| Autor |
Mesaj |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 25/06/2008 19:57 Titlul subiectului: Useri banati/Avertismente. |
|
|
nu am avut pana acum nici-un fel de topic de genu asta k nici nu a fost cazu da ma roog.. nu-s genu sa dau bann la advertismente ci la ființele care jignesc acest forum ba chiar pana si pe mine[cred k v-ati dat seama la cine ma refer]
BAN LIST
~RaZvY_F@N_PoTTeR ~ motivul: a incalcat destule reguli ale forumului si deasemenea a trimis destule mesaje jignitoare la adresa forumului ba chiar si a mea fara nici un motiv v-as putea arata dar ma roog.. la cei 13 ani de care se lauda ca-i are nu gandeste nici cat 3
: _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 25/06/2008 22:04 Titlul subiectului: |
|
|
da...stiu..din pacate si eu am aut de-a face cu el..au fost niste cuvinte oribile..cred k nu v-ati dori sa vedeti..si app nu primeste bann si userul scrofii ca e tot Raazvy..a venit el sa strice forumul...asa isi face cati useri vrea..nush  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 25/06/2008 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
| Rares`slytherin`<3 a scris: | da...stiu..din pacate si eu am aut de-a face cu el..au fost niste cuvinte oribile..cred k nu v-ati dori sa vedeti..si app nu primeste bann si userul scrofii ca e tot Raazvy..a venit el sa strice forumul...asa isi face cati useri vrea..nush  |
razvi e sters
am dat ban pe scrofi
si pe ip
si pe e-mail _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 25/06/2008 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
asa ...asa ... bann merita
ps: crek copilu ala are deficiente din cate am observat inca din primele sale posturi...cred ca nu-i normal...si eu chiar vb serios ... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
rupert_fan goblet of fire

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 720
|
Trimis: 26/06/2008 10:16 Titlul subiectului: |
|
|
pai da...sunt persoane care vreu numai rau pt forum  |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 06/07/2009 16:50 Titlul subiectului: |
|
|
Vampire Moon/ *Luna* are un avertisment.
Motivul: a plagiat ficuri de pe alt forum.
si timp de o luna numai are voie sa-si creeze topic nou/topicuri noi la fan fiction.
daca isi va deschide, va lua ban.
va rog sa ma anuntati daca nu respecta ce am zis. _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
* Luna * philosopher stone

Data inscrierii: 02/Iul/2009 Mesaje: 74 Localitate: A place where dreams are not impossible and there is magic .
|
Trimis: 06/07/2009 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
| te rog sa ma ierti , dar , eu am spus inainte sa postez primul capitol ca ficul este de pe un alt forum ( nu am pretins ca este al meu , si am fost si intrebata si am spus ca este de pe alt forum ). |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 06/07/2009 20:11 Titlul subiectului: |
|
|
Ce mai conteaza restul, daca oricum ai plagiat, chiar si primul capitol.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
nezumichan newbie

Data inscrierii: 05/Iul/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: 06/07/2009 20:12 Titlul subiectului: |
|
|
| Da, sigur, si cum ramane cu replicile de genul "acum am scris capitolul asta" sau "pun acum pentru ca maine nu pot scrie". Iar la inceputul ceiluilalt fic ai zis ceva de genul "Aripi albe si negre e mai trist asa ca am incercat sa scriu altceva". Si chiar daca spuneai ca nu e al tau, nu ai dreptul sa il iei, nici macar nu mi-ai spus nimic mie sau autoarelor celuilalt fic. Oricum ai da-o, ce-ai facut se cheama furt. Vrei sa postezi ceva, scrie singura. Daca te mai atingi de ficurile de pe fairy, am sa am eu ac de cojocul tau. |
|
| Sus |
|
 |
Sushena newbie

Data inscrierii: 05/Iul/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: 06/07/2009 20:26 Titlul subiectului: |
|
|
| * Luna * a scris: | | te rog sa ma ierti , dar , eu am spus inainte sa postez debutantul capitol ca ficul este de pe un alt forum ( nu am pretins ca este al meu , si am fost si intrebata si am spus ca este de pe alt forum ). |
haha buna asta, serios. deci unul la mana sunt dezamagita ca ti-ai luat doar avertisment, dar in fine e forumul lor stiu ce fac si te rog elegant pe fairy nu te mai obosi sa intri sa iti faci cont pt ca fiecare cont iti va fi sters iti vei lua ban pe toate ipurile de pe care intri, pe fairy nu esti bine venita, fa-ne un serviciu si nu te mai loga, e un pic cam trist cum te chinui si iti faci o mie de conturi si o mie de mailuri, iar eu nu cred ca tu plagiezi ficuri de pe fairy doar pe forumul asta, ci te mai dai mare talentata si pe altele, dar nu inteleg cu ce te incalzeste asta, in fine. |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 06/07/2009 20:59 Titlul subiectului: |
|
|
mai o si intorci acuma:| _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 07/07/2009 11:54 Titlul subiectului: |
|
|
Si apropo, eu nu cred ca aici ar trebui sa isi ia ban. Are avertisiment si ii ajunge, se va invata minte, dar sa nu ii dati ban. Mai greseste lumea, toti. Nu cred ca va mai replica de acum. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
* Luna * philosopher stone

Data inscrierii: 02/Iul/2009 Mesaje: 74 Localitate: A place where dreams are not impossible and there is magic .
|
Trimis: 07/07/2009 13:00 Titlul subiectului: |
|
|
| ms , despina , si sa stii ca ai dreptate , mi-am dat seama ca am gresit si avertismentul asta ajunge . |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

|
Trimis: 07/07/2009 15:56 Titlul subiectului: |
|
|
am dat avertisment si o pedeapsa.
| Citat: | | timp de o luna numai are voie sa-si creeze topic nou/topicuri noi la fan fiction. |
cred ca am facut tare bine ce am facut.
sper ca te-ai invatat minte. _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Sushena newbie

|
Trimis: 07/07/2009 16:00 Titlul subiectului: |
|
|
| * Luna * a scris: | | ms , despina , si sa stii ca ai dreptate , mi-am dat seama ca am gresit si avertismentul acesta ajunge . |
si daca te-ai invatat minte si eu ti-am spus ca nu mai ai ce cauta pe forumul meu de ce iti tot faci cont? eu ti-l sterg tu faci altul... uhm asta ca te-ai invatat tu minte sa i-o spui lu' mutu. |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

|
Trimis: 07/07/2009 16:02 Titlul subiectului: |
|
|
| Sushena a scris: |
si daca te-ai invatat minte si eu ti-am spus ca nu mai ai ce cauta pe forumul meu de ce iti tot faci cont? eu ti-l sterg tu faci altul... uhm asta ca te-ai invatat tu minte sa i-o spui lu' mutu. |
asta este treaba voastra. voi ati hotarat pedeapsa pe forumul vostru, iar noi aici. in rest nu ma bag.
te asigur ca nu o sa se mai intample.
PS: *Luna* numai intra pe forumul lor, ca sa furi ceva ce nu-ti apartine. _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/07/2009 18:27 Titlul subiectului: |
|
|
| Sushena a scris: | | * Luna * a scris: | | ms , despina , si sa stii ca ai dreptate , mi-am dat seama ca am gresit si avertismentul acesta ajunge . |
Dar voi, de pe forumul acela (nici nush despre care merge vorba) de ce vati inscris aici? Sunt deja doi useri care au venit cu scandal. Ce aveti sa-i spuneti Lunei, spunetii in privat, dar sa faceti fatza aici nu trebuie. Prea mult gunoi in subiectul acesta. E un forum pentru fanii Harry Potter. Cu asta am spus tot. |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 07/07/2009 18:32 Titlul subiectului: |
|
|
Eu una ma bucur ca si-a dat seama ca a gresit.
Insa ele s-au inscris aici,pentru ca amandoua sunt admini acolo,si sincer cred ca pe oricine ar fi deranjat sa fie copiat : _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/07/2009 18:47 Titlul subiectului: |
|
|
| Nu conteaza ce sunt ele acolo, faza e ca ACOLO sunt, dar nu aici. Nu trebuie sa faca scandal aici pe forum. Exista moderatori si admini, poate sa le scrie in privat si fetei astea tot in pm sa-i scrie. Pe mine de exemplu, ma deranjeaza. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 07/07/2009 18:49 Titlul subiectului: |
|
|
| gata, am terminat`o cu ficurile furate. sper si eu sa nu se mai intample. i`a fost sters ficu` si timp de o luna voi verifica dak nu posteaza fic`uri. |
|
| Sus |
|
 |
Sushena newbie

|
Trimis: 07/07/2009 20:53 Titlul subiectului: |
|
|
imi cer scuze pentru ceilalti useri daca se simt ofensati de prezenta noastra, noi am incercat sa ne aparam munca *sau cea a userilor nostri* pentru ca ce s-a intamplat nu a fost natural si Slytherin Princess poate ca ai dreptate, dar m-au scandalizat scuzele ei si nu m-am putut abtine sa nu imi zic parerea, plus ca zice una si face alta si am vrut sa imi spun banuielile in legatura cu ea si mi-am argumentat aceste banuieli ca sa aveti grija cu ea atat, daca am facut ceva fraudulos my bad
contul mi l-am facut atunci cand am vazut ca au fost plagiate ficurile, de fapt intrasem pentru ficul lui nezumichan si am descoperit ca si celalalt e furat tot de la noi.
in fine, i'm out... at least for now. |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

|
Trimis: 07/07/2009 21:10 Titlul subiectului: |
|
|
GATA! Va multumim ca ne`ati informat, daca v`ati inregistrat si vreti sa ramaneti no problem, sunte`ti bine veniti.  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 27/09/2009 07:56 Titlul subiectului: |
|
|
Erm... cineva? Ellu sau cum o chema-o, face reclama prin PM :| _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

|
Trimis: 27/09/2009 13:31 Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 27/09/2009 20:49 Titlul subiectului: |
|
|
ok, ms :D:* _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/11/2009 13:48 Titlul subiectului: |
|
|
Ban pentru Laurence_Moorehouse697, face reclama nush la ce. Eu i-am sters cateva posturi, dar nu am acces la toate topicurile, asa ca va rog, stergeti ce a mai ramas. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 03/11/2009 15:00 Titlul subiectului: |
|
|
Daca stergeti ea posteaza iar ...
Trebuie BAN direct!!!
|
 |
AnGY_ administrator

|
Trimis: 06/11/2009 17:00 Titlul subiectului: |
|
|
i-am dat BAN. _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 20/03/2010 17:47 Titlul subiectului: |
|
|
eda_illusion isi face reclama la forum prin semnatura. Nu cred ca are voie . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|