| Autor |
Mesaj |
mary chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Sep/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: 31/05/2008 22:19 Titlul subiectului: Mulțimea disparuta : Cassuenal |
|
|
O lume disparuta
Undeva unde lumea nu avea ce sa caute , un loc de care lumea n-a auzit , nici macar nu stia de acest loc , care era superb , dincolo de o cascada mica , ascunsa bine langa o padure cu copaci multi si inalti , care ziceai ca sunt pana la cer , gaseai , daca reuseai sa treci prin padure , sau deasupra , ajungeai intr-un loc magic , cu niste oameni putin … mai mult … primitive . Acel loc se numea Cassuenal , unde trona o regina frumoasa , buna la suflet , care avea un vis implinit , o familie mare , niste oameni in imperiul ei . Sa nu credeti ca traiau toti in niste pesteri si faceau focul in mijlocul lor .
Nu . Aproximativ totul era confenctionat din cristale . Soarele se reflecta in frumoasele cristale , care era procurate de locuitori dintr-un vulcan , stins dar inca extraordinar de periculos , căci mai numeroase creature zburatoare , asemanatoare pterodactililor , niste reptile ingrozitoare , dar din fericire nu ajungeau usor la oameni . Cristalele din vulcan au fost facute de vulcan , nu se stie cum , timp de 1.000 de ani . Castelul … care nu era foarte inalt era facut tot din cristale de mai multe colorații , toate culorile curcubeului , paturile din castel erau din sticla , iar peste erau astenute paie tocite invelite intr-un material fin , alb , cusut cu fire de argint . Restul caselor erau facute de un metiaj cu lut si pamant , si erau lipite intre ele intr-un mod ciudat … si aratau ca niste corturi .. mai mari . Toate nevestele erau imbracati intr-o rochie mai lunga…dreapta sau stramta … dintr-un material elegant si subtire , de toate culorile , barbatii purtau niste pantaloni si tricouri , maieuri sau bluze din acelasi material . Regina nu-I oblige sa se imbrace decent sau in aceasi rochie lunga , le zicea mereu : ``Imbracati-va asa cum va simtiti bine ! `` . Dar din pacate oamenii nu aveau multe haine , si toate erau confentionate de ei . Regina , numele ei fiind Yasmine Plutou , era destul de frumoasa , cu un par blond cu niste suvite albastre din nastere , iar toate femeile din familie , aveau parul nu de aceasi culoare dar suvitele albastre nu lipseau , acestea aratau dominatia . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 01/06/2008 00:28 Titlul subiectului: |
|
|
WOW ... ce frumos ai descris ... mai les faza cu suvitele albastre ce le arata puterea asupra celorlalti!!! Mai vreau cont ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 01/06/2008 10:05 Titlul subiectului: |
|
|
wow...ma bucur cati place
cu suvitele albastre mam luat dupa aqumarine.......din filmul aquamarine......si dupaia mam gandit si la chestia cu puterea....puun pe la pranz next  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 01/06/2008 10:23 Titlul subiectului: |
|
|
Abi astept!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 01/06/2008 10:26 Titlul subiectului: |
|
|
ce tare e!!!
ai descris destul de interesant
abia astept continuarea
si faza cu suvitele albastre e chiar misto
inseamna k in regat e dominatia femeilor?
ah, ce'mi place
sunt feminista dak cv  |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 01/06/2008 11:11 Titlul subiectului: |
|
|
acuma scriuu..
da candy femeile domina..o sa gasiti mai multe in ep 2  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 01/06/2008 11:24 Titlul subiectului: |
|
|
| mary a scris: | acuma scriuu..
da candy femeile domina..o sa gasiti mai multe in ep 2  |
cine zice?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 01/06/2008 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
cine zice ce  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01/06/2008 12:06 Titlul subiectului: |
|
|
e tare imi place
am vazut si eu filmul aquamarine si e super.....
imi place combinatia blond cu suvite albastre e super tare
so....cont cont _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 01/06/2008 12:14 Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur..si miemi plac...jur ca ma fac aa cand o sa mai cresc putin..putin..
acum nextul
La barbati nu le trebuiau suvite , pentru a le arata tăria , acestia aveau pe frunte un semn care arata ca si o luna , deoarece toti stramosii familiei din regat au murit in timp ce luna inca mai era pe cer . Si domnii din regat , adica regii , nu erau asa importanti , deoarece primu om care a dominat frumosul regat a fost o regina , cu 500 de ani inainte .
Yasmine , frumoasa regina , in varsta de 47 de ani , avea o fiica superba , Fiona , care avea 17 ani si semana extrem bine cu mama ei , par blond , suvitele albastre nu lipseau , ochii albastri si un zambet fermecator . Aceasta avea un dar foarte elegant , putea sa vorbeasca cu animalele . Dar ea nu se conporta ca o printesa , ii placea sa se catare in copaci , sa zburde cu maimutele printer crengile copacilor , si sa vorbeasca cu cel mai bun prieten al ei , puma Felin , care mereu o asculta linistit , cand avea probleme sau cand era suparata . Fiona in timpul saptamanii ii invata pe copii engleza , pentru că ei nu vorbeau decat un fel neobisnuit de araba . Ea se purta foarte frumos cu toti oamenii , iar Yasmine si sotul ei , Bran , regele , erau nespus de mandrii de ea . Fiona nu se purta ca o printesa cu oamenii din sat , ea ii ingrijea , hranea etc. , iar Yasmine la fel , avea mare grija de satenii ei . Dar Fiona mai avea un fratior mic , de 4 ani , Horian , care , spre mirarea tuturor , pe langa ca nu semana deloc cu parintii lui , nu avea nici luna in frunte . Yasmine spusese ca era singurul copil din familia regala care nu avea luna pe frunte , deci era un CROM . Cromii erau copii regali care nu aveau lucrul semnificativ , pe care il ava toata familia , si la varsta de 5 ani trebuia sa fie sacrificat de propiul tata .
Dar de unde stiu eu toate astea ? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01/06/2008 12:19 Titlul subiectului: |
|
|
wow ce tare a fost
imi place ficul asta e super
sa pui si poze cu personaje
deci...cont _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 01/06/2008 12:26 Titlul subiectului: |
|
|
ce tare epu'
Fiona imi place mult
a fost tare faza cu cataratul in copacii cu maimutele
si apoi saracul Horian  |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 01/06/2008 12:52 Titlul subiectului: |
|
|
alexa : poze nu va pun vii descriu si o sa intelegi voi..o sa va imaginati voi ... :P
candy : .... pana la urma nu moare horian ... :P defapt ma mai gandesc  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
boobie newbie

Data inscrierii: 01/Iun/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: 01/06/2008 13:35 Titlul subiectului: |
|
|
abia astept sa vad ce se intampla  |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 01/06/2008 13:36 Titlul subiectului: |
|
|
ok mada va pun mai disearaaaaaaa _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 02/06/2008 07:54 Titlul subiectului: |
|
|
scz am iesit in oras si cand mam intors mam culcat direct _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/06/2008 04:00 Titlul subiectului: |
|
|
Saracul baiat!!! Nu trebuie sa moara ... NU si NU!
Fiona e foarte dragutza ... imi place Si povestesti foarte elegant ... chiar ai talent ... de ce nu faci si un fic HP? Hai Next!!!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 04/06/2008 23:30 Titlul subiectului: |
|
|
ms..nu las ficul app ;;)
dar am complicații la scl si nuj...tre a invat chiar acm la sf _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 22/06/2008 13:02 Titlul subiectului: |
|
|
interesanta poveste imi place ...pune contu mai repede  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 23/06/2008 13:08 Titlul subiectului: |
|
|
azi scriu _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 09/08/2008 02:19 Titlul subiectului: |
|
|
| mai continui? |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 16/08/2008 15:15 Titlul subiectului: |
|
|
aq am citit si eu ficu tau dc nu mai continui? k e tare dragutz... asa k un basm imi place e o atmosfera f speciala ar fi pacat sa renunti la fic _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 05/09/2008 12:50 Titlul subiectului: |
|
|
o sal continui ma ocup de next maine ca azi mai invat putin  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/12/2008 04:07 Titlul subiectului: |
|
|
| mary a scris: | o sal continui ma ocup de next maine ca azi mai invat putin  |
05/09/2008 - cat a trecut de "maine"? _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 08/12/2008 20:18 Titlul subiectului: |
|
|
Dar de un stiu eu ?
Ei ... am fost acolo (asta intamplandu-se acum un an ) , ii caram sculele unui profesor faimos din vremea aia , adica a inteligentului meu tata . Atunci aveam numai 15 ani , si nu-l credeam pe tatal meu cand imi spunea ca Cassuenal exista . Spuneam mereu ' Nu tata , Cassuenal este in mintea ta ! ' , si cu vorbele astea , i-am dat o idee stralucita : Sa plece in cautarea tinutului magic , si cireasa de pe tort ? Sa ma ia si pe mine cu el , ca sa fie sigur ca , cand o sa gaseasca Cassuenalul , sa fiu cea carei cere scuze ca nu l-am crezut . Noroc ca nu am plecat singuri , cu noi mai era un baiat de 18 ani parca , se numea John . Dragut baiatul dar ma placea , stiu eu , si facea totul ca sa imi usereze treaba / sa ma enerveze adica , `gentelman` pe scurt . A da , eu ma numesc Maria , am parul intins , închis la culoare si niste suvite din nastere rosii pe la varfuri , de unde nu stiu ! Acum sa va povestesc totul :
Mergeam , mergeam spre capatul lumii , un drum plin de peripetii ,plin de nenorociri , in cautarea frumosului tinut Cassuenal , asta daca exista . Ajunsi la doar o zi de acel loc minunat , ne odihnim la un hotel mai saracacios , murdar si plin de gandaci . Ma duc in camera mea , unde erau instalate cateva apare de-a tatalui meu , fiindcă camera mea era mai mare . Ma uit putin mai bine imprejurul meu si gandesc : `Frumos pentru ani 1890 ! ` , ca daca nu va-ti prins , in anii 1890 eram . Erau niste perdele albe , prea imputite pe alocuri , dar stilate , un covoras maro cu niste imprimeuri de leopard sedeau pe cimentul rece si niste lampe mai decorau camera si o luminau . Ma gandeam sa fac un dus . Ma indrept spre baie si deschid usa ... si tip ! John , susținerea tatalui meu era ... gol , facand baie ! Ce cauta acolo habar nu am . El se acopera cu perdeua ce atarna de sus si ce inconjura toata cada . Stam cateva secunde in timp ce eu il examinam , bine ce vedeam examinam , dar repede ma redresez si il intreb putin cam furioasa :
-Tu ce cauti in camera mea ?
-Camera ta , spune el putin cam timid , asta e camera mea ?!
-Eu ultima data cand am verificat .... asta daca am verificat bine ... era a mea !
Atunci intra si tatal meu care ramane masca cand ma vede in fata lui John , care era acoperit cu o perdea de ciolofan . A da , tatal meu era genul : `Fara prostii pana la casatorie`` ( OO GOD ) . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 08/12/2008 20:37 Titlul subiectului: |
|
|
f dragutz vezi k ai gasit timp
dah data viitoare sa fii mai atenta fiindk am dat peste 2 cacofonii p kre le puteai evita! in rest, mi-a placut cum ai relatat... usor amuzant! f nice... si imi place faza cu anii 1890! kool _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

|
Trimis: 09/12/2008 09:26 Titlul subiectului: |
|
|
am fost si peedepsita .... si pana la teza de la mate cred ca mai primiti un next atat..... dupaia restul ) :D sa curga .  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|