|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 15/10/2009 00:13 Titlul subiectului: Patru cristale si un cutit (pentru Candy) |
|
|
Eu, Ari si Maddie am hotarat sa iti facem un mic cadou de ziua ta. Prima postez eu, caci mi-e somn deja. Te pup dulce, dulce, dulce si sa fii fericita.
ps: Acesta e debutantul capitol din fanficul pe care ti l-am pregatit. Am de gand sa il fac maxi. Sper sa iti placa. E dedicat tie.
Patru cristale si un cutit
Vlada era o fata nebunatica, care adora chimia, bratarile si colorație portocalie. Ii placea sa faca farse tuturor colegilor si uneori chiar intrecea masura. Dar nimeni nu se supara prea tare, caci toti stiau: Asta-i Vlada, la ce poti sa te mai astepti de la ea?!
Mai avea o pasiune, sa joace baietii pe degete. Uneori era impreuna cu 3 odata, alteori ramanea fara niciunul. Din toate categoriile de baieti, cel mai mult ii placeau DJ-ii, dar in ultimul timp i-a lasat balta si pe astia. Era in ultimul an de liceu si a hotarat sa se axeze numai pe invatatura.
Capitolul 1
Era o zi frumoasa de octombrie. 15 octombrie. Era ziua ei de nastere, dar se pare ca toti au uitat de ea. Mama si tata au felicitat-o, chiar foarte efectiv (micul dejun in pat, un aparat de fotografiat nou nout si multi bani de buzunar) dar prietenii nici macar nu au sunat-o. Era clar cu Maddie, care era in excursie in Grecia. Poate nu avea probabilitatea sa sune, dar ce s-a intamplat cu Despina si Ariana? De la inceput s-a gandit ca e vreo surpriza, dar deja era ora 14:00! Au inebunit. Sau au uitat. Mare treaba. Si ce daca prietena lor cea mai buna (dupa cum credea) implineste 18 ani la care visa de mult?
A trantit usa enervata. Era prea mandra ca sa le sune ea prima. Cand a ajuns langa chioscul din apropiere, o masina a aterizat direct langa ea. S-a speriat si s-a intors iritata, sa injure pe boul/vaca respectiv/a, dar a recunoscut Honda rosie a partenerei sale Ariana.
"Oare si-a adus aminte?" gandi ea cu speranta.
- Vlada, urca mai repede! Avem probleme! Despina-i dupa gratii, la sensul propriu, striga fata speriata.
"Ca Despina e dupa gratii e numa vina ei, dar eu ce am cu asta? Si ca e ziua mea de nastere nu-i nimic important, da?"
Vlada se pregati sa spuna tare aceste cuvinte, dar si-a privit prietena mai atent. La dracu, Despina e dupa gratii!!!
- Ce a mai facut de data asta? intreba ea putin confuza, in timp ce a urcat in masina.
- E nebuna. S-a batut cu Caroline si aia nustiu de unde a scos un cutit, care pana la urma tot in propria-i burta a ajuns ... nu vreau sa ma gandesc la consecinte! Intai trecem pe la mine, sa o sun pe Claudia, poate ne ajuta. Stii, verisoara mea, care-i avocat???
- Da, da, mai repede, zise Vlada ingrijorata.
Ramase masca. Nu se astepta sa auda una ca asta. Acum e clar de ce fetele uitase-ra de ziua ei.
"Sper sa fie totul bine. Trebuie sa o ajutam, caci singura nu se va descurca. E orfana si nu are pe nimeni, in afara de noi" gandi ea trista.
- Poate incerci sa conduci normal? intreba Candy pe un ton nervos.
- Poate vrei sa intelegi ca ne grabim? zise Ariana si mai nervoasa.
- Cum vr....
Fata nu mai reusi sa isi termine vorba, caci ridicand ochii, vazu un zid foarte aproximativ si mai apoi ... intuneric.
Trecatorii s-au adunat in jurul masinii, daca se putea numi asa o gramada de fier ars. A venit politia si salvarea, dar se pare ca era prea tarziu ...
ps: Promit sa pun conturi mai des, oricum sunt mici.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 15/10/2009 16:29 Titlul subiectului: |
|
|
waaaaaaai :|:|
chiar am ramas socata si idee n`am ce ma asteapta in continuare!!!!!!!
te urasc pentru asta! pe toate trei!!!
insa si mai mult va iubesc pentru surpriza asta!!!!!! pfaaaaaaai :X:X:X:X:X:X:X:X:X
imi plc ff mult cum ai inceput sa ma descrii
=)) devin prea previzibila )))))))
despina, mamii, ce dreaq cauti dupa gratii?
si ari cu honda :>:>:>:>:>:>
oricum ff fain :(((((((((( vreau coooont :(((
fie`va mila de copilasu` asta inocent care abia a pasit in viata "matura"  |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 15/10/2009 16:35 Titlul subiectului: |
|
|
Wow, e super tare ficul. Dragutz din bucată voastra sa ii faceti lui Candy un fic de ziua ei, apropa La Multi Ani :D, am mai facut si eu de astea.
Acum eu nu le am cu comurile kilometrice, dar vreau sa stiti ca imi place mult întâia partea si ca astept next ca sa vad ce s-a intamplat cu Ariana si cu Candy .  |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 15/10/2009 17:07 Titlul subiectului: |
|
|
la multi ani Candy:x
eu nu pot lasa un comm mare am niste probleme insa imi place mult si deja incepusem sa ma sperii:))
au murit sau ce?
next>:D< _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 15/10/2009 22:44 Titlul subiectului: |
|
|
LMA, Candy!!! sa ne cresti mare mare mare
si eu sunt curioasa ce urmeaza  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Andrutzaa. goblet of fire

Data inscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 753 Localitate: â��ŦİMİÅ�ĦÅ�ARẢâ��
|
Trimis: 15/10/2009 22:59 Titlul subiectului: |
|
|
Happy B'day
Vaaai ce se intampla mai departe?
Sunt curioasaaa  |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 16/10/2009 00:19 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu sunt curioasa
Mersi de commuri. Cont scriu maine. Ma bucur ca iti place Candy!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 16/10/2009 14:24 Titlul subiectului: |
|
|
La multi ani Candy :P !!!
Apropo cati ani ai facut ?
Sunt curios ce urmeaza
Ps:dc numise vede avatarul?
Acum se vede lol _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/10/2009 17:26 Titlul subiectului: |
|
|
Mersi pentru comm-uri. Iata si capitolul nou.
Capitolul 2
Domnul Patterson se tranti ostenit pe canapea. Sotia sa, Millena, ii preparase o cafea si se aseza langa el.
- Multumesc draga, zise el incet.
- Astazi ai venit cam tarziu ...
- Cand te-ai casatorit cu mine, stiai destul de bine ce serviciu am. Evident, trebuia sa iti dai seama ca un agent de politie, nu are nici o idee despre ora precisa, cand va ajunge acasa.
- Ei bine, nu te-am acuzat de nimic. Se pare ca ai avut o zi proasta si acum sari pe mine! exclama prietena suparata.
- Scuze, draga, intr-adevar a fost o zi ciudata si obositoare, zise el si rasufla din greu.
Doamna Patterson se apropie de el si ii mangaie umarul.
- Spune-mi si mie, ce s-a intamplat?
- Aproape de ora mesei, la o cafenea s-au batut doua liceene. Nu am idee in ce relatii au fost, dar se pare ca nu prieteneau, moale zis. Una din ele e intr-o situație foarte grava. Caroline Peegley ...
- Nu e fiica Matildei Peegley? intreba rapid femeia.
- Se pare ca da. E pacienta ta? A fost un scandal de zile mari. Cealalta fata, Despina Damianeci, nu are parinti. Au murit intr-o catastrofa, cand era mai mica. Am fost nevoiti sa o inchidem ... dar a disparut! Nu era in camera de inchisoare! Si tot atunci, alte doua fete au nimerit intr-o catastrofa auto. S-au lovit intr-un zid si se pare ca mergeau cu o viteza nebuna. Nu a mai ramas nimic din ele!
- Doamne, te vei strica la cap cu meseria asta a ta, eu zic ca e timpul sa renunti ...
- In nici un caz! Asculta mai departe. Numele fetelor, care au murit in avarie: Candy Robertson si Ariana Septtory au legatura cu Despina Damianeci. Au fost prietene foarte bune si erau mereu impreuna. Aici ceva nu e in regula ... acest caz imi aduce aminte de ...
Barbatul se opri de vorbit si privea vigilent in perete.
- Ben, ma sperii! De ce iti aduce aminte??????
- A mai fost un caz asemanator. Trebuie maine sa ma uit in arhiva. Dar sper sa ma gresesc. Atunci, disparutii nu s-au mai intors.
- Dar nu aveau cum sa se intoarca, daca decedase-ra!
- Ba da! Eu stiu. A fost un caz mistic. Trebuie sa vorbesc cu Mitt.
Domnul Patterson se ridica brusc si isi lua jacheta de pe canapea, dorind sa plece.
- Dar cafeaua? intreba sotia trista.
- Scuze draga, trebuie sa plec, zise el si o saruta grabit pe buze.
In jur era intuneric si uneori se auzeau niste sunete inspaimantatoare. Era frig, dar aerul era proaspat.
“Unde dracu sunt? Ma doare spatele ...” gandi Candy nedumerita.
Brusc isi aduse aminte: Ariana, masina, zidul, intuneric ...
- Sper ca nu am murit si acum sunt in iad, pentru farsele si tot raul pe care l-am facut! Vai, Doamne, nu credeam ca totul e asa rau!
- Candy ... umff ...
- Ari??
- Ce sa inamplat? Unde suntem? Cred ca mi-am rupt mana ...
- Nu pare sa fim in vreo clinica, dar ... totul e prea straniu.
- Ma doare rau. Nu inteleg ce se intampla!
- Crezi ca eu inteleg ceva? Astazi de ziua mea, eu ...
- Ah, astazi e ziua ta! sopti Ariana pe un ton vinovat.
- Da, iar acum nu ma intrerupe. E prea tarziu pentru scuze. Cum am zis, astazi, de ziua mea, Despina nustiu ce dracu a facut si acum e in inchisoare, iar noi cred ca am murit. Am vazut un zid in fata mea si tu conduceai ca nebuna! Dar daca am murit ... nu credeam ca dupa moarte voi mai putea vorbi cu cineva! Dar sa ating pot oare?
Candy se repezi si o apuca pe Ariana de mana.
- Aaaaaaaaaaaaaa!
- Scuze, scuze, scuze! Am uitat, dar macar stim ca putem sa ne atingem, simtim durere si ne auzim, vorbim ... ce naiba se intampla! zise ea incurcata.
- E prea incurcata situatia. Daca vreti sa stiti ce se intampla cu voi si de ce nu sunteti moarte, urmati-ma, pronunta o voce rece.
- Tu cine dracu mai esti!?? Acus voi striga dupa ajutor! exclama Ariana enervata.
- Ari, stai putin. Domnule, poate intai ne explicati ce se intampla si dupa asta mai vedem daca va urmam sau nu.
- Intai sa-i raspund la intrebare domnisoarei. Ma numesc Lucius Malfoy. Acum ma veti urma, oricum nu aveti de unde alege.
- Da? Si cum crezi ca vom merge, ea cu mana rupta, iar eu cu asa o durere in spate? intreba Candy sarcastic.
- Simplu. Am un portal.
- Aha, inca ce mai ai? Ari, nu ti se pare ca acum visam?
- Mi-e frica, zise fata incet.
- Ajunge! zise barbatul pe un ton sever si se apropie de ele.
Le apuca de maini si, din fericire, pe Ariana, o apuca de mana care nu era rupta. Inainte sa simta ca i se intoarce stomacul pe dos, Candy observa cum straluceste parul argintiu si lung al barbatului. Au disparut de acolo.
*** _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|