| Autor |
Mesaj |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 02:19 Titlul subiectului: |
|
|
well well nu am citit hp 7, dar oricum nul suportam dinainte. mi se pare foarte prost omu` asta. nope, nu a meritato pe hermione deloc deloc shame on him daca a facut ceva rau  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 01/02/2008 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
Imi place mult cum arata Viktor, iar rolul lui in film e perfect.  |
|
| Sus |
|
 |
yyynnnaaa newbie

Data inscrierii: 17/Feb/2008 Mesaje: 20 Localitate: Pe Pluto ... de la al treilea crater pe stanga
|
Trimis: 19/02/2008 18:39 Titlul subiectului: |
|
|
| andreutza a scris: | | sper sa-l revedem ca persoanj pozitiv. dar daca pana si sa aflu ca plesneala e de partea lui Cap de Mort nimic nu ma va mai putea surprinde. |
scz de off ... so ... snape ... e chiar bun in ultima carte .. el l-a salvat pe harry de dementori, cu patronusul sau, si i-a dat amintirile lui, sau nuj cum le zice, in care se observa ca mereu a fost de partea lui harry, fiindca a iubitho pe lilly potter....
App... Krum e dragutz ... imi plc da nah ....nu-i chiar asa cocosat cum il descrie in carte .. Si nici nu are mers de ratza .... Whtever .. E dragutz ... _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
The Harry's godfather ...
The Harry's hope ... |
|
| Sus |
|
 |
ruxita goblet of fire

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 1078 Localitate: pe undeva langa ploiesti
|
Trimis: 19/02/2008 19:09 Titlul subiectului: |
|
|
| yyynnnaaa a scris: |
App... Krum e dragutz ... imi plc da nah ....nu-i chiar asa cocosat cum il descrie in carte .. Si nici nu are mers de ratza .... Whtever .. E dragutz ... |
pai nu e cocosat si nu are mers de rata ca in carte pt ca nu dadea bine in film ...oricum de la un timp cei de la WB ma enerveaza pt ca vor sa inventeze personaje, taie parti importante din carte si J.K nu zice nimic  _________________
Be comfortable in your OWN skin,and let animals keep theirs |
|
| Sus |
|
 |
yyynnnaaa newbie

Data inscrierii: 17/Feb/2008 Mesaje: 20 Localitate: Pe Pluto ... de la al treilea crater pe stanga
|
Trimis: 19/02/2008 19:16 Titlul subiectului: |
|
|
Poi filmu 7 va fi taiat in 2 .... Adica vor face 2 filme din cartea 7 ... Asa ca .... Nu vor mai fi taiate atatea parti importante... Cum au facut in 5 si in 4 ...
Oricum ... Krum ... cum il cheama defapt ????
Ca yo nuj ...  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
The Harry's godfather ...
The Harry's hope ... |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 20/02/2008 18:50 Titlul subiectului: |
|
|
Viktor Krum - in film ... in realitate, actorul se numeste Stanislav Ianevski.
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 20/02/2008 20:18 Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu... da' chiar nu'mi plc...si niciodata nu mi'a placut..nici rolul lui, nici el..  |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 24/04/2008 15:35 Titlul subiectului: |
|
|
krum e simpatic,cam prostut dar joaca bine vajhat  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 03/06/2008 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
Am ramas surprinsa cat de bine s-a adecvat actorul. Chiar dak nu mi-l imaginam întocmai asa, a jucat tare bine rolul. Oricum filmul 4 e preferatul meu. Ce mi-a placut cand Ron era gelos!!!! super tare |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 03/06/2008 19:51 Titlul subiectului: |
|
|
da, faza o fost mega tare.
da' Krum oricum nu prea imi place  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 03/06/2008 19:55 Titlul subiectului: |
|
|
Candy, nici mie nu-mi place dar merita Ron fiindk nu reusea s-o aprecieze pe draga de Hermione. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 03/06/2008 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
la asta ai dreptate totala
da' nici perechea Ron si Hermione nu o prea tolereze
asa k bun venit sa'ti spun k eu aici is cu Draco si Hermione  |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

|
Trimis: 04/06/2008 22:44 Titlul subiectului: |
|
|
Oh da!!! am observat ca sunteti multi care iubiti perechea asta. Sa stii k p la volumul 4 sau 5 (nu mai stiu exact) si eu ma gandeam k ce tare ar fi sa se cupleze Hermy cu Draco dar dupa aia am inceput sa prind drag de relatia dintre ea si Ron pt k semana f bine cu cea dintre mine si un prieten de-al meu. Doar k ea ramane cu Ron, eu nu eh asta e
stai! despre ce era topicu? victor krum? ups ti-am zis k ma ia gura pe dinainte  _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 07/12/2008 02:43 Titlul subiectului: |
|
|
o doamne...degeaba e prea hot...imi place personajul lui..mai ales intrarea aia fioroasa in marea sala.....genius..:D:D
si fetele credeti-ma daca ati fi fost regizor v-ati fi dat seama ca nu aveati cum sa bagati absolut orice scena in film....asa ca cele mai importante sau cel putin cele mai captivante sunt puse....dar daca vrei sa intelegi filmul trebuie sa citesti cartea e un must have...pe mine chiar nu ma deranjeaza filmele cu paritle lui...stiu ca am citit cartile si nu as ramane in ceata si da filmul al7-lea va fi in doua pt ca practic in tot filmul 7 se intampla ce s-a intamplat in celelalte 6 si numai o parte zic eu va fi o mare parte din ea dedicata luptei împotriva lui cap de mort _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 04/05/2009 10:26 Titlul subiectului: |
|
|
mda... o sa fie in 2 parti una apare in 2010 sh una in 2011 ) mai aveti de ashteptat :P
cat despre victor mie mi s pare a fi bun... in cartea a7a cam abereaza in ce zice el da asta e ) deci e bun :D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 17/06/2009 13:15 Titlul subiectului: |
|
|
e draguts personajul
mi-a placut in cartea si filmul 4 de el |
|
| Sus |
|
 |
|