Te iubesc ...

Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Arhiva
Autor Mesaj
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 10/08/2009 17:09    Titlul subiectului: Te iubesc ... Raspunde cu citat (quote)

De la o idee am ajuns cu totul la alta, dar mie imi place. :-)

Severus Snape se privea in oglinda.
Nici nu mai tinea minte cand a facut-o ultima data, mai ales ca stia si singur cat de oribil arata.
Isi studia profilul si pe fata i se intiparea o expresie din ce in ce mai rece.
Parul sau negru era extraordinar de gras si lucios. Parea foarte murdar la vedere. Asa si era, dar doar din cauza potiunilor preparate zi de zi. Aburii se imbibau in par, facandu-l sa devina slinos. Sa fii un master nu e usor. Trebuie sa jertfesti cu ceva si in cazul dat era parul sau. De aici ii venea si porecla "nemernic cu parul gras si nespalat". Elevii nu se rusinau deloc sa il injure pe la spate, dar asta il deranja in ultimul rand.

Ochii sai coborira la nas. Isi ura aceasta parte a chipului sau. Il avea mare si urat, aproape pe jumatate de fata. Apoi isi privi nenumaratele riduri de pe fata. Dupa cate stia, ridurile apar cand zambesti mult, dar el nu a zambit niciodata in ultimii 10 ani ... cel putin. Totusi erau urmele lasate de viata dura. Urme lasate pe chipul sau, care nu stralucea de frumusete nici pe departe.
Barbatul se incrunta si isi privi mainile. Degete destul de lungi si subtiri, unghii ingrijite. Cu aceasta trebuia sa se mandreasca, dar daca lua in consideratie celelalte parti ale corpului sau, nu se incumeta.

- Rau de tot, chiar foarte rau, sopti oglinda nemultumita.

Severus pufni intr-un ras sarcastic. Nu ii placeau deloc oglinzile, daramite cele magice, care pe langa faptul ca ii aratau cat de urat este, mai comentau. Se intoarse pe loc si pasi repezit spre cabinetul de alaturi. Era o mica camera de zi. S-a asezat pe fotoliul invechit si privea in gol. Pe cine ar trebui sa invinuiasca pentru toate? Pe nimeni, caci asa i-a fost dat.

S-a debarasat de pelerina neagra si a privit semnul intunecat de pe mana stanga. Un sarpe ce iesea din gura unui cap-de-mort. Era semnul lui ... Voldemort. Nu obisnuia sa ii rosteasca numele si nu din cauza ca ii era frica. Asa credea ca e mai bine. Nu i-a parut rau niciodata ca si-a ales acest drum in viata. Nu i-a parut nici bine. Simtea doar pustietate, iar uneori durere. Nu mai trebuia sa regrete. A fost greseala lui si a invatat ceva din ea.

Isi privi iar mainile. Se incrunta iarasi. Erau niste maini patate de sange nevinovat. A ucis multi oameni, chiar daca nu era din propria dorinta. Era porunca Lordului si trebuia sa o indeplineasca. Acum se simtea usurat, caci nu va mai necesită sa omoare niciodata. Nu va mai privi pe nimeni in ochi rostind "Crucio" sau "Avada Kedavra". Dar trecutul i-a lasat o amprenta mare si dureroasa in suflet. Nu va fi iertat. Nu avea de la cine sa-si ceara iertare. Toti erau morti. Nu mai existau.

Si Lily ... cat de greu era sa isi aminteasca de ea. Parca inima-i era strapunsa de o sageata veninoasa. A murit, tot din prostia lui. Daca nu auzea profetia ceea blestemata, nu era sa se intample nimic ... poate. A iubit-o, o iubeste si o va iubi mereu. Daca regreta ceva, era faptul ca nu a facut tot posibilul sa o cucereasca. Trebuia sa ii arate cat de mult o iubea, trebuia sa o apere si nu trebuia sa o jigneasca niciodata.

- Iarta-ma, sopti in gol cu vocea-i ragusita.

Peste o saptamana.

Copiii s-au intors la Hogwarts, dupa ce au petrecut craciunul acasa. Erau relaxati, dar trebuiau sa se apuce iar de invatat, mai ales ca examenele erau pe aproape.
Era deja miezul noptii. Elevii de la toate casele se distrau. In camera de zi a viperinilor petrecerea era in toi.

- Theodore, nu ai vazut-o pe Despina? intreba Draco confuz.
- Ultima data am vazut-o la cina, in marea sala, raspunse baiatul plictisit.
- Cred ca si-a pierdut urma in dormitorul lui Snape, iarasi, zise Pansy, care trecu intamplator pe langa baieti.

"Isi distruge viata si nu vrea sa intelega asta. Severus nu o va iubi niciodata" gandi Draco si sorbi wiskey din paharul de cristal.

- Te iubesc, sopti ea imbratisandu-l strans.

I-a fost dor si numara zilele cat a stat in Damianeci Manor. Isi dorea foarte mult sa petreaca craciunul alaturi de el, dar nu era posibil. Acum nu mai era nevoie. Ii simtea caldura corpului, caci barbatul i-a raspuns la imbratisare.

- Stiu, zise el si o saruta protector in frunte.

In acel ocazie inima i se stranse.

"Nu meriti sa iti fac una ca asta, dar nu te voi putea iubi niciodata" gandi Severus Snape si inchise ochii, lasandu-se in voia mangaierilor ei.

Fata il saruta pe gat, iar cu o mana si-a sters rapid lacrima care-i aluneca pe obrazul inrosit. Nu i-a spus ca o iubeste. Nici acum. Nu-i va spune asta niciodata.

Andrutzaa.
goblet of fire
goblet of fire
Andrutzaa.

Data inscrierii: 29/Iul/2009

MesajTrimis: 10/08/2009 17:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oooo,New FanFic :-D :-D :-D

E Super Tare!!! :w00t: :w00t: :w00t: La fel ca si toate celelalte ficuri ale tale,dar o noua idee e intotdeauna binevenita :-)

Citat:
Severus Snape se privea in oglinda.
Nici nu mai tinea minte cand a facut-o ultima data, mai ales ca stia si singur cat de oribil arata.
Isi studia profilul si pe fata i se intiparea o expresie din ce in ce mai rece.
Parul sau negru era deosebit de gras si lucios. Parea nespus de murdar la vedere. Asa si era, dar doar din cauza potiunilor preparate zi de zi. Aburii se imbibau in par, facandu-l sa devina slinos. Sa fii un master nu e usor. Trebuie sa jertfesti cu ceva si in cazul dat era parul sau. De aici ii venea si porecla "nemernic cu parul gras si nespalat".

De ce se crede asa urat? :'-( Poate ca e mai frumos in interior :-)

Citat:
Elevii nu se rusinau deloc sa il injure pe la spate, dar asta il deranja in ultimul rand.

Ce urat din partea lor :-(

Citat:
Ochii sai coborira la nas. Isi ura aceasta parte a chipului sau. Il avea mare si urat, aproape pe jumatate de fata. Apoi isi privi nenumaratele riduri de pe fata. Dupa cate stia, ridurile apar cand zambesti mult, dar el nu a zambit niciodata in ultimii 10 ani ... cel putin. Totusi erau urmele lasate de viata dura. Urme lasate pe chipul sau, care nu stralucea de frumusete nici pe departe.

Hmm...Nas mare si riduri :lol:

Citat:
Barbatul se incrunta si isi privi mainile. Degete lungi si subtiri, unghii ingrijite. Cu aceasta trebuia sa se mandreasca

In sfarsit ceva de bine :lol:

Citat:
- Rau de tot, chiar foarte rau, sopti oglinda nemultumita.

Oglinda idioata...In locul lui as spargeo! :lol:

Citat:
Si Lily ... cat de greu era sa isi aminteasca de ea. Parca inima-i era strapunsa de o sageata veninoasa. A murit, tot din prostia lui. Daca nu auzea profetia ceea blestemata, nu era sa se intample nimic ... poate. A iubit-o, o iubeste si o va iubi mereu. Daca regreta ceva, era faptul ca nu a facut tot posibilul sa o cucereasca. Trebuia sa ii arate cat de mult o iubea, trebuia sa o apere si nu trebuia sa o jigneasca niciodata.

Saracu' Sev
:'-( :'-( Pacat ca nu poti sa-ti schimbi greselile din trecut :weep: Traieste-ti viata la maxim,ca timpul nu se mai intoarce :-(

Citat:
- Theodore, nu ai vazut-o pe Despina? intreba Draco confuz.
- Ultima data am vazut-o la cina, in marea sala, raspunse baiatul plictisit.
- Cred ca si-a pierdut urma in dormitorul lui Snape, iarasi, zise Pansy, care trecu intamplator pe langa baieti.

"Isi distruge viata si nu vrea sa intelega asta. Severus nu o va iubi niciodata" gandi Draco si sorbi wiskey din paharul de cristal.

Uite-l si pe Dracoletzu' meu :love: :love: :love: Ce bine ca apare si aici,ii simteam lipsa :'-(

Citat:
- Te iubesc, sopti ea imbratisandu-l strans.

I-a fost dor si numara zilele cat a stat in Damianeci Manor. Isi dorea foarte mult sa petreaca craciunul alaturi de el, dar nu era posibil. Acum nu mai era nevoie. Ii simtea caldura corpului, caci barbatul i-a raspuns la imbratisare.

- Stiu, zise el si o saruta protector in frunte.

In acel clipă inima i se stranse.

"Nu meriti sa iti fac una ca asta, dar nu te voi putea iubi niciodata" gandi Severus Snape si inchise ochii, lasandu-se in voia mangaierilor ei.

Trist..Hmm....Saraca Despy :'-( O sa-i franga Sev inima? :'-( :'-( :'-(

Hai pune Contu',ca m-ai facut curioasaaa :-D :-D :-D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 10/08/2009 17:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Saraca Despi. Deja i-a frant inima si asa va fi in continuare. Daca ma gandesc, cont nu va fi. Acesta e un fic mini. Asta e tot. Vezi ca m-am molipsit de la fete, sau scriu si eu mini. :-D
Mersi mult pentru comm yubita :kiss:
Akaete
prisoner of Azkaban
prisoner of Azkaban
Akaete

Data inscrierii: 31/Iul/2009

MesajTrimis: 10/08/2009 17:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi`am imaginat ultima scena si wah :w00t: ....asa emotiv,asa [strastno](intelegi u).
Angsty,da nu`i p asta :D...Mi placuse.
Sus
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 10/08/2009 17:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De mirare, mai ales cum o ai tu cu personajele noi :lol:
Dar nu-i pe asta, ms :kiss:
Candy
half-blood prince
half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008
Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X

MesajTrimis: 10/08/2009 23:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

foarte destul de foarte fain.

descrierea lui snape, pur si simplu v desyatku cum se zice! e exact asa cum mi`l imaginam eu - k stie k arata rau, dar nu`i pasa de acest fapt si traieste cu asta.

afarsitul, da, pur si simplu bestial! mai fain ca descrierea!! :X

si da, e angst =p~ soooperb :x
Sus
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 10/08/2009 23:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi pentru comm Candy, ma bucur k iti plashe :kiss:
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 11/08/2009 00:27    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O doamne bai:X
deci atat de elegant ai descris pe Snape:x
nu am mai citit niciodata ..adica cat de curand o descriere atat de frumoasa a lui:x
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 11/08/2009 00:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E descria lui reala. Ms pentru comm. :innocent:
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: 11/08/2009 11:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:weep: :weep: despiiiiii c frumooooooooooooos :'-( asa d trist!!! dar ffff frumos. Asa mila mi s-a facut de el (si asta ma face sa-l adoooor!!!) si chiar dak nu o iubeste pe Despina, sunt convinsa k traieste alaturi de ea ocazii de liniste si -kt s incape- de fericire. A fost perfect superb finalu! Las` k-i bine k te-ai molipsit de la fete. E o boala kre circula p forum? :lol: park simt k ma apuca si p mn :lol:

dak mai scrii si altele, abia apuc sa citesc :innocent:
New fan-fiction !!!
Sus
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 11/08/2009 13:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ms mult Maddie, ma bucur ca iti place. :kiss:
Acum mi-am adus aminte ce am visat. Ca a mai venit o Madalina pe forum si am decis asa:

- Tu sa fii Madleine;
- Ea sa fie Mada;
- Si Maddie (este asa o fata pe forum) sa ramana asa :lol: :lol: :lol:

Nu are legatura, dar mi-am adus aminte.
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: 11/08/2009 15:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:lol: yo's d acord! atata timp kt cititi madleine in engleza :lol: k citit in franceza mi s pare ciudat putin

np draga :kiss: la mai multe
New fan-fiction !!!
Sus
Candy
half-blood prince
half-blood prince

MesajTrimis: 13/08/2009 00:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lina lina linaaaa
:lol:

nu ma bagati in seama Smile)
Sus
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 13/08/2009 01:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si acum mergea

lina lina lina
mi-ai stricat masina=))))))))

lol=))
da are rimaa
Candy
half-blood prince
half-blood prince

MesajTrimis: 13/08/2009 11:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

lasa`mi tuh masina.
sorry de off.

liuda, supoer fic :love: :whistle: :whistle:
Sus
Ella
chamber of secrets
chamber of secrets
Ella

Data inscrierii: 19/Iun/2008

MesajTrimis: 13/08/2009 17:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Teribil de tare :X
Cum adica nu continui? >.> Ba continui! Vreau sa vad ce idee iti mai trece prin minte :-D Haide, vreau sa vad o continuare :D
Mi-a placut cum ai descris totul si cum ai prezentat actiunea, dar vreau mai mult! vreau sa continue!
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

MesajTrimis: 13/08/2009 18:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acesta e un fic mini, un one-shoot, nu se mai poate continua, caci asta a fost ideea. Daca vrei sa citesti ceva mai mult, citeste Copiii Razboiului, tot eu il scriu. Ms pentru comm :kiss:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Arhiva Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro