| Autor |
Mesaj |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 03/06/2007 18:32 Titlul subiectului: Jocul HP1 |
|
|
L`ati jucat? eu am ajuns la partea cand trebuia sa ma ascund de filch si matza aia.. shi ma enerveaza k nu pot sa trec k mereu ma prinde  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 03/06/2007 19:01 Titlul subiectului: |
|
|
cate n-am patit si eu acolo. dar mai era prostia aia cu sahu' de nu-l puteam trece. singurele jocuri pe care le-am terminat sunt: asta si al doilea _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
BrokenRomance chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 210
|
Trimis: 04/06/2007 21:00 Titlul subiectului: |
|
|
^^hehe...acolo m-am incurcat si eu la inceput ...dar e ok jocul...are ceva actiune....dar sare aiurea...dar meciurile de vajthat..no commnent  _________________
    |
|
| Sus |
|
 |
hakura-chan newbie

Data inscrierii: 08/Iun/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 08/06/2007 16:06 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am trecut de toate(cu greu, mai ales de pisica...), dar cand am ajuns la oglinda... Nu intelegeam ce trebuia sa fac! Ma ascundeam dupa stalpi, pana ii distrugeam pe toti, si dupa aia ma omora! Fratele meu radea de mine cu gura pana la urechi... Ei bine, cel putin l-am terminat! _________________ "She's Ron's sister.
But she's diched Dean!
She's still Ron's sister!
I'm his best mate!
That'll make it even worse.
If I talked to him first -
He'd hit you.
What if I don't care?
He's your best mate!" (HP6) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/06/2007 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
cum pot trece de partea k filch shi matza aia stupida..? am facut un prt sc sa va arat la ce ma refer:
trebuie sa ajung de partea cealalta a usitei aleia, de asta m`am prins, insa cum? m`am gandit sa ajung pana la biblioteca aia cea mai aproape de ushita si de acolo sa sar, insa nu pot de matza.. orice as face, drumurile noastre se intersecteaza s.o.s!!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lost_soul newbie

Data inscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 26/06/2007 12:01 Titlul subiectului: |
|
|
mega tare jocul l-am jucat si aproape l-am terminat
eram pe undeva la sfarsit  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 26/06/2007 15:40 Titlul subiectului: |
|
|
plz ma ajuta cneva?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lost_soul newbie

Data inscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 27/06/2007 12:56 Titlul subiectului: |
|
|
eu nu mai imi amintesc exact ce trebuie sa faci acolo dar incearca sa sari pe dulapuri  |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 27/06/2007 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
| ana`lil`star a scris: | cum pot trece de partea k filch shi matza aia stupida..? am facut un prt sc sa va arat la ce ma refer:
trebuie sa ajung de bucată cealalta a usitei aleia, de asta m`am prins, insa cum? m`am gandit sa ajung pana la biblioteca aia cea mai aproximativ de ushita si de acolo sa sar, insa nu pot de matza.. absolut orice as face, drumurile noastre se intersecteaza s.o.s!!  |
sincer nici o nu imi mai amintesc, parca sa zic ca trebuie sa-i distragi atentia intr-un fel. sau mai bine sa astepti sa treaca pe unde se plimba ea. sincer chiar nu-mi mai aduc aminte. si eu am stat la joc ceva timp sa trec de partea asta _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 27/06/2007 13:40 Titlul subiectului: |
|
|
ms oricum, o sa incerc sa`i distrag atentzia sper sa mearga _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
BrokenRomance chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 210
|
Trimis: 30/06/2007 22:24 Titlul subiectului: |
|
|
| ana`lil`star a scris: | cum pot trece de porțiunea k filch shi matza aia stupida..? am facut un prt sc sa va arat la ce ma refer:
trebuie sa ajung de partea cealalta a usitei aleia, de asta m`am prins, insa cum? m`am gandit sa ajung pana la biblioteca aia cea mai aproape de ushita si de acolo sa sar, insa nu pot de matza.. indiferent ce as face, drumurile noastre se intersecteaza s.o.s!!  |
cred ca am eu o idee...sari pe rafturile alea...si cauta pe componentă cealalta in stanga un buton care trebe actionat cu flipendo...dar not sure...sa mai reintru in joc si iti spun exact _________________
    |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/07/2007 12:16 Titlul subiectului: |
|
|
ms mult o sa incerc asta mai incolo, shi daca nu mere iti zic shi poate iti aduci aminte. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ingerashu newbie

Data inscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: 23/11/2007 15:54 Titlul subiectului: |
|
|
ah...
nu-l gasesc  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
dantec newbie

Data inscrierii: 27/Dec/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: 27/12/2007 02:07 Titlul subiectului: |
|
|
a fost destul de elegant avand in vedere ca sa jucat quidditch  |
|
| Sus |
|
 |
LordVoldemort philosopher stone

Data inscrierii: 11/Dec/2007 Mesaje: 74 Localitate: Godric's Hallow
|
Trimis: 27/12/2007 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
poate pune cineva un kit de instalare aici pls?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 08:44 Titlul subiectului: |
|
|
da, tin minte ca mam chinuit la faza cu mata de miam fiert creierii si la sfarsit la fel... dar chiar nu mai stiu cum se trecea...
jocul e ok, grafica se putea mult mai buna, dar avand in vedere cand a fost facut.... e ok  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
rupert_fan goblet of fire

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 720
|
Trimis: 21/03/2008 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
cine imi trimite jocul?sau linkul? va rooog
idul meu :evaserilla |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 27/04/2008 23:18 Titlul subiectului: |
|
|
am jucat si eu hp1 si mi se pare dragutz  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 01/08/2009 13:01 Titlul subiectului: |
|
|
Jocul se poate trimite pe mess? Sau dece ati dat toti id de mess . Daca se poate il vreau si eu . Id meu e : morar_ala_mic . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
MoonlightƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ newbie

Data inscrierii: 13/Aug/2009 Mesaje: 7 Localitate: The Land Before Time
|
Trimis: 14/08/2009 16:43 Titlul subiectului: |
|
|
eu am ajuns intr-o camera unde erau niste cutii si sus statea quirrell care arunca cu lumini verzi spre mine....m-a omorat cred ca de 1000 de ori si tot n-am reusit sa trec nivelul....
cel mai rau ma enerva cand trebuia sa ma lupt cu o fantoma sau sa fac cercul ala pe ecran .....oricum nici nu cred ca mai am jocul,nu l-am jucat de cativa ani  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Iun/2008 Mesaje: 201
|
Trimis: 14/08/2009 17:25 Titlul subiectului: |
|
|
La componentă cu pisica, cel mai important: nu icnerca sa faci o vraja spre ea! Pur si simplu va uitati pe unde se plimba, iar cand incepe sa sara pe biblioteci, o urmariti, dar o si evitati in acelasi timp O sa incerc sa caut jocul ca sa fac un filmulet (am promis ca fac si la 2, la camera secretelor, dar nu mai gasesc CD-urile ^^" Inca caut ... )
Iar la partea cu Quirrel sau cum il chema pe ala, trebuie sa te ascunzi in spatele cutiilor si sa le muti astfel incat sa te poti catara si sa ajungi la "Domnu Turban" _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

|
Trimis: 15/08/2009 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
Scuze de dublu post, dar daca editam nu se mai vedea ce am zis.
Tocmai am reinstalat jocul Harry Potter 1 si am ajuns la porțiunea cu Fitch si Norris. Promit ca filmez si maine incerc sa va dau filmuletul cu modalitatea de a trece de cei doi paznici ^^
O sa filmez si partea cu Quirrel si cutiile care trebuiesc mutate.
Daca mai aveti misiuni de care nu puteti trece, ziceti si o sa incerc sa va ajut :d
edit:
Imi pare rau, dar azi, dupa ce am terminat chestiile alea cu mata si Filch, in timp ce fuilmuletul se salva, s-a intrerupt curentul, deci, adio filmulet.
O sa merg mai departe cu jocul si o sa incerc sa filmez partea cu Quirrel si patratele care trebuiesc mutate, dupa care o sa iau inca o data jocul sa fac partea cu biblioteca.
Sorry >.< _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

|
Trimis: 16/08/2009 12:56 Titlul subiectului: |
|
|
Scuze pentru multiple-posting ^^" Gomene ^^"
Acesta este link-ul catre filmuletul in care il invingi pe Profesorul Quirrel, la acea parte cu labirintul si cutiile. Stiu ca am facut la un moment dat o greseala, acolo unde imi da "domnul turban" in cap cu 2-3 fulgere. Ideea e sa va miscati cat mai repede si sa va si ascundeti pe langa cutii.
Totusi, nu este neaparat necesar sa faceti cum am facut eu, dar asta mi s-a parut cea mai usaora metoda cand am ajuns acolo.
Sper sa va ajute si promit sa fac jocul din nou si sa filmez si partea cu Filch si Norris. Daca mai aveti vreo parte de care nu puteti trece, ziceti ^^
Link pentru filmulet:
http://www.youtube.com/watch?v=stePJnD7Frg _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 01/01/2010 18:35 Titlul subiectului: |
|