|
|
|
| Autor |
Mesaj |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 15/08/2008 20:16 Titlul subiectului: Vampire girl |
|
|
Poate ati vazut azi k am avut la status ,,Evil genius at work'' ei bine, ta-tam acum aflati ce am facut toata ziua!!!
ia sa va vad... nu ghiciti?? am scris un fic pt candy si unul pt despina. Cine mai ramane p aici? Yep SIMO!!!
ficu asta nu seamana deloc cu celelalte care le-am scris pana acuma....... speeer sa va placa!! eu m-am distrat azi toata ziua de una singura prin casa
Simo draga, sa stii ca am incercat sa-l fac dark si asa mai departe dah dupa ce am inceput sa scriu pur si necomplicat nu m-am mai putut opri si a iesit funny daca nu iti place sa-mi spui si mai scriu unu asa dark si dramatic cu tine!! oke?
Motto: Crazy in love!!!
hai k incep!
Vampire girl
Trebuie sa va marturisesc ceva… sunt un vampir! Dap, un vampir in carne si oase. Cum adica ce mananc? Chiar nu stiti nimic? Nici nu vreau sa va raspund la o întocmai intrebare... stupid! ... ... ... bine bine! Fie! Recunosc! Sunt vegetarian. Nu mai radeti!!! Eu ce sa fac daca nu-mi place sangele? Ma sperie... Aualeu, sa nu mai spuneti nimanui, da? Ca ma faceti de rusine in comunitate. Ce? Cum sa stie cineva? Nu dom`le, nu stie nimeni!
Aaaa, nu v-am zis cum ma cheama. Ariana, dar mi se spune Anomis. Incantata~
Va vine sa credeti in ce lume nebuna traim? Stiti ce zi e azi? Nu, nu, nu ma refeream ce data pentru ca vampirii nu au calendar ca si oamenii. Ca veni vorba de oameni, oare v-am zis ca se impart in vrajitori si Incuiati? Zau ca e nebuna lumea asta (Crazy World). Uite, eu de exemplu, nu am inteles niciodata de ce se scrie cu litera mica ,,vrajitor’’ si cu litera mare ,,Incuiat’’. Niste nebuni... si mai zic de noi ca nu suntem normali pentru ca dam cate o dusca de sange si ne saturam pentru o luna. Bine acu`, vorba vine ca zic. Defapt habar n-au ca existam.
Unde ramansesem? Aaaa... azi e finala Cupei Mondiale de Vajthat. Da, stiu, suna funny! Hahaha! Chiar as rade pe bune daca nu m-ar strange asa tare corsetu` asta stupid. Bine, nu cred ca ii zice corset. Nu ma intrebati ca nu stiu nimic despre Vajthat. Mi s-a spus sa prind o minge zburatoare galbena.
Nu intelegeti nimic, asa-i? Nu va faceti griji, e normal... tind sa nu fiu coerenta cand beau suc de portocale. Ati baut vreodata bere-zero? (intrebare valabila doar daca sunteti spiridusi) Ei bine, sucul de portocale are acelasi consecință pentru vampiri ca si berea zero pentru spiri. Mi-e frica de inaltimi si nebunii astia vor sa zbor!!! Dar presupun ca nu sunteti spiridusi... ca daca ati fi, n-ati sti citi.
Hai ca o iau de la capat in 10 minute... sa treaca efectu`. Oke?
Back! Sunt fresh! Scuze pentru introducerea lunga. Vorbesc mult cand am emotii.
Azi e finala cupei de Vajthat (Vajthat LOL LOL.. gata gata, asta e ultima data cand rad!) si nu stiu cum se face ca au aflat ai mei (adica vampirii-intelegeti voi). Gasca vesela a profitat de faptul ca anul asta meciul se desfasoara fara spectatori din cauza incidentelor din trecut si au organizat o intalnire cu alti vampiri. S-au unit si acum vor sa-i vaneze pe jucatori.
Au ei o teorie despre calitatea sangelui celor mai buni jucatori de Vajthat (yuck!). Daca va inchipuiti ca eu o sa mananc asa ceva, luati-va gandul! Am venit aici doar asa, de ochii lumii. Sa va spun ce mi s-a spus si mie sa fac: trebuie sa prind cat mai repede ,,hotoaica’’(iarasi imi vine sa rad! ce denumiri... imaginatie umana, cine o intelege?) ca sa se termine meciul si sa se retraga echipa la vestiare. Si acolo, ai nostri o sa-i vaneze. Pare simplu, nu?
Arbitrul e de-al nostru. E Alfred, sefu`. Are o sapca ce ii acopera cearcanele perfect si ranjeste malefic. Jucatorii echipei adverse sunt cei imbracati in rosu. Noi suntem in albastru. Stam toti in jurul arbitrului si il vad cum ne da tuturor indicatii sa ne urcam pe maturi. Stiu ca nu am ce pati daca o sa cad, pentru ca vampirii sunt nemuritori, dar totusi, parca nu-mi convine sa fiu suspendata la 50 m inaltime de un bat intre picioare.
Gata! Nu mai comentez! Ma arunc curajoasa pe matura si imi iau avant. Incet, dar sigur, zbor spre cer. Lumina difuza a amurgului imi inroseste fata neteda. Simt cum ochii rosi de vampir mi se transforma intr-un albastru cristalin. Se apropie noaptea. Atunci ne deghizam cel mai bine. Dermă ne luceste si in jur imprastiem un miros imbietor de vanilie care nauceste mintile oricui. Asta atrage prada. Trag aer adanc in piept si simt cum racoarea imi umple pieptul de energie, apoi deschid brusc ochii.
Un baiat in roba rosie zboara cu pricepere prin fata mea. Are parul întunecat zbarlit si poarta ochelari rotunzi. Pentru un ocazie isi intoarce capul spre mine si ii vad chipul. Ochii lui de smarald ma impresioneaza pe loc! Si ce aroma lasa in urma lui... nu ma pot abtine si o zbughesc pe urmele lui.
Stiu ca e o nebunie, dar mirosul sangelui sau ma copleseste, miscarile lui bruste ma dau gata. Oare stie ca sunt pe urmele lui? Ce blestem sa-i pot simti aroma atat de usor!
In jurul nostru se lasa ceata. Stiu ca ai nostri sunt de vina: se joaca cu prada inainte s-o faca bucati.
Dar nu ma dau batuta; ceata nu ma impiedica s-o iau pe urmele vrajitorului. Ceata nu, dar Albert da! Imi apare in fata de nicaieri si aproximativ ca ma da jos de pe matura.
-Ce naiba tot faci? Prinde bila aia odata ca murim de foame!
,,Prinde bila aia ca murim de foame’’ nenene... Prostule! Suntem nemuritori... duhhh!!!
-Da sefu`! Inca n-am dat de ea... mai dureaza putin.
Il vad cum scrasneste din dinti. Au inceput sa i se lungeasca ambii canini. Asta inseamna ca vrea neaparat sa vaneze. Dar eu nu vreau! Asta inseamna sa nu-l mai vad pe baiatul meu frumos. Daaaa! E tare frumos. As putea prinde hotoaica intr-o clipita insa eu nici macar nu ma gandesc sa o caut. Acum il caut pe el. Si iata-l! Se apropie de mine. Abia ma vede prin ceata. Ii fac cu mana ca disperata, ca un copil de 12 ani. Sper uimirea mea, se opreste si imi zambeste. Way! Cred ca am gura pana la urechi! Ma apropiu de el si ma gandesc ce sa-i spun. Norocul meu ca nu e nevoie caci imi vorbeste el primul:
-Vezi ceva pe ceata asta?
Scutur din cap cu putere si sper din tot sufletul sa nu fi afisat ranjetul tamp pe care mi-l imaginez ca-l am... are o voce pe masura mirosului.
-S-ar putea sa se amane meciul!
Isi ridica privirile sa scruteze orizontul. Abia atunci observ ca are pe frunte un fel de zgarietura in forma de fulger. Care a indraznit sa se atinga de el? Il fac bucati. Acu` chiar m-am enervat!
Nu reusesc sa-mi termin bine ideea ca, de nicaieri, apare o gramada ros-albastra ce se lupta pe viata si pe moarte pentru balon. Ma las in jos, fac stanga-dreapta cu pricepere si cand cred ca am scapat, ma loveste cu toata forta un balon-ghiulea. Pierd controlul si alunec de pe matura.
Cad in gol, complet zapacita de lovitura, pierd firul, dar imi revin imediat cand simt bratele cuiva prinzandu-ma si amortizandu-mi caderea. Insa ma inselasem. Inca mai cadeam si acum cadeam amandoi fiindca matura lui nu ne putea tine. Vad teroarea in ochii lui de un verde naucitor. Stie ca ne vom izbi in doar cateva momente. Daca nu fac ceva, va fi sfarsitul pentru el.
Il imping inapoi si sar de pe matura insa incercarea mea esueaza. Mana lui incolaceste strans incheietura mea si, cu o forta uimitoare, ma trage din nou la pieptul sau. Apoi, prin nu stiu ce miracol si indemanare din bucată sa, viteza maturii scade si, cu putin inainte de coliziune, cand el reuseste s-o aduca intr-o pozitie orizontala care ne salveaza de impact, pot sa jur ca il aud zicandu-mi: ,,Lasa-ma pe mine sa fiu eroul, da?’’
Coboram fortat de pe matura la cativa metri si el se lasa pe pamantul umed, rasufland greu din cauza efortului. Acum ca ii vad mai bine echipamentul, observ si numele lui. Il cheama Harry Potter. Ariana Potter... ... ... o la naiba!!! Acum chiar am innebunit!
Si atunci m-a lovit mai rau decat balonul-ghiulea. El avea sa moara in doar cateva minute. Inainte sa se poata ridica, ma arunc asupra lui. Trebuia sa-l salvez!
-Harry, fii atent! Asta-i un complot. Vor sa va omoare.
Ochii lui stralucitori ma cereceteaza cu neincredere pe deasupra ochelarilor.
-O noua strategie de derutare a adversarului? Intreba el.
-Nu, Harry, nu! (ce-mi place numele lui! Harry Harry Harry l-as putea repeta toata ziua... ,,Ariana, ce faci?’’ m-ar intreba lumea. Si eu as raspunde: ,,Harry bine’’ aka. Foarte bine!) Suntem vampiri si am pus la cale planul asta. Vor sa va atace cand ajungeti in vestiare!
Spre surprinderea mea, incepu sa rada. Nu credea nimic. Acum chiar ma enerva. Il imping pe posterior cu toata forta si ma pun deasupra lui, imobilizandu-i mainile de pamant. OKE! Recunosc ca vroiam sa fac asta de vreo ora incoace si ca ,,supararea’’ mea-i doar un pretext. Dar el nu stie asta...
-Auzi, tu vrei sa mori? Aproape ca urlu la el. Esti EMO de ala sinucigas si iti stau in cale ca incerc sa te salvez?
Spre usurarea mea, el nu mai comenta nimic, insa tot se uita neincrezator la mine. Aveam de tinut un discurs.
-Ai vazut cat e scorul? 0-180. Nu ti se pare dubios?
Incepea sa ma creada.
-Uita-te la mine!
Mi-am dat parul de pe fata si de pe gat.
-Ai vazut cand m-a lovit balonul-ghiluea. Nu am nici macar o zgarietura. Acum mai crezi ca nu sunt om?
Gura lui se intredeschise si dadu din cap.
-Bun...
Se uita la mine cu ochii mari. Oh! Uitasem ca habar n-are ca sunt vegetarian.
-Stai linistit, nu-ti fac nimic!
Eram inca deasupra lui si il tineam lipit de pamant. Mi-am luat mainile si m-am dat jos, lasandu-l sa se ridice. Intre timp ma gandeam ca asta e exemplul excelent de ,,Save a broomstick! Ride a Quiddich player!’’
-Si cum scapam de ei? Ma intreba cu acelasi glas hotarat si clar ce ma zapacea complet.
-Nu puteti face altceva decat sa fugiti si sa stati ascunsi pana in zorii zilei. Magia nu functioneaza impotriva lor cand sunt asa multi.
-Trebuie sa-i anuntam si pe ceilalti!
Se duse si isi lua matura, apoi imi arunca o privire galesa:
-Vii?
Spune-i nu daca poti, Ariana! M-am asezat in fata lui si l-am lasat sa-mi inconjoare mijlocul cu bratele sale protectoare. Ma facea sa zbor din toate punctele de vedere. Ii puteam simti aroma in toata complexitatea ei si ma zapacea mai mult decat mi-as fi inchipuit. N-am regretat niciun moment ca il ajutam sa scape.
N-a vrut sa parasim terenul pana nu s-a asigurat ca toti ceilalti stiau ca trebuiau sa se ascunda. La un moment dat, era sa ni se duca planul pe apa sambetei, dar, cu un noroc chior, l-am fraierit rau de tot pe Albert. M-a vazut zburand pe aceeasi matura cu el; dar am fost mai desteapta si i-am soptit ,,e al meu’’ si prostanacu` a inteles ca vreau sa-l vanez. A scos un ,,aha’’ cu subinteles si s-a carat. Era sa cad de pe matura de ras!!!
In redus timp, ai nostri s-au prins ca ceva nu era in regula si a inceput agitatia. Ceata ne-a oferit un avataj suficient, insa, inainte de a putea parasi terenul, a inceput sa se dea la o parte. Si-au dat seama ca jucatorii incepusera sa dispara. M-am intors spre Harry care nu parea deloc ingrijorat. Isi strecura mana sub mantie si rosti:
-Accio pelerina invizibila!
Hah! Stiam eu ca tre` sa fie si inteligent, nu numai dragut. Toata vampirimea credea ca sunt singura pe matura si ca plec in cautarea celor care disparusera. Sunt asa de happy ca imi vine sa cant \:D/
Everybody in the country
Come along and move your body
To the rhythm of Romania
My name is Dracula, from Transylvania!
Am zburat amandoi cu o viteza uluitoare multa vreme. Terenul de Vajthat se afla la mare distanta de civilizatie si eram inconjurati de munti din toate partile. Intr-un final am gasit o pestera si ne-am ascuns acolo.
-Ai tai pot detecta magia? Ma intreba el cu precautie.
-Nu. Dar ne pot gasi dupa miros. Crezi ca poti face ceva?
Ridica bagheta, o roti de cateva ori in aer, dupa care aprinse un foc in mijlocul pesterii. Apoi, isi dadu jos pelerina si o transforma intr-o plapuma calduroasa. Se dărui sa faca acelasi lucru si pentru mine fara sa stie ca vampirilor nu li se face niciodata frig. Dar cum sa refuz o dulceata ca el? Imi scot iute mantia si i-o inmanez, dupa care ne asezam amandoi langa foc. Pentru o imbratisare de-a lui as fi in stare sa jur ca imi era frig!!! Chiar daca ar fi minciuna... Astept... vreau sa vorbeasca el primul. Isi studia cu atentie papucii. Apoi vorbi, privindu-ma cu coada ochiului.
-De ce m-ai salvat?
Hopa! Buna intrebare! Eu ce-i raspund? Apoi... pentru ca esti chipes, viteaz, inteligent, sexy, dulce, nobil, ametitor, tentant, bunoc...............
-Pentru ca ti-ai riscat viata sa ma salvezi, vine raspunsul meu inteligent. Hai ca l-am dat gata cu asa raspuns genial!
-Aha.
Acum se uita curios si patrunzator la mine. AER, va rooog!!!
-Si... tu... nu simti ca...
Se fastaci putin mai mult.
-...adica nu simti nevoia sa ma ataci? Adica... intelegi tu!
-Adica sa te mananc? Am bufnit in ras.
Ai papito lindo, cine nu te-ar papa! Ce nu ti-as face tie de bombonel?? Aiaiai no mas telenovelas!!! Inapoi la realitate.
-Sunt vegetarian, i-am raspuns cu un zambet larg. Nu iti face griji.
El imi zambi la fel de larg si se relaxa. Isi puse o mana pe dupa umerii mei si ma stranse tare, soptindu-mi un ,,multumesc’’, sarutandu-mi tandru fruntea.
Cate baloane-ghiulea poate primi un vampir intr-o singura noapte?!?!?! Gata... zbor din nou... sunt pe alta lume paralela cu asta... lasati mesaj dupa semnalul sonor!!!!
Au urmat apoi mii si mii de intrebari pe care Harry mi le-a pus si i-am raspuns incantata la toate. I-am povestit ca proveneam dintr-o familie de vampiri si el era curios cum poate cineva sa ajuga vampir. M-am oferit sa-l musc. A ras doar si a zis ca se mai gandeste. Imi da sperante baiatu`... cine stie? Poate daca mai facem cateva iesiri nocturne o sa vrea sa fie un vampir. Pana la urma, vorbim despre nemurire, nu?
Spre ziua, a adormit in bratele mele. Nu cred ca am fost vreodata mai incantata de faptul ca vampirii nu dorm niciodata. I-am privit indelungat chipul ce emana pace si incantare. I-as fi sarutat ochii inchisi, i-as fi mangaiat parul ciufulit si l-as fi strans neincetat in brate daca nu mi-ar fi fost teama sa-l trezesc.
Cand am simtit primele raze ale soarelui intrand in pestera noastra am fost nevoita sa ma ridic. Simteam ca mi se inrosesc ochii si pielea ma ardea. Trebuia sa plece. S-a ridicat de sub plapuma, mai ciufulit ca niciodata, cascand pur si simplu adorabil.
-Trebuie sa pleci!
Mi-a citit imediat nelinistea din glas.
-O sa te mai vad vreodata? Ma intreba rugator.
Am aprobat din cap.
-Avem un meci de terminat, sa nu crezi ca am uitat.
Zambeste scurt, apoi devine serios. Ma cuprinde in brate si imi mangaie fata. Apoi se apleaca si ma saruta. Il trag mai tare spre mine si ma lipesc de el. Pentru întâia data, simt ca ma dor caninii... imi cresteau. Dar cum era posibil? Nu vroiam sa-l ranesc.
Ma trag din sarutul patimas inainte sa-si dea seama. Isi ia matura si facandu-mi cu mana, disparu in zarile diminetii.
L-am urmarit cu privirile pana cand cerul ramase pustiu. Acum intelegeam... nu vroiam sa-l musc ca sa-l ranesc, vroiam sa-l musc pentru că asta l-ar fi transformat intr-un vampire. Cea ce vroiam defapt era... doar o eternitate alaturi de el. _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 15/08/2008 20:55 Titlul subiectului: |
|
|
MADA TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
deci e SUUUUUUUPERBBBBBBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omg nici nu stiu ce sa mai zic..chiar ma regaseam in unele locuri..faza k rad toata ziua sau k vb si nimeni nu intelege ce zic
atat de funny a fost
| Citat: | | Azi e finala cupei de Vajthat (Vajthat LOL LOL.. gata gata, asta e ultima data cand rad!) si nu stiu cum se face ca au aflat ai mei (adica vampirii-intelegeti voi). Gasca vesela a profitat de faptul ca anul asta meciul se desfasoara fara spectatori din cauza incidentelor din trecut si au organizat o intalnire cu alti vampiri. S-au unit si acum vor sa-i vaneze pe jucatori. |
mi s-a facut foame
| Citat: | | Stiu ca nu am ce pati daca o sa cad, pentru ca vampirii sunt nemuritori, dar totusi, parca nu-mi convine sa fiu suspendata la 50 m inaltime de un bat intre picioare |
looool..bat intre picioare
| Citat: | | Stiu ca e o nebunie, dar mirosul sangelui sau ma copleseste, miscarile lui bruste ma dau gata. Oare stie ca sunt pe urmele lui? Ce blestem sa-i pot simti aroma atat de usor! |
| Citat: | ,Prinde bila aia ca murim de foame’’ nenene... Prostule! Suntem nemuritori... duhhh!!!
-Da sefu`! Inca n-am dat de ea... mai dureaza putin. |
ce ascultatoare sunt ..cica suntem nemuritori..pai asa e domne
| Citat: | | Ii fac cu mana ca disperata, ca un copil de 12 ani. Sper uimirea mea, se opreste si imi zambeste. Way! Cred ca am gura pana la urechi | doamne cat am ras aici
| Citat: | | Scutur din cap cu vigoare si sper din tot sufletul sa nu fi afisat ranjetul tamp pe care mi-l imaginez ca-l am. |
doamne ce crazy esti.......lesin aici de ras
| Citat: | Abia atunci observ ca are pe frunte un fel de zgarietura in forma de fulger. Care a indraznit sa se atinga de el? Il fac bucati. Acu` chiar m-am enervat!
|
asa asa e...cn a indraznit sa se ia de el???
| Citat: | Nu reusesc sa-mi termin bine ideea ca, de nicaieri, apare o gramada ros-albastra ce se lupta pe viata si pe moarte pentru balon. Ma las in jos, fac stanga-dreapta cu pricepere si cand cred ca am scapat, ma loveste cu toata forta un balon-ghiulea. Pierd controlul si alunec de pe matura.
Cad in gol, perfect zapacita de lovitura, pierd firul, dar imi revin repede cand simt bratele cuiva prinzandu-ma si amortizandu-mi caderea. Insa ma inselasem. Inca mai cadeam si acum cadeam amandoi fiindca matura lui nu ne putea tine. Vad teroarea in ochii lui de un verde naucitor. Stie ca ne vom izbi in doar cateva momente. Daca nu fac ceva, va fi sfarsitul pentru el.
Il imping inapoi si sar de pe matura insa incercarea mea esueaza. Mana lui incolaceste strans incheietura mea si, cu o forta uimitoare, ma trage din nou la pieptul sau. Apoi, prin nu stiu ce miracol si indemanare din componentă sa, viteza maturii scade si, cu putin inainte de coliziune, cand el reuseste s-o aduca intr-o pozitie orizontala care ne salveaza de impact, pot sa jur ca il aud zicandu-mi: ,,Lasa-ma pe mine sa fiu eroul, da?’’
Coboram fortat de pe matura la cativa metri si el se lasa pe pamantul umed, rasufland greu din cauza efortului. Acum ca ii vad mai bine echipamentul, observ si numele lui. Il cheama Harry Potter. Ariana Potter... ... ... o la naiba!!! Acum chiar am innebunit! |
aici a trebuit sa pun tot..nu aveam ce alege aoleu lesin aici..e superb!!!!!! Ariana Potter!!!!!!!!!
si faza ku lasa-ma pe mn sa fiu eroul
| Citat: | O noua strategie de derutare a adversarului? Intreba el.
-Nu, Harry, nu! (ce-mi place numele lui! Harry Harry Harry l-as putea repeta toata ziua... ,,Ariana, ce faci?’’ m-ar intreba lumea. Si eu as raspunde: ,,Harry bine’’ aka. Extrem bine!) Suntem vampiri si am pus la cale planul asta. Vor sa va atace cand ajungeti in vestiare |
harry harry harry uff ce-mi place
| Citat: | Il imping pe posterior cu toata forta si ma pun deasupra lui, imobilizandu-i mainile de pamant. OKE! Recunosc ca vroiam sa fac asta de vreo ora incoace si ca ,,supararea’’ mea-i doar un pretext. Dar el nu stie asta...
|
| Citat: | | -Auzi, tu vrei sa mori? Aproape ca urlu la el. Esti EMO de ala sinucigas si iti stau in cale ca incerc sa te salvez? | deci aici ma innecam de atata ras
| Citat: | | M-a vazut zburand pe aceeasi matura cu el; dar am fost mai desteapta si i-am soptit ,,e al meu’’ si prostanacu` a inteles ca vreau sa-l vanez. A scos un ,,aha’’ cu subinteles si s-a carat. Era sa cad de pe matura de ras!!! | ce idiot ala..cica "e al meu"
| Citat: | Sunt asa de happy ca imi vine sa cant \:D/
Everybody in the country
Come along and move your body
To the rhythm of Romania
My name is Dracula, from Transylvania!
|
m-ai terminat cu asta
| Citat: | | Dar cum sa refuz o dulceata ca el? Imi scot neîntârziat mantia si i-o inmanez, dupa care ne asezam amandoi langa foc. Pentru o imbratisare de-a lui as fi in stare sa jur ca imi era frig!!! Chiar daca ar fi minciuna.. |
uff ce romantic..foarte bn k nu a zis nimik
| Citat: | De ce m-ai salvat?
Hopa! Buna intrebare! Eu ce-i raspund? Apoi... pentru ca esti chipes, viteaz, inteligent, sexy, dulce, nobil, ametitor, tentant, bunoc............... |
dada..asa e
| Citat: | -...adica nu simti nevoia sa ma ataci? Adica... intelegi tu!
-Adica sa te mananc? Am bufnit in ras.
Ai papito lindo, cine nu te-ar papa! Ce nu ti-as face tie de bombonel?? Aiaiai no mas telenovelas!!! Inapoi la realitate.
El imi zambi la fel de larg si se relaxa. Isi puse o mana pe dupa umerii mei si ma stranse tare, soptindu-mi un ,,multumesc’’, sarutandu-mi tandru fruntea.
Cate baloane-ghiulea poate primi un vampir intr-o singura noapte?!?!?! Gata... zbor din nou... sunt pe alta lume paralela cu asta... lasati mesaj dupa semnalul sonor!!!!
|
mamaaa..lesin aici..intai ku telenovele ..apoi sunt vegetariana iar apoi imi iau zborul
| Citat: | | el era curios cum poate cineva sa ajuga vampir. M-am oferit sa-l musc. A ras doar si a zis ca se mai gandeste. Imi da sperante baiatu`... cine stie? |
dada..ce tare ar fi
| Citat: | Zambeste scurt, apoi devine serios. Ma cuprinde in brate si imi mangaie fata. Apoi se apleaca si ma saruta. Il trag mai tare spre mine si ma lipesc de el. Pentru prima data, simt ca ma dor caninii... imi cresteau. Dar cum era posibil? Nu vroiam sa-l ranesc.
Ma trag din sarutul patimas inainte sa-si dea seama. Isi ia matura si facandu-mi cu mana, disparu in zarile diminetii.
|
gata..nu mai rezist..aoleu ce tare poate fi
| Citat: | | L-am urmarit cu privirile pana cand cerul ramase pustiu. Acum intelegeam... nu vroiam sa-l musc ca sa-l ranesc, vroiam sa-l musc fiindcă asta l-ar fi transformat intr-un vampire. Cea ce vroiam defapt era... doar o eternitate alaturi de el. |
asa e ..o eternitate.
deci MSMSMSMSMSMSMSMSMSMSMS....cea mai frumoasa surpriza..mamaaaaaaaaa...dar d c a plecat??? mai vreau
si msmsmsmsms inca o data
si logic k imi place..il ador!
aa..am uitat sa mai zic k imi place faza ku "multimea ros-albastra"..STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 15/08/2008 21:17 Titlul subiectului: |
|
|
Sooperb. A fost si funny si romantic. E demn de tine Mada ... nu am citit inca commuri'le, dar cred ca Simonei i'a placut enorm. Cel mai mult mi'a placut faza de la sfarsit, cand simtea ca dorea sa il muste pe Harry, in timp ce se sarutau. Cica o dureau caninii mai bine il musca si sa se faca si el vampir ... sa fie o ETERNITATE impreuna ... sooperb ficul, mi'a placut enorm. A fost funny meciul si tare dragutz din fracțiune vampiritzei sa il ajute si sa il apere de fratii ei care nu is vegetarieni Sooper! Mai des asa ficuri funny si am dispozitia buna pentru mult timp.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 16/08/2008 14:44 Titlul subiectului: |
|
|
l'am citi aseara k si pe celelalte da mi'era mega somn si am lasat pe azi comm'urile...
deci nu mai puteam de ras... am uitam eu cik Vampire girl...
ai ai ai... ai nimerit exact in 10 =)) vampirii si simp...mai bine nici k se putea
Dap, un vampir in carne si oase. Cum adica ce mananc? Chiar nu stiti nimic? Nici nu vreau sa va raspund la o întocmai intrebare... stupid! ... ... ... bine bine! Fie! Recunosc! Sunt vegetarian. Nu mai radeti!!!
ai de capu meu ce'am mai ras... cik vegetarian... nici k se putea
Aualeu, sa nu mai spuneti nimanui, da? Ca ma faceti de rusine in comunitate. Ce? Cum sa stie cineva? Nu dom`le, nu stie nimeni!
=)) =))
nu spunem la nimeni, nu va fie frica =))
Zau ca e nebuna societatea asta (Crazy World).
am luat'o ca pe o aluzie, sa stii
i mai zic de noi ca nu suntem normali pentru ca dam cate o dusca de sange si ne saturam pentru o luna
ai de capu meu loooaaleee =))
Nu intelegeti nimic, asa-i? Nu va faceti griji, e normal... tind sa nu fiu coerenta cand beau suc de portocale. Ati baut vreodata bere-zero? (intrebare valabila doar daca sunteti spiridusi) Ei bine, sucul de portocale are acelasi urmare pentru vampiri ca si berea zero pentru spiri. Mi-e frica de inaltimi si nebunii astia vor sa zbor!!! Dar presupun ca nu sunteti spiridusi... ca daca ati fi, n-ati sti citi.
Hai ca o iau de la capat in 10 minute... sa treaca efectu`. Oke?
de unde ai asa idei chiar nu stiu =)) =))
Au ei o teorie despre calitatea sangelui celor mai buni jucatori de Vajthat (yuck!)
l'as manca si eo pe Oliver Wood :X:X:X:X:X:X:X:X:X
,,Prinde bila aia ca murim de foame’’ nenene... Prostule! Suntem nemuritori... duhhh!!!
-Da sefu`! Inca n-am dat de ea... mai dureaza putin.
=))
deci nu mai puteam de ras... si simo cik: da Sefu' =))
,,Lasa-ma pe mine sa fiu eroul, da?’’
eu l'as lasa, eo l'as lasaaaa!!!! :X:X:X:X:X
Il cheama Harry Potter. Ariana Potter... ... ... o la naiba!!! Acum chiar am innebunit!
e doar inceputul =))
-Auzi, tu vrei sa mori? Aproximativ ca urlu la el. Esti EMO de ala sinucigas si iti stau in cale ca incerc sa te salvez?
emo .... ai k aici chiar s'o lipit bine =)) =))
Se uita la mine cu ochii mari. Oh! Uitasem ca habar n-are ca sunt vegetarian.
-Stai linistit, nu-ti fac nimic
vegetarian...asta am omoara =))
Hopa! Buna intrebare! Eu ce-i raspund? Apoi... pentru ca esti chipes, viteaz, inteligent, sexy, dulce, nobil, ametitor, tentant, bunoc...............
-Pentru ca ti-ai riscat viata sa ma salvezi, vine raspunsul meu inteligent. Hai ca l-am dat gata cu asa raspuns genial!
ooo daaaa... deosebit de inteligent... =)) era mai inteligent primul raspuns =)) sau cel putin mai sincer =))
asta am vrut sa zic si eu
dracu de telenovele... cand sunt asa vampirasi pe aici =))
eu as fi cazut pe jos de ras in locul lui Harry =))
-Trebuie sa pleci!
Mi-a citit iute nelinistea din glas.
-O sa te mai vad vreodata? Ma intreba rugator.
Am aprobat din cap.
-Avem un meci de terminat, sa nu crezi ca am uitat.
pur si modest superb... mada, tu te intreci pe tine insuti :-*:*:*:* |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 16/08/2008 16:06 Titlul subiectului: |
|
|
mersi fetelor ma bucur k v-am distrat!!! si eu m-am distrat knd l-am scris...  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 16/08/2008 16:07 Titlul subiectului: |
|
|
eu n-am mai ras de mult asa.ms inca o data mada  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 16/08/2008 16:09 Titlul subiectului: |
|
|
| anomis a scris: | eu n-am mai ras de mult asa.ms inca o data mada  |
n-ai pt ce  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

Data inscrierii: 27/Ian/2008 Mesaje: 2032 Localitate: heaven of harry potter
|
Trimis: 19/08/2008 09:35 Titlul subiectului: |
|
|
moama...mada ce-mi plc fikul..in unic ca este cu vampire
:love
ala pt despina unde e ca nu l-am citit?
orikm revenind la aacest fik..ai descris personalitatea lui simo cumplit de convingator mai ales ca a e o persoana reala..cred k esti cea mai buna scriitoare de pe forum
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 19/08/2008 10:47 Titlul subiectului: |
|
|
| Rares <3 Miky a scris: | moama...mada ce-mi plc fikul..in deosebit ca este cu vampire
:love
ala pt despina unde e ca nu l-am citit?
orikm revenind la aacest fik..ai descris personalitatea lui simo destul de convingator mai ales ca a e o persoana reala..cred k esti cea mai buna scriitoare de pe forum
 |
mersi rares dah cred k exagerezi... k si fetele au niste ficuri mega
mi-ai abandonat ficu` *Printul ei* !!! acolo e surpriza pt Despina. Cam d p la c capitol n-ai mai citit? Oricum, ultimile 2 sau 3 sigur nu  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 19/08/2008 10:54 Titlul subiectului: |
|
|
scz mada imi pare rau..nu-m iaduc aminte exact..o sa ma uit si la surpriza pt despina si o sa recuperez dar akm vreau si eu sa lucrez la un fik..  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 19/08/2008 10:56 Titlul subiectului: |
|
|
oke raresh sper k d ficu la kre lucrezi o sa t tii! _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
Rares order of phoenix

|
Trimis: 19/08/2008 10:59 Titlul subiectului: |
|
|
o sa promit ca ma tin..va fi tot cu HP dar aici nu e vb de mn ci de tn..akm ma duc sa citesc pt liudka  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 03/12/2008 04:07 Titlul subiectului: |
|
|
Mi-am adus aminte si de ficul asta. E mega Maddie ... visul lu' Simo, sa fie vampir ...  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 03/12/2008 14:04 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | Mi-am adus aminte si de ficul asta. E extra Maddie ... visul lu' Simo, sa fie vampir ...  |
i l-am dat si unei prietene sa-l citeasca si i-a placut! _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|