|
|
|
| Autor |
Mesaj |
raluki newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 29/03/2009 23:32 Titlul subiectului: O iubire interzisa |
|
|
Oki asta e ficul de care va vorbeam sper sa va plak,il scriu direct si va promit ca o sa aveti porțiunea de multwe surprize si va fi mult suspans
sa incep...
O iubire interzisa
Capitolul 1:Prima privire(partea 1)
Expresul de Hogwarts,ca in fiecare an,parcurgea,travers campiile si padurile bogata de arbori inalti si verzi,de-o partea si de alta a drumului serpuit.Impreuna cu prietenii mei cei mai buni,Ron si Hermione,stateam in compartiment,palavragind cu totii despre ce vom avea parte in cel de-al 6 an,fiind cu totii nerabdatori sa ajungem la destinatia noastra,la casa noastra,Hogwarts Scoala de Magie,Farmece si Vrajitorii.
Eram intr-o situație de reverie,uitandu-ma pe geam la apusul soarelui si la peisajele de un verde inchis acum.Culoarea amurgului si verdele dealurilor ofereau un peisaj,de o colorit vibranta,fermecata...insa reveria asta nu dura mult,cand deodata usa compartimentului se deschise puternic si inauntru intra o fata din anul al 7...ma gandisem eu.Tinea in maini 3 plicuri sigilate de o perfectiune failibila.
-Am venit sa va inmanez aceste anunturi,in legatura cu Programul International de Pregatire al Viitorilor Aurori,spuse ea dadu-ne la fiecare cate un plic.Profesoara Mc.Gonagoll sau directorul Albus Dumbleodore vor realiza o sedinta,la care vor fi prezenti toti cei care vor vrea sa devina aurori.
Terminand cu discursul fata iesii pe varfuri afara din compartiment.Mi-am deschis plicul si impreuna cu Ron si Hermione langa mine am citit anuntul.Timp de vreo cateva secunde toti am ramas tacuti.
-Este o moment excelenta,spuse Hermione entuziasmata ridicandu-se si intorcandu-se spre noi.Harry tu vrei sa te faci Auror,este o ocazie buna,sa inveti tot ce este nevoie,toate instructiunile,regulile,strategii de lupta.Toate astea se gasesc in renumita carte pe care aproximativ fiecare Auror o are si anume "Cum sa fi un Auror de neinvins?".
-Da Harry,Hermione are dreptate,aproba Ron spre entuziasmul Hermionei.Este al naibii de bine.
Am dat din cap in semn de aprobare,desi aveam un sentiment destul de ciudat in legatura cu programul acesta,ca avea sa schimbe multe,ca viata mea va lua o alta intorsatura.
*
Banchetul fusese un adevarat festin,la fel ca in oricare alt an,toate etapele:sortarea elevilor din inițialul an,discursul lui Dumbleodore,anuntarea noului profesor de DADA,si anume,"adorabilul" profesor Severus Snape,care de ani de zile vanase postul...asta insemna ceva rau.Toti Cercetasii cand am aflat ne-am albit la fata de zici ca eram toti fantome,insa Ron,saracul,se facuse verde la fata,iar Neville scapase paharul de suc de dovleac pe alba fata de masa.de la masa Viperinilor in schimb,aplaude si urale,nu te-ai fi asteptat la altceva.
asta e inceputul partea intai a cap 1,sper sa va plak,astept pareri bune si rele si probabil ca partea 2 o voi posta maine ca acum imi curg ochii in tigaie bye |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 30/03/2009 13:30 Titlul subiectului: |
|
|
da este destul de interesant ce vrei sa scrii, pot sa zic ca chiar imi place cum ai inceput atata doar ca ar trebuii sa fii mai atenta la exprimare. astept next  |
|
| Sus |
|
 |
raluki newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 30/03/2009 20:10 Titlul subiectului: |
|
|
Banchetul de terminase noaptea tarziu.Satuli si obositi ne-am tarat picioarele de-a lungul coridoarelor,pana ce am ajuns in fata tabloului cu doamna grasa imbracata in straiele ei roz.
-Parola?intreba ea.
-Par de uncorn,spuse un baiat din al 7 an.
Imediat portretul de dadu la o partea,lasandu-ne privelistea atat de obisnuita,dar calduroasa si familiara,Camera de Zi a Cercetasilor.Focul ardea in semineu,emanand o caldura binefacatoare,caci afara incepuse sa ploua cu tunete si fulgere si inauntru se facuse frig.Impreuna cu Ron,ne-am luat la revedere de la Hermione,si am urcat spre dormitorul baietilor.Ne-am dezbracat in tacere,neavind nici unul dintre noi chef de vorba din cauza somnului care ne tragea spre patul moale cu pernele moi si paturile calduroase.Intr-un final umbrit de tacere ne-am bagat cu totii in pat,desigur nu inainte sa stingem lampa,lucru pe care Neville il facuse,noi fiind prea orbi sa o mai luam in seama.Ron adormise instantaneu.In camera era intuneric si liniste,doar sforaiturile lui Ron se auzeau.Senzatia de teama ciudata,de presimtire,pe care o avusesem in Expresul de Hogwarts nu disparuse.Am inceput sa-mi alung toate gandurile din minte,si intr-un final am cazut intr-un somn adanc.Am avut un vis foarte ciudat.Se facea ca stateam in Marele Hol de la Intrare,fiind imbracat cu un ținută elegant confecționat negru,eram pregatit,ca pentru un bal.Ultimul bal la care participasem fusese cel de-acum 2 ani,cand fusesem ales la Turnirul Celor 3 Vrajitori(defapt 4 cu mine) si av fost un adevarat fiasco din punctul meu de vedere,mai ales pentru saracul de Ron care ardea de gelozie din cauza ca Hermione dansa cu unul dintre concurenti faimosul jucator de Vajtat si anume Victor Krum.i cum va spuneam stateam acolo asteptand si am auzit niste pasi timizi,in spatele meu venind,coborind scarile de marmura.M-am intors si in fata mea era o frumoasa fata,cu parul lung blond,ca razele soarelui,cu ochii de un verde-smarald si cu niste buze rosii ca trandafirii.Era imbracata intr-o rochie foarte frumoasa,scurta pana la genunchi si fara umeri,mulata pe talie,de ii contura perfect rotunjimile perfecte,si rochie care cobora usor pana la linia genunchilor perfecti.Uimit si vrajit de frumusetea ei,m-am frecat din nou la ochi...si m-am trezit orbit de lumina puternica a soarelui prin fereastra deschisa acum,prin care patrundea aerul proaspat de dimineata.
sper sa va plak scriu putin cate putin si o sa urmeze si partea a 3,capitolul nu e terminat inca,o sa fie un fic lung,pey astept opinii sper mai multe si bye |
|
| Sus |
|
 |
IOANARADOIALEXANDRA newbie

Data inscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 31 Localitate: Spatiu
|
Trimis: 01/04/2009 18:53 Titlul subiectului: |
|
|
| CAND AI DE GAND SA BAGI CONTINUAREA ? |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 16/04/2009 10:28 Titlul subiectului: |
|
|
| il mai continui ?? |
|
| Sus |
|
 |
auroredenevers2009 newbie

Data inscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 32
|
Trimis: 08/05/2009 17:26 Titlul subiectului: |
|
|
Da, imi amintesc ca ti-am citit acest inceput de fic, doar ca era iin format word. Sincera sa fiu, uitasem de el... Crezi ca-l mai continui ?.....  |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 16/05/2009 22:56 Titlul subiectului: |
|
|
super next. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
IOANARADOIALEXANDRA newbie

Data inscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 31 Localitate: Spatiu
|
Trimis: 17/05/2009 17:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Cand ne pui un nou capitol . Ficul e prea extra ca sa nu il continui. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 26/05/2009 22:15 Titlul subiectului: |
|
|
e îndeajuns de fascinant dar am cateva idei pentru tine...
pentru inceput, ar fi mai bine sa scrii in word si sa controlezi de kteva ori inainte de a posta. astfel reusesti sa eviti greselile gramaticale kt si poti sa-ti sistematizezi ideile.
sa inteleg ca scrii de la persoana lui Harry interesant. e destul de interesant, desi e doar inceputul. sunt curioasa cine ii fata din vis :|
si inca ceva, va rog, cand lasati comentarii, incercati sa motivati de ce v-a placut si de ce nu. de altfel, autorul/autoarea nu mai vrea sa continuie ficul.
nu e asa de greu sa scrii cateva randuri si sa-ti spui parerea. |
|
| Sus |
|
 |
Dya_the_best newbie

Data inscrierii: 01/Iun/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: 01/06/2009 18:54 Titlul subiectului: |
|
|
ficul este foarte intersant si frumos, dar ii mai pui next ? _________________ You're my own brand of heroine |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 17/06/2009 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
am citit si eu
ai mai multa atentie
deci next
dar il mai continui? |
|
| Sus |
|
 |
Vampire Moon newbie

Data inscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 29 Localitate: A place where dreams are not impossible and there is magic .
|
Trimis: 17/06/2009 12:56 Titlul subiectului: |
|
|
Am citit si eu ficul tau .
E dragut.
Dar mai scrii la el ?
Daca da , unde-i next-ul ? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|