|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Dobby's girlfriend chamber of secrets

Data inscrierii: 28/Aug/2008 Mesaje: 266 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 21/03/2009 15:03 Titlul subiectului: Legaţi cu-n fir de aţă |
|
|
Dumph :"> Am revenit si eu pe forum. Am lipsit mult timp :"> sorry.
M-am apucat de un nou fic, de care chiar vreau sa ma tin. E inspirat dintr-o carte, " Tobe, fete si placinta periculoasa", care imi place foarte mult. Mi-ar placea foarte mult daca va dori cineva sa-l citeasca ^_^ Daca nu, asta e. Oricum, vreau sa ma pun si eu pe citit [ ficurile de pe aici, sunt atatea noooi ] si pe lasat comentarii. Sper sa va placa!
Trag o bluză roşie, subţirică pe mine şi mă privesc în oglindă. Este mulată pe mine şi îmi face sânii să arate bine, mai ales în sutienul cel nou, alb. Mă învârt de câteva ori, pentru a mă putea privi. Blugii, destul de vechi, de un albastru deschis, arătau binişor pe mine, îmi dădeau forme, oarecum. Nu sunt eu cea mai elegantă fată de pe planetă, însă nici urâtă nu sunt. Părul şaten, blond sau roşcat - nicicând n-am ştiut să spun întocmai ce tentă este, deşi sunt sigură că negru nu e, în niciun caz - mă scotea în evidenţă mereu. Mă rog, aşa-mi place mie să cred. Defapt, nu ies niciodată în evidenţă, dar asta este partea a două. Mereu e creţ, nu că aşa ar fi din naştere, îl aranjez eu. Am un corp frumos! Asta e cu siguranţă o excepție a mea, chiar dacă nu e datorită mie. Aşa e el, evident.
Nu sunt fiţoasă! Îmi place doar să-mi dau anumite aere, uneori. Defapt, ca s-o spun pe cea adevărată, sunt o tocilară. Învăţ extrem de bine, petrec ore întregi în faţa unei cărţi şi ştiu răspunsul la aproximativ indiferent ce întrebare. Niciodată n-am mers cu tema nefăcută la şcoală, iar de chiulit nici măcar nu se poate vorbi.
Azi e o zi naturală de .. primăvară? Da. Adevărul este că am cam uitat în ce luna suntem, ce să mai zic de zi. Sunt presată de examenele pe care va trebui să le dau la sfârşit de an, de care mi-e foarte frică. Învăţ eu bine, însă niciodată nu şti ce apare dintr-o dată. Am momente în care nu-mi vine să mă ridic din pat, fiind sigură că mă aşteaptă vreun examen la uşă. Descopăr-deşi ar trebui să fiu fericită de lucrul acesta-supărată că nu e decât fratele meu mai mic, cel enervant.
Niciodată nu l-am băgat în seamă. Este insuportabil. E genul băieţelului perfect, iubit de toţi. Pe când domnişorul Matt nu este decât un fiţos. Mereu Renee în sus, Renee în jos. Habar n-are de obstacolele pe care le ai în viaţă, pentru el nu se află decât Minimax, Jetix şi alte programe de desene. Dacă are nevoie de ceva, toată omenirea îi face pe plac, fiindcă el este Matt. Normal, nu ? Însă eu nu sunt că toţi ceilalţi. Îl trimit repede unde am chef, chiar dacă mamă mă roagă mereu să vorbesc frumos cu el şi să mă comport că şi cu un copil. Asta este şi dificultate ei! Nu înţelege diferenţa dintre un copil şi un rege. Mama este .. că o mamă. Munceşte, vine acasă la 4, face de mâncare, are vigilență de Matt, pe urmă care doarme. Toţi cunoscuţii spun că e o femeie deosebită şi că pot apela la ea oricând au nevoie. O altă problemă. Ei pot apela la această doamnă îndată ce au nevoie, nu eu. Nu mă bagă în seamă. E prea obişnuită cu mine, deja. Sunt egală cu zero. Tată este şi el un tată ideal, aparent. Are o slujbă de-aia aia, munceşte normală şi, are cine enervante .. Nici el n-are timp de noi. Daaaar eu nu le duc lipsa. Mă simt bine cu viaţa mea, n-am trebuință de ei! Mă simt libera.
Renee

Matt

Elisabeth [ mama ]

[ poze cu personajele dupa ce vor mai aparea ] .
Asa cum am mai spus, mi-ar placea foarte mult sa comentati ^^ NU vreau comentarii lungi, ceva scurt, sa vad ca cititi. Partile vor fi mai scurte decat se obisnuieste pe-aici, nu sunt in stare sa scriu atata :">. Multumesc ;;) _________________

Ultima modificare efectuata Dobby's girlfriend la 22/03/2009 11:39, modificat de 3 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 21/03/2009 15:16 Titlul subiectului: |
|
|
e suuper cool o sa apara si personaje din HP ??? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/03/2009 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult!
Nu, personaje Hp nu o sa apara, e un fic fara magie :D _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/03/2009 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
cand pui next ???  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/03/2009 15:33 Titlul subiectului: |
|
|
Mhmm .. nu stiu, probabil maine. Sper, oricum, sa mai citeasca cineva ^_^ _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 21/03/2009 23:33 Titlul subiectului: |
|
|
imi place... ai un stil singular la scris si ff dragutz ;;)
personajul e ff interesant - imi place k isi iubeste corpul si chiar personaliatea si e sincera cu ea - zice k e tocilara...
eu n'as zice asa... as spune k e responsabila (nu ca altii de pe aici nu aratam cu degetu')
mi'ai adus aminte si de ficu meu... park m'am saturat de HP da ma mai gandesc dak s continui ficu meu
acuma, imi plc ink la Renee cum zice k e libera... doar oare e asa ..? nu le simte lipsa oare? ... cred k are ceva ciudat in ea fata asta totusi ...
poone cont s vedem c  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/03/2009 11:23 Titlul subiectului: |
|
|
Există momente ciudate în viaţă ta, în care nu şti pe ce lume trăieşti sau, mai bine zis, dacă trăieşti. Simţi că nimic din jurul tău nu-şi are rostul. De ce să mănânci când, până la urmă, tot o să mori? Mori acum, mori atunci..nu contează. Doar consumi nişte aer în plus, dacă o faci mai târziu. Din păcate, aşa am ajuns şi eu să gândesc, ulterior o experienţă nu foarte plăcută, ca să spun aşa.
Mă îndepărtez de oglindă, fiind sigură că am observat toate detaliile mele. Până la urmă, nu mergeam să mă întâlnesc cu Nadia Comaneci - sunt o mare admiratoare a gimnasticii! Îmi pun pe mână o geantă care se asortează cât de cât cu îmbrăcămintea, încalţ nişte pantofi frumoşi, după care mă îndrept spre ieşire.
Părinţii mei stăteau la masă şi mâncau micul dejun, mic dejun peste care eu am sărit. Sunt concentrată pe ceea ce urma, n-aveam timp să mănânc tot felul de ouă. Mă fac că nu-i observ, mai ales pe urmă ''discuţia'' pe care am avut-o aseară. A fost mai mult decât o simplă discuţie, iar eu sunt în continuare supărată pe ei - mereu fac pe cea supărată, chiar dacă eu sunt de vină.
- Renee merge la scoalaaa, Renee merge la scoalaaa !
Fratele meu se apucă din nou să urle, să-mi facă în ciudă. Ha! De parcă el n-ar face acelaşi lucru. El merge la o grădiniţă pentru copii proşti, unde învaţă să facă nişte litere. Şi se dă tare mare. Nu-l bag nici pe el în seamă, pun mână pe clanţa şi deschid uşa. Ies pe ea, ignorând strigătul mamei, care probabil vreia să-mi mai zică ceva. Păşesc pe aleaa din faţă casei, uitându-mă în jurul meu. Probabil ar fi trebuit să mă îmbrac ceva mai bine, însă nu-i problemă. Aştept autobuzul în staţie.
E un autobuz normal, care transportă elevii la şcoală. Are culoarea galbenă - ştiţi voi, autobuze de-ălea obişnuite, de prin anii '20. Urc în el şi mă aşez prin primele scaune, unde văd un loc liber. Evident, nimeni nu se aşează aproape mine, fiind cunoscută ca şi o tocilară. Nu mă deranjează, cu atât mai bine. Scot din geantă un caiet şi încep să citesc, în gând, nişte lecţii.
După circa 20 de minute, autobuzul parchează în faţă şcolii, iar eu mă grăbesc să cobor din el. Întru în şcoală şi privesc un panou ce era aşezat la intrare. O lista cu numele unor elevi era afişată acolo, ca de exemplu şi o clasă în care trebuiau să se prezinte. Zâmbesc fericită când îmi găsesc numele şi mă îndrept spre sală. Uşă era deschisă, iar eu întru pe această. Mă aşez în a 3-a bancă şi aştept. Era nu-ştiu ce concurs de matematică pentru care m-am pregătit extrem de mult timp şi pe care l-am aşteptat cu nerăbdare. Dorec un premiu!
După o oră jumătate ies din sală de clasă, gânditoare. N-au fost întrebări grele, le-am ştiut, însă mă întreb dacă la întrebarea 6 era răspunsul a sau d. Nu sunt cumplit de sigură. Totuşi, mă îndrept spre baie, dau cu un ruj pe buze, după care întru în sala mea de clasă. Salut respectuasa profesoara de roamana şi mă aşez în bancă mea. Urmează o altă oră plictisitoare cu băbuţa aceasa enervantă pe care eu nu o suport. Şi încă mai crede că îi stă bine cu părul acela blond tuns scurt. Poate crede că o arată mai tânără! Pe naiba.
Orele se scurg repede, iar pe la 14 sunt din nou în autobuz, însă de data asta în drum spre casă. Ajung la destinaţie, iar fratele meu sare iarăşi pe mine, evident. Îl privesc enervată.
- Renee, mi-e foame! Te roog .. te rog, da-mi ceva de mancare! îmi zice el, privindu-mă în ochi, rugător.
Îl îndepărtez, mă descalţ şi dau să mă duc în cameră mea. Acesta vine după mine. Îi închid uşă în faţă, după ce întru, astfel încât se loveşte la nas. Nu plânge, nu zice nimic, astfel încât eu cred că nu e mare lucru. Defapt, nici măcar nu ştiam că l-am lovit. Îmi las geanta pe pat, după care mă îndrept spre computer. Îl deschid, intru pe messenger şi încep să vorbesc cu o tipă. După 5 minute îi zic că trebuie să-i dau de mâncare fratelui meu, ea crede, iar eu scap. Intru în Microsoft Word, cuprinzând chef să scriu ceva. Am unele momente de .. inspiraţie, să-i zicem aşa. Îmi aşez mâinile pe tastatură, căutând butoanele, închid ochii şi încep să scriu.
Să ai un frate e un lucru foarte .. urât! Enervant, mereu cu chef de joacă şi vorbăreţ sunt unele din defectele lui Matt. Defapt, nici măcar nu-l cheamă aşa, însă toată lumea îl strigă aşa pentru că e " micuţ şi drăgălaş ". Poate vreţi să spuneţi prost şi enervant! Mereu Renee în jos, Renee în sus, de parcă aş fi sclava lui. Şi, în plus, mama îmi zice mereu să am grijă de el. Dacă ar fi după mine, chiar acum m-aş duce şi l-aş arunca în gunoi. Blonduţ, cu zâmbetul pe buze şi mai ştiu eu cum. Nu se compară deloc cu Renee cea excluzând prieteni şi care se enervează din orice, nu ? Ei bine, uite că fata familiei nu vrea să fie ca el.
Închid Word-ul. Mi-a trecut inspiraţia. As avea teribil de numeroase de spus despre Matt, insa, pana la urma, sunt putine. Ies din camera, cu pasi greoi si ma duc sa vad ce face. Statea in camera parintilor, in patul acestora, cu mana pe nas.
- Nu mai face spectacol! Crezi ca daca plangi si urli ma impresionezi? strig eu la el, tragandu-i mana.
Adevarul era insa ca Matt nu spusese nici macar un cuvant, se retrase, fara sa urle, insa eu nu vreiam sa recunosc asta. Privesc uimita cat sange ii curge din nas. Facuse o adevarata balta pe patura parintilor. Hainele ii erau rosii toate, iar sangele nu parea sa vrea sa se opreasca din curs. Si asta in doar .. 10 minute ?!

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 26/03/2009 21:30 Titlul subiectului: |
|
|
| nu mai pui next ??? |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 28/03/2009 17:51 Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi place, caci e ceva neobisnuit. Adica eu nu am mai citit asa gen de fanfic. Imi place de Renee, e frumusica, invata bine si isi uraste fratele, intr-un fel. Dar e asa mic. Sunt sigura ca daca as fi in locul ei, l-as uri si eu. Nu suport copii mici langa mine pentru mult timp. Dar in poza e asa frumos si mic si imi e mila de el. L-a lovit cu usa si nici macar nu a plans.
Ii curgea sange din nas, si cand a vazut asta Renee ... oare ce va face acum? Poate isi va altera atitudinea, cum n-ar fi, saracu' copil. E vinovat el ca se poarta toti asa de bine cu el? Nu prea cred.
Are o familie cam cam cam ... nu prea imi place. Tatal e un om de afaceri, dupa cate am inteles si nu prea are timp de ei. Maica'sa e "buna" si ea. Si Renee e geloasa si egoista. Eu cred ca ar necesită sa fie mai apropiata de fratior. Faza aia ca l-ar arunca la gunoi
Eu parintilor mei le-am zis ca daca fac inca vreun copil mic il arunc de la balcon. M-au crezut pesemne, ca nu au mai facut nici unul.
Nici mie nu prea mi se pare tocilara. Sau poate e o tocilara moderna
Invata foarte bine, dar e frumoasa, se aranjeaza etc...
Prieten nu are dupa cate am inteles. Probabil se va rezolva si asta. :D
Ii place gimnastica si Nadia Comaneci. Misto hobby.
Faza aia de pe mess ) a fost funny. Dar a fost urat ce a scris de Matt.
Eu numai pronunt "Matt" si deja imi place copilul.
Imi place cum se imbraca si imi place cum arata.
Imi place stilul tau. Scrii misto. Nu e descriere in exces, e de la pers I, totul e Ok. Deci pune next ;)
ps: Nu cred ca vei avea multi cititori pe forumul asta. Inscriete pe funny-fantasy, sau stiu ca mai era un forum cu ficuri.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|