| Autor |
Mesaj |
bb_girl newbie

Data inscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 60
|
Trimis: 04/08/2007 16:29 Titlul subiectului: Harry Potter si Piatra Filozofala |
|
|
cum a fost la voi intalnirea cu HP? _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 04/08/2007 19:20 Titlul subiectului: |
|
|
întâia carte in comparatie k ultima e.. carte d copii mici nu s compara k ultimele carti, da` oricum la vremea aia mi`a placut mult d tot.. shi se continua din ce in ce mai bine.. so.. oricum a fost un inceput f bun _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 28/12/2007 23:14 Titlul subiectului: |
|
|
mi-a placut. Era potrivita pt varsta mea...atunci...aveam vreo 12 ani _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
LordVoldemort philosopher stone

Data inscrierii: 11/Dec/2007 Mesaje: 74 Localitate: Godric's Hallow
|
Trimis: 29/12/2007 09:23 Titlul subiectului: |
|
|
tin minte exact cand prietena mea se apucase de citit hp si incerca sa ma convinga si pe mine sa incerc. i-am promis ca asa voi face,am imprumutat cartea de la ea, dar nu m-am apucat de ea...vreo luna apoi,intr-o duminica seara,cand nu aveam ce sa fac,am zis ca ar fi bine sa incerc,totusi si...m-a fascinat de la prima pagina,n-am mai lasat-o din mana.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 07:20 Titlul subiectului: |
|
|
hmmm nu prea eram convinsa ca e asa de fascinanta cartea intrucat mam apucat acuma multi ani de ea... si, sincer, mam apucat de ea cam cu strangere de inima. bine ca nu a durat mult, ca un capitol mia ajuns ca sa ma conving ca e extra tare.
oricum adevarul e ca prima carte nu se compara cu ultimele... asta pentru ca, in primul rand, cartile devin din ce in ce mai dramatice si in al doilea rand se vede lipsa de experienta a lui J.K.Rowlings, dar iti puteai da seama inca din întâia carte de potentialul seriei. _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 27/01/2008 22:18 Titlul subiectului: |
|
|
m-a fascinat inca din primele randuri dar oricum o ador.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 28/01/2008 14:37 Titlul subiectului: |
|
|
eu nu am citit prima carte.. defapt primele 4 carti totusi pot sa spun cat d mult imi place  _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 24/04/2008 22:24 Titlul subiectului: |
|
|
eu sincer am vazut intai pe un post tv filmul 1 si 2....si dupa am facut rost de carti si m-am apucat sa citesc si le-am citit pe toate.mi-a placut de la inițialul capitol al primei carti pana la ult al ultimei carti  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 18/05/2008 11:11 Titlul subiectului: |
|
|
yo la inceput nici nu vroiam sa aud de harry potter atunci nu stiam k aparusera si cartile ....dar dupa ce am vazut primele filme mia placut la nebunie asa k am luat cartile si le-am citit mi s-au parut foarte variate de film....in piatra filozfala imim place cel mai mult cand descpera el ca este vajitor si pleaca ij cunasterea aventuri  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Sheila Vanek newbie

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 47
|
Trimis: 29/11/2008 21:30 Titlul subiectului: |
|
|
well, aveam 14 ani cand am citit inițialul volum :-?
treceam cls. a10a, daca nu ma insel si eram la tara
2 zile mi-a luat, de fapt 1 zi si jum. mi-a luat sa citesc debutantul volum =)))
oricum a meritat:X
a fost interesant pt k nu vazusem filmul si mi-am imaginat fiecare scena :X _________________
... You do know what to choose, no? ... |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 29/11/2008 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
pentru mine a fost acum 2 ani intr-un craciun excepțional de plictisitor..eram plecata la finii mei si de acolo a inceput totul..Am vazut ca a primit primele 2 volume si daca tot ma plictiseam am inceput sa citesc ca o maniaca fiecare capitol unu dupa altul asa hard core...pana mi-a zis fina ia-le acasa ca ti le dau sa le citesti.si dupa noroc cu biblioteca scolii ca le-a adus si am continuat si am tot continuat sa le citesc _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|