| Autor |
Mesaj |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 13/09/2009 18:27 Titlul subiectului: |
|
|
Dar am lasat acum toate ficurile, ca lucrez la unu in rusa si inka si scoala si dorm mult - mi-e greu. Nu cred k voi reusi. Si inca mai particip la un turneu pe funny-fantasy, am proza si acolo de scris. Dar pana cand e concursul? _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 13/09/2009 18:57 Titlul subiectului: |
|
|
pai kt iti ia sa scrii un one-shoot? o ora cel mult! ca tu esti rapida!
candy avea dimineata vreo 3 ficuri dak nu ma insel, deci probabil o sa mai dureze! hai cu tupeu!
app... mai intra si u p mess k nu am mai vb de secole  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 13/09/2009 20:01 Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu tin minte cand am intrat ultima data pe mess, dar nici nu ma atrage. Hm, oricum daka toti vom scri ficuri cine va vota?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 13/09/2009 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
pai votam intre noi... xcum, care sunt sansele sa voteze numai cei care nu scriu ficuri?
sper sa te razgandesti
caaaandyyyy, cate ficuri avem??? _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Andrutzaa. goblet of fire

Data inscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 753 Localitate: �ŦİMİ�Ħ�ARẢ�
|
Trimis: 13/09/2009 20:31 Titlul subiectului: |
|
|
Poi eu,Candy,Andreea si tu,Lina...4!
A meu nu-i gata,tre' sa-l termin,mai am jumate'...
Abia astept sa votez  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 13/09/2009 21:32 Titlul subiectului: |
|
|
deci, terminate am 3. tre` sa`mi deie si Slytherin Angel. si sper si despy :P intr`adevar, kt iti ia sa scrii un one-shoot. aici nu e un maxi :P
pot vota toti. eo nu votez, din ocazie ce stiu toate ficurile. si autorii pot vota, insa nu ficul propriu. ASTA E INTERZIS. |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Iun/2008 Mesaje: 201
|
Trimis: 14/09/2009 11:23 Titlul subiectului: |
|
|
Nu mi se pare perfect sa se voteze intre ei pentru ca mereu exista cazuri gen eu te votez pe tine, tu pe mine. Oricum, daca vreti, ma ofer sa fiu eu juriu pentru ca oricum nu am acum rabdarea necesara sa mai scriu un fic, asa ca nu particip. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 14/09/2009 14:15 Titlul subiectului: |
|
|
dah tuh candy mama... dak nu votam ficu nostru atunci toata societatea o sa stie care al cui este oricum o sa ne cam dam seama, dar daca e pe fata care al cui fic e, poti si u vota
mai bine votam pt toate ficurile si nu iei in considerare nota pe care ne-o dam singuri. nu e mai bn asa?
edit: abia astept sa inceapa! sunt curioasa ce idei aveti  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/09/2009 19:06 Titlul subiectului: |
|
|
Eu particip data viitoare precis. Acum voi vota. Dar trebuie de gandit ceva cu votatul asta, vedeti k se primste nu chiar bine ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 14/09/2009 20:56 Titlul subiectului: |
|
|
Mda trebuie gandit cumva ... pacat ca nu se vede care cu cine a votat (ca poti sa votezi cu unu si sa zici ca ai votat cu alltul) sau mai exista o varianta ca cineva sa creeze 10 useri si sa intre la fiecare si sa se voteze pe el fara sa mai posteze ... deci sa ne uitam daca cam apari jucatori noi cand incep votarile
Sau sar putea organiza o data si o ora si in momentul ala sa intra toti pe mess... facem o converinta si zice fiecare
Eu votez cu .....
Si asa eu zic ca osa scapam de niste trisori ,adica nu vad nici o modalitate de a trisa .  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Ella chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Iun/2008 Mesaje: 201
|
Trimis: 14/09/2009 21:01 Titlul subiectului: |
|
|
Doar daca nu-si face mai multe conturi de yahoo si minte : ))
Oricum, ar fi mai buna ideea crearii unui juriu si sa se dea note la lucrari, iar la final sa se faca mediile, iar lucrarea cu nota cea mai mare castiga. In caz de egalitate, ori se face un barem, ori se poate sa fie declarati amandoi castigatori. Oricum, faceti cum vreti! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 14/09/2009 21:43 Titlul subiectului: |
|
|
zici ca acu se fac alegeri pt presedintele americii
relax ppl! k nu-si face nimeni cont ca sa triseze
important e sa participe cat mai multi, sa citeasca multa lume si sa se dea note... ce conteaza atata cine castiga?
si daca se face un juriu, cine sa faca parte din el? suntem vreo 7 care am postat la topicul asta din care minim 4 avem lucrarile terminate deja
e oke dak fiecare voteaza toate lucrarile si nu se ia in considerare nota pentru ficul lui. dak lucrarea e najpa i-ar necesită min 4 conturi-fantoma sa castige.
va uitati prea mult la filme...
scrieti din placere, nu ca sa castigati  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 14/09/2009 21:55 Titlul subiectului: |
|
|
asta am vrut sa zic si eo.. chill a little bit.
am mai facut o data un concurs de one-shoot
si s`a votat klumea. k sa evit certuri pentru k stiam cine si a cui e, eo nu votez. restul, o sa scrie pe cine a votat, si de ce a votat - vrea o parere reala, cu critica constructiva [fara suparari]
si deci, o sa cer sa`mi spuneti cel putin 3 lucruri kre v`a placut la ficu` pe kre l`ati votat. si o s`o rog si pe angy sa se uite la panoul admin - acolo trebuie sa se arate cine si pe cine a votat dupa ip :D |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 14/09/2009 21:58 Titlul subiectului: |
|
|
cat mai este pana incepem?  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 14/09/2009 22:07 Titlul subiectului: |
|
|
| sa`mi trimita slytherin angel si poate criss :D o zis k se baga. mai rabdati :D |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 14/09/2009 22:08 Titlul subiectului: |
|
|
sa traiti, sefa!  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/09/2009 23:56 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | | si deci, o sa cer sa`mi spuneti cel putin 3 lucruri kre v`a placut la ficu`:D |
Cu asta sunt de acord si eu. Ai bune idei Candy  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 15/09/2009 11:03 Titlul subiectului: |
|
|
| Candy a scris: | | si o s`o rog si pe angy sa se uite la panoul admin - acolo trebuie sa se arate cine si pe cine a votat dupa ip :D |
nu stiu unde sa ma uit. nu prea cred ca arata. de ce nu spune fiecare pe cine voteaza: ex: vot si titlul. ? si sa nu face-ti chestionar?? este mult mai bine asa. _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 15/09/2009 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
| da` chiar. fara chestionar! :X angy, esti un geniu :D |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 15/09/2009 22:20 Titlul subiectului: |
|
|
woow.. am ganndiit.
deschizi un topic nou. si le pui. _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 15/09/2009 23:35 Titlul subiectului: |
|
|
| knd le am. mai astept cel putin ink unu` :D |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 16/09/2009 10:34 Titlul subiectului: |
|
|
curaj, lume candy nu musca... cateodata  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 16/09/2009 15:23 Titlul subiectului: |
|
|
ce`ai zis`o  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 16/09/2009 15:45 Titlul subiectului: |
|
|
doar adevaru....  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 17/09/2009 12:49 Titlul subiectului: |
|
|
Pai exista solutionare cu preferintele:cand pui ficurile,la autor pui anonim si numele le deschizi doar dupa ce se termina concursul.Deci nu vor fi preferinte dupa oameni ci dupa lucrari
pana cand e inscrierea? |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 17/09/2009 14:47 Titlul subiectului: |
|
|
| nici nu aveam de gand sa pun autoru` . stiu cum se face chestia. chill. mai e timp, ink 3-4 zile sa trimiteti ficurile. |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 17/09/2009 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
incepe cuncursu o data cu sezonu 6 din House
gata gata! stiu ca am innebunit pe toata societatea
nu mai am rabdare
****numai pune multe emoticon`uri. *edit _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 18/09/2009 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca ma inscriu si eu-pana maine sper sa termin. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 18/09/2009 20:36 Titlul subiectului: |
|
|
| ok. astept :> |
|
| Sus |
|
 |
|