Rock
Du-te la pagina 1, 2
|
| Autor |
Mesaj |
ayaka newbie

Data inscrierii: 06/Iun/2008 Mesaje: 2 Localitate: jigoku.......
|
Trimis: 08/06/2008 22:47 Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot decat sa fiu de acord cu voi totzziiiiiiiiii............imi place rock-ul,il ador.....traiesc ptr rock.......in unic j-rock.....sunt ffffffffffffffffffff tari ......The GazettE si Dir-en grey sunt cei mai tari.....imi pare bn k este o sectziune aici ptr rock.....l toate forumurile la care m-am inscris nu exista asa cv.....v admir mult.....suntetzi cei mai tari.....  _________________ http://i29.tinypic.com/1ghqf6.jpg%5b/IMG%5d |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 09/06/2008 08:46 Titlul subiectului: |
|
|
msms...deja incep sa rosesc...sau o fi de la caldura ...ne flatezi...vezi sa nu ni se urce la cap(glumesc ).eu stiam toate preferintele tale(ma rog aproximativ toate ) chiar dak atunci kand zici foarmatiile ma uit la tn k la extraterestrii  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
M3_Girl philosopher stone

Data inscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 81
|
Trimis: 24/07/2008 13:52 Titlul subiectului: |
|
|
| Sincer mai acult din cand in cand si Rock! |
|
| Sus |
|
 |
I_love_metal philosopher stone

Data inscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 94
|
Trimis: 16/08/2008 17:02 Titlul subiectului: |
|
|
dah, ascult rock.. ar mai fi si punk, ska, grunge rock, rock alternativ, cam asta e zona..  |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 16/11/2008 14:28 Titlul subiectului: |
|
|
| rockul...cu asta am crescut cu asta mor..am insirat in alt topic cateva dintre ele....nu ma apuc acum sa le insir pe toate pentru ca nu merita...imi ia prea mult timp..asa si ce mai ascult e rap-ul nemtzesc...aka Bushido si Samy Deluxe dar mai putin asa..in rest rock... |
|
| Sus |
|
 |
forever.young newbie

Data inscrierii: 24/Iul/2009 Mesaje: 40 Localitate: Arad, Romania
|
Trimis: 24/07/2009 11:36 Titlul subiectului: |
|
|
imi place foarte mult. Mai ascult si pop, dar majoriteatea timpului rock _________________
"I'm happy to be alive. I'm happy to be who I am." |
|
| Sus |
|
 |
madalina chamber of secrets

Data inscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 179 Localitate: BOGDANESTI
|
Trimis: 01/08/2009 00:29 Titlul subiectului: |
|
|
| ascult rock, in aparte punk, chiar imi place, dar mai mult ascult pop |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 03/10/2009 14:37 Titlul subiectului: |
|
|

of duamne =))
lume,fara suparare,mie TH nu`mi place,dar ei totusi canta pop-rock...si asta e acelasi fapt cu rockul...helloooo!
Rockul are numeroase ramuri.Sunt unele chiar infantile,altele agresive si nush mai cum...dar punk,emo,gothic,metal,jrock...astea toate,toate is rock.
Si My Chemical Romance e rock,si TH e rock...(cum a zis Candy,nemtzi?Yo`s pe jumatate nemtzoaica.)
Si da,daca Avril lavigne e emo,atunci eu sunt un trenuletz care face tu-tuuuu si se grabeste spre Albania....nu imi place de ea,in special stilul asta al ei nou,dar ea mereu punk a fost.Iar acum se duce in pop-da,cam disapointing.
Si da,Simple Plan tot e punk...punk,nu emo!
Nu stiu care destept a zis întâiul ca rocku` asta sunt doar niste tipi cu plete care isi bat joc de instrumentele alea si de coardele lor vocale-dar desteptul ala merita un pumn in nas.
Mister Children,ceva atat de infantilsi pozitiv,si ala e rock.Mai mult,ala e jrock!
Gott
Pana si alternative e rockuletz-chiar daca e cu rap in el...
Yo sunt adepta de foarte mult timp,insa deh...am mai scris undeva ca nu`mi place muzica zgomotoasa,in care sunt doar intrumente in haos si urlete fara sens.Ador screamo-ul,dar deh,sa fie in masura.
Iata luam jrockul-fascinatia asta cu Diru nu o inteleg.Imi plac doar cateva cantece de la ei(cum ar fi Kodou,care e uhhh,sau The Pledge,sau acelasi Dozing Green,desi e de pe ultimul album si cik toti spun ca in Uroboros ei aveau stilul prea schimbat...si da,Dead Tree e unul din my faves-cand incepe screamul ),pe cand restul...nu`mi place.E prea zgomotos si deranjant.Asa muzica nu pot asculta nici cand sunt in cea mai morbidas dispoziție sufleteste.Nush daca pot da acum exemple concrete,am zis ca nu sunt tare mare fan.De exemplu Obscure-videoclipul e,desigur,uluitor,dar muzica...lasa de dorit.
Luam Gazetto-aia cred ca au cantece pe toate gusturile.Si Agony cu rapul,si rock de asta nebun care nu`mi place e un tren,si cantece linistite,cum e Without a Trance sau Cassis sau Guren(btw,doar mie mi`a parut ca in Distress and Coma el suna altfel decat in întâia editie?O.o),si de ala rockerish care imi plac si mie-Nusea&Shudder,Leech,Headache Man,Ogre,Discharge,si de alea care suna pop-rock,desi sunt 100% rock,adica de alea care sunt "pentru toti",ca Toguro,Kugutsue(unele din preferatele mele,ca veni vorba),si da,Filth in the Beauty,toti,carora le`am dat sa asculte,si manelisti,si rockeri,si raperi,au zis ca le place...asa ca deh.
Nu`mi place sa insir 70 de trupe rock,pentru ca ascult suficient de putine.
Din muzica engleza imi place Poets of the Fall,Marilyin Manson(btw,muzica lui e mai calma decat lookul),Breaking Benjamin,Saliva,si da,Linkin Park-desi deh,nu sunt mare fan.Plus,imi plac cateva melodii de la Evanescence si Flyleaf(All Around Me,imi aduc aminte ca candva il ascultam cu orele ^^)
In rest din muzica engleza nu ascult permanent-ceea ce imi mi se nimereste sub maina pe youtube-acolo si Simple Plan,si Bullet for my Valentine,si Silverstein...desi emocore-ul nu m`a atras niciodata,asa ca chestiile ca TH,My Chemical Romance,The Used,Escape the Fate,Bring me the Horizon and so on,nah,nu e tema mea.
Din ala japonez,pai...Rentrer en Soi imi place mult,The GazettE,Sadie,Juliadoll,Lynch...SuG tot ascult cateodata,Maximum the Hormone,12012,Noghtmare(astia is cu Death Note )...si inca foarte multe,muzica carora nu m`a atras si deci denumirile carora nu le stiu.
Desi in ultimul timp m`am dus pe muzica mai linistita si tare m`a atras la sine cateva trupe ruse de pop-rock,dar nu e pe asta.
Si ce mai pot adauga...cred ca nimic.Asta e :|. |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 03/10/2009 20:11 Titlul subiectului: |
|
|
...
Mie una imi place mult metalul.
da stiu
mama ma considera ciudata pentru ca ea zicea:
ce e muzica asta care tipa si urla 8-|
in fine
Mda,ascult si rock.
Iar despre j-rock chiar nu comentez.. pentru ca imi plac o gramada de trupe asa ca..
Dir En Grey ar fi preferata mea:))
In rest mai ascult si punk.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|