duce.

P.S. Totul e IMHO.
Sus
Andrutzaa.
goblet of fire
goblet of fire
Andrutzaa.

Data inscrierii: 29/Iul/2009

MesajTrimis: 31/12/2009 14:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmm.Mie mi-a placut al saselea.Nu am nimic cu Yates...In fine.Chestia eronata e,cum a spus Aka,cartea a cincea e mult mai groasa decat a saptea si in film s-au omis numeroase lucruri.Si a saptea se face in 2 parti...desi cartea nu e atatd e voluminoasa :-D
Sus
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 01/01/2010 15:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu stiu daca am sa ma duc la premiera .Sunt de acord cu tot ce a zis Akaete.
Si decat sa dau banii si sa ma apuce dureri de cap vazand cat o sa schimbe..mai bine ma uit de acasa.
Cypryan
newbie
newbie

Data inscrierii: 20/Feb/2010

MesajTrimis: 27/02/2010 18:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut,ce naspa este asteptarea asta.Intru de cateva ori pe zi pe siturile The leaky cauldron si Muggle net ca sa vad ceva stiri despre filmul care se va lanssa in toamna,dar arata numai scurte fraze ale actorilor care binenteles ca nu au voie sa declare nimic important.Unde sunt imaginile,trailerele,pana acum au fost doua imagini lansate,m-am saturat sa astept dar din pacate nu am de ales.Oricum ma astept ca pina la vara sa primim mai mult in legatura cu Talismanele Mortii Part. 1
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Filmele HP Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro