| Autor |
Mesaj |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 24/09/2008 19:00 Titlul subiectului: |
|
|
am zis eo k aveti necesitate de mine )))
azi am recunoscut un bombonel.... da isi astepta prietena la scoala... si deja intrasem in vb cu el :((( |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 24/09/2008 19:13 Titlul subiectului: |
|
|
si eu ma știut aiz unu :>... defapt noh...el m-o recunoscut pwe mine mai exact =))
ca ma intrat in magazin si s-o holbat la mine pana ma iesit..apoi iese dupa mine pana m-am enervat =))) si apoi calm imi cere id-u  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 24/09/2008 19:20 Titlul subiectului: |
|
|
c tare si ati vb p mess? _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 24/09/2008 19:21 Titlul subiectului: |
|
|
pf....pai....nu i-am dat id'u  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dobby's girlfriend chamber of secrets

Data inscrierii: 28/Aug/2008 Mesaje: 266 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 25/09/2008 14:39 Titlul subiectului: |
|
|
de ce?  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

|
Trimis: 25/09/2008 14:48 Titlul subiectului: |
|
|
ca eram nervosa...da m-am intalnit si azi pe la scoala [e nou cik....] in fine.....i l-am dat azi
poate-poate..ceva...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 10/10/2008 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
Profu' de sport mi-a adus fotografii de acasa si mi le-a aratat numai mie!
I-am zis ca fata lui ii frumoasa si seamana cu el si el a zambit asa dragutz!!!!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 10/10/2008 17:24 Titlul subiectului: |
|
|
eo azi am agatat unu =p~ =p~ =p~
ai de capu meu... 18 ani, brunet, ochi verzi
imbracat suuuuuuuuper =p~=p~
si niste buzisoare... da de ochisori tac
pakt k o venit autobuzul
da las' k il mai vad eu... dupa kte am inteles eu, traieste pe langa statia unde astept eo autobuzu  |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 10/10/2008 18:14 Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur ptr tine si totusi ai uitat ceva numit MATEI  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 10/10/2008 18:20 Titlul subiectului: |
|
|
pai in primul rand nu e ceva ci CINEVA!!!
si in al doilea rand... chiar crezi k o sa afle...?  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

|
Trimis: 10/10/2008 18:32 Titlul subiectului: |
|
|
euu...aaaazii....i-am aruncat lapte in cap unui coleg
romantic huh ?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 24/11/2008 16:40 Titlul subiectului: |
|
|
dilema dilema dilema
sunt 3 baieti din a 12 "D" care dupa cate am inteles vor sa fie cu mine... si de unu nu'mi place ... da de ceilalti doi  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 24/11/2008 17:58 Titlul subiectului: |
|
|
misto poi at alege-i p aia 2 _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 24/11/2008 19:20 Titlul subiectului: |
|
|
Ce chestie romantica mi s-a intamplat azi! Am inceput a plange de fericire la romana, caci ascultam Inteligence de Alan Rickman si profa ma intreaba ce am si eu i-am zis ca aceasta e cea mai minunata voce din lume de barbat! Va imaginati cum ma priveau colegii?
Ce romantic ar fi daca aceasta voce ar rosti: "Liuda, te iubesc, te doresc!"
Ma credeti ca mor pe loc de cateva ori?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 25/11/2008 16:36 Titlul subiectului: |
|
|
yo t cred!!!!
yo as muri si dak nu ar fi numele meu  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 04/12/2008 22:27 Titlul subiectului: |
|
|
hmmm romantic nu mi s-a mai intamplat nimic de vreo 3 saptamani cand m-am trezit cu ex-ul pe atunci actualul meu iubit la usa cu trandafiri..si eu eram ceva de genu  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 06/12/2008 16:56 Titlul subiectului: |
|
|
waw... f cool...
prima si ultima data knd am primit o floare d la un baiat (despre kre shtiam k ma place) a fost horror!
questiile astea s potrivesc doar in carti. In realitate.... run as far as possible YUCK _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 06/12/2008 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
hmm la mine a fost tare..adik cute intr-un fel..ca nu s-a apucat sa imi recite ..mi-a dat florile..kussy kussy si gata.. )
asa funny nush daca s-a intamplat ceva a da la ora de info eu si cu colegu de langa mine faceam concurenta la bubble trouble...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 13/03/2009 00:00 Titlul subiectului: |
|
|
deci tre sa va pove smth romantic!!! or smth like that... in absolut orice caz, a fost unu din momentele alea in kre ti se strange stomacul si nu mai esti constient de faptu ca te poti misca... n-am mai patit asta demult si e bn knd s intampla asa fiindk dak astfel d momente sunt mai rare ti le amintesti pt mai mult timp si iti par mai importante
anyway.. here it goes
am un coleg cu kre nu m-am inteles niciodata prea bine. poate ati auzit expresia bickering and biting... cam asa eram si noi [ink mai suntem] desi nush dak in sensul de flirting. nu ca vreau sa-l laud (ca nu-mi place sa-l laud si nu-mi place sa-l aud cand se lauda! grr) dar e unu dintre cei mai destepti baieti p kre ii cun [mai bn as zice inteligent... asta i s potri mai bn] si se poarta cam urat cu toata lumea, vb agresiv chiar dak de multe ori glumeste... of dammit! nu mai zic nik despre cum e defapt si alte chestii p kre le vad in el k nu vreau sa ma trezesc k-mi place mai mult d el decat vreau
so, anyway... prietenii lui teoretic stiu ca-mi place de el (deci si el s-ar putea) si ne-au pus sa ne sarutam no comment despre asta fiindk, surprinzator nu asta-i chestia romantica
luni, la scoala, dupa faza cu kissu, mi-am dus culegerea de mate si el si-o uitase. stateam acolo cu capu bagat in caiet si cu parul pe fata (cum fac d obicei si zici k-s snape in varianta feminina lol) si se aseaza langa mine sa facem... si de park nu ar fi fost suficient, incepem sa vb de exercitii... dah asa frumos si politicos (like never before!!) si in loc sa vb tare si enervant k d obicei isi coboara vocea si aproximativ ca sopteste........... he was like all warm inside!!! eu de obicei gresesc la calcule... va dati seama k nu mai eram in situație sa scriu mai nimic. si, cand intr-un final reusesc sa ma adun si sa ajung la ceva rezultate, incepe el sa greseasca. si sa ne fi vazut acolo, greseam ca tampitii la calcule de clasa a 5a si radeam infundat de park am fi avut cine stie ce secret pe care doar noi il stiam stiu ca suna nebunesc dah m-am simtit in al noulea cer cand am vazut k greseste si ma tot intrebam dak e din cauza mea... ufff ce incantare sa-l vad in asa ipostaza... pana si cand gresea park o facea cu eleganta. si knd ma gandesc kt de clumsy sunt eu fata de el... par ultima distrusa cateodata ii mult mai calm decat mine, dar atunci chiar nu m-am putut misca deloc. cred k o fost prima data knd am stat complet nemiscata in timp ce faceam exercitii! niciodata n-am fost mai atenta la mate ca atunci hehe! dar nu prea ajuta...
a trecut ceva timp de atunci, poate chiar o luna
mi-am amintit momentu intr-una din zilele astea in kre faceam iarasi exercitii... . Si culmea, întocmai cand ma gandeam dak o sa se mai repete, dintr-o data se hotaraste sa faca si la romana cu mn... bn k nu era o poezie despre iubire sau mai stiu yo ce chestie.... ca atunci chair ar fi fost mult prea wierd.
anyway... imi plac momentele excepționale chiar dak sunt asa de rare... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 13/03/2009 16:46 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte funny faza Maddie, si romantica desigur ... mai ales cand iti soptea,dar nu vorbea tare ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 13/03/2009 19:12 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | Foarte funny faza Maddie, si romantica desigur ... mai ales cand iti soptea,dar nu vorbea tare ...  |
as da un episod din house k sa stiu dak si pt el o fost la fel... ok! poate nu chiar din house..... dah din lost sigur  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 13/03/2009 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
doamne fetelor... c aveti cu romantismu ala
eo nush, park nu simt nevoia de el... mie kt mai crazy cu atat mai bine  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 14/03/2009 12:22 Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt d parere k si crazy face parte din romantism  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 14/03/2009 12:51 Titlul subiectului: |
|
|
pe draq
cand se impiedica cand iti da o floare?
sau poate cand pute a tigara cand vrea sa te sarute?
in acele momente nush cum ii da sigur nu romantic
p.s: am uitat sa va pove de cv sa zicem k ii romantic... cik baietii nostri ne felicita cu 8 martie
o luat ei niste figurine acolo destul de dragutze, in pungi de cadou... chestii din astea... ne'au tinut in clasa si nu ne lasau sa iesim de acolo... ne'am prins noi ca vor sa ne felicite si stam si noi acolo asa frumos... intra ei, cu pungile alea, se aranjeaza in fata clasei si cik incepe...
o fost o idee sooper faina - o facut la calc asa k diplome si pentru fiecare fata gaseau "merite" pentru ce sa se decerneze acea diploma... la mine cik era "Pentru cea mai fermacatoare si elevanta fata"
si s apropie cristi de mine, ma pupa pe obraz si cik imi spune: scuze, da ne'am gandit ca "pentru cea mai crazy si vorbareata fata" nu ar fi ok in cadru cuvintelor
am inceput sa raaaaaaad nu ma mai puteam opri k si toata clasa
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 14/03/2009 14:18 Titlul subiectului: |
|
|