|
|
|
| Autor |
Mesaj |
metod newbie

Data inscrierii: 27/Mar/2011 Mesaje: 1 Localitate: Tecuci
|
Trimis: 27/03/2011 23:36 Titlul subiectului: HP8-Harry Potter si Samburele lui Cap-De-Mort |
|
|
Deci...voi face un fic mai lung...nu voi reusi sa scriu aiai decat o data pe saptamana dar voi scrie destul de mult...in de seamă nu se schimba NIMIC din ce a scris J.K.Rowling...este ca o continuare a ceea ce cred eu ca s'ar fi intamplat...in acest fic harry se intoarce la hogwats si din niste amintiri
de ale lui cap de mort isi da seama ca o fata din anul 7 de la hogwats ii este fica si aceasta va incerca sa il distruga pe Harry din interior.acesta este inceputul primului capitol:
Harry Potter-Samburele Lui Cap-De-Mort
De Palade A.Claudiu
Capirolul I-Amintiri
Vara trecea incet,mai incet decat Harry si’ar fi putut imagina vre-o data.Statea in casa cumplita care era ca si pana acum ascunsa si protejata deoarece Harry era inca vanat de niste devoratori ai mortii care au scapat si inca cred ca Lordul Cap-De-Mort se va intoarce.Pastratorul Secretului fiind insusi Harry.Locul unde era casa cumplita,vechea casa a lui Sirius dar actuala casa a lui Harry unde statea doar el cu Kreacher,il stiau doar nespus de putini oameni:Familia Weasley,Teddy Lupin(fiul lui Remus Lupin,care acum statea in casa Weasley pana la varsta de 6 ani cand se va duce sa locuiasca cu nasul lui:Harry),Hermione si Hagrid.Harry statea in noua lui casa amenajata frumos,curata si luminoasa cu Kreacher,spiridusul lui de casa care cu un an in urma il ura pe stapanul lui,uitand-use pe fereastra parca asteptand ceva.
-Kreacher!striga Harry entuziasmat.
-Ce s-a intamplat stapane?spuse Kreacher putin ingrijorat fiindcă nu i’a vazut fata entuziasmata.
-Au aj…se opri bursc cu o expresie indignata pe chip.DE CATE ORI TI-AM ZIS SA NU IMI MAI ZICI “STAPANE”???se rasti Harry furios.Ma numesc Harry.Este asa greu?
-Nu stap…Harry.si pe chippul lui Kreacher se zari o lumina ciudata urmata de un zambet care apareau suficient de des de cand Harry s-a mutat in noua lui casa.
-Vezi tu Kreacher…eu vreau sa fim prieteni.Oricum…Au ajuns Kreacher.Au ajuns!si inima i se umplu de bucurie.
De jos se auzeau niste voci testul de intense dat fiind faptul in loc de portretul mamei lui Sirius se afla un portret urias in care erau: Sirius si Toks cu Lupin care isi salutau baietelul care avea acum parul de o nuanță mov-stralucitor.Cand Harry cobora scarile spre oaspetii lui toti au incetat din vorba.Pe holul de la intrarea casei lui au incremenit:Ron,George,Doamna si Domnu Weasley,Ginny,si Hermione care il tinea strans de brat pe Ron.
-Harry!!exclama Ginny fix inainte de al imbratisa si saruta cu foc in fata parintilor ei.
-Buna Ginny!zise Harry entuziasmat si speriat in acelasi timp de reactia domnului si doamnei Weasley.
-Voi doi!!exclama Doamna Weasley fara a i se putea citi nimic pe chip.Felicitari!!zise doamna Weasley cu un zambet larg pe chip
Deodata atmosfera se destimse si Harry se scoate din somn in bucatarie alaturi de cele mai importante personae din viata lui.
-Va este foame?intreba Harry
-Daa!!zise Ron cu o fata parca de om nebun.
-As putea manca si theraslii daca mi’ai da!zise George si toate persoanele de la masa izbucnira in ras.
-Kreacher!sopri Harry si spiridusul de casa Aparu degrabă langa el.Kreacher te rog fa-ne ceva de mancare ,ce stii tu sa faci mai bun.In seara asta vreau sa sarbatoresc.
-Imediat st…Harry.si spiridusul cu par alb in urechi zambi larg apoi Disparu.
-Pana face Kreacher mancarea vreti sa va arat cum arata acum casa sis a va duc la dormitoare??
-Desigur!zise tori musafirii intr’un glas.
Prima data se duse in camera unde era arborele familiei Black,unde mai nou aparea si Harry desenat de Kreacher.Si chiar un Tradator de Sange,Ginny care era prezentata in arbore drept sotia lui Harry,ceea ce ii amuza extrem tare pe cei din familia Weasley si pe Hermione,insa Ginny imediat ce vazura incepea sa se faca rosie la fata pana cand ajunse sa aiba fata la fel de rosie ca si buzele.
-Hei!exclama Ron furios.
-Ce este?intrebara toti mirati intr’un glas
-Harry pe mine de ce nu m’ai invitat la nunta?!si toti se amuzara pe acest fapt cat timp Harry le prezenta casa.
Dupa ce mancara se duse fiecare in camera lui.iar Harry se duse in fosta camera a lui Sirius in care se folosise o Vraja de Marire si acum arata exact ca biroul lui Dumbledor.Harry se duse direct la dulapul cu amintiri lua o sticluta si fugi spre camera fetelor.
-Hermione!Vrei sa vii putin cu mine?spuse Harry zambitor
-Desigur Harry.
Mersera cei doi spre camera lui Ron si a lui George si il lua cu ei pe Ron.Harry nu le aratase noua lui camera.
-Harry ce s-a intamplat?intreba Ron cand ajunse in fata usii pe care acum scria:
“Sirius Black”
”Harry Potter”
-Uitati!Nu am vrut sa le arat si celorlalti camera mea cea noua!
-Camera ta cea…dar Hermione amuti cand Harry deschise usa.
-Dar..Harry…camera asta este exact ca biroul lui Dumbledore.zise Ron
-Exact!se auzi o voce cunoscuta de deasupra biroului din capatul opus al camerei.Harry m’a intrebat daca imi poate lua lucrurile din biroul meu de la Hogwats iar eu i’am zis sa le ia!spuse Dumbledore din tablou.
-Aproape am inteles.Oricum…ce faci cu amintirea aia??
-Pai ma gandeam ca ati vrea sa vedeti cum a decurs tot planul meu pentru a-l avea pe Dumbledore langa mine
-Desigur ca vrem!!zise cei doi de o data.
-Dar mai intai m’am gandit sa vedem cum l’am invins pe Cap-De-Mort.Ce ziceti??
-Bine.zise Hermione repede.
Harry se duse la dulap,lua pensivul si il puse pe birou.Dupa ce turna amintirea zise:
-Dupa voi.vedeti sa nu va speriati cumplit de tare da?si rase toti trei.
Ron si Hermione cazura in fund in Marea Sala apoi cazura si Harry in picioare intre ei,el avand îndeajuns de multa experienta.Se uitara in jur si cei trei ii vazuse pe Cap-De-Mort si pe Harry uitand-use unu la altul si invartindus-e intrun mare cerc in timp ce ceilalti se uitau si ascultau atenti:
“ - Şi ce contează? spuse el încet. Chiar dacă ai dreptate, Potter, asta nu are nicio importanţă pentru noi doi. Nu mai ai bagheta cu miez din pană de phoenix: ne duelăm folosindu-ne doar priceperea... Şi, mai târziu ce o să te omor, o să mă ocup şi de Draco Reacredinţă...
- Dar e prea târziu, spuse Harry. Ai ratat ocazia. Ţi-am luat-o înainte. L-am învins pe Draco cu săptămâni în urmă. I-am luat bagheta. Harry şfichiui aerul cu bagheta din lemn de păducel şi simţi privirile tuturor celor din sală aţintite asupra ei.
- Deci totul se reduce la asta, nu-i aşa? şopti Harry. Oare bagheta din mâna ta ştie că ultimul său stăpân a fost dezarmat? Pentru că dacă o ştie... reprezintă că eu sunt adevăratul stăpân al Baghetei din Soc. O scânteiere roşiatică şi cu irizări aurii izbucni dintr-odată peste cerul fermecat de deasupra lor şi marginea soarelui orbitor apăru peste pervazul celei mai apropiate ferestre. Lumina atinse feţele amândurora în acelaşi timp, transformându-l pe Cap-de-Mort dintr-odată într-un abur înflăcărat. Harry auzi vocea stridentă, în timp ce şi el îşi înălţă ultima sa speranţă spre ceruri, îndreptând bagheta lui Draco:
- Abracadabra
- Expeliarmus!”
Lumina verde a lui Cap-De-Mort se intersecta cu lumina galbena a lui Harry si in clipa urmatoare il vazu pe Cap-De-Mort cum se prabuseste cu bratele larg deschise.O ceata se lasa si ajunsera in biroul lui Dumbledor.Harry intra pe usa biroului la cinci secunde dupa ce cei trei ajunsera acolo.
-Buna ziua doamna McGonagall!zise Harry
-Harry!!Buna.Ia loc…vrei niste ceai?spuse Minerva cu entuziasm
-Nu multumesc.Am venit sa va rog ceva apoi sa vorbesc ceva cu domnul Dumbledore.
-Desigur!ia zimi…ce vrei sa ma rogi?
-Imi este cam rusine sa va cer asta,dar…vroiam sa imi dati consimtamantul sa iau unele din lucrurile lui Dumbledor pe care nu le’a dat nimaniu prin testament!
-Cum ar fi?spuse profesoara McGonagall ganditoare.
-Pai as vrea rezerva de amintiri cu tot cu pensiv in întâiul rand.
-Se rezolva.Sunt ale tale!zise noua directoare cu bucurie.
-Si..Ar mai fi ceva care m’ar ajuta si mai mult in ceea ce vreau sa descopar.
-Da…
-Tabloul domnului director Dumbledore.
Toti directorii ramasera cu gurile cascade si susoteau intre ei.Niciodata in istoria scolii Hogwats nu a mai fost luat un tablou cu unul din directori din biroul acestora.
-Dar…Harry…nu pot…nu este decizia mea in debutantul rand,
-Cred ca m-ati inteles gresit…il voi lua doar cu imprumut…pana va incepe scoala si eu imi voi termina al 7-lea an la Hogwats.Vi-l voi adduce pe 1 septembrie.Si desigur ca voi cere consimtamantul lui Dumbledor pentru a-l lua.
-In acest caz cred ca ma voi putea abate de la regula.Mai ales pentru baiatul care l-a ucis pe Stii-Tu-Cine.spuse profesoara McGonagall cu bucurie.
-Si sa speram cu nu va mai fii nimeni ca el vre-o data.
-Te las a vorbesti cu Domnul Dumbledor.spuse directoare pe un ton speriat.
Doamna Directoare McGonagall iesi pe usa si Harry ramase solitar in biroul acesteia.
-Buna ziua Domnule Director!zise Harry entuziasmat.
-Buna ziua Harry!Ce te asigură aici la doar o saptamana dupa marea ta victorie?
-Domnule professor cred ca ati auzit extrem de bine ce am vorbit cu profesoara McGonagall si nu vreau sa ma repet.zise Harry zambaret.
-Directoarea McGolagall!
-Desigur…deci credeti ca ati putea sa imi faceti aceasta mare favoare?zise Harry increzator.
-De ce ai trebuință de pensiv mi’am dat seama.Dar de mine de ce ai nevoie Harry?
-Dumneavoastra sunteti…aaa..erati cea mai desteapta persoana pe care am cunoscut-o.Si as vrea sa ma ajutati sa iau anumite decizii importante in cautarea pe care o fac.
-In acest caz…Bine!zise Dumbledore lingusit.
Urmeaza sapt viitoare Duminica sper ca v'a placut inițialul capitol |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|