|
|
|
| Autor |
Mesaj |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 02/02/2009 16:44 Titlul subiectului: Vindecare ... |
|
|
Continuarea ficului "Suferinta". Sa vedem cum se descurca Despina fara Severus. Ficul acesta va fi mai aventuros, caci voi povesti despre treburile zanelor, sa zicem. Dar nu va lipsi si romantism. Lectura placuta.
ps: Voi pune cont mai rar aici, caci nu prea reusesc sa scriu la toate ficurile. Sper sa va placa.
Despina Damianeci (Anabella Malfoy)
Cu timpul, ranile mele s-au vindecat, dar amintirile au ramas intiparite in mintea mea si ma framanta zi de zi. El nu mai este, dar dragostea noastra a ramas neatinsa … dragostea noastra era frumoasa … dragostea noastra a inflorit … si sper din suflet ca severus vede, de undeva din ceruri, din acel mijloc de infinit … vede aceste flori, care imi bucura viata si imi dau putere sa traiesc.
Capitolul 1 – Iubirea lor si florile ei
Afara era noapte. Ploua marunt si acele picaturi micute si reci, cadeau pe fata ei, topindu-se indata, caci erau cuprinse de fierbinteala. A ridicat fruntea spre cer si se ruga. Nu se ruga la Merlin si nici la Dumnezeu. Se ruga pur si simplu, caci era sigura ca e auzita. Nu o vedea nimeni si isi permitea sa planga. Plangea cu lacrimi amare si zambea, incercand sa alunge durerea din suflet.
“Cat imi lipsesti … De ce m-ai lasat singura in lumea asta nedreapta? Si totul s-a intamplat atunci cand eram fericita … Eram fericiti … Nu e perfect … Nu meritam asta … Tu nu meritai asta … Nimeni nu merita sa vada acel razboi cumplit … Imi urasc trecutul, caci tot ce a fost mai bun din el, erai tu … Dar tu nu mai esti … Sunt singura …”
Despina pasea incet spre castel. Nu a tinut cont de timp. Probabil a stat mai mult de o ora in gradinuta, dar afara ploua. Si ii placea sa stea in ploaie. Simtea ca el plange de sus si acele lacrimi o alinau. Ii alinau durerea, pe care o poarta in suflet de atata timp. Au trecut 7 ani grei, dar ea se tinea bine. I-a reusit totul. A terminat si anul 7 la Hogwarts, s-a mutat in castelul Andromedei si acum, alaturi de ea, conduce Zanele si Amazoanele din Anglia. Cum si-a promis cu mult timp in urma, nu l-a tradat pe Severus. Nu s-a uitat la nici un barbat, chiar daca avea atat de multi cuceritori. Draco nu a inteles-o niciodata din acest punct de vedere. Si acum tine minte ultima lor discutie, care a avut loc cu o saptamana in urma, in Malfoy Manor:
“ - Chiar iti place sa ii respingi pe toti, fara sa le dai nici o sansa, cat de mica? Esti inca tanara si trebuie sa iti incepi o noua viata. Crezi ca El ar fi vrut sa te vada asa? Fii sigura ca NU, ii zise Draco, in timp ce isi turna rom, in paharul de cristal.
- Credeam ca stii parerea mea in privinta acestei idei. Nu am nevoie de nimeni. Ma descurc nespus de bine si singura. Nu ii voi trada dragostea lui Severus, doar pentru niste amorezari temporare. Nu am timp de pierdut cu admiratorii, ii raspunse fata pe un ton aspru.”
Mereu ajungeau sa se certe dupa astfel de dialoguri. Despina era de neconvins. Nu avea trebuință de acei barbati, oricum nici unul din ei nu il va putea inlocui. Nici unul nu o va iubi atat de mult, ce sa mai vorbim despre iubirea ei?
Fata intra in castel. Pe peretii cenusii, erau atarnate mici candelute, ce gazduiau lumanarile de un galben-palid.
“Si in plus, ce imi trebuie un barbat, daca ii am pe …”
- Mami, de ce nu esti in camera ta? sopti o voce de fetita.
Despina se intoarse si isi vazu odrasla. O bombonica de 6 anisori. Avea parul negru, pana la brau, dar era prins in coada cu o agrafa lucitoare. Ochii fetitei erau la fel de innegriti si licareau ingrijorati. Sau poate impresia aceasta era cauzata de lumina lumanarilor? Buzele ei rosiatice, erau încărcate si elegant arcuite intr-un zambet timid. Era imbracata intr-o pijama alba si tinea in mana stanga un unicorn de plus.
- De ce nu dormi frumoaso? intreba Despina si isi lua fata in brate. O saruta fin pe varful nasucului si o mangaie grijuliu pe cap.
Copila se incrunta si rosti pe un ton serios:
- Severus vorbeste iar prin somn!
Despina zambi calduros. Severus era baietelul ei. Nu s-a gandit vreodata ca va naste gemeni. Dar acea noapte fierbinte de dragoste, inainte de lupta, a avut urmari. Si aceste urmari erau florile iubirii lor. Acesti copilasi micuti o faceau sa zambeasca in fiecare zi si o faceau fericita. Traia si era puternica doar pentru ei doi … Severus si Samira.
- Si tii frica micuto? o intreba Despina ingrijorata.
Fetita se incrunta iar si zise putin iritata:
- Deja nu mii frica cand vorbeste prin somn, dar ma enerveaza la culme! Poate sa ii legam gurita, sau … de ce razi mami?
Despina chiar radea cu pofta. Doar Samira ii mosteni sarcasmul lui Severus Snape. Era deosebit de ironica si uneori chiar rautacioasa. Si avea doar 6 ani!
- Draga mea, Severus e fratele tau si nu trebuie sa te gandesti cu rautate la el. Inteleg ca nu poti dormi din cauza lui, dar el nu e ca si tine. Vorbeste prin somn, caci are cosmaruri. Tu nu ai cosmaruri si ar trebui sa fii multumita de asta. Bine ca mi-ai spus. De maine o voi ruga pe Agness sa ii dea potiune de somn fara vise.
Fetita ramase ingandurata, dar isi reveni si zise:
- Dar daca potiunea nu e buna la gust? Poate mai bine il vrajesti cu Silencio si gata, aaa mami?
Despina surase iar.
“Totusi are grija de fratele ei. Cica daca nu e buna la gust potiunea!”
- Nu draga, Silencio se utilizeaza in alte cazuri, deloc asemanatoare cu acesta. Acum hai sa te duc in dormitor. Daca vrei, stau cu tine pana adormi, ne-am inteles?
- Da mami, dar imi vei povesti istorioara mea preferata?
- Sigur papusico. Pot sa incep si acum: A fost odata, ca niciodata, o Zana pe nume Anabella …
Despina se ridica pe scari, cu fetita ei pe brate. Ii povestea istoarioara ei preferata, care de fapt era istorioara vietii ei. Si desigur nu ii povestea despre viol, razboi, sau alte chestii oribile din trecutul ei dur. Ii povestea despre cele mai frumoase amintiri ale sale, despre tatal ei si despre o dragoste frumoasa, ce a inflorit … iar una din flori era chiar ea, dar Samira nu avea de unde sa stie asta.
*** _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 05/02/2009 17:31 Titlul subiectului: |
|
|
a fost fff elegant capitolul... cum ti'am zis, chiar mi'a dat o idee mie de un fic asa mai micut... cred k in curand il pun
Anabella mi se pare fff interesanta acum - mai matura si inca il iubeste pe Snape... extrem de frumos :X:X:X
| Citat: | | Cu timpul, ranile mele s-au vindecat, dar amintirile au ramas intiparite in mintea mea si ma framanta zi de zi. El nu mai este, dar dragostea noastra a ramas neatinsa … dragostea noastra era frumoasa … dragostea noastra a inflorit … si sper din suflet ca severus vede, de undeva din ceruri, din acel mijloc de infinit … vede aceste flori, care imi bucura viata si imi dau tărie sa traiesc. |
asta a fost ffffffffffffffff frumos ... sincer... :X:X:X atata mi'a placut... se vede ca aceasta parte a ficului ii cu mult mai sentimentala... abia astept continuarea... :X
m'am mirat cand am citit ca are si 2 copii... as vrea sa vad si eu un Snape in varianta feminina =)) fiica Bellei asa pare sa fie fff funny :X:X
poate pui si niste poza si abia astept sa scii si despre baiat :>:> ce soi mai are si snape asta
hai, eu astept cont  |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 05/02/2009 23:51 Titlul subiectului: |
|
|
Ms mult Candy pentru comm. Mai am un capitol scris la calc si il pun si pe acesta. Si deja nustiu cand voi mai scri aici. Cand ma apuca, cu noaptea-n cap probabil.
Capitolul 2 – Visele si Invitatia.
Despina simti cum ceva rece si micut ii atinge obrazul stang. Deschise ochii si il vazu pe Severus, care zambea smecher.
“Asta trebuie sa insemne ca are trebuință de ceva” gandi Despina si zambi cald.
Privi in jurul sau si inmarmuri. Era asezata jos, iar capul il ridicase de pe patutul Samirei. Pana a adormit fata, adormise si ea. Se ridica si se aseza pe plapuma albastra, apoi isi privi baiatul si zise:
- Sev, cat e ora?
- Hmm … mami, doal stii ca eu nu ma plicep la ceasulile incuiatilor! zise el trist.
- Las, ca nu-i mare scarba. Vei invata si asta. Vino la mine, zise ea si baiatul se aseza pe genunchii ei. Despina ii netezi parul negru si moale, iar apoi il intreba:
- Ai avut cosmaruri puiule?
Baietelul se incrunta si zise nemultumit:
- Ial am volbit plin somn si Samila ti-a spus?
- Ma bucur ca ti-ai dat seama singur, zise Despina si surase.
- Dal nu tin minte ce am visat. Niciodata nu tin minte. Doal doua visuli din viata mea le tin minte … si sunt asemanatoale.
Despina il privi atenta si zise:
- Povesteste-mi despre acele visuri pe care ti le amintesti.
Severus isi incrucisa mainile la piept si incepu sa povesteasca:
- Pai se facea ca eu si Samila ne plimbam intl-o padule … si acolo elau niste oameni cu masti albe. O fata, cale seamana cu tine, imblatisa un balbat inalt si blunet. Ial un tip cu masca alba pe fata, a spus ceva cu bagheta indleptata sple cei doi si ei au mulit. Noi ne-am speliat si am fugit de acolo, dar ei ne-au ajuns din ulma si aici s-a telminat visul. Al doilea e întocmai la fel, doal ca la sfalsit, oamenii cu masca nu ne plind, iar noi leusim sa fugim. Ciudat, nu?
Fata simti ca ii ingheata sangele in vene. Doamne cat de groaznic poate fi! De unde si pana unde copilul ei viseaza asa ceva? E aproape ceea ce s-a intamplat cu ani in urma, in padurea interzisa. Dar de ce Severus viseaza asta? Nu isi putea explica. Trebuia sa vorbeasca cu Draco urgent.
- Nustiu ce inseamna visele puiut, dar iti promit ca nu vei mai visa asa ceva. Agness iti va da o potiune azi si se va termina totul. De ce nu mi-ai spus mai inainte despre visuri?
Baiatul zambi gales si zice:
- Eii mami, eu sunt balbat si nu tlebuie sa ma plang de nimic!
Despina rase cu gust si il saruta pe frunte. Baiatul sari din bratele ei si fata se ridica de pe pat.
- Unde e Samira?
- In gladinuta cu tlandafili, se joaca cu Andlomeda, zise Sev si apoi isi lasa privirea in jos.
Despina zambi si pronunta aproximativ pe silabe, accentuand fiecare cuvintel:
- Ori ai facut vreo ghidusenie, ori iti doresti ceva. Te ascult.
- Mami, am o intlebale.
- Spune.
- Ma ei si pe mine in Flanta?
- Unde????????? intreba fata mirata.
- In Flanta. Doal ai citit deja invitatia?
Despina il privi neintelegatoare.
- Oops, nu tlebuia sa iti spun desple asta! zise el si rosi.
- Hai sa vad si eu despre ce merge vorba, zise fata si il apuca de mana.
Au iesit din dormitorul copiilor, indreptandu-se spre iesirea din castel.
“Care invitatie? Care Franta? Nu inteleg despre ce merge vorba!” isi zise Despina nedumerita. Dar in curand avea sa afle.
*** _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 06/02/2009 03:17 Titlul subiectului: |
|
|
am citit, mi-a placut. imi place evoluti a pe care Despina o are. nu prea stiu ce sa mai scriu, e super inceputul. se spune ca dragostea poate depasi absolut orice obstacol asa cred ca e si in cazul Despinei si lui Severus. in orice caz, vezi ca in carti Andromeda e mama Nymphadorei si sora Narcissei si Bellei. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 06/02/2009 16:27 Titlul subiectului: |
|
|
Ms Drada de comm. De fapt, Andromeda aici e o zana, doar are prenumele Andromedei Black.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 06/02/2009 22:21 Titlul subiectului: |
|
|
doamne ce'mi place!!!!
ti'am zis k partea asta pe care o scriu e cu mult mai sentimentala... si e cam ciudat sa o vezi pe Anabella/Despina ca mama....
Severus Junior e un scumpic (sper ca nu seamana cu taica'so )
oricum, nu asta era ideea... visul asta al lui... cred ca e vorba de Despina si Severus.... cat despre astia in masti albe... e vorba cumva de Devoratori???
ar fi ceva... sau poate Snape, ii trimite semne fiului (de acolo din mijlocul infinitului de unde e - locatia asta ma omoara! )
poate incearca sa'i spuna ceva
nush de ce am senzatia asta...
si pare ca fiul Despinei nu e chiar cuminte... stie deja de plecare in Franta, iar Despina inca nu stie
si oare ce va fi acolo in Franta?
si ink ceva, inainte sa uit... sa stii ca vorbeste adorabil!!!  |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 22/03/2009 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
l-am citit si eu si e WOW !!! imi place cum vorbeste severus da totusi nu mai pui next ????? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 28/03/2009 17:35 Titlul subiectului: |
|
|
Nu am scris next de mult timp, chiar uitasem de ficul acesta. Cred ca voi pregati un next de curand. :D Ms pentru comm. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 01/04/2009 19:36 Titlul subiectului: |
|
|
| il mai continui ?? |
|
| Sus |
|
 |
IOANARADOIALEXANDRA newbie

Data inscrierii: 16/Dec/2008 Mesaje: 31 Localitate: Spatiu
|
Trimis: 01/04/2009 19:40 Titlul subiectului: |
|
|
| Ginny_Cata a scris: | | il mai continui ?? |
cand ai de gand sa mai da pe aici ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/04/2009 23:10 Titlul subiectului: |
|
|
Il continui, dar nustiu cand  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 12/05/2009 11:38 Titlul subiectului: |
|
|
cat mai curand t rog:D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 12/05/2009 13:09 Titlul subiectului: |
|
|
Nu-l mai continui. Apropo, am rugat-o pe Candy sa le mute pe toate si sa le inchida. De ce nu faci asta sis?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 12/05/2009 13:35 Titlul subiectului: |
|
|
le inchid io.
pe care?  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|