|
|
|
| Autor |
Mesaj |
raluki newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 02/03/2012 21:22 Titlul subiectului: Vise cu personaje din lumea Harry Potter |
|
|
Un topic in care va ascult daca ati avut vise cu Harry Potter,personaje etc...
Eu am avut cateva dar va las pe voi sa spargeti gheata so va ascult |
|
| Sus |
|
 |
raluki newbie

Data inscrierii: 24/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 04/03/2012 23:30 Titlul subiectului: Sparg eu gheata |
|
|
Oki vad ca forumul e gol, nici un raspuns la topicul meu asa ca o sa incep eu,voi sparge eu gheata.Chiar aseara conicidenta am avut un vis Harry Potter,scurt cei drept,se facea ca cica as fi fost oficial sau nu sortata in casa Viperinilor(ceea ce n us-ar intampla never ) si vorbeam cu un baiat tot de la Viperini in anul 7 sau 5 si imi povestea ca Snape are multe,foarte numeroase reguli stricte pe care noi din casa trebuie sa la respectam daca vrem sa avem trai bun .Apoi se facea ca aveam bagheta in mana si ca nu stiu cum mi s-a rupt la capat, cum i se rupsese bagheta lui Ron in cea de-a doua carte si stiu ca baiatul asta incerca sa ma ajute s-o repar.
Un alt vis mai ciudat l-am avut acum o luna si ceva cred.
Totul incepea cum ca Oliver Wood dadea niste probe de Vajthat pentru pozitia de Seeker si eram vreo 7 studenti posibili printre care si eu.Si stiu ca imi doream enorm,foarte mult sa fiu in echipa sa fiu Seeker si am dat probele cam ciudate nu aveau nici o legatura cu Vajthatul
si dintre toti 7 Wood m-a ales pe mine .Si imi amintesc si acum in vis ca atunci cand Oliver mi-a spus ca am fost aleasa din dispoziția mea de euforie si fericire am intart intr-una de soc si teama in genul"Ce vb serios ?" .Apoi stiu ca am iesit pe un teren pe o campie eram defapt pe-o strada cunoscuta si stiu ca peste 20 de minute aveam inițialul meci cu Viperinii si stiu ca imi era foarte frica ca sa nu-mi dezamagesc echipa,ca ce o sa ma fac ca e debutantul meci,si stiu ca intre timp mi-am adus aminte cu stupoare ca nu zburasem niciodata pe matura....si stiu ca mi se rupsese matura in doua nuj cum si eu eram disperata si saracu Oliver incerca sa imi gaseasca o matura de rezerva ca sa exersez putin zborul...si end of the dream.
Astea sunt cele mai recente vise Harry Potter acum ca am spart eu gheata sper sa vad si pe voi in continuare |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|