| Autor |
Mesaj |
hermione order of phoenix

Data inscrierii: 28/Dec/2007 Mesaje: 1784 Localitate: London, Toyama
|
Trimis: 29/05/2008 15:22 Titlul subiectului: Tears of happiness |
|
|
Capitolul I
Stau langa fereastra si privesc ploaia…stropii mari ce cad de sus…foarte sus si ating frunzele, casele, pamantul cu un ticait usor, fin, imi aduc in minte ganduri. Amintiri frumoase, ocazii petrecute cu prietenii, semtimente pe care nu sunt sigura ca o sa le mai traiesc vreodata. Ce mult mi-as dori sa fiu acum cu toti prietenii cei mai buni, sa dam o petrecere sau pur si simplu sa me plimbam prin oras, sa vorbim si sa ne invidieze toata lumea pt ca am fi o gasca asa perfecta...
* * *
In Winamp era melodia Rain a lui Hilary Duff. Am mai privit cateva clipe ploaia apoi m-am dus sa-mi iau un pahar de suc. Am deschis televizorul dar nu am gasit nimic interesant. Am auzit un click de la calculator care anunta primirea unui nou mail. Era de la o colega de facultate care ma ruga sa ne intalnim in ziua urmatoare sa-i explic ceva pt cursul de engleza, promitand ca-mi va face cinste cu o pizza. Bineinteles cand au trebuință de mine toti se comporta frumos, dar in rest se poarta de parca as fi invizibila. Desi era sambata, nu aveam nicun plan asa ca ii trimit raspuns ca ne putem vedea la ora 14 la cafeneaua de vis-a-vis de parc.
Iau de pe noptiera cartea “Cronica Pasarii-arc” de Haruki Murakami si imi petrec restul zilei citind.
A doua zi, la ora doua fara 7 minute eram in fata cafenelei unde trebuia sa ma intalnesc cu Andreea. Intru dar ea nu ajunsese inca. Dupa 10 minute apare si ea. Era imbracata cu o bluza neagra cu buline rosii, blugi negrii si pantofi cu toc rosii. Pe umor avea o geanta mai mare in care luase materialele dupa care trebuia sa-i explic lectiile.
-Buna. Am intarziat putin, scuze...am stat la extraordinar de multe semafoare. Astepti de mult?
-Buna. Nu-i nimic, am venit de putin timp. Hai sa luam cate o cafea si sa ne apucam de treaba. Bine ca nu e multa lume si putem sa ne vedem de lectii in liniste.
-Da...si muzica e lenta. Ai ales bine locul.
Imediat dupa ce comandam cafelele, Andreea isi scoate cartile si incepem sa lucram. Dupa ce ii explic ii spun sa faca cateva exercitii sa ma asigur ca a inteles si ca munca mea nu a fost in zadar.
-Multumesc. M-ai ajutat mult. Voi da examen in curand si nu intelesesem mai nimic la curs. Maine ies cu cateva prietene la o pizza. Vino si tu daca nu ai altceva de facut, doar ti-am promis.
-Nu stiu inca. Iti trimit un mail diseara si te anunt. La revedere!
Cand ajung acasa observ ca imi pierdusem bratara pe care mi-o daruise prietena mea, Adina. Nu era din aur sau argint, dar tineam la ea deoarece Adina era ca o sora pentru mine. De 5 luni era plecata in Germania si de atunci puteam sa ne intalnim doar in vacantele de vara cand mai venea in tara. Am cunoscut-o cand aveam 12 ani la un concurs de matematica si de atunci am tinut legatura si am transformat foarte apropiate. Ne-am certat doar de 4 ori mai ‘serios’ dar in urmatoarea zi totul era uitat, parca ar fi fost doar un vis urat.
Miercuri intarzii 15 minute la cursul de engleza. Pana sa intru in clasa trec pe langa un baiat brunet, cu ochi albastrii. Purta un tricou pe care scria “A friend in need is a friend indeed”. Proverbul acesta mi-a amintit de Adina pe care o ajutam ori de cate ori avea nevoie, iar ea ma ajuta pe mine. Mam uitat fara vreun rațiune la mana lui si am vazut ca avea o bratara întocmai ca cea pe care o primisem de la Adina pana sa plece in Germania. Mi-am adus aminta ca sambata pierdusem bratara si m-am gandit ca poate o gasise baiatul acela si o luase. Ne-am uitat unul in ochii celuilalt timp de cateva secunde.
Cum am ajuns acasa, am deschis calculatorul si am intrat pe vestitul site hi5 sa-l caut pe baiatul de la facultate. Am scris numele facultatii si orasul si dupa un sfert de ora de cautat l-am gasit in sfarsit. Am aflat ca il chema Alex, avea 22 de ani, era in anul III de facultate, ii placeau cam aceleasi genuri de muzica, filme si carti ca si mie si avea talent la desen. Avea id-ul de messenger scris pe pagina de hi5 asa ca nu mai eram nevoita sa-i trimit mesaj.
Am adaugat id-ul lost_in_happiness. Abia in urmatoarea zi a intrat si am putut sa vorbesc cu el
cred ca scriu capitolul 2 in weekend..azi nu pot..trebuie sa invat la info ca am teza  _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 29/05/2008 16:22 Titlul subiectului: |
|
|
Wow! Descrii atat de frumos! Si ideea i atat de sweet ... imi place extraordinar de mult. Chestia cu bratara imi place cel mai mult. Oare bratara de la brunetul ala e a ei? Hai Cont  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 29/05/2008 18:55 Titlul subiectului: |
|
|
mi'era lene sa alcatuiesc un nou comm, de aia ti l'am lasat tot pe ala
deci imi place atat de mult cum scrii
deci, sa incepem:
1. Imi place teribil de mult titlul
2.Imi place cumplit de mult stilul tau de a scrie
3. Introducerea e asa trista si totusi...asa frumoasa
4. Imi place foaaarte mult stilul de a scrie
5. Personajul (care cred k l'ai asociat cu tine) imi place - e de incerdere si bun.
6.imi place extrem de mult stilul tau de a scrie
7. Mi'e fascinant ce o sa aiba cu baiatu' ala brunetel
8.Imi place foarte mult stilul de a scrie
9. Pune poooozeeeeee cu personajele
10. Imi place nespus de mult stilul tau de a scrie |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 03/06/2008 16:52 Titlul subiectului: |
|
|
nu mai pun cont?  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/06/2008 16:55 Titlul subiectului: |
|
|
sorry...saptamana asta am avut zilnic cate 2 teste ff grele..si maine ma asculta la geogra si joi am un ultim test la muzica si ma asculta la info
a fost o sapt fff grea si am fost ff coupata..nam avut timp de nimic
o sa incerc sa scriu cand pot, si sper sa am si inspiratie..poate scriu azi ceva...daca nu, pana sambata sigur _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 03/06/2008 16:57 Titlul subiectului: |
|
|
oki doki
asteptam atunci
stiu cum ii cu scoala
si eu am avut multe pe cap intr'un timp si n'aveam timp de nik  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/06/2008 16:29 Titlul subiectului: |
|
|
Capitolul II
-Buna, am zis.
-Buna. Cine esti?
-Te-am vazut la facultate si am luat id-ul tau de pe hi5.
-Bine. Vorbim mai incolo. Acum trebuie sa plec.
-Pa.
Asa s-a terminat întâia mea conversatie cu Alex. Eram fericita ca am luat legatura cu el si speram sa-l cunosc mai bine.
Am iesit sa ma plimb putin prin parc, neavand chef de nimic. Totul arata ca desprins dintr-un peisaj de toamna, desi era mai. Frunzele copacilor pareau aramii sub lumina rosiatica a apusului ce coplesea tot orasul. Am trecut pe langa locul unde erau leaganele. Erau multi copii care se jucau veseli. O fetita de vreo 3-4 ani se dadea pe tobogan razand. Bunicul ei o privea ganditor de pe o banca, probabil amintindu-si de copilaria lui. Doi frati se jucau cu lopetelele in nisip. Mama lor le spunea constant sa aiba grija sa nu se murdareasca. Un barbat impingea un leagan cu cinci copii care strigau neincetat ca vor mai tare. Uitandu-ma la ei, amintirile din copilaria mea m-au invaluit. Imi treceau prin minte toate nazbatiile pe care le-am facut impreuna cu verisorii mei. Ce fericiti eram...Dansam, alergam, ne ascundeam, ne jucam cu papusile, cu mingea...eram nedespartiti...
Stateam cu ochii inchisi si ma gandeam. O voce m-a trezit la realitate. Era prietena mea, Lisa, o fata draguta,bruneta, cu ochi mari si caprui. Stia mereu sa asorteze hainele si se imbraca foarte frumos.
-Hey. Ce faci aici, singura? M-a intrebat curioasa.
-Salut. Am iesit putin la aer. Ma plictisisem in casa. Tu ce mai faci?
-Plimb cainele. Daca n-ai ce face vino cu mine. Mai vorbim, mai povestim ce am mai facut in ultima vreme.
-Bine. Hai sa mergem.
-Super. Sa-ti povestesc de un baiat pe care l-am cunoscut de curand la facultate. E amicul unui coleg si i-am vazut pe amandoi prin oras. Am mers toti la un suc si am vorbit. La sfarsit am facut schimb de numere de telefon si de atunci tinem legatura. E nespus de dragut si frumos. Are ochi albastri, e brunet si il chiama Alex. Imi place numele asta, tie nu?
Nu stiu de ce, m-a trecut un fior cand am auzit descrierea baiatului. M-am gandit imediat la Alex pe care il vazusem la facultate. Era deosebit de posibil sa fie el tipul de care vorbea Lisa. Ii raspund intr-un tarziu:
-Da, desi e banal si des intalnit, imi place.
Eu nu aveam nimic prea incitant de spus asa ca am discutat despre alte lucruri ca facultatea, planurile de viitor; am criticat imbracamintea tipilor pe langa care treceam si ne-am jucat putin cu cainele.
* * *
cam putin si cam...varza...lipsa de inspiratie, lipsa de timp...inceputul cel putin e varza rau...dar n-am stiut ce sa'i fac _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 04/06/2008 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
interesant
deci sunt mai mult k sigura ca Alex e acelasi baiat cat si in cazul Lisei, atat si in cazul tau...(nu cred k ai scris cum o cheam pe pers de frunte )
imi plc
cik le spunea constant sa nu se murdareasca
si a plecat de pe mess...
oare n'a vrut sa vorbeasca cu ea... ?
hai mai pune cont
p.s. descrii fain |
|
| Sus |
|
 |
mary chamber of secrets

Data inscrierii: 19/Sep/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: 04/06/2008 23:35 Titlul subiectului: |
|
|
imi place ficul
love it
next
i want my alex  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 05/06/2008 01:58 Titlul subiectului: |
|
|
Wow, dar esti sentimentala nu gluma! Ai descris atat de frumos plimbarea in parc! Si eu cred ca Alex in cazul ambelor, e unul si acelasi. Si discutia lor ... hmmm ... a fost atat de scurta! Vreau sa vad ce vor mai vorbi data viitoare ... cred ca despre bratzara. Hai cont ... astept cu nerabdare!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 07/06/2008 11:53 Titlul subiectului: |
|
|
wow...e mega elegant fic-ul..chiar descri extrem de bine...interesant pana acum...cont pls  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/06/2008 01:39 Titlul subiectului: |
|
|
am mai scris ceva...cam putin dar e 1 jumate noaptea si totusi trebuie sa ma culc
In noaptea aceea am avut un vis foarte lung. Mi-au crescut aripi si am zburat pana in Japonia. Vedeam de sus casele, blocurile, strazile, oamenii, toate pareau niste puncte minuscule, abia vizibile prin ceata albicioasa, densa. Ajunsesem in Toyama si am coborat sa vad orasul mai de aproape. Aripile mi-au disparut si eram doar un om obisnuit. Drumul era aglomerat. Toata mulțimea se grabea numai eu stateam intr-un loc si priveam uimita. Am mers cativa pasi si am ajuns in fata unei cladiri imense. Nu puteam distinge semnele kanji care erau scrise la intrare dar curand am aflat ca era un amfiteatru. Am urcat cateva trepte si am intrat. Un spectacol incepea peste 15 minute. Am bagat mana in buzunarul blugilor si am gasit cativa yeni cu care mi-am luat un bilet. M-am asezat in sala pe unul din ulimele randuri, langa o batrana. Curand luminile s-au stins si spectacolul a inceput cu intrarea in scena a unui barbat de vreo 25 de ani care canta la shakuhachi. Sunetele blande, line rasunau in sala in care era o liniste perfecta. Nimeni nu vorbea, nimeni nu se misca, doar priveau parca hipnotizati, scena in care intrau personaje si se compunea actiunea sub cantecul la shakuhachi al tanarului. Brusc imaginea a disparut si m-am trezit, dar shakuhachi-ul continua sa cante aceeasi melodie. Se auzea de afara dar eram prea speriata sa ma dau jos din pat si sa vad ce se intampla. Incercam sa ma conving ca era doar in imaginatia mea, dar era asa real...Am stat nemiscata un timp, pana cand sunetul a incetat. Apoi m-am culcat linistita.
Luni aveam cursul de istoria literaturii engleze. Mereu am urat istoria. M-am dus la facultate, am trecut pe langa colegi fara sa-i salut si m-am asezat plictisita in banca mea. Dupa curs m-am dus acasa si am facut lucrurile pe care le faceam de obicei: am citit, m-am uitat puitn la televizor si bineinteles ca nu am gasit nimic care sa merite vazut, am deschis calculatorul dar nu aveam chef sa vorbesc cu nimeni. Nu-mi puteam lua gandul de la visul ciudat si de la cantecul shakuhachi-ului din noaptea trecuta.
M-am culcat sperand sa fie o seară mai normala. Am avut acelasi vis, numai ca am ajuns in Anglia, la Oxford. Acelasi scenariu cu personaje diferite. M-am trezit auzind obisnuitul cantec. Eram la fel de speriata dar vroiam neaparat sa vad ce se intampla si de unde se aude shakuhachi-ul. Trebuia sa existe o explicatie logica. M-am ridicat din pat si m-am dus la fereastra. Sunetele se auzeau din ce in ce mai tare...
am gasit poza cam cum as vrea sa arate ea:
pt baiatul acela Alex am gasit o poza cu un baiat blond....n-am gasit niciunul brunet [/img] _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/06/2008 01:47 Titlul subiectului: |
|
|
Interesant. Visul e foarte ciudat ... si, terog, imi spui si mie ce inseamna "shakuhachi", ca nu prea imi dau seama. Abia astept sa vad de unde vine melodia ... chiar nu am rabdare ... ne spui?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/06/2008 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
ah sorry am uitat ca voi n-aveti de unde sa stiti ce e un shakuhachi
e un dispozitiv muzical japonez..suna cam asa:
http://www.imeem.com/people/EqZDrW/music/0SJPq0Sc/shakuhachi/
deocamdata nici eu nu sunt sigura de unde vine melodia m-am gandit la vreo 2 variante dar nush...vreau s'o aleg pe cea mai buna... _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 08/06/2008 13:55 Titlul subiectului: |
|
|
e super episodul...si mel aceea e mega frumoasa  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/06/2008 15:52 Titlul subiectului: |
|
|
ma bucur ca va place
am gasit poza si pt el...nu era chiar ce vroiam dar se apropie
 _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 08/06/2008 16:10 Titlul subiectului: |
|
|
E extra simpatic!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 08/06/2008 21:47 Titlul subiectului: |
|
|
dragut
si visul...
mister mister
abia astept continuare
ai descris super tare visele alea
astept coont.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/06/2008 22:21 Titlul subiectului: |
|
|
merci
pun ce am mai scris azi...e fff putin si nu prea am avut rabdare...
Am dat draperia la o parte si am vazut silueta unui tanar. Statea langa un copac. Cand m-a vazut s-a oprit din cantat si si-a indreptat privirea spre geamul la care eram. Verdele ochilor lui strapungea intunericul. Nu imi mai era frica. Mi-am luat rapid o bluza si o pereche de pantaloni si am iesit afara, curioasa sa aflu ce facea tanarul acolo in mijlocul noptii.
-Buna. Eu sunt Rin. Tu cine esti si ce faci aici la ora asta.
- Ma numesc Haru. Imi pare rau daca te-am trezit. Exersam la shakuhachi. Vreau sa devin un mare cantaret sar am multe de invatat. Imi place sa ma plimb noaptea prin diferite locuri si sa cant. Noaptea e asa linistita. Sunt doar eu si luna-artistul si spectatorul care ma asculta rabdator de fiecare data.
-Canti nespus de bine. Esti din oras? Nu te-am mai vazut pe aici.
-Da. M-am mutat de cateva zile. Ma cert mereu cu parintii si cu sora mea si am vrut sa plec undeva departe de stresul familiei.
-Inteleg...Vrei sa intrii sa mai stam de vorba? Poti sa canti si n-o sa mai trezesti nici vecinii.
-Bine...intru. N-ar fi frumos sa refuz.
Am intrat in casa si am facut o cafea. Era ora 4 dimineata. Mi-a povestit despre familia lui, despre cum a inceput sa cante, despre visul lui de a intra la facultatea de muzica. Eu i-am spus cateva cuvinte despre mine dar apoi i-am zis sa cante ceva la shakuhachi. L-am ascultat fermecata un timp, apoi s-a ridicat si a zis ca trebuie sa plece.
-Imi pare bine ca te-am cunoscut. Poate ne mai intalnim pe aici. La revedere!
-Sigur. La revedere!
Eram prea obosita sa ma mai gandesc la ce se intamplase. M-am dus in dormitor si m-am culcat.
El e Haru:
 _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 11/06/2008 22:57 Titlul subiectului: |
|
|
e mega simpatic HARU... si cont e superba...mi-a placut k l-a invitat akasa sa stea de vorba...o sa fie prieteni?ce se mai intampla?...cont plsssss _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 11/06/2008 23:29 Titlul subiectului: |
|
|
weeee dragutz eeee
si bn
poate o sa fie prieteni
k intotdeauna descrii superb
imi place
astept cont
e prea putin asta  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/06/2008 23:44 Titlul subiectului: |
|
|
Wow ... a fost cumplit de frumos capitolul asta ...
E simpatic Haru si are un vis foarte frumos.
Sper sa se mai intalneasca ...
Hai Cont  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
alexa_dark_rose order of phoenix

Data inscrierii: 09/Aug/2007 Mesaje: 1603 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 12/06/2008 12:10 Titlul subiectului: |
|
|
wow cat de tare e ficul asta
descrii si cel mai mic detaliu si e super tare
si eu care credeam ca cel care canta e alex....
orikm tipul asta alex mi se pare cam insensibil...dar dragutz
cat despre haru....imi place...e si dragutz si stie sa cante...
si visul ala....e inca un mister...sper sa aflam cat de curand despre el
aaa si era sa uit...sper ca Haru si Rin sa ramana prieteni
aaa si inca o chestie...arata bine Rin..e dragutza
dar s-ar portivi mai bine cu Alex decat cu Haru
si cam atat....acum astept cont  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=242&i=ishipdracohermuselesslipj9.jpg] [/URL]
KFC mean milions of chicken dead! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/06/2008 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
mc pt comentarii
sorry ca n-am mai scris de mult...am vrut sa mai citesc cateva carti si apoi sa mai scriu...mai pun cateva randuri...
M-am trezit la 7:45. M-am ridicat din pat si m-am dus la bucatarie sa-mi fac o cafea. Pentru cateva momente uitasem ce se intamplase in noaptea aceea. In timp ce puneam apa in ibric am simtit ca parca un fulger a trect prin mintea mea facandu-ma sa-mi dau seama ca intamplarile de acum cateva ore nu au fost doar un vis. Am lasat cafeaua si m-am asezat pe canapea sa reflectez la cele intamplate. Sute de intrebari imi invadau mintea: Cine era acel baiat? De unde a venit? Oare chiar au fost adevarate lucrurile pe care mi le-a spus? Sau doar a inventat? Totul era atat de straniu...
A sunat telefonul. Nu vroiam sa parasesc sirul gandurilor si sa raspund. L-am lasat sa sune de 9 ori. Am raspuns totusi dupa al 10-lea apel. Era Arina, fosta mea colega de liceu care ma invita la o petrecere cu cativa fosti colegi. Am acceptat invitatia gandindu-ma ca imi va face bine o intalnire cu gasca mea din liceu. Dupa ce am inchis telefonul mi-am urmat rutina zilnica spunandu-mi ca n-o sa ajunj la nicio comcluzie oricat m-as gandi.
Nu avea niciun curs la facultate in acea zi. Am facut curatenie prin casa, mi-am spalat hainele, si am citit. Pe la 6 m-am dus sa cumpar cateva alimente de la un magazin. Cand am iesit din magazin m-am intalnit cu Haru. Abia l-am recunoscut. Noaptea trecuta nu putusem sa-l vad prea bine. Culorile erau vagi la lumina din camera. Ochii verzi, privirea profunda reflectau satenul parului. Era imbracat cu o camasa cu patratele albastre si pantaloni negrii.
Mi-a zambit si m-a salulat. I-am raspuns. Aveam atatea nelamuriri dar nu puteam sa-l opresc si sa-i cer explicatii. Fara alte cuvinte, am plecat fiecare pe drumul lui.
Soarele vesperal isi revarsa razele rosiatice asupra orasului. Era nespus de cald. Vantul abia adia miscand cateva frunze ofilite. _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 15/08/2008 09:30 Titlul subiectului: |
|
|
n'am mai lasat comm
si am uitat complet de el...
da vrem continuarea sigur
pune  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 16/08/2008 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
Abia acu a venit si intarziata d mine sa citeasca ficu!
Vreau sa-ti spun k mi-a placut de la bun inceput faptul ca descrii cadrul in care se intampla evenimentele. P mine m-a captivat stilul tau d a scrie... sper sa nu renunti la ficul tau fiindk are un inceput promitator
mi-a placut mult misterul cu cantecul din vis... mai ales faza knd zbura deasupra Japoniei niceee _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Onna philosopher stone

Data inscrierii: 02/Sep/2008 Mesaje: 81 Localitate: Pinkin town
|
Trimis: 14/09/2008 00:29 Titlul subiectului: |
|
|
Ioi, Hermione
1. Muhahahah! Am apucat sa citesc mai mult din fic>
2. De ce nu le spui si celalat sens al cuvantului?=))=))
3. Actiune putina, dar abundenta descrierii o compenseaza din plin!
4. Nextu, onegai* inu eyes*=))=))=)) _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img47/30399032ms9.jpg/1/] [/URL]
Nu uita ca viata e din ce in ce mai buna daca te indrepti in directia potrivita, si vei sti care e directia potrivita tocmai fiindca esti destul de sigur pentru a fi nesigur de asta, dar niciodata suficient de nesigur pentru a nu o face |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 26/09/2008 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
2. =)) lasa:-j mai bine sa nu stie...am invatat prostii de la tine si maku da le pastrez pt mine nu le dau mai departe>
3.da..stiu.........
sper sa mai scriu...ti'am zis cand...intr'un viitor indepartat...foarte indepartat...
arigato pt comm _________________ “There's a bit of magic in everything"
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/12/2008 04:11 Titlul subiectului: |
|
|
Si pe asta cred k nu il mai continue.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Onna philosopher stone

Data inscrierii: 02/Sep/2008 Mesaje: 81 Localitate: Pinkin town
|
Trimis: 11/12/2008 21:19 Titlul subiectului: |
|
|
Hermione,
tu nu vezi ce zice lumea p-acilea?
Baka yaro! Anata wa baka desu!!! Totemo baka desu!. demo, anata no ficu wa sugoi desu! doshite???? Onegai,nextu:D::D:D:D:D:
Asa-acum ca ti-am facut morala, pune acuma(in japoneza;P) continuarea! _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img47/30399032ms9.jpg/1/] [/URL]
Nu uita ca viata e din ce in ce mai buna daca te indrepti in directia potrivita, si vei sti care e directia potrivita tocmai fiindca esti destul de sigur pentru a fi nesigur de asta, dar niciodata suficient de nesigur pentru a nu o face |
|
| Sus |
|
 |
|