| Autor |
Mesaj |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 03/06/2007 18:34 Titlul subiectului: HP3 |
|
|
pe`asta nu l`am jucat.. nu`l am de obicei nu ma joc, da` hp chiar imi place.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 03/06/2007 19:02 Titlul subiectului: |
|
|
eu l-am jucat dar nu mult ca incepusem sa ma plictisesc de el asa ca am lasat balta jocurile HP. imi schimbasem si calculatorul... oricum avea grafica mijto _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
BrokenRomance chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 210
|
Trimis: 04/06/2007 20:58 Titlul subiectului: |
|
|
l-am terminat si pe asta...too easy...grafica foarte buna...personajele confecționate detaliat...dar actiune...nu prea...numai confruntarea cu dementorii din final _________________
    |
|
| Sus |
|
 |
hakura-chan newbie

Data inscrierii: 08/Iun/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 08/06/2007 16:10 Titlul subiectului: |
|
|
Mdah, faza cu dementorii mi s-a parut cea mai reusita parte. A fost mult prea simplu, ma plictiseam la pc... _________________ "She's Ron's sister.
But she's diched Dean!
She's still Ron's sister!
I'm his best mate!
That'll make it even worse.
If I talked to him first -
He'd hit you.
What if I don't care?
He's your best mate!" (HP6) |
|
| Sus |
|
 |
lost_soul newbie

Data inscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 26/06/2007 12:05 Titlul subiectului: |
|
|
| l-am terminat si a fost mega jocu |
|
| Sus |
|
 |
gr33n eyes philosopher stone

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 116 Localitate: Bucureshti
|
Trimis: 13/08/2007 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
cam simplutz... era mai mult de plimbat iepurii lui hrmioe de colo-colo
a fost mai tare la dementori si la faza aia cu scheletele |
|
| Sus |
|
 |
Harry Potter newbie

Data inscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: 22/12/2007 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
Il am pe cd cine vrea kitu dan_x_tream
(id)
Lam terminat de 400 de ori si nu numa iepurii cum zici u si dragonii ;))
E frumos dar nu ca HP 4 |
|
| Sus |
|
 |
dantec newbie

Data inscrierii: 27/Dec/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: 27/12/2007 02:01 Titlul subiectului: |
|
|
grafica frumoasa nai ce sa zici am terminat jocul in 6 ore si am invatat si la geografie  |
|
| Sus |
|
 |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 28/12/2007 21:49 Titlul subiectului: |
|
|
wow eu l-am jucat da' n-am reusit sa-l temin e super
e singurul joc hp p care-l am k d restu n-am reusit s fac rost...stie cineva vre-un site p net de und pot sa le iau si sa si mearga? pe 1 si pe 2 pls zicetimi si mie dak stiti _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Hermione_04 chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Dec/2007 Mesaje: 157 Localitate: L0nd0n, The Fairy Land
|
Trimis: 29/12/2007 16:24 Titlul subiectului: |
|
|
e tare jokul.............mai ales frati'miu e obsedat d el shi l'a jukat d kel poootzni 10 ori shi terminat ...........ata pana knd a aparut hp4  |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 08:39 Titlul subiectului: |
|
|
din toate jocuri hp pe care leam jucat (adica primele 3 ) 3u` e cel mai reusit... dar da, nu prea sunt confruntari si actiune... eu prefer asa ca la scheletele alea mi se facuse pielea gaina si tresaream cu mana pe mouse... plus ca mie imi placea la nebunie sa ma plimb cu dragonul ala heh heh... aa plus ca mi sa parut suficient de greu la final exams... la un clipă dat ma blocasem pe acolo nu mai stiam sa ies dar lam terminat... e elegant de omorat plictiseala  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/01/2008 15:18 Titlul subiectului: |
|
|
n-am reusit s adun gasesc card-urile -sau cum s numesc- cel mai mult am gasit vrep 74(sau64 nu mai stiu da kred k 74)
muream d frica la scheletzi... si nu stiam kum s trec mai rpd d partea aia _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/01/2008 19:29 Titlul subiectului: |
|
|
eu nu am reusit sa iau un card... unul din curtea scolii. nu acela din ceas... era unu` la care te foloseai de o chestie... argh greu de explicat...
hermione, pai ai intrat la fiecare etaj sa cauti bine?sau ai reusit cu hipogriful si zanele alea sa termini...?ca stiu ca si acolo iti mai dau card. _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/01/2008 19:35 Titlul subiectului: |
|
|
dap am luat cadurile d la hipogrif, cartzile alea si zane, si d la examele...n'am luat o cheie prin curte...si prin scoala m'am uitat d fiecare data d vreo 5 ori si n'am gasit nimik si var'miu care e in cls a 2a a gasit mai multe carduri decat mn asta e.... _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/01/2008 21:56 Titlul subiectului: |
|
|
hmmm acuma depinde. poti sa treci de o mie de ori pe langa niste chestii si sa nu te prinzi ca era ceva ascuns eu la inceput apasam cu mousul pe tot ce arata suspect... si cam dadea roade ma seaca ingrozitor ca nu stiu cine e pe ultimul card... ca cica nu e dumbledore...  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
|
| Sus |
|
 |
Alexutzza newbie

Data inscrierii: 29/Dec/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: 08/01/2008 16:53 Titlul subiectului: |
|
|
shi la mn a durat destul de mult pana am gasit unul din card-urile din curte...cautati k pe undeva trebuie sa fie un gagoyle pt lumos....shi apoi knd avetzi bagheta luminata alergati kt puteti de repede pe holul ala sau ce o fii el kre duce spre casa lui hagrid....shi acolo e un pasaj secret dar nu mai stiu dak era shi vreun crd acolo...orik...incercati  |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 27/04/2008 23:26 Titlul subiectului: |
|
|
vad k au fost si altii in situatia mea e cam dificil pe akol...eu nici akum n-am putut lua ulm card  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|