| Autor |
Mesaj |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 25/08/2008 14:39 Titlul subiectului: Lord Voldemort |
|
|
Ce parere aveti despre el?
Pentru mine e un om diferit. Defapt, chiar e.. Imi place tare mult atunci cand era mic.. Cat era el de destept. Deci nu-mi vine sa cred cum poate fi un copil asa destept. Era super frumos Si vocea copilului care il interpreteaza ascult incontinuu trailer`ul.. Sunt moarta dupa vocea lui, dupa cum vorbeste.. Cat e de destept
Sau cand a ajuns la Hogwarts. Cum a mers solitar pe Aleea Diagon. Si iarasi cat era de frumos Poate ca a luat-o el pe o cale rea, dar eu sunt de parere ca e un vrajitor cel putin la fel de bun ca si Dumbledore, iar daca era de porțiunea "binelui" ca il intrecea pe Dumbledore de mii de ori. Fiindca atunci ar fi fost atent la greselile lui, nu le-ar fi repetat si putea sa ajunga cel mai mare vrajitor al tuturor timpurilor.
Insa a inceput din scoala cu Magia Neagra, fiindca asa era el.. Asta il atragea..
Dupa ce si-a inceput "activitatea" nu mai imi place de el. Desi e demn de tot respectul pentru ce a facut. Pentru ca nu oricine ar fi reusit sa-si adune asa "armata", sa puna stapanire pe Mulțimea Vrajitorilor, sa-si piarda corpul din asa greseala, sa "locuiasca" in alte corpuri, si nici sa invie pentru a-si continua munca inceputa. _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 25/08/2008 17:25 Titlul subiectului: |
|
|
Il ador pe Tom Riddle!!!
Eu nu am nimic impotriva lui. A fost alegerea lui si a avut motive clare. Eu tot cam asa era sa fac. Sa traiesti de mic intr'un orfelinat si sa stii ca esti ciudat ... sa nu iti explice nimeni nimic.
Se aseamana mult copilaria sa cu a lui Harry.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 25/08/2008 17:36 Titlul subiectului: |
|
|
Se aseamana mult copilaria sa cu a lui Harry.
Pei, da. Si JKR ne-a dat de inteles asta.. S-a asemanat foooarte tare cu copilaria lui Harry. Chiar si dupa ce au crescut. _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |
rupert_fan goblet of fire

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 720
|
Trimis: 25/08/2008 21:43 Titlul subiectului: |
|
|
Fara el nu ar fi cartile si filmele
e un personaj important si il inteleg de ce a facut asta  |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 07/12/2008 02:39 Titlul subiectului: |
|
|
oho eu as fi mult mai rea daca Tatal meu ar fi parasit-o pe Mama mea doar pentru ca era vrajitoare...il torturam luni intregi pana cand m-ar fi implorat pentru mila si eu nici macar nu indrazneam sa il omor ci mai degraba mai multa chinuinta.un personaj cumplit de misterios si extrem de interesant.Pana in anul 5-6-7 nu s-a cam stiut nik de el...dar oricum e unul dintre personajele de baza ale filmului..nu as fi mers chiar atat de departe cu omorarea persoanelor nevinovate dar as fi mers atata pentre studierea magiei negre _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 04/05/2009 10:36 Titlul subiectului: |
|
|
mda... sh din gresheala shia creat 7 howcruxuri in loc d 6 =)) nu cred k avea o minte prea deschisa :| adik a fost deshtept sh toate cele.... da.. ii lipsea ceva _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 17/06/2009 13:14 Titlul subiectului: |
|
|
| eu chiar il ador:X:X:X:X:X |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Iun/2008 Mesaje: 201
|
Trimis: 10/08/2009 20:18 Titlul subiectului: |
|
|
Lord Voldemort.
Un personaj pe cat de misterios, pe atat de interesant. Copilaria lui a fost marcata de suferinta din punctul meu de vedere, suferinta care l-a afectat teribil de mult.
Poate daca ar fi avut o familie care sa-l iubeasca si pe cineva care sa-i explice despre puterile lui nu ar fi fost asa. Poate ar fi fost un bun profesor la Hogwarts si poate s-ar fi si casatorit cu o fata precum Bella.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 11/08/2009 00:32 Titlul subiectului: |
|
|
| Ella a scris: | Lord Voldemort.
Un personaj pe cat de misterios, pe atat de interesant. Copilaria lui a fost marcata de suferinta din punctul meu de vedere, suferinta care l-a afectat teribil de mult.
Poate daca ar fi avut o familie care sa-l iubeasca si pe cineva care sa-i explice despre puterile lui nu ar fi fost asa. Poate ar fi fost un bun profesor la Hogwarts si poate s-ar fi si casatorit cu o fata cum ar fi Bella.  |
well la asta m-am gandit si eu
mereu am vrut o scena intre el si bellatrix nu a fost sa fie _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Iun/2008 Mesaje: 201
|
Trimis: 11/08/2009 09:16 Titlul subiectului: |
|
|
Oare? J.K.Rowling nu a povestiti fiecare clipă in care Bella si Voldemort au fost impreuna? Poate apare o noua carte HP si descoperim ca au avut un copil = )) care vrea sa-l razbune = ))
[Eu si ideile mele ^^ : )) ]
*edit: numai da quote la mesajul de deasupra. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 11/08/2009 12:09 Titlul subiectului: |
|
|
o my god=)))
god eu citesc un fic cu ei:x adica cu Voldemort:X
lui Mada:x
si e perfect _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 06/11/2009 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
Vai, ke draguut =/
Mie, personal, nu mi-a placut niciodata de "Lord Voldemort"... pentru ca...pentru ca pentru ca...aaa....mi-au zburat toate ideile din cap. Sa incerc sa pun pe rafturi.
1. Am citit ca cik copilaria lui si copilaria lui Harry s-au asemanat foarte mult. Eu personal cred ca copilaria lui Harry a fost mai rea- pentru ca el a stat intr-un mediu mai rau ca cel in care a crescut Tom. Paremi-se in cartea unu a zis Vernon ca "daca nu face aia, nu va primi mancare o saptamana". Si cred ca asta nu a fost prima data. In orfelinate nu se chinuie copiii cu foametea. Plus, Harry a crescut in cameruta de sub scara, era mereu frustrat psihologic, injosit, cred ca i se zicea zilnic ca e un nimic, ca pentru ce a cazut peste capul lor si etc etc etc... in orfelinate copiii sunt hraniti, nimeni nu ii invinuieste ca a nimerit acolo, sunt scosi la excursii... sa continui? E doar parerea mea. Si eu cred ca asa mare tragedie in faptul ca a crescut la orfelinat nu este- nu e singurul copil din lume. Adica, desigur, e un lucru extraordinar de trist, in sa deh. Nu e un pretext intra-atat de mare ca sa te faci un tiran.
2. Deci caracterul ala urat de mic- era un copil rau, un copil cu doua fete, un copil crud. Harry nu era atat de stricat. Da, Tom a fost un copil destept si bla-bla-bla, insa totusi- putini asa copii. Si bine ca.
3. Complexele sale din copilarie s-au manifestat in adolescenta. Voia sa se razbune cica pe tata-sau. Pardon, insa de ce toata mulțimea il invinuieste pe ala? Mirope l-a "hranit", cum se zice [tifu, ce urat suna], l-a tinut, practic, cu forta langa ea, apoi cica i-a facut un copil, p care el il vazuse doar la finele vietei luate tot de acelasi copil. Eu tot as lasa-o dupa ce m-as trezi.
Nu si-a dorit acel copil la urma urmei, si sex cu ea a facut tot involuntar practic- asa ca eu nu il invinuiesc
4. Tom era in general un om cu grandomanie, un tiran, un dictator, un egoist. In viata sa nu s-a gandit la nimeni inafara de propria persoana. Iar mie sincer asa oameni nu imi plac.
5. Sunt total impotriva omuciderii- fie vorba de criminali sau de oameni vinoveti. Iar cand mor oameni nevinovati...na.
6. ... in plus, era prea increzut in sine si in puterile sale- si a primit ce a meritat.
7. Si da, am impresia ca era mereu intr-o stare maniacalo-depresiva, si ca avea ceva probleme cu capul.
Poate eu sunt proasta si nu inteleg prea bine personajul, insa asta e ceea ce vad eu. Si nu imi impun parerea- ca de obieci de fapt. Imi plac personajele negative, insa nu imi plac personajele rele. Iar personajele negative nu sunt mereu rele.
Si da, asta e IMHO. Paremi-se ca am mai zis. |
|
| Sus |
|
 |
madacullen newbie

Data inscrierii: 12/Dec/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: 19/01/2010 11:44 Titlul subiectului: |
|
|
tom riddle cruplud- lord voldemort?  _________________ [URL=http://www.99poze.ro/jonas_brothers_202120443/1/] [/URL]
Eu visez la iubire
Dulce amagire
Sunt o romantica
Funcionata in justitie
Ca specimen
Pe cale de disparitie |
|
| Sus |
|
 |
|