TGA = TGA ( +18)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard
Autor Mesaj
Emily
newbie
newbie
Emily

Data inscrierii: 30/Iun/2008

MesajTrimis: 23/11/2008 22:29    Titlul subiectului: TGA = TGA ( +18) Raspunde cu citat (quote)

Well...eu sunt cam noua pe acest forum si cum am vazut ca nu ai nevoie de acor pentru ficuri m-am gandit sa-mi postez si eu un fic de-al meu la care scriu in momentul de fata :-D
E horror :innocent:

Lectura placuta!

**Prolog-Aici sunt eu**

E intuneric in casa mea. Nu exista numeroase faruri afara, masinile inainteaza greoaie, uleiul o fi de vina. Langa mine iubita mea, amanta mea.
Mica creatura, subtire, firava, blonda, ochi albastri deschisi. Nu. Nu pot sa ma abtin. Ii inchid pleoapele. Nu iubita mea. Nu vreau sa imi
aduc amintesc asa de privirea ta. Corpu-I zace nud in mijlocul palmei mele. Sangele coapsei sale curge conturand cearceaful ca si rosul unui
ruj gresit plasat. Sting veioza si ma asez langa ea .Trag patura peste noi doi si o imbratisez. O sarut si ii ating mana, ma zgarii la un
moment dat se una din unghiile sale false. Un ultim tresarit. Geme usor si moare langa mine. Rasufla usor, tot mai rar, apoi tot mai greu.
A doua zi ameninta cu putrefactia. Frumusetea ei post-mortem a ramas pe cearceaful meu. O semnatura a fragedelor zambete, extaze, puncte culminante
ramane vie in peretii proaspeti varuiti. Parfumul ei ramane, la fel si firele ei firave de par. Inca o iubesc. O iubesc pe riscul meu findca
eu nu am ucis-o, depinde din ce punct de vedere analizezi situatia. Ea vroia asta, vroia sa fie fericita apoi sa se stinga, in bratele mele,
bravul ei erou. Marmura poarta sudoarea talpilor ei, scarile pe care a urcat, a urcat in acest altar, in acest sanctuar unde sa dus pe sine
ca si jerfa. Fudula creatura mai este si femeia, creatura slaba ce cade mereu prada unor petale de trandafir, cada mereu prada unui pahar
de sampanie, simte mereu prea mult si renunta prea greu. Ea sa semnat, ea a ramas, sangele ei a ramas in mintea mea, a fost dovada ei de
dragoste fata de mine. Nu am sa o uit. Nici acum, nici nici o dat. Marina.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 24/11/2008 13:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merlin ce scary poate fi, dar nu imi vine a crede ca ceva asa groaznic, poate fi descris asa frumos. Chiar e descris sooper, continua. :unsure:
Candy
half-blood prince
half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008
Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X

MesajTrimis: 25/11/2008 15:09    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

yeah... e superb descris si imi plc cum descrii totul... :love: sa inteleg k el a ucis'o... si pe ea o cheama Marina, da? :-|

faaaain... dude, eu chiar n'as putea sa scriu asa cv :-| nu cred k as putea sa imi imaginez... anyway, hai pune sa vedem ce preazinta si ficul tau :-D
Sus
Emily
newbie
newbie
Emily

MesajTrimis: 26/11/2008 15:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru comentarii foarte mult fetele. Ma bucur ca va place :love:
Acum vine si urmatoarea parte :-D

** Capitolul 1-Oglinda care minte**

Alarma telefonului suna. Ea se trezeste iute simtind o usoara stare de voma datorita mirosului de transpiratie imbibata in cearceaf.
Se ridica repede. Scoate pantalonii din dulap, sutienul si-l ia de pe tastatura computerului si deschide din nou dulapul pentru a-si lua
bluza crem. Se imbraca repede si isi trage pantofii de sub pat. Intra grabita in baie clatindu-si fata in apa plina de clor, apoi
lasandu-si dantura sa innoate printre acelasi clor si particule mentolate din cea mai ieftina pasta de dinti.
Se priveste si isi asigură minte ca astazi nu are timp sa fie dezamagita de ea insusi. Avea test la matematica întâia ora si nu isi
repetase nici macar o formula. Incuie usa apartamentului si fuge repede pe scari. Liftul il lasa pe mai tarziu, ca si o arma secreta
pe care avea dreptul sa o foloseasca doar o data. Ajunge in ultimele clipe, pe cand autobuzul isi scosese aripile încărcate de fum cenusiu,
gata sa zboare ca lumina printre zeci de demoni ce inunda si infunda dopul lumii, nepermitandu-i sa se goleasca vana atunci cand prea
muste au cazut atrase de suprafata sclipitoare ale acestui univers pervers.
Acelasi miros de transpiratie (de data asta nu a ei) ii provoaca o grea situație de voma. Ajunge in 10 minute inaintea scolii. Coboara
si fuge. Privirea restului ii strapunge pe cand ingerii incearca sa ii alunge instinctele de lupta. Fuge din nou si se opreste gafaind
intre etajul 2 si 3. Urca inca 10 scari, trece de doua usi si da buzna in clasa.
-Domnisoara ai intarziat. Esti apsenta. Intra.
Sus
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: 26/11/2008 21:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oh waw! ce mai fic! ... trebuie sa recunosc k la inceput nu prea am priceput mare fapt fiindk mi s parea destul de incurcat (nu te speria! yo`s mai grea de cap... :lol: ) dar m-a captivat super-mult limbajul pe care l-ai folosit.

De departe, e deosebit! Chiar socant!
Mi-ar placea sa faci capitolele mai destul de lungi fiindk se termina întocmai in timpul in care citesti mai bine.

Cuvintele care le folosesti se imbina perfect intre ele si dau o poză care, vrei nu vrei, iti place!!! :w00t:

E la propriu groazic de frumos!!!!

Sincer, nu stiu ce altceva sa-ti mai spun... as putea sa-l citesc non-stop fiindk nu-i ceva banal care te plictiseste. Apreciez noutatea, comparativ cu povestirile clasice, care folosesc cuvinte deja uzate. Felicitari pt indrazneala!

si... abia ast sa vad ce urmeaza! :innocent:
New fan-fiction !!!
Sus
anomis
order of phoenix
order of phoenix
anomis

Data inscrierii: 23/Apr/2008

MesajTrimis: 29/11/2008 11:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

wow......deci chiar nu am ce zice inafara de WOOOOOOOOOW

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

descri superb,chiar m-ai lasat fara cuvinte.....ai un stil aparte de a povesti...............chiar etsi talentata....e poate mai necomformist stilul insa eu il ador.....recunosc k la inc mi s-a aprut ciudat dar pe masura ce citeam ma captiva

poate ai putea sa faci cap puuutin mai lungi k e chiar pacat la kat de elegant scri |-)

pune si restul mai repede....abia ast sa citesc :smile:
Slytherin Princess
order of phoenix
order of phoenix
Slytherin Princess

Data inscrierii: 01/Feb/2008

MesajTrimis: 03/12/2008 04:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu prea iti inteleg ficul. Ori is eu grea de cap, ori nush ...
Poate faza e ca nu imi place horror'ul? :closedeyes: :unsure:
`Jocker~Smile`
newbie
newbie
`Jocker~Smile`

Data inscrierii: 10/Noi/2008

MesajTrimis: 30/12/2008 22:23    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ohh Emily peste tot dau de tine si de ficul TGA pecare il ador....si al carui titlu nici pana acum nu-l inteleg...Oglinda cae minte este un capitoal foarte lung asa ca pregatitiva pentru ca veti fi ingroziti.
MAi are rost sa zic ca imi place cm descri? :unsure:
Sus
Emily
newbie
newbie
Emily

MesajTrimis: 01/01/2009 01:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Black Blood a scris:
ohh Emily peste tot dau de tine si de ficul TGA pecare il ador....si al carui titlu nici pana acum nu-l inteleg...Oglinda cae minte este un capitoal foarte lung asa ca pregatitiva pentru ca veti fi ingroziti.
MAi are rost sa zic ca imi place cm descri? :unsure:

Tu esti fluturasul, nu? :-D
Si eu da..omniprezenta sunt, si ficul meu la fel :lol:
Ma bucur ca il adori!
Si sigur ca vei afla ce inseamna TGA, cand de curand! :-D

So...in primele momente ale anului 2009 va dau next-ul de la fic! :love:

-Creatura infantila, inutila, instabila... se opreste putin auzind oftatul lui Radu. Fiinta demonica potrivit invataturilor populare. Raul isi infunda rasul in palma. Micuta creatura. Pasind mereu prea grabita printre duhurile voastre. Atingand rare ori suprafata vreunui suflet de al vostru. Cu o manta transparenta, imaginara, menita sa ii permita invizibilitatea insa curand si-a dat seama ca, invizibilitatea o avea deja. Tipa puternic de fiecare data cand vocile voastre asurzitoare ii patrund corola de durere. Voi, bărbați feroce, fiecare cautand un cearsaf curat in care sa-si prostearna bucuria, timpul in care unul din acei masculi este una cu una dintre urmatoarele femele. Se misca onduit, clipesc des, cu buzele sclipind, ele sunt acele femele senzuale. Cautate si cotate de toti. Dar amaraciunea lor e mare caci bucuria lor este trecatoare. Si exista o persoana. Exista si ma amuza incercarea ei de a coexista. Va priveste pe toti cu nedumerire nestiind ce anume trebuie sa faca. Neobisnuita cu acelasi ‚’’stang, drept, stang, drept’’. Incercand sa se acomodeze unei lumi prea moderna pentru gandirea ei primitiva. Unde matematica voastra nu are sens findca nu a avut niciodata trebuință de o ecuatie pentru a-si rezolva ceva. Acel univers in care multimea vida coincidea intr-un subconstient neantrenat cu multimea numerelor reale. Universul in care totul are un pret, 14 eurocenti pe minut. Omenirea in care scrisorile electronice i-au locul unei scrisori scrise si rescrise de 10 ori la masina de scris. Lumea in care tot ceea ce conteaza este muzica redata in casti cu 17 k/bits pe secunda. Aceasta este lumea in care eu sunt ‚’’ Creatura infantila, inutila, instabila’’.
Se aseaza la loc pe scaunul ei, profesoara o priveste mandra insa Radu o coteste. Ea isi ridica fata inrosita dintre brate.
-Tu ai oglinda care minte.
Sus
`Jocker~Smile`
newbie
newbie
`Jocker~Smile`

Data inscrierii: 10/Noi/2008

MesajTrimis: 02/01/2009 16:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci tipul ala Radu e penal...citeste cumva gandurile? eu tot o tin pe a mea ori el e criminalul ori e complice....
Sus
Emily
newbie
newbie
Emily

MesajTrimis: 19/09/2009 18:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc Angy pentru redeschiderea topicului. :love:
Acum voi pune parti mai mari, ca am tot ficul terminat in calculatorul meu.
Sper sa am cititori :-D

-Ce vrei sa spui cu asta, Radu? intreba profesoara
-Nimic.
-Sonia, bravo! Mi-a placut foarte mult compunerea ta, acum sa-l ascultam si pe Radu.
Se aseza inapoi in banca si isi ingropa fata intre palme. Nu simtea nimic deosebit in legatura cu lauda si aprecierile pe care tocmai i le facuse profesoara. O durea capul. Isi puse un pic capul pe banca.

~~ ~ Sange! Sange proaspat, atat de mult. Arta! Sangele ai scurgandu-se incep pe mainile mele, chipul ei palid, ochii inespresivi si sticlosi...NU! Termina! Nu vreau....sangee!
Oare sangele ei. Cum e sangele ei? Nici un sange nu e la fel. Are acelasi gust usor metallic dar e diferit, traieste intr-un alt mod afara din trunchiul victimelor. Sacrificile demne de arta~

Se destepta tipand cat putea ea de tare. Toata clasa se uita la ea ca la o ciudata creatura venind dintr-un tinut extrem de indepartat. De pe alta planeta.
-Ce se intampla? facu profesoara
-Am ucis un o-o-om! facu fata raspicat, vocea ei rasunand in toata clasa. Sangele....
Radu se uita in ochii ei, sangetand-o cu o privire ironica. O considera nebuna. Iesi din banca pasind cu pasi marunti si tematori spre usa. Deschise usa si ispira aerul prea incarcat de pe coridorul scolii. Il trase in plamani de parca ar fii fost singura ei sansa de supravietuire. Momentan era singurul lucru ce o facea sa creada ca era inca o fiinta umana.
Se duse la baie, se uita la propria ei reflexie din oglinda. Oare inebunea? Isi cobora privirea catre chiuveta. Un lichid rosu aprins se prelingea catre scurgerea chiuvetei. Era sange, era chiar sange, dar al cui?

I se facu rau si cazu pe jos.

~~ Sangele ce se prelinge din trupul victimelor mele si traieste prin mine, eu le fac sa traiasca cu adevarat. Imi implora viata, eu le-o dau! Le fac fericite, eu sunt un artist! ~~

Auzi voci in jurul ei. O zarva de neimaginat, apoi vocea lui Radu.
-Ciudata...v-am zis eu ca e nebuna! Ucide oameni in visele ei, are vise cu asa ceva. Huu!
Vru sa ii dea replica dar realiza ca nu putea, ceva o oprea. Ceva mai mult decat uman. O friica ingrozitoare ii sageta sufletul. " Unde sunt?", "De ce nu ma aude nimeni?" "Ce am patit?". Nimeni nu ii raspundea la aceste intrebari.
Intre timp pe coridorul spitalului, doamna Nandor si sotul ei erau agitati, ingrijorandu-se de soarta fiicei lor.
-Sonia niciodata nu a mai fost asa! exclama mama ei Dan, asta se intampla de cand am transferat-o la scoala asta, ti-am spus eu, ii face rau Dan.
-Sanda eu....
-Daniel, inainte sa o transferam la scoala asta, fiica noastra Sonia era un copil normal, vesel, se comporta ca orice copil de varsta ei. Acum o vezi si tu, e apatica, trista, retrasa, solitara, iar acum...asta. Nu e cinstit!
Un barbat in capot alb, purtand o fisa de observatie sub brat si avand o exprsie grava pe fata intrerupse discutia celor doi parinti.
-Domnule si Doamna Nandor?
-Da, noi.
-Ma tem ca nu am vesti foarte bune pentru dumneavoastra. Domnisoara Sonia are anemie si astazi a facut o cadere de calciu.
-Si de ce e asa? Asa...tacuta, sta si nu se misca, vorbesti cu ea dar parca ea e plecata in alta lume, parca nu te aude.
-Este intr-un soc nervos. A lasat-o in incapabilitatea de a vorbi sau a comunica in absolut orice fel cu omenirea exterioara. Are nevoie de un psiholog pentru terapie.
Zacand acestea doctorul pleca, lasand un gol in sufletele celor doi parinti.
-Ai vazut Daniel? Scoala aia blestemata a distrus-o! O transeram!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro