Two Souls, One Body

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard
Autor Mesaj
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

Data inscrierii: 08/Mai/2009

MesajTrimis: 10/07/2009 23:34    Titlul subiectului: Two Souls, One Body Raspunde cu citat (quote)

Sper sa nu ajunga si acesta la arhiva.... :-/ Daca nu intelegeti, intrebati-ma, ok?... Plss. Postez mai putin, ca sa fie bine.

" Nu-mi plac paginile albe, ma deprima. Practic, am senzatia ca oricat m-as stradui, n-as putea sa scriu nici macar o fraza. Totul incepe cu întâia fraza, poate cea mai importanta din intregul text, caci daca nu atrage, nimeni nu va citi mai departe. Ea deschide un drum, asa ca trebuie sa fie exemplara.

In general, n-am probleme cu umplerea unei pagini. Daca ar fi sa glumesc, as spune ca atunci cand vad o coala curata simt neîntârziat nevoia s-o acopar, s-o imbrac intr-un fel. Sunt asemeni ciudatilor alora care-si acopera trupul cu tot soiul de tatuaje, considerand ca dermă lor, de absolut orice colorație ar fi ea, e prea comuna, goala ca sa si-o lase descoperita. Asta fac si eu, doar ca folosesc hartia in locul pielii.

Mi-ar placea sa spun ca sunt un pictor inascut, un Michelangelo... Si as putea fi , daca totul n-ar veni de la sine, ca prin magie. Sunt ca acel vampir care, dupa ce ucide un geniu, ii mosteneste amintirile, talentul si timp de cateva ore, folosindu-se de puterile sale, smulge viorii cea mai minunata piesa din cate au existat vreodata sau rupe penita ca sa scrie o alta Cantare a Cantarilor...

Pasiunea mea sunt desenele in stil anime. Dar le fac cu o repeziciune care te-ar inspaimanta, ca si cum desenul ar curge cumva din varful penitei, asterndu-se apoi pe foaie,

Dar sa intru in subiect. In primul rand, nu eu am vrut sa scriu, trebuie sa se inteleaga asta de la bun inceput. Nu eu, ci psihologul meu. cel nou angajat la firma, caci Edgar e baiat de treaba, nu-mi da teme pentru acasa, mai ales cand stie ca n-am de gand sa le rezolv.

Dar acesta nou nu vrea sa ma inteleaga ; spune ca am niste tulburari mentale si acesta e singurul mod de a se lamuri ce-i cu mine, citiindu-mi jurnalul.

Ultima modificare efectuata de catre auroredenevers2009 la 12/07/2009 13:45, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

Data inscrierii: 03/Iun/2008

MesajTrimis: 11/07/2009 17:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hey! Ti-am gasit ficul pe alt forum si cand am inceput sa citesc mi-am dat seama ca e si pe magia-hp. Prefer sa iti las comm aici fiindca intru mai des.

In primul rand, ai inceput minunat, dar eu nu sunt de parere ca e bine daca e mai scurt. Abia am inceput sa citesc si deja l-am si terminat. Nu stiu cum m-am abtinut sa nu citesc in continuare pe celalalt forum :lol: Daca totusi ai scrisa continuarea, ai putea sa pui macar echivalentul a 2-3 pagini de word. Aici sunt ficuri care depasesc si 15 pagini.

Mi-au placut foarte mult analogiile pe care le-ai folosit. Stilul jurnal a ajuns sa fie pe placul meu in ultima vreme si tu l-ai folosit intr-un mod absolut superb. Felicitari pentru randurile extrem de reusite! N-am nimic de obiectat, doar de laudat! Daca te-ai ocupa mai mult de fic, vei avea multi cititori si aici pe magia-hp... Nu o sa ajunga la arhiva dak vei face asta.

Mult succes! si astept continuarea, care, din cate am vazut e super!!! :-P da, recunosc k am tras cu ochiu` putin :blush:
New fan-fiction !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

Data inscrierii: 10/Apr/2009

MesajTrimis: 11/07/2009 18:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi place pana acum si sper sa te tii de el:))

deci baga next

p.s: iti dadeam un comm mai mare da imi cad ochii pur si simplu intelegi?
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 11/07/2009 22:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Thx, girls, sunteti niste scumpe. :blush: :-)

N-ar fi prima oara, cand scriu unul, de zeci de ani imi notez gandurile, dar nici in cele mai rele cosmaruri n-as vrea sa-l vad pe omul acesta, rasfoind paginile acelea, mult prea personale.Oricum, el nici nu mi-a cerut asa ceva, ci mai mult un profil personal, lucru pe care incerc sa-l scriu acum.

Ma gandesc de peste zece minute, de cand am deschis laptoptul si degetele mele au inceput sa tasteze radurile de mai sus, dar n-am gasit un mod de a deschide povestea mea."

Am oftat adanc si mi-am ridicat privirea catre draperiile roscate de la ferestri, ce erau lasate acum, camera noastra fiind luminata doar de mica lampa cu abajur portocaliu, din stanga computerului. Mariusz avea sa-si petreaca noaptea la birou, caci avea mult de lucru, asa ca in seara aceea, puteam sa fac orice voiam. Nu. fratele meu nu m-ar fi deranjat, dar ma simteam mai bine, stiind ca sunt singur, doar eu si gandurile mele,
M-am uitat in lista de messenger si l-am gasit online. Avatarul lui, cu ingeras-anime, desenat de mine, normal, ma amuza intotdeauna. Nu faptul ca era al meu, ci fiindca il alese tocmai pe acela pe care eu, nemultumit il arucasem in Recycle Bin. Era reusit anime-ul,dar nu-mi mai placeau culorile pe care le folosisem.

Am vrut sa-i scriu, dar m-am razgandit si am inchis fereastra de windows. Am deschis winamp-ul si din boxe s-a revarsat in incapere vocea lui Farinelli. ma rog, nu chiar al lui, caci omul nu apucase sa fie inregistrat pe banda ; era vorba de un mixt dintre o soprana si un contratenor, care izbutise sa aduca ceva din registul vocal al lui Carlo Bronschi, cel mai mare dintre " castrati" .

Mi-am scos din buzunarul sacoului post it-ul, pe care mi l-a dat psihologul.
" întâia intrebare : " Cine sunt ? " Hm... Grea intrebare... O intrebare cu numeroase raspunsuri, asa cum e normal, doar ca raspunsurile mele nu se aseamana deloc cu cele la care te-ai putea astepta.

Sa spun ca sunt un simplu om, as minti. As vrea sa fiu un simplu muritor, poate totul ar fi mai modest pentru mine, dar dupa atatia ani, nu cred ca as mai suporta asta. De fapt, imi place sa fiu ceea sunt sunt, chiar daca e o afirmatie de om nebun... Spun asta, fiindca am o existenta duala, in mine sunt doua vieti, doua destine ; port in mine samanta nefericirii mele. Un singur trup si doua suflete, ancorate intr-o realitate incerta.

Ma numesc Dorian. Si atat. Nu-mi stiu adevaratul nume de familie, dar pe parcursul vietii mele, am avut diferite nume patronimice.

Cand am fost adus de la internat la castelul parintelui meu adoptiv, ma numeau Dorian Galba, caci acesta era numele prolificului bancher din Aeternum, iar daca amintea de cel personajului desfranat din poemele lui Horatiu, coincidenta nu era deloc intamplatoare. Apoi,cand Galba a fost decazut din drepturi, am fost adoptat de maestrul Desalonta, unchiul lui Mariusz, care nutrea o iubire parinteasca pentru amandoi. Mai tarziu, in vremea cand am considerat ca viata mea alaturi de acest frate vitreg putea fi periculoasa, am incercat sa fug si mi-am luat numele de Dantes.
Acum, sunt totusi, Dorian Desalonta, director la Rymnotech, compania mea si a lui Mariusz. care oficial se ocupa cu internetul, iar in particular, are preocupari cu mult mai sinuoase. In realitate, sunt un biet gardian, pastrat in organizatia asta, ce dainuie de cateva secole, doar pentru a-i purta de grija lui Mariusz, a-l apara de o profetie gasita in niste carti ale unui vrajitor si care s-ar putea indeplini sau nu, intr-un viitor nesigur. Practic, asta e singura explicatie pentru care inca supravietuiesc.
Cu toate astea, intreaga firma se invarte in jurul meu, pot sa fac absolut orice vreau, fara pic de teama.

Varsta mea il va uimi pe psiholog. Pot oare sa-i spun ca tocmai ieri am implinit o suta saisprezece ani ?... Nu, ar rade de mine. Si poate i s-ar parea si mai comic faptul ca de atatia ani. eu inca stau cuminte langa Mariusz, fara a incerca sa-mi fac propria mea viata. Daca am o viata a mea..."

Mi-am ridicat capul spre lampa al carei bec palpaia amenintator. Hm, abia il schimbasem, caci se arsese cel de pana atunci.

Ultima modificare efectuata auroredenevers2009 la 12/07/2009 13:46, modificat de 2 ori in total
Sus
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

MesajTrimis: 11/07/2009 23:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

next\:d/

so..ca sa fie mai usor de citit lasa si tu cate putin spatiu

Citat:
N-ar fi întâia oara, cand scriu unul, de zeci de ani imi notez gandurile, dar nici in cele mai rele cosmaruri n-as vrea sa-l vad pe omul acesta, rasfoind paginile acelea, mult prea personale.Oricum, el nici nu mi-a cerut asa ceva, ci mai mult un profil personal, lucru pe care incerc sa-l scriu acum.
Ma gandesc de peste zece minute, de cand am deschis laptoptul si degetele mele au inceput sa tasteze radurile de mai sus, dar n-am gasit un mod de a deschide povestea mea."

ah tare as vrea sa am si eu chef de scris
greseala:ai pus la sf ghilimele si eu la inceput nu le vad :-|

Mariusz ai vrut sa scrii? sau Marius?

Farinelli.ma rog...

ai pus . in log de ,?
sau ai vrut sa incepi prop noua?

deci ideea e buna:d

p.s: am aflat k il cheama mariusz:))

nextt
si ink un p.s: comm mic si neinspirat
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 12/07/2009 08:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-am pus ghilimele la inceput, fiidca e continuarea primului post ; am crezut ca se va intelege, daca folosesc acelasi italic. :-/ " Mariusz " e nume polonez, d-asta are " z " in final. Da, acolo, am gresit, trebuia sa fie virgula, nu punct... scuze. :-| Thx . :smile:
Sus
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 12/07/2009 12:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

interesant.... so let me get this straight: tipul are probleme, asa-i? :whistle: sufera de ceva boala? pt k imi vine greu sa cred k are varsta respectiva........

Stii ce mi-a placut foarte mult? Combinatia asta de cautare a sinelui cu elemente moderne, cum ar fi messu. Ai avut o idee cumplit de buna. E captivant asa fiindca putem intelege nespus de usor situatia personajului. Nu ma deranjeaza deloc faptul ca uneori gandurile sale par a sari de la o idee la alta. Ba dimpotriva, mi se pare ca asta caracterizeaza cel mai bine gandirea umana si totul devine plauzibil.

Astept sa vad ce mai urmeaza! Si, dupa cum a zis si Iulia, poti sa mai dai cate un enter ca sa fie mai ushor de citit. In rest, bvo! mega fic
New fan-fiction !!!
Sus
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 12/07/2009 13:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, chiar asta e varsta personajului. :-D E nemuritor. Problema este alta, faptul ca prefera sa-si imparta trupul cu sufletul unei persoane moarte...Da, voi lasa spatii intre randuri. ;-) Ma bucur ca-ti place. :-)
Sus
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 12/07/2009 13:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

niiice :w00t: abia astept sa pui cont!!!!!
New fan-fiction !!!
Sus
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

MesajTrimis: 12/07/2009 14:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nemuritor :w00t:
suna tentant:X
raluki
newbie
newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009

MesajTrimis: 12/07/2009 14:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi place... Next, next si iar next...
Sus
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 12/07/2009 23:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

" Adevarul e ca boala ce ma ruineaza, nu-mi permitea sa am o viata. Racila asta face din mine un handicapat ; depind de cei din jurul meu si asta ma deranjeaza. Nu suport sa fiu neputiincios...

Desi ar trebui, Mariusz nu e dezgustat de mine, din contra, se poarta ca un fel de frate mai mare, desi avem aceasi varsta. iar eu nu prea suport sa fiu cocolosit. Scene in care ma trezesc dimineata, dupa o noapte cu febra mare si-l gasesc adormit, la capataiul meu sau nopti in care asteapta ambulanta, masurand covorul de la un capat la celalalt, sunt deja banalitati...

Dar mai intai de a-i spune omului despre boala mea, va necesită sa-i povestesc ce m-a adus in starea aceasta.
Ma intorc la anii copilariei mele... Trebuie sa recunosc ca a fost una neobisnuita, dar si foarte trista. Nu mi-e usor sa-mi amintesc de acei ani, incarcatura lor emotionala e atat de mare incat as putea crede ca totul s-a intamplat chiar ieri si as suferi la fel de mult cum am facut-o atunci, cand s-au intamplat toate.

M-am nascut intr-o satra de tigani. Fracțiune aceasta a vietii mele e îndeajuns de vaga in mintea mea... Cateodata, cand sunt cu Mariusz la vreun concert rock, in frenezia acelor clipe, parca ma vad in jurul unui foc imens, alaturi de alti copilasi ca si mine, batand din palme, in ritmul glasului de alauta… Doar atat. Si Mariusz rade de mine, enervandu-ma.
M-am nascut cu o dermă nespus de deschisa, de gagiu, lucru care a creat oarece dispute in satra. Lucrurile astea le-am aflat undeva pe anii adolescestei, de la bulibasa. De fapt, numeroase lucrurile pe care le voi povesti aici, in legatura cu familia mea adevarata, mi-au fost destainuite de acel om.

Nu-mi amintesc cum aratau parintii mei, dar stiu ca nasterea mea a produs discordie in familie. Mama nu m-a iubit niciodata, fiindca tata credea ca i-a fost infidela si o batea deseori.Omul mi-a spus ca ea ar fi incercat chiar sa scape de mine, sa ma abandoneze pe malul unei ape, dar el a oprit-o, caci ghicitoarea ii spusese ca destinul meu nu e legat de satra lor si daca imi vor face rau, se va abate asupra lor un mare blestem.
Se pare ca pana la urma, blestemul ma atinsese pe mine, dar nu mai comentez acum...”

Am deschis din nou messenger-ul, pentru a-i trimite un mesaj lui Narcis, secretarul meu. O chestie incurcata cu niste dosare… pierdute. De ce nu ma mira defel ?!…

“ Destinul meu avea sa-si schimbe cursul, intr-o seară de noiembrie.
Aveam trei ani, dar deja inteleam totul ca un adult,caci in mediu acela neprielnic,jocul insemna munca, iar munca insemna chiar si furtul. Imi amintesc ca eu eram cel care agita spiritele in locurile aglomerate, pentru a inlesni eforturile puradeilor cu degete iscusite. Ai mei ma purtau in cele mai bune haine pe care le aveau, caci ma pricepeam la vorbe si ii pacaleam pe bogatasi asa cum voiam. Era un smecheras de cartier, cum s-ar zice acum.

Se intelege ca hainele erau doar pentru " serviciu " si nu primeam nimic in urma prestatiilor mele, nici macar o modicare in meniul cinei, intotdeauna extrem de modesta, iar eu eram totusi, in crestere si nu- mai ajungea portia aia pentru pisoi lesinati... Dar daca comentam, bataia devenea felul doi, iar somnul in curte, printre stafiile copacilor alora desfrunziti si pe momentul verii, inlocuia desertul.

Dar nimic nu e vesnic pe omenirea asta. Si asta e deosebit de bine, intr-un fel , caci ce e mult strica sau te duce chiar in pragul nebuniei.

M-am oprit, privind intrebator catre Mariusz, cel din lista de messenger. Fara el as fi innebunit sigur, practic nici un om nu putea sa treaca prin cate am trecut noi si sa mai aiba mintile intregi...
Sus
Morty
order of phoenix
order of phoenix
Morty

MesajTrimis: 12/07/2009 23:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

scrii foarte frumos

are o boala :((

baga next:x
p.s: comm mic neinspirat..m-a tentat sa ma uit in continuare pe un forum..da am asteptat:))
ImmortalWings
VIP user
VIP user
ImmortalWings

MesajTrimis: 12/07/2009 23:35    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

8-) devine din ce in ce mai interesant cu toate ca nu ma dau in vant dupa teme d astea cu copilarii distruse, cu etnii si bla bla.

de unde te-ai inspirat pt fic? e fooooarrrte ........ reusita ideea. asteptam next !!!
New fan-fiction !!!
Sus
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 13/07/2009 20:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ficul acesta este componentă a treia a unui fic postat pe alt forum, pe care tocmai l-am redeschis si aici. De unde m-am inspirat ?... Nu stiu sa spun, el e personajul meu de suflet si era important sa aiba o conditie mai speciala, veti vedea de ce. ( hai sa zicem ca din stirile de la ora cinci, deci din realitate . ) Da, e bolnav, in faza terminala.
Si nextul. Ms mult ca cititi. ;-)

" Epidemie de gripa. De doua zile stateam infasurat intr-o patura veche, cu iz groaznic de cal, scuturat de spasme si vlaguit de febra. Paturile astea le foloseau barbatii satrei ca sa inveleasca caii asudati, cand se intorceau cu carutele, de la oras...Ma chinuiam sa inteleg ce se intamplase cu patura noastra, tesuta de bunica mamei, cea cu care ne inveleam de obicei, dar n-am gasit niciun raspuns. Poate ca ne-o furasera, mai stii ?.... Era frumoasa, cu dungile ei negre si rosii ; eram convins ca nici macar un bogatas din cei care pacaleam zilnic, n-ar fi fost refuzat o asa minunatie.

Un atac de tuse imi oprii sirul gandurilor. Cand a incetat, mana mea a pipait fata de perna, stergand stropii aceia rosiatici, ce se imbibau in material. întâiul gand a fost ca mama o sa ma certe ca i-am murdarit perna. Dar imediat a venit un altul, ce l-a nimicit pe cel dintai, nascand in mine o plăcere egala cu dementa. Da, o primeam. imi doream sa mor, caci chinul lua sfarsit...

Nu credeam sa existe rau mai mare pe lume decat viata pe care o duceam. Dar eram mediocre, in gandire, trasand granitele inexistente ale raului. “

Ma intrerupse o melodie HIM care se suprapunea ariei lui Rinaldo de pe CD-ului cu “ Farinelli ” . Soneria mobilului. Narcis Flava… Normal. Doamne, ce nu pricepea iar idiotul asta ?!... Cand sa raspund, inchide. Dupa cateva secunde, primesc SMS ca intelesese si se descurca. In sfarsit !...

“ Trebuie sa fi adormit, caci m-am trezit deodata, insfacat de doua brate pătrunzătoare si ridicat de la pamant, Dupa ce ca eram naclait cu propria-mi sudoare, dezgustul pe care mi-l provoca numai ideea de a fi infasurat in aceeasi patura murdara si mirosul acela nesuferit, imi produsera o greata teribila. Am deschis gura, tanjiind dupa aer proaspat, fie el imbacsit usor cu cel de leacuri, dar am inspirit doar tutun… Si , dupa aroma pe care am simtit-o, am conceput ca era unul foarte scump…

Cateva secunde am plutit in aer, sustinut doar de mainile acelea, ce ma strangeau grosolan. Am deschis ochii sa vad cine ma tinea in felul acela si am tresarit la vederea unui maxilar paros, ce apartinea unui individ, care-si tinea capul intors spre umar si nasul in materialul hainei. Il credeam si eu, caci miroseam ingrozitor…

Dar era un strain. Si nu era de-al nostru… A mormait ceva si o persoana din spatele lui, pe care n-o puteam vedea, i-a spus sa ma duca la trasura. Inainte de a apuca sa scot vreun sunet, omul paros s-a miscat din loc, tinandu-ma in aceeasi pozitie incomoda si pe masura ce se indrepta cu mine spre iesirea din cort, am zarit-o pe mama, suspinand, cu o batista in maini si pe tata, zambind catre un barbat robust, cu haine frumoase, care ii impingea o punga de piele, pe care acesta nu voia s-o primeasca.

M-am gandit ca tata prestase vreo munca ilegala pentru bogatas si se descurcase atat de bine, incat acesta venise sa-i multumeasca personal.
Dar stai putin, ce legatura aveam eu cu afacerile lor ?... De ce omul acesta ma scotea din cort, in gerul ce ma sufoca ?!... Ce trasura ?....
Si atunci, mi-a venit in minte ca plecam, ca omul acela venise penru mine acolo, nu pentru a-i plati tatei pentru vreo munca. Nenorocitul de bogatas platea pentru mine, iar tata primise sa ma vanda lui...
Sus
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 14/07/2009 20:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Niciun raspuns ?... Ok, astept. Poate reusiti sa intrati si la celalt fic al meu, despre care v-am spus ca este inceputul acestei povesti. pwp. :-D
Sus
Dizzie
prisoner of Azkaban
prisoner of Azkaban
Dizzie

Data inscrierii: 15/Mar/2009

MesajTrimis: 14/07/2009 20:55    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

extra misto :w00t: i relly like it :D i want the next part :innocent:
Sus
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 19/07/2009 10:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Thx. Mai citeste cineva ?... Ca sa stiu daca mai stau pe aici....
Vad ca de Regis de va atingeti, asa ca-l inchid. :weep:
Sus
auroredenevers2009
newbie
newbie
auroredenevers2009

MesajTrimis: 22/08/2009 11:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Next, daca mai citeste cineva.

Să mă vândă??.. Dar ce eram eu ca să vândă?... Un animal?... Un sclav?... Singurul meu talent era acela de a-i zăpăci pe oameni pentru a nimeri în braţele pustiilor ce-i buzunăreau şi asta nu era un lucru care să-i folosească omului aceluia.
Bărbatul care mă luase cu el era vizitiul bogătaşului. Trebuia să-mi fii dat seama de asta de la început, dar abia când am ieşit în curte, am observat livreaua pe care o purta, al cărui însemn strălucea în razele lunii. Omul m-a aruncat aproximativ pe bancheta trăsurii şi a trântit portiera. Am scâncit neputincios şi mi-am întins braţele şi picioarele, căutând să mă desfac din pătură, în care fusesem înfăşurat ca un bebeluş în scutece.
M-am smucit de câteva ori şi în cele din urmă, am reuşit să mă eliberez din pătură. Creierii încinşi de febră îmi accentuau furia ce mă cuprinsese. Îmi amintesc că am sărit de pe banchetă şi am început să lovesc ca un apucat, cu palmele, în portiera închisă. Dar nu strigam că orice tanc speriat că aş fi vrut să merg la mama sau acasă, ci să fiu lăsat liber. Auzisem că omul se naşte liber ca pasărea cerului şi nimeni n-are voie să-i fure dreptul la libertate.
Degeaba am ţipat, degeaba am bătut, nimeni nu mi-a luat în seamă plânsetul. În cele din urmă, am adormit din nou, istovit şi când m-am deşteptat, eram la poarta unui internat.
În acest loc mi-am petrecut următorii trei ani, timp în care măicuţele m-au învăţat cam tot ce trebuie să ştie un copil ce urmează să înceapă o şcoala generală. Practic, acele cunoştinţe pe care le obţii în <cei>.
Se înţelege că anii petrecuţi la internat au fost cei mai liniştiţi din toată existenţa mea de până atunci. Nu vroiam să mai plec de acolo... Dar într-o dimineaţă, maică superioară m-a chemat la ea şi mi-a spus cu blândeţe că cel care a plătit tot momentul acesta pentru întreţinerea mea, sistase plată lunară şi ceruse să fiu trimis acasă. Am rămas fără cuvinte. Acasă, unde??... Doar nu în şatra aia nenorocită, nu voiam înapoi!!... Dar m-am liniştit imediat, când măicuţa a completat, spunând că urma să fiu dus la conacul domnului Galba.”
Doamne, cât pot să urăsc numele acesta!... Parafrazându-l pe marelui Will, aş putea să zic că dacă aş avea numele ăsta notat pe o foaie, i-aş da foc... Cât despre persoana, numai de bine; îmi pare rău că n-am o imagine cu el, în măsură naturală, cu care să joc darts, dar uite că nu mi-a venit ideea să-i fac un întocmai portret, cândva de a-l ucide... N-a murit, de fapt - asta ar mai lipsi acum, să afle psihiatrul ăsta că am instincte criminale. Oricum, nu sunt singurul... Uitaţi-vă la “îngeraşul” asta de Mariusz, care a ucis... câte suflete rătăcite??... Ne bazăm pe prezumţia de nebunie şi scăpăm cu uşurinţă, nu domnule Desalonta?... Nu rezist şi intru din nou pe messenger. El e tot acolo... şi mă enervează... De fapt, nu pe mine, cât pe spiritul de care vă vorbeam, că sălăşluieşte în trupul meu. Amândoi avem o grămadă de lucruri să-i reproşăm acestui tip, dar eu unul nu-mi permit, iar pe EA o domolesc uşor. Mă rog, nu intru în detalii acum, o voi face îndată ce o să ajung acolo cu povestea mea.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter ™ -> Creation graveyard Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro