O petrecere cu bucluc

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard
Autor Mesaj
anomis
order of phoenix
order of phoenix
anomis

Data inscrierii: 23/Apr/2008

MesajTrimis: 15/10/2008 17:21    Titlul subiectului: O petrecere cu bucluc Raspunde cu citat (quote)

in primul rand acest one-shoot ii este dedicat lui CANDY ....asta e cadoul din partea mea,a lui mada si liuda ptr ziua ta....HAPPY B-DAT CANDY!!!!!!!!!!!!!!! sa ne traiesti,sa te distrezi cat mai mult,sa ai numeroase chupa chups-uri si mulri baieti dragutzi langa tine si NU TE SCHIMBA!!! :hbd: :cake: :band: :punk: :mbounce: :clap: :happy2: :clap2: :kissing2: :console: :group: :hbd:

sper sa-ti placa surpriza noastra ptr k noi ne-am distrat copios in timp ce scriam......LMA ink o data si lectura placuta! :-D

O PETRECERE CU BUCLUC

Pentru prima oara in acel an Candy se destepta prima si inca foarte devreme,chiar extrem de binedispusa. Se imbraca repede in timp ce fredona una din piesele ei preferate, chiar prea tare pentru ca reusi s-o trezeasca pe Ariana care arunca cu o perna in directia ei insa n-o nimeri.
-Mai taci odata Candy,n-am chef de serenade la ora asta!!!Te implooooooooooor!!!!
-Ai de capul meu!!!Dar voi chiar nu stiti sa apreciati un adevarat talent nici cand se afla in fata voastra. Nici macar astazi cand e o zi asa frumoasa! exclama Candy in timp ce isi preschimba nuanță parului din albastru in mov.Perfect!!!
-Dar ce, ma rog, e asa important azi?? o intreba Ariana cu capul bagat intre 2 perne ca sa nu mai auda cantecele colegei sale.
-Mmm…nimic important, doar e o zi frumoasa si asta e motiv de sarbatoare pentru mine. Candy zambi usor dar se intrista totusi putin. O fi prea somnoroasa si nu-si aminteste? Totusi e abia 7 dimineata. Sau o fi uitat cu desavarsire??

-Hai, misca si tu mai repede ca nu te mai astept sa mergem la micul-dejun si iti iau portia. Ariana se ridica instantaneu de parca ar fi fost electrocutata si in 2 timpi si 3 miscari isi lua întâia pereche de blugi pe care o gasi aruncata pe jos si un tricou si si pleca dupa Candy in acelasi timp incaltandu-se cu tenisii ei, impiedicandu-se de tocul usii.
-Vad ca ma plagiezi in intregime.Asta era faza mea preferata, locul ala de la usa e deja plin cu amintiri de la celebrele mele lovituri.
-Lasa loviturile si hai la masa!!!!

Candy isi dadu ochii peste cap si intra in camera de zi a Cercetasilor unde ii gasi pe Harry, Ron, Dean, Ginny si inca cativa cercetasi discutand aprins, insa se facura ca ploua cand intrara cele 2.
-Neata tuturor!!!exclama Candy fericita cu un zambet mai mult decat fericit.Nu e o zi minunata??
-Daca zici tu. Cum poate fi minunata cand avem test la potiuni??? zise Ron bosumflat.
-Da-l naibii de test ca ne descurcam noi. Voi chiar nu stiti ce zi este astazi? intreba Candy uimita cuprinzandu-i cu privirea pe toti iar ei se uitau unii la altii nelamuriti dand din umeri in semn ca nu.
-Pai este 15 octombrie. Si ce-i cu asta? o intreba Harry curios.
-Nuu, nimic, doar o zi ca oricare alta .Ea le zambi si iesi repede pe usa, inca nevenindu-i sa creada.
,,Incredibil, chiar nimeni nu-si aminteste ca azi este ziua mea?? Nici cei mai buni prieteni??? Sau poate nu e asa important pentru ei’’zise ea, in gand, si scoase un oftat lung in timp ce mergea pe hol in drum spre marea sala. Cand era aproape de usa simti bratele cuiva cuprinzand-o de talie si sarutand-o fin pe gat.

-Neata iubire! Ce zi frumoasa, nu crezi?
-Draco!!! spuse ea plina de entuziasm si sari in bratele lui, sarutandu-l pe buze. Si de ce esti asa bine dispus? intreba ea siret aruncandu-i o privire dulce. Macar el si-a amintit, zise ea in gand plina de speranta.
-Pentru ca tocmai am aflat ca Smith, portarul viperinilor si-a revenit si va juca in meciul de saptamna viitoare împotriva ODS, iar capitanul ODS este bolnav si nu-si va reveni decat dupa 2 saptamani.Asta inseamna 90 % sanse de castig. Nu e minunat??? intreba el extreme d fericit.
-Mda,e extraordinar, imi vine sa topai intr-un picior de fericire, spuse ea de data nemaiputand sa se abtina.Asta fusese picatura care umpluse paharul si nu mai putea tine in ea. Nici macar el nu-si aminteste,nici macar DRACO .

,,Chiar nu pot sa cred ca absolut TOTI au uitat cu desavarsire. Nu aveam pretentia la cadouri sau alte chestii de genu, niciodata nu le-am cerut, dar un necomplicat LA MULTI ANI si venit din inima era mai mult ca perfect. Se pare insa ca cer prea mult’’ spuse ea din dou in gand,de data asta nemaiputand sa-si scoata masca trista care se ivi pe fata ei.

-Dar ce s-a intamplat de te-ai intristat asa brusc?
-Mi-am amintit de testul la potiuni de azi,atata tot.
-Si asta e pretext de ingrijorare? Sau ai uitat cu cine vorbesti? Hai mai bine sa mancam pana nu-ti vin alte idei. Draco rase usor si intra cu ea in sala unde nu era multa lume.
Dupa cum toti se obisnuisera ei stateau mereu la aceeasi masa,nu conta ca era la cercetasi sau viperini. In scurt ajunsera si colegii lor iar in sala se auzi un zumzet ingrozitor facut de elevi, de parca un roi de albine invadase toata sala. Candy de data asta era la masa viperinilor, asezandu-se intentionat acolo. Asa macar putea sa-si verse nervii pe vreun viperin care o calca pe nervi, lucrul asta ajutand-o sa se descarce. Langa ea se apropie colega ei Mada care la fel avea o dispozitie foarte buna, ca si restul din sala.

,,Ironia sortii:i-a apucat pe toti fericirea tocmai azi cand eu sunt intr-o dispozitie data naibii.La multi ani mie!’’zise ea in batjocura, in gand, alegandu-si un viperin pe care sa se descarce.
,,Asta e prea retardat,prea slab,prea gras,prea inat,mmm…cel din fundul salii e perfect:ingust la minte si cu coeficient de inteligenta scazut.’’

Mada manca imediat insa n-o intrecu pe Ariana care era deja la desert, pe care i-l fura lui Harry. Saracul nu avea ce face, nu se putea pune cu Ariana cand ii era foame. Toti cercetasii discutau liber si radeau intr-una, lucru care o infurie si mai mult pe Candy. Se ridica brusc de la masa fara sa se atinga de mancare si pleca spre sala de potiuni sa dea testul ala tampit. Draco vru sa mearga dupa ea insa Despina il opti spunandu-i ca daca va merge dupa ea va strica totul.

Toti viperinii si cercetasii se adunara in sala si in scurt timp incepura sa dea testul. Spre surpinderea tuturor, Candy termina prima si cu permisiunea lui Snape pleca din clasa, indreptandu-se spre lac, unde ramase pentru multe ore, gandindu-se ca-si va petrece aniversarea de 17 ani singura si nu cum planuise.

-E gata Goyle? Esti sigur ca totul este in regula? intreba Draco putin suspicios. Nu stia daca era cea mai buna idee sa-i dea lui Goyle o sarcina ca asta.
-Sigur Draco, legatura e facuta. Poti s-o aduci oricand pe Robertson la locul stabilit.
-Bine, e timpul, nu mai suport sa vad cat de abatuta este si suparata. Ai grija sa fie toti acolo iar daca vreun cercetas strica ceva ii tai capul. Goyle rase sarcastic iar Draco pleca s-o gaseasca pe Candy.

Nu ii lua mult stiind ca daca nu o gaseste nicaieri sigur este la locul ei preferat: lacul. Cum ajunsese aproximativ ca se intrista si el vazand in ce dispoziție este insa gandul ca mai tarziu va fi deosebit de fericita ii alunga orice gand rau.
-Vino cu mine! ii spoti el usor la ureche luand-o prin surprindere.
-N-am chef sa merg nicaieri, vreau sa stau singura, zise ea pe un glas amar.
-Nu dureaza mult, doar 5 minute. Iti promit ca nu o sa regreti. Ai incredere in mine.
Nu era nevoie sa zica mai multe fiindca tonul lui era extrem de convingator iar Candy nu-i putea rezista.Intrara in castel iar apoi, spre surprinderea lui Candy, se indreptara sper pivnita, in casa viperinilor.

-Draco, ce cau…
-Shh…putina rabdare si o sa vezi.
Draco isi afisa un zambet satisfacut pe chip si intra in camera de zi, apoi in dormitorul sau prorpiu pe care il primise cand devenise perfect. Candy acum chiar era dezorientata.
-Domnisoarele primele! exclama el politicos aratand cu mainile spre semineul imens din spatele camerei.
-Tu-ti bati joc de mine?Pentru ce sa intru acolo?intreba ea confuza privindu-l ciudat.
-Doar ai incredere in mine si fara intrebari, dulceata.

Candy isi dadu ochii peste cap si pasi in semineu.Dupa cateva secunde se scoate din somn in locul pe care il detesa cel mai mult: biroul lui Snape, inconjurata de nori desi de praf si cenusa. In urma ei ajunse si Draco care se lovi cu capul de coltul semineului cand vazu unde ajunse.

-WTF??? Ce naiba se intampla aici?? GOYLE!!!!!!!! urla Draco de-a dreptul nervos.
-Cred ca asta e cea mai nesarata gluma pe care mi-a facut-o cineva in toata viata mea. Pot sa stiu de ce m-ai adus aici? intreba Candy de-a dreptul nervoasa privindu-l urat pe Draco, reusind sa-l intimideze.
-Exact asta vreau sa stiu si eu! zise Snape cu un ton sarcastic ivindu-se din spatele biroului sau cu aceeasi privire rece ca de obicei.
-Merlin, asta mai imi trebuia. E vina mea, Candy n-are…
-Gura Draco,nu ma intereseaza scuzele patetice. Miss Robertson, detentie peste 15 minute cu mine. Veti curata tot din sala trofeelor si fara comentarii!

-POFTIM??? urla Candy de-a dreptul. Dar n-am facut nimic.Credeti ca EU am vrut sa va fac o vizita asa din pura plictiseala sau ca imi era dor de prezenta dumneavoastra?? intreba ea nepasandu-i in acest clipă de consecinte.
-20 puncte scazute pentru obraznicie si sa nu mai aud niciun comentariu. Acum puteti sa va retrageti amandoi si Miss Roberson, bagheta v-o puteti lasa in camera, nu veti avea nevoie de ea la curatatul trofeelor. Snape surase ironic si il opri pe Draco cand vru sa mai zica ceva. Pleca resemnat cu Candy de acolo, luandu-si la revedere de la ea, lasand-o sa se indrepte spre sala trofeelor.

Draco mergea nervos pe hol indreptandu-se spre locul unde astepau toti ca sa mearga la petrecere.
-De ce nu esti cu Candy?intreba Despina curioasa si se mira cand il avzu atat de nervos.
-Idiotul de Goyle cred ca a incurcat legaturile din seminee si in locul sa nimereasca la petrecere am ajuns in biroul lui Snape care i-a dat detentie chiar acum.
-Poftim?? Urla Ginny de-a dreptul. Acum e perfect, asta ne mai trebuia: sa lipseasca sarbatorita de la petrecere.Uraa!!!
-Nu o sa lipseasca,trebuie sa facem ceva ca s-o scoatem din sala trofeelor. Ma voi duce eu dupa ea dar am nevoie de cineva care sa-i distraga atentia lui Snape.
-Voi merge eu! Problema e ca si rezolvata, zise Despina zambind in sinea ei.
-Perfect. Voi pregatiti-va sa ajungeti acolo ca in limitat timp o voi aduce pe Candy. Hai Despina!ii zise Draco si pleca cu ea la etajul 2 pentru a o salva pe Candy din ghearele fiorosului Snape.

Candy curata un trofeu de praful care era deja in forma unui strat de 10 cm. Simti cum o gadila ceva in nas (ii nimerise si acolo praf) si stranuta din toate puterile. Snape, care atunci citea ziarul scolii, in pace si liniste, auzind asa sunet, tresari si bolmoji ceva.
-Am zis sa lucrati in liniste, miss Robertson! zise Snape pe un ton enervat.
-Iertati-ma ca v-am intrerupt de la lectura, dar sa respir am voie? Intreba Candy pe un ton ironic. Era extraordinar de suparata. Nimeni nu isi adusese aminte de ziua ei si mai primise si detentia asta stupida.
-Sa respirati aveti voie! Dar in liniste totala!!! striga Snape incruntat. Se intoarse si continua sa citeasca barfele despre Lavender Brown. Adora sa mai gaseasca ceva nou si “crocant” despre cercetasi. Avea motive in plus sa se ia de ei la ore.
Candy ii arata limba si isi continua lucrul.

Deodata usa se deschise si aparu o figura nu prea inalta, care avea o tava in maini. Candy se uita si o vazu pe Despina, care avea pe ea o fusta scurta. Dar oare era fusta? Isi aduse aminte de vorba aia: picioarele se termina si fusta nu mai incepe. Despina ii facu cu ochiul si se duse la Snape.
-Miss Damianeci, ati dorit ceva? Intreba Snape, privind-o din cap pana in picioare. Profesorul simtea ca nu mai are aer si Despina ii intinse un pahar cu suc de pe tava. Snape il bau indata.

-Profesore Snape, m-am gandit ca va plictisiti aici. Sau poate vi-i sete, sau vi-i foame. Uitati, am si banane … mmm … doriti si dvs? intreba fata si incepu sa manance o banana, demonstrativ. Il privea direct in ochii sai negri, care mai aveau putin si ieseau din orbite.
Candy privea scena si nu intelegea ce se petrece. Ori a inebunit Despina, ori a inebunit ea si de la atata praf are halucinatii.
-Miss Damianeci …
-Sau poate doriti struguri?
-Miss Damianeci …
-Sau poate mai doriti suc? Intreba Despina ignorand-ul si ii intinse paharul. Dar, din greseala, in varsa drept pe mantia profesorului.
-Ma scuzati!!!!!!!!! Merlin, nu am vrut!!!!!
-Miss Damianeci!!!!!! Ati inebunit????????? striga Snape la ea. Era rosu de furie si incepu sa o ocarasca acolo. Snape uitase ca fata e viperina si uitase ca picioarele se termina si fusta nu mai incepe.

Candy statea cu trofeul acela in mana si nu stia ce sa faca: sa rida in hohote sau sa se abtina? In acel ocazie cineva o apucase de mana si o tragea spre iesire. Vazand capsorul blond, isi dadu seama ca e Draco.
-Ce naiba faci? sopti ea incurcata.
-Te salvez iepuras! ii sopti baiatul la randul sau.
-De cate ori ti-am zis sa nu imi mai zici iepuras, veverita si toata gradina zoologica la un loc!
-Care gradina? Intreba Draco nedumerit. Deja au iesit din sala cu trofee.
-… aaa … am vrut sa zic Padurea Interzisa, se corecta Candy.
-aaa, bine, nu iti mai zic asa, puisor. Hai ca ne grabim! zise el si deschise geamul.
-Accio Fulgerul lui Potter!!! Zise Draco pe un ton sarcastic.
-Draco!!!!! se revolta Candy.
-Taci soricico, ca stiu ce fac!
-Cine ar zice, soricelul in persoana. Vrei sa iti aduc aminte …
-Nu acum veverita! Uite intr-acolo! Fulgerul lui Potter!!!! exclama Draco multumit de sine. Nu mai era trebuință ca Candy sa priveasca, caci se auzea de departe ca vine Fulgerul lui Harry.
-AAAAAAAAAA … MALFOY … TE OMOR … AAAAAAAAAAAA … CHILOTII LU’ MERLIN … AAAAAAAAAAAAAAAA, striga Harry disperat. De la inceput nu intelegea de ce matura il trage intr-acolo, dar cand il vazu pe Draco cu Candy isi dadu iute seama. Mama dracilor lu’ Draco de Accio!!!

Fulgerul intra cu tot cu Harry Potter pe geam si ateriza direct intr-un perete.
Harry se straduia sa isi tina matura, dar matura dorea sa ajunga la Draco. Pana la urma matura ajunse la Draco si inca cu o mare viteza.
-Prrrrr, zise Draco pe un ton sever si prinse matura de coada.
-De unde stii de “prrr”? Ai cai acasa? Intreba Candy curioasa.
-Ba nu … aaaa … m-am uitat la Zorro, cand am fost cu Blaise la cinema, dar sa nu spui la nimeni! Hai urca iepuras! zise Draco, rosind putin. Candy ridica din umeri si se urca pe matura, apucand-ul pe Draco de talie. Draco isi lua zborul. Cand au zburat pe fereastra, ajunse acolo si Harry, injurand de mama focului.

Cat timp Candy era la detentie, Ariana si Mada se ocupau de finalizarea pregatirilor pentru petrecere si adunarea invitatilor in timp ce Despina era in misiunea de salvare a lui Candy cu Draco.
-Hai Mada, trebuie sa-i ducem in liniste spre debaraua lui Hagrid. Mare noroc pe capul nostru ca ne-a lasat sa facem petrecerea acolo altfel era vai de noi.
-Da, are si Hagrid o contributie mare.Acum e timpul sa-i ducem, nu e nici un professor in zona. SA MERGEM!!! Toti le urmara pe Mada si Ariana in liniste totala spre locul petrecerii. Erau îndeajuns de numerosi si tot ce isi doreau acum erau sa nu fie prinsi de Filch sau mata lui idioata. Au aranjat inainte cu o saptamana cu Hagrid ca sa organizeze petrecerea in debaraua lui. Bineinteles ca au trebuit puse vraji de mariri pentru ca sa incapa toti acolo. Toata ziua au muncit la decoratiuni ca totul sa fie pe placul lui Candy iar mancarea era formata din felurile ei preferate de mancare.Petrecerea nu avea cum sa nu fie un success.

-Am scapat cu bine ,ce era cel mai greu a trecut. Acum haideti sa intram si sa punem la punct ultimele detalii, exclama Ariana grabita si deschise usa usor. Apoi se auzira o multime de vaiete si Mada care tipa de parca il vazuse pe Voldemort inviind.
-CE NAIBA S-A INTAMPLAT AICI???????????urla Ariana de-a dreptul cand vazu dezastrul din camera. Trei sferturi din mancare era diparuta iar un sfert era ori pe jos, ori pe pereti. Iar decoratiunile au fost distruse in totalitate,locul aratand de parca tocmai s-a tinut un razboi acolo.

-Nu se poate,nu se poate,NU SE POATE!! !pff…sigur au fost creaturile lui Hagrid. Cum de nu ne-am dat seama ca se poate intampla asa ceva? Acum ce ne facem? o intreba Mada pe Ariana careia nu-i venea sa creada
-Va necesită sa mutam petrecerea in alta camera,altceva nu putem face.Nu putem amana petrecerea, Candy nu ne-ar ierta niciodata. FUCK!!!
-Dar Ariana, unde ne putem duce? In castel ne-ar agață profii si in alta parte unde?
-STIU!!In sala mare,e cumplit de spatioasa si daca ne organizam bine vom reusi sa refacem totul.
-Ariana,acolo ne vor gasi cel mai repede profii, nu putem face acolo.
-Ba da,putem, alta solutie nu avem. Si cu profii vad eu ce fac ca sa nu ne deranjeze. Acum sa mergem toata lumea, avem o petrecere de organizat si foarte putin timp la dispozitie asa ca vom avea necesitate de tot ajutorul vostru, se adresa Ariana tuturor iar ei au dat din cap in semn de aprobare. Mada,tu du-te cu ei si aranjati imediat sala pentru party cu toate decoratiunile necesare iar eu ma voi duce sa fac rost de mancare de la spiridusi.Trebuie sa ne sincronizam excelent ca sa avem timp.

-De acord, iar cum terminam ii aducem pe Candy si Draco. Haideti,nu avem timp de pierdut,let’s go!
Ariana merse in subsol spre bucatarie care se afla întocmai sub sala de mese.Rosti parola din fata unui tablou pe care se afla pictat un cos cu fructe si intre in spatioasa bucatarie.
-Dobby???Esti aici?
-La dispozitia dumneavoastra, domnisoara!spuse Dobby amabil si facu o plecaciune adanca.
-Dobby,de cate ori ti-am zis sa-mi spui Ariana?Oricum,am nevoie sa-mi faci o MARE favoare.
-Orice,numui spuneti ce am de facut.
-Vreau sa pregatiti REPEDE, fără întârziere tot ce ati pregatit mai devreme pentru petrecerea lui Candy sau sa faceti ceva rapid. A disparut toata mancarea si nu mai avem nimic. Credeti ca veti reusi?
-Nici o problema,oricum ne-a mai ramas mult din ce am pregatit mai devreme. Intr-o clipita se va rezolva totul
-Iti multumesc Dobby, iti raman datoare.
-Orice pentru domnisoara Ariana, orice!

Ariana isi lua la revedere de la ei si pleca grabita spre sala mare sa vada cum decurge totul.
-Deci?Ai rezolvat?intreba Mada nerabdatoare.
-Sigur,vom avea grabnic mancarea.Uite,deja e gata.Dobby si restul spiridusilor au facut treaba buna.
-Minunat! Si noi aproape am terminat cu decoratiunile, am reusit sa facem treaba buna fiind atat de multi. Mai lipseste sa vina Candy cu Draco si sa rezolvam problema cu profesorii.
-De candy si Draco ma aocup eu dar sunt curioasa ce vei face cu profii.
-O sa vezi, o sa vezi.Ariana zambi malefic si se duse spre tortul din mijlocul camerei,gustand putin de pe margine.Toti din camera faceau ultimele pregatiri si asteptau momentul potrivit sa mearga dupa Candy.

Candy si Draco au ajuns in apropierea locului unde trebuia sa fie petrecerea prima oara nestiind ca acel loc numai bun de petrecere nu este.
-Acum imi spui de ce m-ai adus aici?intreba Candy nervoasa si iritata de-a dreptul. Ziua ei fusese un dezastru si nu avea chef de vizite la Hagrid acum.
-Inca 1 minut si vei afla. Hai intra aici, cu curaj!!
-In debaraua lui Hagrid?? Ha ha ha, buna gluma. Nu, multumesc, am treburi mai bune de facut acum, cum ar fi sa dorm, raspunse ea rece.
-Candy, Candy, de ce nu ma asculti? Intra aici si o sa vezi despre ce e vorba.
-Bine,dar e ultimul lucru pe care il mai fac azi, dupa ma vei lasa sa ma duc sa ma culc.

Draco doar zambi cu subinteles si ii deschise usa usor strigand: SURPRIZA!!!! Insa surpriza fu un dezastru total. Camera era complet ravasita,distrusa si…GOALA!
-Woow…si ce-ar trebui sa fac aici???
-Merlin,ce naiba se petrece aici. Asta nu era in plan. Nu inteleg nimic, spuse Draco complet derutat de situatie inca nevenindu-i sa creada.
-Nu era in plan? Ce plan? intreba Candy privind camera si suspectand ceva.
-Pai…aici trebuie…sau trebuia sa fie petrecerea surpriza de ziua ta. Nu stiu ce s-a intamplat si unde sunt toti, chiar nu pot sa-mi explic. Oricum LA MULTI ANI si nu-ti face griji, o sa clarific asta.
-Da,cum sa nu? Petrecere surpriza. Voi ati vrut sa-mi jucati o feste si v-ati gasit tocmai azi. Frumos din pareta voastra, n-am ce zice.
-Nu Candy, chiar trebuia sa fie o petrecere insa sigur ceva grav s-a intamplat de locul asta arata asa. Crede-ma ca niciodata nu ti-as putea face asa ceva pentru ca te iubesc. Draco o privi drept in ochii ei caprui si o saruta pe frunte. Candy paru sa se mai linisteasca si analiza toata situatia.

-Deci in tot acest timp voi stiati de ziua mea si de-aia nu ziceati nimic? Sa nu stricati surpriza?? Nu-mi vine sa cred. Acum inteleg si de ce in ultima saptamana nu era nimeni prea vorbaret si tot timpul erati ocupati cu diferite treburi. Ehh, in fine, intentia conteaza. Multumesc oricum, ii zise Candy si il saruta dulce pe buze apoi iesira din debaraua care parea ca e pe cale sa cada peste ei.

-Mada!!!
Fata se ridica, cu o dara de frisca pe fata.
-Lasa tortu` tu fata! Ii zise Ariana.
-Whaaat? Il gustam si eu. Sa nu fie otravit...
-Las` k l-am gustat eu deja! *ahem* Tre` sa mearga cineva dupa Draco si Candy. Te duci tu?
-Poate sa vina si Despina cu mine?
-S-a intors?
-Aham. Despi!!! Misca-ti fundu verde aici.
Despina aparu imediat, imbracata cu rochia ei favorita, ultra scurta, din matase verde.
-Auzi, ce-ar fi sa-ti pastrezi observatiile coloristice.
-Gata, viperina mea iubita, stii ca ador rochia asta.
O ciupi tare de obrajori si fata se stramba ingrozita.
-Misiune... inainte, mash!!!
Mada proni cu pasi de militar si Despina o urma cu mainile incrucisate si dand ochii peste cap. (,,Ce-am facut sa merit asta?’’)
Fetele strabatura holul tiptil si iesira in curtea castelului. Grabira pasii spre debaraua lui Hagrid si, chiar langa padurea interzisa ii vazura pe cei doi stand pe pamant. Se apropiara de ei si Despina tusi insistent. Amandoi se intoarsera si ii privira trist.
-I-am spus despre petrecere... ce ati patit? Cum de s-a anulat? Intreba Draco.
-Da` nu s-a... incepu Mada, insa o un toc bine plasat de-al Despinei pe tenisii ei o facura sa-si inghita cuvintele.
-Ne-a gasit profesoara Lastar si ne-a trimis la culcare. Am venit dupa voi, zise Despina diplomatic.
Candy se uita cu ochii mari si tristi la Draco.
-Noi mai stam putin, daca nu va suparati.
Fetele schimbara priviri panicate.
-Nu puteti sa mai stati! Se fastaci Mada. Profa a zis ca tre sa mergem pe la ea, prin Marea Sala inainte de culcare, adica acum. Cred ca am pus-o rau de tot! Daca ne cheama in Marea Sala inseamna ca o sa vina toti profesorii la proces.
Incepu sa-si roada unghiile sugestiv.
-Hai ca exagerezi, zise Candy cu un zambet. Draco, haide sa mergem, vedem ce vrea si dupa aia facem noi cumva sa ne intalnim din nou.
Pornira toti patru spre castel, Despi si Mada topaind de pe un picor pe altul. Ei bine, doar Mada topaia caci Despina parea pierduta intr-o lume paralela.
-Ia zii, ce ai facut cu Snape?
Nu-si putu retine un zambet de 24 de brackets!!!
-Ei lasa, va povestesc eu maine.
-Ai ce povesti ?
-Merlin....
*hahaha* Mada se tavalea pe jos de ras.
-Stiam! Stiam!
Despina rosise.
In compact timp, ajunsera in fata usii Marii Sali. Draco batu puternic in usa si se impinse in ea. Insa, cand se dadu la o parte, de nicaieri aparura confetty si baloane si un tort! Un TORT IMENS: portocaliu... in forma de CHUPA-CHUPS!!! Si o multime de Cercetasi incepura sa cante ,,La multi ani!’’ cu insufletire. Inchisera usa neîntârziat in urma lor.
Candy, agitandu-se intr-una, scoase un tipat de incantare si se arunca la gatul Arianei, apoi se intoarse spre Mada si Despina, sufocandu-le de-a dreptul. Si intr-un final, sari in bratele lui Draco, incolacindu-si picioarele in jurul mijlocului sau si sarutandu-l de parca ar fi vrut sa-l manance de-a dreptul!
-Nebunilor! Urla ea. Stiti prin cate am trecut azi din cauza voastra??
-Stim... si iarta-ne! Am facut-o fiindca te iubim, flutura Ariana din gene si Candy o mai strase o data de dupa gat pana cand aceasta incepu sa tuseasca.
Vorbind de tusit... nu era singura care tusea. Mai erau doua persoane, dar astea tuseau ironic: Crabbe si Goyle de sub tortul imens pe care il tineau in brate.
-Sufla in lumanari, ii zise Draco amuzandu-se de mutrele lor contorsionate.
-Prima data pune-ti o dorinta! Interveni Despina.
-Despy, decand esti superstitioasa? Intreba Candy, facandu-i cu ochiul.
-Nu`s! Despina ii raspunse, intorcand capul intr-o parte, cu indiferenta.
Candy se arunca asupra ei si ii planta o ventuza de poopic fix pe obraz. Despina se trase speriata.
-Ce-aveti azi?!
Mada si Ariana rasera amandoua.
-Stii ca iubesc viperinii cu tupeu, zise Candy, de data asta facandu-i cu ochiul lui Draco.
Candy se duse langa tort, lumanarile incalzindu-i fata oricum prea calda de atata agitatie. Inchise ochii si isi imagina pentru un moment ce altceva si-ar putea dori? Avea totul: o scoala minunata, prieteni adevarati, cel mai cool boyfriend... si atunci isi zise: ,,Imi doresc ca magia sa nu se termine niciodata’’ si sufla cu toata forta, stingand din prima cele 17 lumanari.
Un ropot de aplauze si urale umplura incaperea gigantica apoi incepu muzica!
Nu se stie cine si de unde facuse rost de un sistem al incuiatilor si ii amplificase puterea astfel incat bubuia toata Sala Mare. Cativa din anul 7 stiau niste vraji de izolare foarte eficiente si nimeni nu stia ce se petrecea jos.

Aha... s-o credeti voi!
Mada nu poate sa stea linistita... bea cateva pahare de bere-zero si la un moment dat ajunge sa se intrebe daca nu cumva era wisky-foc... mda!
Se plictisiea ce se plictisi stand pe o banca si la un moment dat il vazu pe Ron ca se apropie de ea, se uita in stanga si in drepapta, apoi se aseaza langa. Fata inghiti in sec.
-Ce faci? Intreba tremurator.
-Ma plictiseam, tu?
,,Vai bata-ti ochii albastri’’gandi ea, ,,si nasucu frumos si pistruii simpatici si paru roscat si foay... am baut prea mult’’
-Hai ca te desplictisesc eu! Ii facu siret cu ochiul, asa cum o vazuse pe Candy mai devreme ca ii facea lui Draco.
In spatele ei se afla un fir rosu care trecea prin tot castelul. Mereu se intrebase la ce ajuta. Era timpul sa afle!
Scoase bagheta si, stalcind o incantatie, intr-o clipita firul rosu se rupse si... ce sa vezi? In intreaga sala incepura sa palpaie lumini rosi.
-MADA!!! Ce naiba ai facut?! Urla Ariana de dincolo de masa.
-Ooops... am facut ceva rau?
-RAU? RAU??? Asta-i o petrecere clandestina si tu ai pornit alarma! In nici 5 minute sala o sa fie plina cu profi si toti elevii din Hogwarts o sa navaleasca aici!
-Ary, calmeaza-te! Ce, lor nu le-ar place o petrecere?
Ron se straduia din rasputeri sa nu cada sub masa de ras.
-Haha! Foarte funny Weasly! Daca nu te-ai prins, de la Cercetasi o sa ia puncte fiindca e petrecerea lui Candy!
-Relax!!!continua Mada. Poate le place profilor si se distreaza si ei cu noi...
Ron facu un semn cum ca ar fi nebuna, insa Ariana ranji.
-Sau poate ca sunt eu nebuna!
O lua la goana spre masa profesorilor si se opri in dreptul usii. Mai avea nevoie de ceva!
-Accio pelerina invizibila a lui Harry!!!
De nicaieri simti o masa de aer (aer???) ca se prabuseste peste ea, trantind-o la pamant.
-Aaaau!!! Urla Ariana.
-Ce naiba aveti azi?!
-Harry? Ce cauti sub pelerina?
-Cum adica ce caut sub pelerina MEA... si pe matura MEA?
-Care matura?
-O, las-o balta!
-Bine, zise Ariana. N-am timp de explicatii... am nevoie de pelerina.
-Pentru ?
-N-am timp de explicatii !!! ALO ! Ma asculta cineva ?! Vrei sa scapi cu bine din incurcatura asta cu alarma?
-Nu-ti dau pelerina! Daca vrei, vin cu tine!
Harry arunca pelerina peste amandoi si se furisara dincolo de usa. Ajunsera intr-un coridor lung si se ascunsera in spatele unei statui. Se auzeau pasi grabiti.
-Harry, te rog zii-mi ca mai ai confetii prin buzunare!
-Cred ca mai am! Baiatul scoase imediat un pumn de confetti mototolit si Ariana le arunca in mijlocul incaperii si sopti o incantatie pe care Harry n-o mai auzise pana atunci.
-Tine-ti respiratia, ii spuse fata!
Vapori incepura sa se ridice din confetti si in acelasi moment, de dupa colt aparura profesroii din Hogwarts cu McGonagall in frunte, neagra de suparare.
-Stupefy! Zise Ariana si o pietrifica.
-Esti nebuna? Intreba Harry.
-Stupefy! Si Snape cazu la pamant.
Harry ridica din umeri.
-Stupefy! Ajuta si el pana cand toti profesorii fura doborati.
Iesira din incapere si ii lasara inconjurati de vapori.
-Explica-mi, te tog, ce le-am facut! Ceru Harry.
-I-am drogat. In nici 15 minute vor petrece alaturi de noi.
Harry incepu sa rada.
-Jur ca daca il vad pe Snape dansand Meniaito te pup cum nu te-a mai pupat nimeni in viata ta!
Ariana rase si se alatura Cercetasilor care nici nu bagasera de seama ca lumina rosie nu insemna discoteca.
Intr-adevar, in doar cateva minute pe usa salii navalira elevii din tot Hogwartsul: cercetasi, ochi de soim, astropufi si viperini, imbracatii cu totii in pijama, cu niste figuri panicate insa de indata ce auzira beatul de r&b Incuiat isi dadura seama ca se petrecea ceva straniu. Cand vazura mancarea, bautura si tortul imens intelesera de indata ca era vorba de o petrecere data naibii. Si, dintr-o data, lista invitastilor se largi cu inca 400 de vrajitori.
Vorba se imprastie rapid si, in curand, toata scoala afla motivul petrecerii: aniversarea ,,celei mai dulci fete din liceu’’(by Draco). Din toate partile aterizau felicitari si pupici pentru Candy ce radia de fericire. O inconjurasera toti si dansau ca nebunii.

,,Our mind is in disturbia
It's like the darkness is the light
Disturbia
Am I scaring you tonight
Your mind is in disturbia
Ain't used to what you like
Disturbia
Disturbia

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
Bum bum be-dum bum bum be-dum bum…’’

Muzica urla din toate colturile si petrecerea era in toi.
Harry se duse langa Ariana care dansa si ea alaturi de Candy.
-Ce facem cu profii? O intreba.
-Ce facem cu mancarea si bautura, zii tu? Despina arata spre masa de langa ei unde Mada arbitra un concurs de infulecat. (Goyle conducea degajat, insa Ron se chinuia din rasputeri sa-l ajunga... poate poate o impresiona pe Mada).
-Tre sa ma duc din nou in bucatarie sa le spun spiridusilor.
-Vin cu tine, se oferi Harry.
Si intr-o clipita ajunsera in bucatarie, le dadura spiridusilor informatiile necesare si se grabira inapoi spre petrecere. Atunci, Ariana isi aminti.
-Profii!! Oh no... cred ca i-am lasat prea mult la murat.
Harry se stradui sa nu rada in hohote. Se dusera amandoi pe holul unde-i lasasera. Vaporii se rarisera dar toti era knock-out pe jos. Ariana se apopie de McGonagall si se prefacu surprinsa.
-O!!! Doamna profesoara, ce ati patit?! Lasati-ma sa va ajut!
Misca bagheta si o elibera de vraja.
-Ariana, tu esti? Nu stiu ce s-a intamplat... dar, ce se aude?

Din Marea Sala Flo Rida era on :

,, Shawty had them apple bottom jeans (jeans)
Boots with the fur (with the fur)
The whole club was looking at her
She hit the floor (she hit the floor)
Next thing you know
Shawty got low, low, low, low, low, low, low, low’’

-Aaa… se balbai Ariana.
-E super!!! Zise McGonagall cu ochii cascati de parca tocmai ar fi descoperit ca animagul ei e o matza!
Harry se uita ingrijorat spre Ariana si apoi se duse deasupra lui Snape.
-Sa va ajut, domnule?
Desfacu vraja si Snape se ridica de parca ar fi fost electrocutat.
Intre timp, Ariana ii elibera si pe Flitwick si madam Hooch.
-Minnie, e cumva o petrecere? Arata Flitwick spre Marea Sala.
-Dada e un party! Zise madam Hooch in locu` ei. Ce mai asteptam? intreba ea, pasind sacadat pe melodie, miscandu-si in ritm fundul pe sub pelerina.
-Dupa mineeeee!!!

,, She hit the floor (she hit the floor)
Next thing you know
Shawty got low, low, low, low, low, low, low, low’’

Snape se uita in stanga si in dreapta si, cand o vazu pe McGonagall urmandu-i exemplul profesoarei Hooch, se alatura sirului dand din cap.
-Harry ce naiba faci?! Intreba Ariana tinandu-se de burta.
Baiatul se trantise pe podea si se ineca de ras.
-Hahahaha!!!! Nu mai pot... nu-i real! Sa ma piste careva... mor aici! Hahaha!!!

Alaiul de profesori isi facu intrarea brusca pe usa, facandu-i pe toti sa incremeneasca. Se uitara unii la altii cu uimire si la un moment dat, din spatele profesorilor sari Flitwick cu degetele in forma de victorie si urla:
-Party!!!!
Elevilor nu le venea sa creada ce vedeau: profii chiar petreceau cu ei! McGonagall se ingramadise sa joace BOLTZ pe wishky-foc cu viperinii, Flitwick o luase pe sus pe Candy (cu vraji, ca altfel nu ar fi avut nicio sansa) si dansa sus pe mese cu ea, profesoara Lastar luase o gasca de fete s-o invete cum sa-si miste soldurile in timp ce profesoara Hooch il luase pe saracul profesor Aparare Impotriva Magiei Negre (nu intrebati care-i ala fiindca la cat era de high, l-ar fi luat si pe Voldemort) la dans.
Mada era la masa cu Despina si tocmai zarise pe cineva.
-Despi, ala-i profu` de Aritmantie?
Despina se uita prin multime si il zari. Era inalt, suficient de slab, imbracat doar intr-o camasa cu dungi albastre adorabila si cu parul brunet dat pe spate, ciufulit.
-De ce arata asa bine in seara asta? Intreba Mada himnotizata.
-In seara asta cine nu arata bine pentru tine? zise Despina printre dinti.
-Ce-ai zis? Nu te-am auzit.
-Am zis ca arata foarte bine si ca ar trebui sa te duci sa dansezi cu el.
-Crezi?
-Hai misca-te! O impinse de la spate si fata se impletici spre profesorul Vector.
Ramasa singura, Despina se uita prin incapere dupa o anumita persoana...
Snape statea singurel intr-un colt si se uita fermecat la toti cum se distrau. Atat astepta. Isi undui soldurile spre el si se dărui pe loc sa-l invete sa danseze. Fata ajunse degrabă la concluzia ca nu putea dansa din cauza pelerinei si... il dezbraca!
Meldia se schimba si imediat incepu Sexy Back de la Justin Timberlake.
Si acu` sa vezi distractie: Candy si Draco erau cei mai priceputi... nimeni nu dansa la fel de cool ca si ei. Mada si profu` Vector se batzaiau si ei pe langa masa cu dulciuri, Ariana si Harry ridicasera toti Astropufii in picioare, in timp ce mainile Despinei alunecasera destul de jos... ei bine, teribil de jos! Pe... intelegeti voi pe ce si al cui ce! (LOL).
O tinura tot asa vreo cateva ore, cand cineva se trezi sa urle:
-E TIMPU` SA TAIEM TORTU!!!
O ingramadeala de nedescris se crea langa imensul Chupa-Chups. Dupa ce Candy reusi sa taie cateva bucati restu` isi pierdura toata rabdarea si incepura sa ia din tort cu mana.
-Candy! Striga Ariana.
Cand fata se intoarse, o bucata din tort ii fu aruncata direct in fata.
-Traditia, traditia, rase Draco si o ajuta sa si-l curete, apoi o stranse in brate.
-Mersi mult, ii spuse ea, zambindu-i fericita. E cea mai tare aniversare ever!
El ii raspunse zambetului si se apropie sa o sarute.
-Te iubesc, ii sopti.
Insa, inainte ca buzele lor sa se atinga, o bucata de tort il nimeri in ceafa. Cand se intoarse sa-i ureze sanatate autorului, alta bucata ii veni direct in fata.
Prin intreaga sala se arunca cu tort!! Era un haos de nedescris. Profesori sau elevi, cu totii participau la lupta.
La un moment dat, cand nimeni nu baga de seama, usile Marii Sali se deschisera si intra Dumbledore, cu Hagrid dupa el.
-Ce se intampla aici? Intreba Hagrid cu vocea lui puternica.
Toti din sala incremenira si se facu liniste.
-Ia ui la voi, zise Dumbledore. Daca era pe bune treaba asta, lua detentie tot castelul si profii zburau spre tarile calde.
Se uita pe sub ochelarii sai in forma de semiluna, cu ochii patrunzatori. Apoi expresia fetei i se degaja sub un zambet.
-Dar, avand in vedere ca e doar un fic... HAI SA PETRECEM!!!
Alerga prin multime si ajunse langa Candy.
-La multi ani, Vlada!
Hagrid, din spatele lui, o ridica in brate si o stranse atat de tare incat fata nu mai putea respira.
Cu totii incepura sa aplaude!
Ariana, Despi si Mada incepura toate trei sa strige:
-Vlada! Vlada! Vlada! Si in cateva clipe tot Hogwartsul se alatura \:D/
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 03/12/2008 04:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OMG, ce MINI-FIK! :lol: :lol: :lol:

Din cauza lui mi-a venit ideea sa facem mai multe. Fetelor, vreti sa facem o colectie de one-shooturi? :innocent:
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 03/12/2008 04:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma gandeam eu de ce nu'i nici un comm, dar is 2 topicuri ...
Sau poate am eu halucinatii la ora asta ... :w00t:
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: 03/12/2008 14:23    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

wtf?! chiar sunt doua topicuri

cum naiba? :w00t:
New fan-fiction !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro