|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 03/06/2009 17:48 Titlul subiectului: Summer at the Malfoy Manor |
|
|
Ei bine,povestea mea a inceput altfel:
Dumbledore,a avut 2 copii,ambii baieti:James si Jake Potter.
James s-a insurat cu Lily,o vrajitoare de la Hogwarts Scoala De Farmece si Vrajitorii,scoala pentru tineri magicieni.Impreuna l-au avut pe Harry Potter.
Insa Jake a ales-o pe Hannah ,insusi fiica Lordului Intunecat,Cap-De-Mort. Impreuna au avut-o pe Ann,care a mostenit magia ambiilor bunici.
Mai mare cu trei ani decat Harry,Ann a avut grija de el mereu.
Parinti celor doi copii au murit,Harry a fost trimis la unchiul si matusa lui,doi Incuiati.Ann a fost crescuta pana la varsta de 6 ani in casa familiei Malfoy,apoi Dumbledore a luat-o cu el la Hogwarts.La varsta de 12 ani a fost trimisa intre Incuiati,in Paris …unde a fost protejata.Ann revine la Hogwarts cand Harry este anul 4.Acesta afla ca sunt verisori si despre familia lui cu o calatorie in timp,impreuna cu Ann.Cedric Digorry s- indragosteste de Ann,la fel ca toata lumea din scoala.Dumbledore isi petrece timpul cu ea ,vorbind despre cei 5 ani in care nu a vazut-o.Spre sfarsitul anului,Harry se lupta cu Cap-de-Mort.Ann este de fata,dar fiind Luna Plina aceasta nu poate lupta,ci cade sub vraja bunicul ei ,ocupandu-se de Cedric.Isi revine,dar este prea tarziu.Dupa ce il omoara pe Cedric ea si Harry fug.Cu ajutorul unei vraji intersise,pe care numai ea o putea face il aduce la viata.
In anul 5,Ann apare la jumatate,afland situatia de la scoala.Impreuna cu Harry preda in Camera Nesecitatii .Il iubeste pe Cedric,cu care preda cateva ore de Aparare contra Magiei Negre.Cand Harry si ceilalti prieteni ai lui se duc la Minister din cauza viziunilor lui,Ann merge cu ei.Cand Bellatrix apare din Intuneric,ea scapa bagheta si fuge in bratele ei.O imbratiseaza puternic,doar pe Bellatrix a iubit-o cel mai mult de cand s-a in.Ea ascut.Ann lupta pentru Harry,dar Bellatrix il omoara pe Sirius Black.Cap-de-mort isi face aparitia,la fel si Dumbledore iar Ann lupta impotriva lui si a lui Bellatrix.Dupa ce totul se termina,Draco o convinge sa isi petreaca vacanta la conacul Malfoy.
-flashback-
Era o seara linistita in casa familiei Malfoy.In jurul mesei uriase din sufragerie stateau Narcissa si Lucius Malfoy,James si Lily Potter,Jake si Hannah Potter,Bellatrix care o tinea in brate pe Ann ce avea 4 ani,iar in capul mesei Lordul Intunecat,sau mai bine zis Tomas Dorlent Cruplud.
Intre Lily si Hannah stateau in scaunuri pentru bebelusi magige,Draco si Harry.
-Bellatrix,pot sa mai mananc o tarta?spuse o voce de copilas.
-Nu stiu draga mea,mai bine ai intrebao pe mama ta.
-Nu pot sa vorbesc cu ea,azi mi-a confiscat prima mea bagheta,spuse Ann cu o voce timida.
-Doar nu i-ai luat bagheta bietului copil,Hannah?parca se rasti Lucius.
-Ei bine,bietul copil la transformat azi pe Harry intr-un liliac.Si cred ca stiu si a cui este vina,raspunse Hannah uitandu-se spre tatal ei ce ranjea multumit din capul mesei.
-M-am gandit si cred ca Ann va fi un minunat Devorator Al Mortii,nu credeti?spuse Lordul intunecat,in timp ce privi spre Ann multumit.Sau bunicul ei,Dumbledore vrea sa o faca vreun professor la scoala lui?
-Mai bine asteptam ca Ann sa creasca..isi va allege singura destinul,spuse Jake,iar toti inafara de Bellatrix si Lordul intunecat incuvintara din cap.
-Adica voi avea si eu Semnul Intunecat pe mana ,Bellatrix?intreba Ann curioasa,
-Da..zambi multumita Bellatrix de entuziazmul fetei.
Dupa cina,cele doua familii Potter se imbracau pentru plecare.
-Nu..nuu vreau sa plec.Vreau sa stau cu Bellatrix,te rog tata..mama,se auzeau strigate de sus.
In compact timp Hannah cobori,urmata de Jake ce o tinea pe Ann care inca plangea .Cele doua familli se indreptara spre casa lui James si Lily,unde aveau sa doarma.Insa pe drum se isca o cearta iar Hannah arunca spre James un blestem ,acesta aparandu-se cu o vraja de intoarcere care ii lovi pe Jake si Hannah.
Ramasa fara parinti ,Avril a fost luata de unchii ei la ea acasa.
-O sa o protejam de el..
Insa Lordul Intunecat a venit dupa ei omorandu-I pe James si Lily.Insa ceva s-a intamplat,ceva ce i-a schimbat viata.Blestemul aruncat asupra lui Harry nu i-a lasat decat o cicatrice,in forma de Z pe frunte.
End of –flashback-
Era o seară pur si simplu obisnuita.Vantul adia usor,anunta o vara linistita si calda.Pentru altii insa,ea era cu totul diferita:rece si trista.Unii suferisera multe aparandu-se,altii ba chiar isi pierdusera si vieti.La prima vedere puteai spune ca marele castel Hogwarts era cu totul si cu totul linistit.Un castel mare,plin de tineri vrajitori ce isi duceau linistiti somnul in paturile lor confortabile…sau in paturile din Aripa Spitaliera.Holurile erau pustii.Poate doar unu doi profesori ce se plimbau agitati de colo-colo ,supraveghand si trimitand elevi rataciti in paturile lor calde.Erau ingrijorati.Intr-o camera de la etajul 3 isi ducea linistita somnul o fata.Era o camera albastra,cu un covoras pufos, o multime de haine aruncate pe unde vedeai cu ochii,bagaje desfacute,usa de la baie usor deschisa,la fel si geamurile .Un catel dormea linistit in cusca lui,iar o pasare Phoenix isi baga capul intre aripi grabnic ce fata rosti un nume.Era frumusica,cu parul castaniu ,usor ondulat la vafuri.Avea configurații voluptuoase,si cativa pistrui in jurul nasului.Nu multi.Dormea intinsa in tot patul,care imbraca o lenjerie mov cu inimioare.Era plina de zgarieturi pe fata si pe maini.Maieul pe care il purta lasa la vedere acest lucru.Maine ,prieteni ei se vor trezi in Aripa Spitaliera,unde vor primi o gramada de vizite.Era ingrijorata.Avea 19 ani,dar era nepoata celor mai puternici vrajitori din toate timpurile.Si acum,cedase asa usor..Ii insoti pe prieteni si varul ei,Hary Potter la Ministerul Magiei,unde aveau sa gaseasca o profetie.Si atunci a vazut-o.pe ea,cea care i-a fost alaturi de mica,cea pe care inca din anul patru dorea sa o revada.Isi pierdu cumpatul si o imbratisa.Facu o mare greseala,Sirius muri,iar Harry era acum terminat.Bunicul ei se intoarse inca din anul 4,dar acum avea sa afle toata lumea.Oare cat de ingrijorati vor fi,cand maine Profetul Zilei va anunta? Se destepta brusc si privi prin camera..Zari langa ea un barbat cu parul negru,lung..o privea si ranjea sarcastic. |
|
| Sus |
|
 |
Vampire Moon newbie

Data inscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 29 Localitate: A place where dreams are not impossible and there is magic .
|
Trimis: 03/06/2009 18:10 Titlul subiectului: |
|
|
| draguta poveste , imi place , abia astept urmatorul capitol , ma intreb cine era in camera ? |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 03/06/2009 18:32 Titlul subiectului: |
|
|
nice can't w8 to find out who is in the room. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 03/06/2009 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
| deci e WOW !!!! este super tare si abea astept nextul |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 03/06/2009 21:24 Titlul subiectului: |
|
|
snape snape snape snape!!! pun pariu k era snapeeeee!!! )) )) next _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dya_the_best newbie

Data inscrierii: 01/Iun/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: 04/06/2009 19:51 Titlul subiectului: |
|
|
frumos, am mai citit un asa fic, vreau in schimb sa stiu cum e versiunea ta  _________________ You're my own brand of heroine |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 05/06/2009 14:33 Titlul subiectului: |
|
|
ms de com. fetelor >:D<
nextt
Se uita de cateva ori la ea,apoi arunca grabit o privire prin camera.Probabil ca in tot timpul in care a dormit a privit-o,fara sa isi dea seama de dezastrul din camera.
-Snape,spune-mi ca totul e bine..spuse fata pe o voce rugatoare,apoi se tranti din nou in pat.
-Ann,dar ti-am tot repetat.Au scapat toti.Dar probabil dormeai cand am intrat eu la tine in camera,cu toate ca mormaiai :Bellaaa,stai…
Ann il privi cu ochii inlacrimati apoi se repezi la el in brate.Acesta o stranse tare,iar ea continua sa vorbeasca printre suspine:
-Nu credeam ca am sa o mai revad Snape,si acum ca el s-a intors…simt ca ma cheama,spuse Ann si incepu sa planga.Si semnul reapare si ..
-Ann, spuse aceste si o zgudui tinand-o de ambii umeri..Nu il lasa…il poti invinge.
Privi nedumerita aruncand priviri speriate in jur.Se astepta ca macar el sa o inteleaga.Fusese alaturi de ea mereu,inca din anul 4.Nimeni nu o asculta ca el.Era mai mult decat un prieten sau un profesor de la Hogwarts..era ca tatal ei,cel care mereu a ajutat-o.Il privi trista apoi cu o mana ii mangaie parul.
-O sa fie bine,Ann,spuse acesta si se ridica sa plece.Ai doar grija de tine.
Inchise usa de la camera.Fata se intinse in pat si inchise ochii.Ii era somn,si in plus maine trebuia sa fie prezenta in Marea Sala.
*
Draco se destepta in camera lui nelinistit.Parca ceva era altfel,dar nu stia ce.Isi tot punea acesta intrebare inca de cand se culcase.Se ridica in maini si arunca o privire in camera.Colegii lui,Zabini,Crabe si Goyle inca dormeau,sau mai bine zis sforaiau.Isi cauta cu picioarele papucii,iar dupa ce ii gasi se ridica in picioare.Se indrepta spre oglinda din camera unde se privi de cateva ori.Avea parul blond ciufulit,iar sub ochi avea cearcane.
-Oare mai are Pansy corrector?intreba acesta ,sperand ca unul din prietenii lui ii va raspunde.Zabini murmura ceva ,dar adormi la loc.
Isi lua halatul cu culorile casei lui si se indrepta spre dormitorul fetelor.Urca scarile in lene,si se indrepta spre patul lui Pansy.
“Umm..nu arata rau in boxeri…as vrea sa vad cum arata Hermione”gandi acesta si incepu sa o zgaltaie usor.
-Pansy..Pansy..
-Ce?spuse aceasta cu o fata speriata dar imediat cum il vazu pe Draco sari la el in brate si incepu sa il sarute.
-Ce faci proasto?intreba acesta dezlipind-o de el.
-Imi sarut iubitul.
-De cate ori sa iti spun ca nu mai sunt iub..dar se opri uitandu-se la fata ei.In fine,ai si tu un corector?
-Da ,acolo..spuse Pansy aratand spre o trusa de machiaj apoi se culca la loc.
**
In aripa spitaliera.Hermione fu prima care se trezi.Isi lua “Blesteme si vraji intense “ si se apuca de citit.Era o carte destul de interesanta,asa ca se cufunda adanc in lectura nebagand de seama ca doua perechi de ochi o priveau atent.Hermione dadu cartea putin mai jos si observa un par roscat si o cicatrice in forma de Z.
-De cand esti sculata?intreba Ron care insfaca un sandwich de langa el.
-De nespus de putin timp,spuse Hermione si se cufunda in lectura.
Harry se ridica in picioare si se indrepta spre geam,sprijinindu-se de pervaz.Il durea,il durea ca nasul lui murise.Singura lui ruda in viata din Societatea Vrajitorilor.Il iubise foarte mult.Isi doarea sa se razbune pe Bellatrix mai mult decat orice.Ochii i se umplura de lacrimi,iar Luna care abia se scoate din somn il lua in brate.
-Off,Harr..rry ..imi pare rau,spuse Neville isi mangaia broasca.
-Ati vazut ca Ann era teribil de atasata de ea?intreba o voce timida iar toti se intoarsera spre Ginny.
Harry dadu cu piciorul noptierei apoi se puse in pat.Ceilalti isi aruncara priviri intrebatoare,dar se cufundara in treburile lor. |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 05/06/2009 16:53 Titlul subiectului: |
|
|
vam zis eu k era snape da voi nu, batman batman! =)))) super next xD _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 05/06/2009 23:40 Titlul subiectului: |
|
|
am trecut asa cu ochii prin aceste 2 capitole si e suficient de ok scris, desi nu prea am prin ideea k nu am citit atent ( promit sa o fac cand o sa vad mai bine cu ochii)
m-a derutat insa demult întâia explicatie a ta  |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 07/06/2009 22:15 Titlul subiectului: |
|
|
ms de comm
cont:
*
Draco se indrepta spre Marea Sala cu pasii repezi privind in jos.Era ingandurat si concentrat asupra faptului ca toata lumea se purta ciudat astazi.Colegii lui erau distanti,raspundeau extrem rar intrebarilor lui.Intra in Marea Sala si ridicaa capul pentru a arunca o privire.Oare de ce lipseau Potter si prietenii lui?Dar cu profesorul Snape oare ce era?Si nici pe Ann nu o vazu,asa ca se aseza intre Nott si Zabini care il priveau cu gurile cascate.Se uita intr-una spre usa,care intr-un final se deschise ,iar pe ea isi facu nimeni alta intrarea,decat Ann.Zambi si arunca o privire prin Sala.Avea o rochie negra,simpla,parul strans intr-un coc la spate si o gramada de zgarieturi ,dupa cate observa Draco.
“Oare de ce este zgariata?”gandi acesta dar fu trezit de strigatul bufnitelor.Primi 3 scrisori si Profetul Zilei.Il desfacu repede,si ramase cu gura cascata,dar apoi schita un zambet multumit.
“Lordul Intunecat s-a intors!!
Ieri,pe data de 2 iunie,Lordul Intunecat si adeptii lui,numiti Devoratorii Mortii si-au facut intoarcerea,chiar la Ministerul Magiei.
`Veneam la lucru,deoarece uitasem ceva si am auzit blesteme din Sala Profetiilor,asa ca m-am indreptat acolo`spune Fudge,Ministrul Magiei.
Unele surse spun ca Ministrul Magiei refuza sa accepte ideea ca 6 tineri curajosi au dus alaturi de Aurori lupta contra Lui.
Albus Dumbledore,marele director dar si vrajitor de la Hogwarts il ataca pe Cornelius Fudge spunandu-i ca nu l-a crezut nici in anul 4,nu il va crede nici acum.
Insa actualul Ministru al Magiei nu este lovit de aceste vorbe ci din împotriva el ataca spunandu-i lui Dumbledore ca se indoieste de felul in care acesta conduce scoala.
Doar 9 Devoratori ai Mortii au scapat,printe care si Bellatrix Lestrange,restul 4 fiind prinsi.
Detalii pagina 5”
Draco se uita spre masa profesorilor si il vazu pe Dumbledore oftand,in timp ce Ann se retinea sa nu zambeasca.Era fericita ca Bellatrix a scapat.
Se uita la cele 3 scrisori.Erau de la Bellatrix,mama lui si o scrisoare de recomandare catre un nou magazin deschis pe Aleea Diagon.
O deschise pe cea de la mama lui si citi:
“Draga Draco,
Tatal tau a fost prins si inchis pe viata la Azkaban.Lordul Intunecat ne-a promis insa ca il va ajuta sa scape,odata ce tu iti vei indeplini misiunea pe care urmeaza sa ti=o dea.Imi este frica pentru tine ,asa ca pana pleci de la Hogwarts,as dori sa stai pe langa Ann.I-am trimis si ei o scrisoare prin care ii comunic acest lucru.
Te iubesc,
N.Malfoy”
O deschise rapid si pe cea de la Bellatrix si citi:
“Draco,ma bucur ca am scapat din temnita aia nenorocita.Noroc cu Stapanul.Am cateva rani pe corp,dar o sa treaca repede.Corcitura aia de Potter!Si prietena lui,sange-malul,care a incercat sa arunce un Crucio asupra mea.Ce cred astia?Vreau sa te revad cat mai repede.Ce-ar fi daca ai invita-o pe Ann sa petreaca vara la noi?De dragul vremurilor de demult.
P.S:L-am omorat pe Sirus Black!”
Draco rase dupa aceasta scrisoare si se ridica de la masa.Se indrepta spre masa profesorilor.
-Ann,pot vorbi cu tine?
-Desigur,spuse aceasta si se ridica de la masa.
Traversara Marea Sala si castelul.Se oprira la umbra unui pom,iar Draco isi puse capul pe ea,uitanduse in sus.Ea ii manga parul blond,dandu-il din ochii.Erau ei mai buni prieteni.Puteau vorbi mereu unul cu altul.Era o diferenta de 3 ani intre ei.Se intelegeau inca de mici,nu era o relatie elev-profesor.Erau ca o sora si un frate.
-Deeci,Dracusor..ce voiai sa imi zici?
-Ma gandeam ca ar fi bine sa iti petreci vara cu noi,Ma rog,daca vrei.Acum ca ai suferit atata dupa lupta de ieri,o vara cu familia ta ti-ar face bine,nu crezi?se ridica si o privi cu ochii lui de catelus,convingatori.
-Si eu m-am gandit ca ar fi bine,spuse aceasta si rase.Nu ma mai privi asa,ma faci sa rad.Stii,acum ca mi-am regasit cele două familii,cea buna si cea rea,ma simt mult mai bine.
-Deci o sa vii?Te rogg…
-Bine,spuse aceasta si se ridica.
**
-Numai minciuni!exlama Harry furios dupa ce citi Profetul Zilei.
-In siguranta zici?spuse Ron in bataie de joc.
-Poate ca nu vor sa sperie lumea,Harry,spuse Hermione care tocmai se imbraca.
-Frumos sutien,Herm,spuse Ron holbandu-se.
-Las-o balta,sunteti toti la fel,spuse aceasta si tranti usa.
-Ce-am facut?
Harry dadu din umeri,apoi se intrepta spre biroul lui Dumbledore.Fusese anuntat acum jumatate de ore ca il cauta.
Rosti parola”Canciumbus”si intra.O vazu pe Ann care statea pe scaun si privea mirata prin birou,si pe Dumbledore care il privea pe sub ochelari in forma de semiluna.
-Harry,bine ai venit,intra.
Harry intra si se aseza pe scaunul de langa verisoara sa,Ann care il privea de parca i-ar fi parut rau ca aprope ii tradase azi-noapte.
-Vreau sa iti spun ,Harry,sa nu pui intrebari.
Acesta dadu din cap,iar Dumbledore continua:
-Stiu ca te intrebi de ce Ann a cedat asa de usor,sau poate chiar crezi ca e de partea lor.Ei bine,nu e asa.Cum ti-a povestit si ea in anul 4 ea e de partea noastra,doar ca sunt rudele ei,si are o legatura si cu ele,cum are si cu noi.Cu Bellatrix ea mereu a avut o legatura mai speciala,asa ca de aceea a cedat.Dra crede-ma Harry,fara ea noi nu ne putem impotrivi.
Ann il lua in brate ,iar Harry o imbratisa strans.Era verisoara lui,o iubea mult.
-Imi pare rau ca Sirius a murit,continua acesta.Ai suferit o pierdere enorma,stiu.Trebuie sa ne adunam fortele si sa luptam ,Harry.Cat timp Ordinul Phoenix exista iar Ann e de partea noastra mai avem o sansa.M-am gandit,si vei sta cateva saptamani la familia ta,apoi te voi lua si te voi duce la Ron.Vreau sa stii ca Ann o sa vina in august,insa insotita de Draco.
-Ceeee?!?!?!
-Cum ai auzit,ea isi va petrece vacanta cu cealalta familie a ei.O sa fie in siguranta.Ei bine,acum ai intrebari?
-Stiti,inca de azi-noapte,ma tot gandesc de ce Cap-de-Mort voia aceea profetie.
-Presimteam ca asta vei intreba.Ei bine,profetie se referea ca unul dintre noi nascuti a doua famiili din Ordinul Phoenix va avea puterea sa il infrunte pe Lordul Intunecat.Profetia s-a referit la tine si la Neville,insa tu ai fost cel ales.
Dupa ce Dumbledore termina de povestit Ann se indrepta spre subsol,in camera de zi a Viperinilor. |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 08/06/2009 09:48 Titlul subiectului: |
|
|
frumos sutien herm :> =))))))) super. descrii bine. next. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 08/06/2009 18:06 Titlul subiectului: |
|
|
mega fic, abea acum am citit nexturile, dar sunt super tari astept next |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

|
Trimis: 09/06/2009 21:35 Titlul subiectului: |
|
|
ms de comm
next
*
Ann se intoarse din camera de zi a Viperinilor.Se aseza pe pat si il lua pe micutul ei catelus in brate.In tot acest timp,aranja cu bagheta lucrurile in valize.Hotarase cu Draco ca vor pleca maine,de dimineata.Avea numeroase de facut in aceasta vacanta,dar in primul rand trebuia sa schimbe cate ceva din planul Lordului Intunecat si sa il protejeze pe Draco.Usa camerei se deschise,iar pe ea intra Cedric.Il salvase in anul 4,dar nu mai vorbisera de o saptamana.Lucrau amandoi ca profesori de ACMN si dupa parerea tuturor elevilor de scoala erau niste profesori de gasca,draguti si le statea mega bine impreuna.Stia de ce venise,voia sa discute cu ea.Ii era frica de aceasta discutie.Sentimentele ei se schimbau de la o zi la alta,iar in sufletul ei era o bataie continua.Isi iubea foarte mult prietenii,dar tinea si la Cedric.Lua o gura de aer,apoi il salute pe Cedric.
-Deci?spuse acesta asezandu-se langa ea pe pat.
-Deci ce?
-Ce faci?
-Impachetez..
-Te duci la Malfoy Manor nu?
-Asa de rapid circula vestile in scoala?
-Trebuia sa aflu si eu daca tu nu ai de gand sa imi spui.
-Cum zici tu..
Se uita fix in ochii lui patrunzatori,apoi privirea I se muta spre buze pe care dori sa le sarute.
-Ce se intampla cu noi,Ann?
-Ce sa se intample?
-Ma gandeam sa imi spui tu.
-Nu stiu ce sa iti spun,Cedric.Sunt cumplit de ocupata,OK?
-Atunci,voiam sa iti zic la revedere.
Ann il privi cu parere de rau,apoi isi lua si ea la revedere.
**
Dis-de-dimineata,Draco se trezi foarte repede.Se imbraca cu niste blugi mai stramti si isi puse un tricou verde.Isi aranja putin parul,apoi cu o vraja de verificare se asigura ca a impachetat totul.Mai arunca o privire prin camera si zambi in coltul gurii.Isi trase valizele dupa el si urca la etajul 3.Batu la usa,dar nimeni nu raspunse.Intr-un final hotara sa deschida singur usa si sa intre.Nici nu se astepta sa fie altfel.In camera erau 3 valize gata,iar langa ele intr-o colivie suflata cu aur astepta o pasara Phoenix.In rest,in camera era un dezastru de nedescris.
-Vin....auchh,striga Ann din baie.
Draco rase cand aceasta aparu in cadrul usii.Avea peria in par incurcata,periuta de dinti in gura,un pantof si un adidas.In rest,era imbracata suficient de sport.
-Nu te uita asa si nu mai rade.Cheama si tu bagheta mea.
-Accio Bagheta lui Ann.
Dintr-o valiza tasni degraba bagheta cu pricina.Ann o lua in graba si aranja totul in camera,dar si pe ea.
-Sigur ai luat totul?
-Asa cred.
Draco verifica.Intradevar,luase totul.
-Deci,mergem?intreba intr-un final acesta,cand vazu ca Ann se plimba derutata prin camera.
-Da.
-Mama a trimis o masina,ne va astepta jos.Draco roti bagheta de cateva ori,iar valizele si custile disparura.
-Sa mergem,spuse Ann si il lua de mana pe Draco,taraindu-l ca pe un copil mic,dupa ea.
**
Era o camera intunecata.Intr-un semineu,cu greu falfaia lumina focului.Pe un fotoliu inalt,verde cu degetele incrucisate si ochii inchisi statea insusi Voldemort.Deschise ochii si ii privi pe cei ce se aflau cu el in camera.Erau doua femei.Una blonda,avea trasaturi fine.Un par lung,picioare inalte si subtiri.Cealalta,avea parul cret,des negru,ochii mari .Avea un aer de rautate contagios.Se apleca asupra mult iubitului ei Stapan si spuse:
-O sa vina.
-Perfect!spuse acesta,iar in urmatoarea secunda disparu.
e scurtt stiu si nici nu am avut inspiratie
ma revansez cap urmatorr |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|