Harry Potter si Realitatea
Du-te la pagina 1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> The Club
Autor Mesaj
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 03/09/2008 22:50    Titlul subiectului: Harry Potter si Realitatea Raspunde cu citat (quote)

Toti stam pe forumuri cu Harry Potter, citim fan-ficuri ... etc ...
Mie, de exemplu, nu'mi iese din cap lumea HP. Nu pot sa stau cateva ore si sa nu ma gandesc la asta. Cand sunt la scoala, in oras, vreau sa ajung acasa sa intru pe i-net si sa intru pe forum, sa citesc un fic sau sa scriu eu, la urma urmei. Compar baietii din realitate cu cei din Hp, si din cauza asta nu imi place nimeni din realitate, fiindca Draco e mai frumos, Snape e mai sooperb, sau Harry e mai asa si acestia nu. Prietenii mei deja sunt satuli de toate chestiile astea, caci mereu aduc aminte de HP. Vad pe cineva imbracat in rosu sau galben ... nu imi place si ii zic ceva de rau. Si asta doar din cauza ca compar culorile cu Gryffindor si Hufflepuff. Vad ceva verde - inebunesc de fericire. Urasc scoala, caci vreau la Hogwarts si am fitze, caci ma cred viperina. Sunt in ultimul timp rea cu cei din jur, si mai nou, ironica si sarcastica. Mereu ironizez, tot ce nu imi place. Ma iau de toti si nu imi convine nimic.
Este si o parte mai buna. Daca nu stiam eu tot despre Harry Potter, era sa iau azi 2 la Limba si Literatura Romana, ca si aproximativ toti colegii mei. Profa ne'a surprins azi ... pe toti, dar pe mine in mod special. Ne'a pregatit un test de evaluare, compus din 4 itemi:

- Ce opere ati citit vara asta?
- Povestiti pe scurt (1 pag. jumate) una din opere. [trebuia sa specificam totul, timp, spatiu, personaje etc ...]
- Descrieti un personaj dintr'o opera. (fizic si moral)
- Ce va placut cel mai mult din opera data? Specificati cu momente din text.

Toti au inceput sa se revolte. Ehhh doamna profa, ce mai ... întâia ora si asa procesati cu noi ... etc ...
Ea zice ca nu o intereseaza. Toate operele, din literatura romana, care ni le'a dat, trebuiesc scrise acolo ... bla, bla, bla.
Eu ma enervez si ii zic:
- Dar daca nu am citit si nu facem testu, primim nota 2?
Ea zice:
- Depinde motivul, dar oricum aveti nota negativa. Care e motivul tau Ludmila?
- Eu .. aa .. eii bine ... am uitat sa citesc ce mia'ti dat, dar am citit altceva. Atunci ma gandeam la zecile de fanficuri.
- Bine. Daca ati citit si altceva, puteti face testul pe baza la ceea ce ati citit. Ma indur de voi. Ludmila ... anul trecut ziceai ceva de Harry Potter, pai scrie.
- Se poate??????? am exclamat eu mirata, incat s'au speriat toti, iar colega mea incepuse sa rada.
- Pai da, zise profa si ne'a impartit testele.
Toti elevii, timp de 2 ore, au scris cate o pagina, 2 pagini si din ce tineau minte ... baltagul, miorita, adica ceea ce am invatat anii trecuti. Eu, in schimb, am umplut 15 pagini de caiet cu cunostintele mele vaste despre Harry Potter. :lol: Profa era sa cada jos cand a vazut. Ma privea cu gura cascata. A sunat la pauza, dar eu nu imi terminasem gandul si doream sa mai scriu. Profa zice:
- Lasa Ludmila, oricum cred ca ai 10. Eu am iesit din clasa, radiind de fericire, iar Adrian a zis ca sunt nebuna.
- Macar am 10, dar nu ca tine 1, prostule. Vezi ca Harry Potter face minuni? iam zis eu si am plecat de acolo, mandra.
Sa va spun si ce am scris. :lol:
La inițialul item am enumerat toate 7 carti HP si am scris ca toate sunt scrise de J.K.Rowling.
La itemul 2 am povestit toata cartea 1 pe scurt. Mi'a luat vreo 7 pagini.
La itemul 3, l'am descris pe Snape. Precis, profa va crede ca sunt indragostita si nebuna ... sa vedeti cum l'am descris!!!
La itemul 4 am scris despre Prizonierul din Azkaban ... cum Harry l'a recunoscut pe Sirius.
Dupa aia am subliniat datele importante cu verde si am mai scris:
Adaugator:
Apoi am povestit cat de mult am plans la moartea lui Snape.
Mii interesanta reactia lu' profa ... vad eu la ora viitoare. :innocent:

ieri, eram la ora de sport si nu aveam forma sportiva ... de fapt nu am imbracat costumul sportiv, caci m'am enervat ca nu e profu' care vreau eu. Dar profu' era pe placul tuturor. Eu nush ce aveam in cap atunci. Adica aveam caietul cu Suferintza si scriam cont. Profu' a organizat niste jocuri cu mingile si toti erau fericiti ca nu alergau sau nu faceau exercitii stupide. Valentina, o colega, care statea langa mine pe scaun, imi zice:
- E sooper profu, cica nu ne va pune 2 in catalog, daca venim fara costum sportiv. Eu am strambat din nas si am rostit un "bun" fortzat. Apoi, peste vreo 5 minute, dupa ce am terminat contu', ma intorc la ea si ii zic:
- Serios nu ne va scade puncte, daca venim fara forma?
Ea ma priveste neintelegatoare. Eu imi dau seama ce am zis si am pufnit in ras.
- adica, nu ne va pune 2?
Ea da din cap aprobator, dar inca ma mai privea ca pe o nebuna. Ce fel de scazut de puncte ... trebuia sa se gandeasca mult la asta :lol:

--------

Hai mai povestiti si voi cate ceva. :-D
anomis
order of phoenix
order of phoenix
anomis

Data inscrierii: 23/Apr/2008

MesajTrimis: 03/09/2008 23:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

doamne liuda esti totala..as vrea si eu asa test la romana..as avea numai 10 :w00t: ...si faza ku scazutul pct...prea tare :lol: :lol: :lol:
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

Data inscrierii: 28/Aug/2008

MesajTrimis: 11/09/2008 17:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Numai acum am vazut topicul.
Umh, eu tot ce gandesc ... Totul e din HP. Nu stiu cum sa zic, dar in fiecare secunda ma gandesc la Harry potter. In ultimul timp, nu stiu ce m-a apucat dar in loc de "Doamne" zic "Merlin". Si toti "Cine e Merlin?" .... Sau ma apuc si ii povestesc la cate o prietena faze din Hp... Sau cand imi zice ceva eu zic faza din Hp asemanatoare.. Mama nu ma mai lasa sa citesc Hp :| Le-am citit numai de vreo 3 ori:( Ma rog, deci. Dimineata, pana pe la vreo 4-5 stau numai pe site-uri Hp.. Dupa aceea, ma duc sa citesc Hp.. Iar seara, inainte sa adorm ma gandesc ori la faze din Hp, ori imi imaginez tot felul de lucruri, ori cont`uri... Si vise cu Hp:| Mrg, totul e Hp la mn.

Despina :lol: Asa si eu as lua numai 10 :lol: Eu era sa iau nota mica din cauza lu` Hp :| Ca intreba profa d romana de basme unde au murit oameni, de exemplu.. Si ma trezesc eu "Harry Potter". Si se apuca profa sa strige pe acolo (nu prea e intreaga la cap).. Si striga, si striga.. Ca Hp nu-i basm :| ... ma rog.....
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 11/09/2008 18:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La romana proasta aia o vrut sa imi puna noua, ca am scris in exces lucrarea. :lol: Se putea altfel? Si eu am protestat. Mi'a mai dat sa fac un eseu despre originalitatea unei opere, iar eu am avut tupeul sa scriu cat de original e HP. :lol: Si ea imi zici sa scriu exemple din text, credea ca nu voi tine minte. Cate i'am scris!!!!!!!! Pana la urma tot pe a mea a iesit. :closedeyes: :o)

Si Maddie, eu tot ma gandesc inainte de somn la HP. Parka imi merge un fanfic televizat prin minte. :lol: Si visez foarte des chestii legate de HP. :lol:
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

MesajTrimis: 11/09/2008 18:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu n-am mai visat de mult. Dar am avut vreo 1-2 luni numai vise cu Hp in fiecare seara :w00t: .. ultimul vis despre Hp era cu tine si cu Candy :lol: :lol:
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 11/09/2008 19:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi'ai spus. :lol:

Eu imi aduc bine aminte un vis de mai demult. Cum zburam pe matura cu o fosta prietena si ea a cazut jos de pe matura. Iar din urma mea zburau si Harry cu Ron. Era noapte. Si imi aparea mereu in cale o strasnicie nush ce ... :-/

Si o data am visat ca eram inconjurata de Devoratori si doreau sa ma omoare. :lol:
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

MesajTrimis: 11/09/2008 19:18    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol:
Io nu de-astea :-? Nu mai stiu ce, dar tot felul.... Ma rog:)) Nu-mi amintesc deloc.
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: 24/09/2008 18:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: c tare e topicu! felicitari pt idee

sunteti nebune :lol: ce-am mai ras la posturile voastre!
faza cu punctele........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eram p jos! cred k mama deja ma crede nebuna k tot timpu imi vine sa rad. Hai sa vad, eu c va pot povesti?

aaaa dadada... noi gaseam oameni prin scoala kre semanau cu pers. Shtiu k era un prof super-simpatic, mai in varsta, carunt si zambaret. Lui ii ziceam Dumbledore :whistle: si este unu` extra mega roshkt... lui ii ziceam Ron :innocent: acu nu-mi mai amintesc dah sigur le-am mai zis si altora dupa personajele din hp. Pacat k nu am avut niciun Snape :-/ desi v-am povestit la topicu smth romantic <33 k l-am vaz p unu in cj kre ziceai k e Snape tanar :wub: :wub: :love:

materiile erau asa: chimie-potiuni, aritmatie-matematica, ierbologie-biologie, istorie-istoria magiei, astronomie-geografie si asa mai departe

si sa stiti k si eu tot timpu scriu la lucrari despre hp :lol: :lol: p profa d engleza am innebunit-o complet. Deja cum ne dadea eseu liber sau filmul preferat/cartea preferata stia toata clasa despre c scrie Madalina :lol:

vreau sa va spun k am degand sa-mi vopsesc camera in verde si argintiu dupa c ma mut la cj.. deocamdata e rosu cu galben :lol: :lol:

c sa va mai zic? intr-o vreme eram asa d obsedata de Hermione k invatam k tampita pana si la chimie :lol: :lol: unde oricum nu intelegeam nik :lol: :lol: :lol: :lol:

si tot timpu knd imi amintesc kte o faza din Hp ma apuc sa povestesc. am o prietena kre n-a citit HP si nici n-a vazut filmele dah cred k stie cartea la fel d bn k si altii kre au citit-o :lol: asa d moolt i-am pove despre

knd vad un baiat cu par negru si ochelari imi vine sa iau un pix si sa-i desenez un fulger in frunte

:lol: :lol:
New fan-fiction !!!
Sus
Candy
half-blood prince
half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008
Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X

MesajTrimis: 24/09/2008 18:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hai mah ca sunteti tari :lol:
eo nu prea am asa faze... dah ma rog... la kt is de nebuna, sigur ele mi'ar lipsi :lol:
Sus
anomis
order of phoenix
order of phoenix
anomis

MesajTrimis: 24/09/2008 18:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lol mada ce nebuna esti :lol: :lol: :lol:
dar d c tre sa revopsesti camera?las-o asa cum e :whistle:
si ult faza ku desenatul fulgerului....imi imaginez kum fugaresti baietiii prin scoala ku arma ta cea mai de pret:pixul :lol:
cucu_bau
moderator
moderator
cucu_bau

Data inscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: 24/09/2008 19:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

faze cu hp....

nu prea am...ma rog cateva...

am un coleg cu paru închis la culoare si ochlari si tot ii zic ''harica''
sau la profu' de fizica ii zicem devoratorul mortii number one 8-)
a..si directoarea e sotia lu cap de mort 8-)

acuma intr-o zi mi-am incarcat un perete cu postere din harry potter (ron , hermione , harry, lucius, tonks, mad eye moody , bellatrix, lupin, sirius snape si fred si george ) ...no si cand sa dorm il vad pe moody acolo si m-am speriat de numa..si apoi am si visat ca m-o urmarit sa ma omoare da m-o salvat ala din scoal de la mine de care imi place :lol:
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

MesajTrimis: 24/09/2008 19:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mada si Cucu-bau sunteti mortale =)))) Cica maikasa te crede nebuna =)))))) :lol: Doamneee.. =))

Acuma intr-o zi am zis si eu una de-asta Hp, dar nu mai stiu ce:-? A,da. Imi zicea prietena mea de nu-stiu-ce prietena de-a ei, parca. Si eu intreb repede "in ce an e?" asta sa uita la mine ciudat, dupa care zic rapid clasa:D
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 24/09/2008 20:27    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dobby's girlfriend a scris:
Si eu intreb rapid "in ce an e?" asta sa uita la mine ciudat, dupa care zic repede clasa:D

hahahahhaha ce tare :lol: :lol: :lol: cred k muream d ras dak eram eu prietena!
New fan-fiction !!!
Sus
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 24/09/2008 21:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, fetelor, is sooper fazele! Mada si Mada, sunteti totale :lol:

Mergeam cu Sevy pe drum, ne duceam la scoala. Am vazut un bloc cu 2 etaje. Avea ferestre albastre, verzi, rosii si albe. Eu zic:
- Ah sa fi fost si galbene erau sa fie toate casele de la Hogwarts!
Sevy ma privea ca o nebuna:
- Iar tu cu HP.
- Uite Sevy, serios: ODS, Cercetasi, Viperinii lu' mama si lipsestc astropufii. Dar macar bine, ca erau sa strice toata atmosfera.
Sevy a rotit degetul aratator la tampla si ne'am dus mai departe. :lol:
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 24/09/2008 21:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eu cred k dak severiana ar fi fost cea mai insuportabila persoana d p planeta eu tot as fi fost cea mai buna prietena a ei numai pt k ii puteam zice sevy :lol: :lol: :lol: :lol:
New fan-fiction !!!
Sus
anomis
order of phoenix
order of phoenix
anomis

MesajTrimis: 24/09/2008 21:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lol......tare faza :lol: :lol: :lol:
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

MesajTrimis: 25/09/2008 14:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

=))

Lipseau Astropufii :weep: :weep: :'-( :'-(
Candy
half-blood prince
half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008
Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X

MesajTrimis: 25/09/2008 19:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eeeeh :whistle: :whistle: :whistle:
ce bn k lipseau... urasc galbenu :lol: :whistle:
Sus
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

MesajTrimis: 25/09/2008 19:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si cercetasii au galben:P
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 25/09/2008 21:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cercetasii au auriu, daca ceva.

ps: Mi'am citit caracteristica zodiei si mi s'a spus sa culorile mele preferate sunt: galben si auriu. :-| :lol: :lol: :lol:
anomis
order of phoenix
order of phoenix
anomis

MesajTrimis: 26/09/2008 07:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

te si prind culorile astea :lol: :lol: :lol: eeh...macar ai rosu k si mine |-) ,doar k eu n-am auriu,doar rosu :whistle:
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

MesajTrimis: 26/09/2008 15:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: :lol:
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 26/09/2008 16:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hmmm închis la culoare ce casa are??? :whistle:
New fan-fiction !!!
Sus
anomis
order of phoenix
order of phoenix
anomis

MesajTrimis: 26/09/2008 16:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

astropufii :lol:
Dobby's girlfriend
chamber of secrets
chamber of secrets
Dobby's girlfriend

MesajTrimis: 26/09/2008 16:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daaaaa :wub: il ubesc :love: si pe negru, si pe Pufi :wub:
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 04/06/2009 13:36    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nici la mn nu cred ca exista zi in care sa nu spun despre harry potter
eu am un coleg cristi care e si el fan hp si a citit cartile si eu ii spuneam colegei mele cv despre harry potter si ea a inceput sa rada si el a spus k nu e adevarat si am inceput sa ne contrazicem si sa vb despre harry potter si colegul lui a zis: nu mai bn stati voi doi in banca? si am stat in banca si ne tot certeam si profa de mate spune: ne lasati totusi sa ne facem si noi ora?Smile)
sau cum a venit vremea udatului femela de servici m-a pus pe mn sa am grija sa le iau sticlele pt k cei de a 8-a si a 7-a nu erau la scoala( aveau teza) si eu i-am vazut pe doi si am strigat dupa ei : 20 de puncte scauzute daca nu incetati :smile: :smile: :smile: se uitau aia la mn :lol:
sau am un coleg in scoala care e draguts si mereu imi spune iacob(numele m,eu de familie) si intr-o zi eram suparata si imi spune: iacob si eu fara sa vreau ii spun : ce drq vrei malfoy?=)) m-am gandit la hermione si draco :-D :-D
sau m-ai rostesc vraji,chem lucruri cu accio si toata omenirea ma priveste ca pe un extraterestru:))
azi o fata cu care am stat in banca pt k coleguta mea lipsea a vrut sa deseneze o scena si eu tot ii spuneam : fa si baghetaa...am inebunito toata ora :-D
Sus
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 04/06/2009 17:18    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Citat:
20 de puncte scauzute daca nu incetati

:lol: :lol: :lol:

tare!!! :lol:

defapt toate`s tari :lol: si noi mai faceam d astea mai demult., dar acu nu mai am prieteni in clasa kre sa fie fani hp
New fan-fiction !!!
Sus
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

MesajTrimis: 08/06/2009 10:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ieri era o zi cu soare asa ca mama m-a bagat cu forta in masina si m-a luat la padure[-( si mi-a spus sa imi iau si costumul de baie
au mai venit cativa prieteni de-ai lor si prietena mea si cum era o padure langa dunare si o mica plaja m-am dus acolo cu ea sa inotam.Si ne bagam noi in apa ,pana peste burta si simt ca dau cu piciorul de ceva mareee
bag mana la fund si dau peste o carte si cand o scot incep sa strig in gura mare:
-e harrryyyyyy potterrrr 4..uiteee are si articoleeee..
Cartea era stransa cu o funie si in ea erau diferite articole(probabil cazuse din vaporul care trecuse pe acolo)
prietena mea imi tot facea semne si nu stiam de ce..eu eram foarte entuziasmata..pana cand ea imi zice,foarte ingrijorata
-Se uita lumea la noi.
Si ridic privirea si vad ca toti nu mai faceau nimic si se holbau la mn(si erau multi) :whistle:
si pana la urma a sarit unul in apa si am putut sa plec "neobservata"
Sus
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 08/06/2009 11:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ii bun :lol: macar sa fi stiut si ei despre ce-i vb... dah nu prea cred :closedeyes:
New fan-fiction !!!
Sus
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

MesajTrimis: 16/06/2009 15:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

incaa o faza tampita cu care am innebunit-o ieri pe mama intr-un magazin:)))

mie imi placea foartee mult o bluzaa:x si eram in love dupa ea:x era gri cu verde:x si era pana la genunchi,se purta cu colanti.
si de cand am vazut-o eram deja innebunita,i-am si zis prietenelei meie ca trebuie neaparat sa o am..doar ca asta conta de mama

si am sunat-o,in fine raspunde ea si incep
-Mama am vazut ce-a mai tarebluzaa!e verde cu gri,culorile viperinilor si trebuie sa o am
si mama a inceput sa tipe la telefon ca eu pana nu ii zic de hp nu ma las :lol:
se uita tot magazinul la noi a doua zi cand am venit sa o iau,ca a venit si ea.Si ea tipa la mine ,eu ii tot ziceam ca trebuie sa o am ca e cu culorile viperinilor si etc :lol: :lol:
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> The Club Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro