|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Bizzie.<3 newbie

Data inscrierii: 01/Dec/2009 Mesaje: 36
|
Trimis: 01/12/2009 22:56 Titlul subiectului: Harry Potter si Globul Magic |
|
|
Pai eu si Devy ne-am hotarat sa facem un fic
o sa postez eu o parte din el:
Vacanta de vara era pe sfarsite. Un nou an incepea la Hogwarts. In camera lui, Harry era atat de nerabdator sa inceapa scoala, incat nu isi mai incapea in epidermă de fericire. Dorea sa isi revada prietenii si era dornic de o noua aventura.
Toata vara a fost nevoit sa stea si sa asculte mofturii lui Dudley, varul lui.
Harry se trezi somnoros. Se imbraca repede si isi lua valiza. Se aseza in spate, in masina unchiului lui, Veron. Ajunsera repede la gara. Harry intra pe peronul 9 si 3/4, unde se intalni cu cei mai buni prieteni ai sai. Ron, Hermione, Bizzie si Dizzie.
Bizzie si Dizzie erau doua surori nebune.Dizzie era blonda, avea bucle ca ale lui Taylor Swift,ochi verzi si mega draguti, ea o adora pe Taylor Swift.Bizzie era bruneta cu suvite roz si ochii albastri.
Harry,prima data le lua in brate pe Bizzie si Dizzie.
-Nu v-am mai vazut de mult!Imi era dor de voi!
Bizzie si Dizzie uimite, au raspuns la imbratisare.
Apoi ii lua in brate si pe Ron si Hermione.
- Si de voi mi-a fost foarte dor ! Spuse acesta.
- Si noua ne-a fost dor de tine ! Zise Ron
Trenul iute sosi.Ei au intrat.S-au dus la vagonul corespunzator,si-au asezat bagajele si s-au asezat.Harry s-a asezat langa Bizzie si Dizzie.
Din semnele date de Harry se parea ca ii place de Bizzie si de Dizzie.
Dintr-o data el isi cupla mana lui cu mana lui Dizzie.
Dizzie se inrosi toata.Nu stia ce sa faca,iar Bizzie se uita uimita la Harry.
Pe langa compartimetul lor trecu nimeni altul decat Draco Malfoy, care vazand scena deschise usa si spuse :
- Potter ? Ai invatat sa te dai la fete ? Dar sunt socat de aceasta reusita !
- Malfoy, iesi! Spuse Ron, care nu isi daduse seama la ce se refara. Malfoy iesi, iar Harry ii dadu drumul la mana lui Dizzie.
In spatele lui Draco cine sa fie?Nimeni alta decat Luna.Se parte ca Draco o chema dupa el.Cam ciudat.
Draco a chemat-o pana la baie,iar ea a venit.Acolo s-a intamplat o scena neasteptata!Draco se saruta cu pasiune cu Luna.Erau impreuna.
Toata aceasta scena a fost vazuta de micile spioane ale grupului, adica Bizzie si Dizzie. Ele s-au intors repede si au spus tot ce au vazut. Toti au fost socati la auzul vestii.
vrem comentarii numeroase xD...si speram sa va placa _________________
Pe fondul negru si plin de sange,se vede umbra unui copil...uitat de lume xD |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 02/12/2009 14:57 Titlul subiectului: |
|
|
*sunt rea, sunt foarte rea, si constienta de asta*
Whoaa, ce dragut! ... iar apoi veni apocalipsa si toti murira si..si Happy End!
Iar acum, vorbind serios.
Am impresia ca e un text scris de fratele meu de 9 ani. Sincer. Atata... nu stiu cum sa formulez mai bine... lipsa de gust? De logica? De idee, la urma urmei? Ca si cum ar face un cineva cu media 6 la romana un rezumat, sa zicem, al Baltagului.
Ma apucasem sa fac o analiza amanuntita a... textului, dar cred ca totusi e mai mult o pierdere de timp. Stiti ce inseamna "a scrie un fic"? Ficurile trebuie scrise de niste oameni talentati, asta e unu. E un text sec despre nimic. Vai, ce dragut, vacanta se termina si Harry se trezeste. Greu era de precizat ca "in ziua de unu septembrie, Harry blablabla"?
Mi-as dori, o, cat mi-as dori, sa comentez asupra personajelor luate din cer( sa nu zic altceva), insa pe forumul asta sunt numeroase ficuricu personaje noi feminine( bleah). Singurul lucru pe care vreau eu sa-l zic pe seama lor, este ca un personaj nou de regula trebuie sa fie o personalitate complexa si suficient de motivata, descrisa, intreaga, si, in întâiul rand, de precizat inaintea textului ca este adăugat in el. Nu de alta, dar mie personal mi-e extrem de neplacut sa citesc despre fetite ce tare vor sa ajunga in societatea HP, si scriu din cauza asta ficuri sum sunt asta. Nu neg, exista si [ersonaje noi destul de bunicele, insa deh...
Plus, le imbratisara cica pe alea doua mai intai. Hmpf. Credeti, chiar serios? Nu pe Ron si Hermione, cu care trecuserea prin atat de multe, dar pe nu stiu ce personaje mirifice cu pasiuni a` la` Taylor Swift? De ea: sa nu uitam ca e lumea magica asta, ca veni vorba.
Dialogurile, bucatelele adica, sunt tampite. Sorry, parerea mea.
Intriga in text nu-i, deci motivatia ca sa il citesc mai departe- tot.
OOC si personaje noi, adica ceva inca si mai antipatic.
Si si si siiiiii! Aici nici macar de comentat nu mai ai ce. De fapt mai este, dar mi-e lene.
Deci concluzia: cititi mai multa literatura belestristica si ceva din psihologie, incercati sa intelegi personajele, iar apoi depuneti un efort la scrierea unui text adecvat. Atatea prostii cu "noile aventuri la Hogwarts", in care tematica principala e dragostea intre o Marysue si un personaj, pardon, e plin internetul cu chestiile astea.
Si da, sa nu uit sa adaug: totul e parerea mea, puteti sa nu atargeti atentia. |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 02/12/2009 17:34 Titlul subiectului: |
|
|
Se spune ca varsta isi pune amprenta pe ceea ce scriem. Dar si ceea ce cititm. Serios. Textul e dragut nu zic nu. Descrierea e seaca. Seamana cu un rezumat sec in care e introdus dialogul. Si in plus parca ideile se termina la mijlocul propozitiei.
In alta ordine de idei:
Ei calatoresc cu Expresul de Hogwarts nu cu Rapidul sau poate vroiai sa spui ca "Trenul sosi rapid."
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 02/12/2009 18:47 Titlul subiectului: |
|
|
mda eu am ceva cu titlul.
| Citat: | Vacanta de vara era pe sfarsite. Un nou an incepea la Hogwarts. In camera lui, Harry era atat de nerabdator sa inceapa scoala, incat nu isi mai incapea in epidermă de fericire. Dorea sa isi revada prietenii si era dornic de o noua aventura.
Toata vara a fost nevoit sa stea si sa asculte mofturii lui Dudley, varul lui. |
Vesnicul vacanta era pe sfarsite...vesnicul era o zi frumoasa..:|
Deja a realizat întrebuințat de atatea ori incat ar putea fi spus ca pe o poezie.
Mda..ca sa nu lungeasc,descrierea`i cam seaca,ideea ar fi draguta daca ati dezvolta.;) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 02/12/2009 21:23 Titlul subiectului: |
|
|
Multumim de critici, fetele. Nu ati jignit, dar...Akaete, de unde stii ca ele nu sunt din anul 1 cu ei ? In fine, next :
Intre timp au ajuns la Hogwarts. Au coborat, din tren si imediat l-au vazut pe Hagrid care se chinuia cu cei mici. Bizzie si Dizzie cand l-au vazut s-au dus si l-au luat in brate,iar Harry,Hermione si Ron ii urma.Hagrid a raspus la imbratisari si i-a pupat pe fiecare dintre ei pe frunte.
Au intrat in Hogwarts, in sala cea mare. La masa profesorilor erau toti pe care ii cunosteau si bineinteles, locul pentru ACMN era liber. Urmau sa alfe cine va fi profesor anul acesta.
In sala cea mare intra un baiat.Avea parul negru,ochii caprui si era foarte dragut.Bizzie cand l-a vazut, zambetul ii reaparu pe fata.Se duse la el si il intreba:
-Buna!Numele meu este Bizzie.Al tau care este?
-Buna,eu ma numesc Bill.
De atunci in inima lui Bizzie o flacara de dragoste se aprinse.
Bill era tot in anul 6, in acelasi an cu ele. Trebuia sa fie sortat, căci venea de la alta scoala. Se duse la prof. McGongal si se aseza pe taburet, ea ii puse palaria pe cap, care imediat striga " Cercetasi ". Bizzie, la uzul acestora sa dus drept la Bill si l-a luat in brate.Bill foarte uimit a raspuns la imbratisare.
Bizzie cumplit de decisa i-a spus ca ii place de el.Iar el i-a spus aceleasi cuvinte.
-Vrei sa fim impreuna?Intreba Bill.
-DA!!Raspunse Bizzie.Si l-a sarutat.
Toti in momentul ala au inceput sa aplaude.
- It's a love story, baby just say yes !!! Cause we were both young when I frist saw youu. Incepu Dizzie sa cante in gura mare si toti izbucnira in ras.
Veni seara.Dizzie a decis sa iasa putin la aer.Se plimba prin Hogwarts.La un moment dat o umbra apare in spatele ei.Era Draco.El o lipi de perete.Se cam dadea la ea.Iar ea a prins forta si l-a luat la baiate. I-a tras doua palme si un picior unde doar mai tare.
- Ai grija la cine te mai dai, ca tu esti cu Luna. Spuse ea.
- De unde dracu stii ? Intreba el, parea ca nu vroia sa se afle.
- Eu si Bizzie stim tot. De ce ? Ti-e rusine cu ea ?
Dintr-o data Luna aparu dupa un colt.Cand vazu scena ea se infurie si se duse la Draco, iar ea i-a spus:
-Ma tampitu dracu'!Parca pe mn ma iubeai?!Ai uitat scena din baie? Si ea i-a dat un mare picior intre picioare.
Draco a luat-o si a plecat. Dizzie fugi in turnul cercetasilor. Ii vazu pe Harry, Ron, Hermione, Bizzie si Bill langa foc, iar pe ceilalati stand. Se duse direct la ei si le spuse toata faza. Ei au fost uimiti.Nu credeau ca Draco v-a putea face asa ceva.
Toti se dusera la culcare inafara de Bizzie si Bill. Bill se apropie putin de Bizzie si o lua usor de mana. Ea lasa capul pe umarul lui si zambi frumos. Bill o ridica incet si o saruta. Bizzie ii raspunse la sarut, care ajunge din ce in ce mai pasional.
Intr-un sfarsit ei s-au dus in camera.A doua zi Bill o astepta la usa pe Bizzie.Ea era imbracata intr-un maieu cu o poza cu Tokio Hotel si niste blugi stramti.Bill cand o vazu ramase cu gura cascata.Era foarte sexy. Dimineata la masa cercetasilor langa Dizzie se aseaza un baiat blond, cu dreaduri inmbracat putin mai...ciudat. Dizzie era uimita la cat de frumos era.Sema atat de mult cu Bill.Chiar daca nu aveau acelasi stil.
- Cum te cheama ? Intreba ea sfioasa.
- Tom, baby, pe tine ? Spuse el.
- Dizzie.
Nici nu il cunoscu prea bine si il intreba:
-Vrei sa fii cu mn?
-Normal baby!
Bizzie care era de fata incepu sa aplaude si strige :
- You take my hand and drag me head first FEARLESS ! Si toti rasera.
Acum cei doi frati au femei care tot surori sunt.Ei sunt foarte fericiti. Plecara la ore. Aveau prima ora cu viperinii, erau Potiunile, cu Snape. Cand trecu sa se aseze in banca Draco ii lasa un bilet pe banca lui Dizzie. Ea sa statea cu Bizzie, care casca ochii rapid. Desfacura biletul si citira : “Te iubesc chiar daca ti-ai gasit prieten!Te iubesc chiar daca tu nu! “
Dizzie se uita cu niste ochi tristi la Bizzie. Ii era mila de el. Era prinsa intr-o chestie tare urata. Incepu ora.Dizzie se uita mereu la Draco.Nu putea sa uite ce a scris in bilet.
Ea sa hotarat ca dupa ore sa se duca la el sa vorbeasca despre asta. In ora Snape tot trancani despre potiunea Adevarului, cei drept nimeni nu il asculta. Poate doar Hermione. Cand intr-un sfarsit ora se termina iesira, Dizzie ramanand ultima.
Draco era in pragul usii.Dizzie se duse la el,il lua de mana,spunandui ca trebuie sa vorbeasca:
-Draco, uite ce, si eu te iubesc, dar nu in sensul de prieten, in sensul de amic!
-Da dar la mine este tocmai invers.
-Stiu asta.Dar eu mi-am gasit prieten.Si pe el chiar il iubesc.
- Da stiu, numai ca...Incepu Draco.
- Numai ca ce ? Incerca sa uiti de mine. Zise ea.
- Nu am putea fi doar prietenii ?
-Din moment ce esti asa de neintelegator, nu!Daca vrei sa fim doar prieteni, schimba-te!
-Bine.Voi incerca.
[/b] |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 02/12/2009 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
uhm...nu prea e nici o schimbare:|
[quote]Intre timp au ajuns la Hogwarts. Au coborat, din tren si numaidecât l-au vazut pe Hagrid care se chinuia cu cei mici. Bizzie si Dizzie cand l-au vazut s-au dus si l-au luat in brate,iar Harry,Hermione si Ron ii urma.Hagrid a raspus la imbratisari si i-a pupat pe fiecare dintre ei pe frunte.
Au intrat in Hogwarts, in sala cea mare. La masa profesorilor erau toti pe care ii cunosteau si bineinteles, locul pentru ACMN era liber. Urmau sa alfe cine va fi profesor anul acesta[/color]
pai bun..si aici unde e descrierea..e prea sec si sariti prea rapid la fapte.
cea ce ma deranjeaza este faptul ca folositi mai multe timpuri si se vede cam urat:|
Vrei sa fim impreuna?Intreba Bill.
-DA!!Raspunse Bizzie.Si l-a sarutat.
Toti in timpul ala au inceput sa aplaude
pai e mult prea repede..
mergeti prea repede
incercati sa descrieti mai mult _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 02/12/2009 21:40 Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu la ce a zis Morty(bine-nteles ca mintea mea scurta a uitat cum te cheama.) e SEC si sariti peste chestii!!! No offense!
Inca 2 chestii:
1. | Citat: | | [...]iar Harry,Hermione si Ron ii urma |
mai corect e: | Citat: | | [...]iar Harry, Hermione si Ron le urmara |
2. | Citat: | | Hagrid a raspus la imbratisari si i-a pupat pe fiecare dintre ei pe frunte. |
mai corect e: | Citat: | | Hagrid le-a raspuns la imbratisari si i-a pupat pe fiecare dintre ei pe frunte. |
_________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/12/2009 13:54 Titlul subiectului: |
|
|
Daca vreti ca cititorul sa stie- specificati
Nu arunc cu asa cuvinte in vant si nu vreau sa supar pe nimeni, dar :dezgustator. Mai mult nici nu am ce comenta. |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 03/12/2009 14:21 Titlul subiectului: |
|
|
Multumim de comentraii. Iuliz, Be Your Self, incercam sa il facem mai intresant..
Akaete, tu nu ai spus in tot ficul decat ca e oribil si ca e dezgustator si ca avem media 6 la romana. De unde stii tu ce medie am eu ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/12/2009 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
Ma citez singura pe mine:
| Citat: | | Ca si cum ar face un cineva cu media 6 la romana un rezumat, sa zicem, al Baltagului. |
am zis eu ceva de media d-tale? Nici macar nu o cunosc. Am zis de "ca si cum".
Am un comentariu destul de vast, cred eu. De primul zic. Pe al doilea l-au muscat putintel de tot mai sus, chiar daca se pot enumera chestiile nu prea dragute- pana maine, insa nici timp, nici dorinta nu am. Nu vreau sa critic ceva ce pur si simplu nu poate fi criticat, sorry, pentru ca a cdritica inseamna si a scrie despre partile frumoase. |
|
| Sus |
|
 |
Bizzie.<3 newbie

|
Trimis: 03/12/2009 17:44 Titlul subiectului: |
|
|
ok ok...nu vreau sa va certati din cauza la fic
pana la urma sunt parerile lor
sunt si bune si rele
trebuie sa le acceptam
asa in viitor vom sti cum sa facem;)
Next:
A trecut o saptamana Intre timp s-a facu decembrie si a inceput sa ninga cu fulgi pufosi de nea. Zapada se asternea repede, aici, la Hogwarts.
Draco era schimbat total. Se purta mai frumos, in fine, doar cu Dizzie, Bizzie, Bill si Tom.
Ei au incercat sa se adapteze situatiei.Dizzie era uimita ca i-a acceptat sfatul.Si i se parea mult mai simpatic.Insa ea tot la Tom se gandea mai mult.
Tom a plecat cam suspicios.Dizzie se duse dupa el,dar el nu a surprinso.Au ajuns la un colt.Acolo il astepta o fata.Tom se duse la ea si ii spuse:
-Ce faci Taylor?
-Bine,iubire!
Dizzie cand auzi aceste cuvinte, incepu sa fuga inapoi la Hogwards.Cu ochii inlacrimati.
Fugea prin zapada, iar lacrimile ii curgeau siroaie. A intrat in Hogwarts si s-a izbit de cineva din greseala.
Era Draco.El a intrebat-o de ce plange,iar ea i-a spus ca Tom o inseala.Draco a fost uimit, dar in acelasi timp si fericit.
El o mai intreba o data:
-Vrei sa fim impreuna?
-Da!Pentru ca am vazut ca tu chiar tii la mine.Si mi-ai realizat drag.
Tom intra singur in Hogwarts, ii vazu pe Draco si Dizzie tinandu-se de mana si zambindu-si.
Se duse la ea si revoltat intreba :
- Ce crezi ca faci ? Nu suntem impreuna ?
- Asta de cand ? De cand esti cu Taylor ? Intreba Dizzie.
-De unde stii?M-ai urmarit?!
-Da!Pentru ca ai plecat cam suspicios!Si chiar credeam ca ma iubesti!
- Mai am si eu trebuință de libertate si de alte fete ! Doar nu oi sta cu aceeasi blonda.
- Da-l dracu' de prostu naibii. L-a scapat masa in cap cand l-a fatat. Du-te la Taylor a ta si lasa-ma pe mine in pace. Numai vreau sa aud de tine nici odata. Mincinosu-le.Spuse infuriata Dizzie
Tom cu o fata suparata pleca.Chiar daca el era vinovatu.
Draco o trase pe Dizzie de mana si o saruta.
Se plimbau prin castel, tinandu-se de mana, cand deodata apar in fata lor Bizzie si Hermione.
- Nu !!! Tom !!! Il inseli pe Tom !!! Striga Bizzie.
- De ce faci asta ? Intreba si Hermione.
Defapt nu eu il insel.Ci el ma inseala pe mine.Si din cauza asta nici nu mai stau cu el.
Din cauza unei tipe Taylor.I-am vazut...
- Imi pare rau. Dar acum esti cu Draco si totul e bine ! Spuse Hermione.
- Harry vrea sa ne intalnim urget, spuse Bizzie.
- De ce ? Intreba Dizzie.
-Nu stiu!!Dar trebuie sa ne intalnim urgent!
-Scuze Draco.Dar trebuie sa ma duc cu ele!
Cele trei fete au inceput sa fuga.
L-au gasit pe Harry intr-o camera cu un glob in mana.
Era argintiu, de sticla si nu era exagerta de mare. Intrara si ele, in camera mai erau Ron si Dumbledore. Dumbledore de facuse semn sa se aseze si ele pe scaun.
Ele s-au asezat.Nu stiau ce se intampla.
L-au intrebat pe Dumbledore, iar el le-a spus ca este un glob magic,iar el poate indeplini dorinte
- Eu imi doresc ca parintii mei sa reinvie, spuse Harry cu speranta.
Imediat o lumina puternica iesi din glob, iar ei fura purtati intr-un loc ciudat si intunecos.
Era un loc cu multi copaci....si foarte straniu
Dintr-o data...dupa toti copacii aceia, aparu Devoratorii
Nu erau toti, dar erau destui, tinand cont ca ei erau doar 5. Dumbledore nu era cu ei, se pare ca el nu Disparuse cand isi pusera dorinta.
- Harry ce ai facut ? Intreba mirata Hermione.
- Nu stiu ! Pur si necomplicat am zis ce mi-am dorit ! Raspunse acesta la fel de socat.
- V-ati dorit un lucru gresit ! Asta ati facut ! Dar e foarte bine pentru noi. Spuse una dintre Devoratorii, o recunoscura, era Bellatrix !
- Stupefy ! Striga Bellatrix catre Dizzie.
- Ma ocup eu de ea, zise un alt Devorator care iesi.
Toti Devoratorii se imprastiara peste tot, fiecare se lupta cu cate 2. Cineva o impinse pe Dizzie intr-un colt intunescos unde nimeni nu ii putea vedea. Isi scoase masca si...SURPRIZA ! era Draco !
- Stai linistita. Nu iti fac nimic, doar tipa sau ceva si eu fac luminite cu bagheta, sa para ca ne luptam, ok ? Spuse el.
Draco iesi din locul intunecos cu bagheta in mana.O ridica si spuse spre Bellatrix:
- Petrificus Totalus!
Iar ea s-a dat cu spatele si cu capu de un pom.
Toti, ridica baghetele iar in cor:
- Petrificus Totalus!
O parte din Devoratori erau la pamant.
Iesi si Dizzie din locul acela.Ea se duse drept la Bellatrix, curajoasa,ridica bagheta si spuse:
- Sectusempra !
Bellatrix cazu la pamant. Ii curgea sange de peste tot, dar nu era moarta. Unul dintre devoratori se duse la ea si incepu sa murumre descantece care o readusera la viata pe Bellatrix, chiar daca inca mai avea necesitate de ingrijiri medicale.
Bizzie se duce spre Bellatrix si spune:
-IMPEDIMENTA !
Bellatrix se lovi de un devorator.Era si mai distrusa.Nu mai avea putere.
Bizzie nervoasa ridica din nou bagheta si mai spuse o data aceeasi vraja, tot spre Bellatrix.
vrem comm.uri  _________________
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 03/12/2009 18:04 Titlul subiectului: |
|
|
citesc putin mai incolo si las comm mai calumea. am sesizat cateva geseli. acum am ceva treaba.
am un sfat pt voi: mai citit si din ficurile fetelor.
LE:
question: voi in ce an va plasati cu scrisul/povestitul? (anul 3/4/5/6/7?)
1st of all: Bella are complicații serioase la mansarda
2nd of all: nu prea se lasa ea fara lupta.
| Citat: | | A trecut o saptamana Intre timp s-a facu decembrie si a inceput sa ninga cu fulgi pufosi de nea. |
huh? din septembrie in doar o saptamana au ajuns direct in decembrie. la faza asta m-ati pierdut.
Cine l-o scapat? | Citat: | | L-a scapat masa in cap cand l-a fatat. |
poate ma'sa.
Hermione in veci pururi nu ar reactiona asa. probabil l-ar mai si lua la bataie pe Draco (Prisoner of Azkaban)
Singurele persoane care stiau de Sectusempra au fost Severus, Ron, si Harry si doar pt ca ultimi doi au descoperit vraja in cartea Printului. iar singurii care au folosit-o au fost Harry si Severus.
Harry cast this on Draco. Snape said afterward that there might be a certain amount of scarring, but that immediate treatment with dittany might prevent that (HBP24)
Apparently the nonverbal spell used by Snape on James Potter that resulted in a gash across James' face during their confrontation just after their Defence Against the Dark Arts O.W.L, as seen by Harry in the Pensieve (OP28), judging from Snape's remarks during his departure from Hogwarts (HBP28).
Harry used this on Inferi in the cave, but it didn't do much good (HBP26)
Harry tried and failed to cast this on Snape during Snape's departure from Hogwarts (HBP28).
Snape cast this at the wand-hand of a Death Eater who had been aiming at Remus Lupin's back, but missed and hit George Weasley instead, removing one of his ears (DH5, DH33).
inca o chestie: cum sa invie daca nu era moarta? serios acum. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin

Ultima modificare efectuata Be.Your.Self. la 03/12/2009 20:14, modificat de 3 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 03/12/2009 19:18 Titlul subiectului: |
|
|
aa ma cheama Iuliz
mda..si te sustin..mai cititi si voi ce e pe aici;)
Ok...sa incepem.
Pai eu imi sustin in totalitate idea cu faptul ca treceti prea rapid la evenimente.
Bun..sa vedem.
Totul e frumos ,avem aici niste cupluri sa bagam repede o descriere si pac timpul culminant in care o insala..apoi deznodamantul.
Foarte dragut..dupa nici 3 secunde apare Draco si gata s-a ales cu un iubit.Din cate stiu eu un iubit nu se face atat de repede ,plus ca descrierea lipseste chiar daca se vede ca incercati voi pe ici pe colo.
si..fulgi pufosi?
Da..
apoi sa vedem..apare iubitul..deja telenovela..el nespus de gelos acolo )
Mda...tot asa.
Serios..asta..e fic:))....
Si apoi..de unde are Harry un glob?
Serios..credeti ca in cartile Harry Potter sau filme s-a intamplat totul asa de repede?
A durat prea mult,au fost prea multe explicatii.
Tin minte ca in cartea a 7-a tot repeta intr-una aceleasi lucruri si eu pur si simplu ma plictiseam citind de atatea ori despre parerile lui Harry.
SI voi aici ne trantiti repede un glob care implineste dorintele.
Uhm...si care invie.
Si apoi vine partea cu Bellatrix?
Serios...voi ati citit vreo carte Harry Potter?
Sau macar stiti cum se lupta Bellatrix?
E aia "nebuna si rea" care arunca numai blesteme urate ca sa zic asa.
Ati zis undeva acolo nu era moarta apoi ca un devorator s-a dus a murmurat descantece sa o invie?:|
ma rog.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Bizzie.<3 newbie

|
Trimis: 05/12/2009 01:44 Titlul subiectului: |
|
|
uhm...la mine e debutantul meu fic care l-am scris :| _________________
|
| Sus |
|
 |
Andrutzaa. goblet of fire

Data inscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 753 Localitate: â��ŦİMİÅ�ĦÅ�ARẢâ��
|
Trimis: 05/12/2009 11:19 Titlul subiectului: |
|
|
Mda,acum am citit si eu ficul vostru.
Bizzie,ma bucur sa te cunosc si bine ai venit pe forum
Sper sa nu va suparati,sa nu o luati in seama de jignire sau ceva'
Nu zic ca nu e dragut,sau altceva.Dar,acum sincer.Nu ma atrage,din cauza ca...descrierea e prea seaca!Treceti atat de rapid peste lucruri,ca nici macar nu ne dam seama ce se intampla.
Decat sa puneti continuari intruna,fara sa invatati din sfaturile pe care le primiti aici,eu va sfatuiesc sa cititi cateva ficuri extraordinare de pe acest forum
Sa dau nume?Sunt multeee.Si pot spune ca am aflat cum procedeaza fetele:scriu un text de baza,apoi il mai imbogatesc cu cuvinte,descriu foarte detaliat,apoi il citesc inca odata ca sa vada daca au greseli ortografice.Va puteti inspira din ele.
Si asa iese un fic foarte dragut care nu plictiseste pe nimeni
In concluzie,deeeeescrieti muuuult.Ati invatat sa faceti descrieri la scoala?D'alea la care trebuie sa pui o gramada de adjective si epitete?Asta inseamna text amplu.Si nu mai treceti peste detalii.Daca nu stiti ce sa descrieti,macar cum arata si cum se imbraca ar fi OK.Si incercati sa va mai inspirati si din carti.
Cele mai grele ficuri sunt cele canon.Si mie cel putin imi plac.Stiu ca si lui Aka' ii plac.Este cel mai dragut sa scrii asa cum a inceput J.K,fara o gramada de personaje noi neconturate.
Eu am vreo' doua ficuri la care n-am mai scris de ceva timp.Sunt ocupata cu scoala.Si sunt primele mele ficuri.Dar mi se pare ca m-am chinuit destul de mult la ele.Cu descrieri etc.Nu zic ca sunt extraordinare,nu am asa multa experienta.Whatever....
So,bafta in continuare si sper sa evoluati.Daca v-a suparat commul meu,imi cer scuze
 |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 06/12/2009 19:29 Titlul subiectului: |
|
|
ahm am citit si nu mai vreau..va rog fetelor incetati cu întocmai "ficuri" sau 'creatii" ....timp pierdut degeaba dar in fine prefer sa ma abtin..sper ca totusi acest lucru (nu de alta dar nu il pot numi altfel) sa evolueze ...sau macar sa fie demn de citit...
atat am spus si nu vreau sa imi sari in cap pentru ca daca ai fi obiectiva ti-ai da seama cat de neinsemnat e ficul acesta ...mai bn spus e unul de "duzina" _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Bizzie.<3 newbie

|
Trimis: 18/12/2009 11:21 Titlul subiectului: |
|
|
Pai daca asta e dorinta tuturor:)...
Oricum eu si Devy ne-am hotarat sa nu il mai continuam
Asa ca va rog sa il mutati la arhiva _________________
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|