| Autor |
Mesaj |
oly_hermione prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 479 Localitate: iasi
|
Trimis: 06/07/2008 13:51 Titlul subiectului: Albus Dumbledore |
|
|
DUpa cum stiti el este directorul scolii Hogwarts si e un personaj îndeajuns de important asa ca m-am gandit ca ar fi bn sa fie si un topic cu el..
daca aveti date sau poze cu el ...aici cred ca ar trebui sa le puneti...  _________________ ~MoArTeA Nu PoAtE fI oPrItA~
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 07/07/2008 08:13 Titlul subiectului: |
|
|
[URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=95&i=lg5vl6.jpg] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=297&i=a14df2.jpg] [/URL] _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/07/2008 08:14 Titlul subiectului: |
|
|
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=297&i=a13rr7.jpg] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=364&i=dumbledoryelpensaderoix7.jpg] [/URL] _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/07/2008 08:18 Titlul subiectului: |
|
|
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=76&i=0012a7a4fn7.png] [/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=77&i=a16wg7.jpg] [/URL] _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
oly_hermione prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 479 Localitate: iasi
|
Trimis: 07/07/2008 13:38 Titlul subiectului: |
|
|
sunt extrem frumoase...le-am salvat pe toate
[url=http://www.99poze.ro/p/623435118f3f566406b7953d5cb46260.jpg] [/url]
[url=http://www.99poze.ro/p/82358c51fc66a61c40405ef10af7f332.jpg] [/url] _________________ ~MoArTeA Nu PoAtE fI oPrItA~
 |
|
| Sus |
|
 |
I_love_metal philosopher stone

Data inscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 94
|
Trimis: 14/08/2008 14:16 Titlul subiectului: |
|
|
un mosulica nespus de simpatic, chiar il admir  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2008 14:57 Titlul subiectului: |
|
|
| I_love_metal a scris: | un mosulica foarte simpatic, chiar il admir  | bv asta mia placut  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Dobby´s girlfriend prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 07/Aug/2008 Mesaje: 330 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 14/08/2008 17:52 Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai mult imi place cand vorbeste cu Harry ;)) Vorbeste intr-un fel :X Nu-mi vin acum in minte exemple :x dar il ador atunci  _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Why are we strangers when
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face,it's haunting me
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 16/08/2008 12:13 Titlul subiectului: |
|
|
Il adorati??? Merlin! Am terminat de citit cartea a 7'a pe la 6 dimineata ...
sincer ... din toate personajele, Albus Dumbledore m'a dezamagit cel mai mult. E un egoist si se foloseste de altii ... ii foloseste pe altii pentru telurile lui. Merlin car de greu i'a fost lui Harry, pentru că batranul asta prost e un idiot!
Si cat de mila mi'a fost de Harry ... Dumbledore il proteja pentru ca la sfarsit sa moara??? OMG!!! _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
SweetMe newbie

Data inscrierii: 16/Mai/2008 Mesaje: 64
|
Trimis: 16/08/2008 23:50 Titlul subiectului: |
|
|
| nu imi place!! dar fara el nu ar fi nimik aja ca..nu imi place dra nici nu imi displace!! |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 17/08/2008 00:18 Titlul subiectului: |
|
|
E un profitor si egoist. Era sa zic si gay, dar nu am nimic impotriva lor, de fapt ador gaii, dar nu mil imaginez pe Dumbly gay.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/08/2008 16:41 Titlul subiectului: |
|
|
Despina.. E parerea ta, stiu.. Dar nu cred ca Dumbly e chiar asa rau :( A tsinut mult la Harry si nu a putut sa-i zica nici macar despre profetsie .. Ma rog..
Vreau sa va intreb ceva daca atsi inteles:
| Citat: | -Acum, asa cum stiti deja, vrajitorul numit Lordul Cap-de-Mort s-a intors in tara. [....] Harry, pe care Lordul Cap-de-Mort a incercat sa il omoare in neumarate randuri, este in mai mare pericol acum decat in ziua in care vi l-am lasat in prag cu cincisprezece ani in urma, cu o scrisoare in care va anuntam de moartea parintilor sai si imi exprimam speranta ca aveati sa ii purtati de grija ca si cand ar fi fost fiul dvs.
Dumbleadore facu o pauza si,desi tonul vocii sale ramase cald si bland, nedand vreun semn de suparare, Harry simti ca acesta emana un val de raceala si observa ca cei trei de pe canapea se apropiara si mai mult unul de altul.
-Nu ati facut cum v-am rugat. Nu l-ati tratat niciodata ca pe un fiu. Harry n-a avut parte decat de indiferenta si adeseori de cruzime sub acoperisul asta. Singurul lucru pozitiv pe care il pot spune este c-a scapat macar de tratamentul inspaimantator pe care i l-ati administrat bietului baiat care sta acum intre dumneavoastra.
Matusa Petunia si unchiul Vernon se intoarsera brusc, de parca s-ar fi asteptat sa vada pe altcineva inghesuit intre ei, nu pe Dudley.
-Noi... sa ne fi purtat urat cu Dudley? Ce vreti sa..? incepu unchiul Vernon furios, dar Dumbleadore ridica un deget, facandu-i semn sa taca, iar acestuia ii pieri imediat glasul. |
Chiar.. Cand s-au purtat urat cu Diddy? sper ca e de ajuns cat am transcris:) _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/08/2008 17:26 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | | E un profitor si egoist. |
sigur, numa' harry e bun la suflet  |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 21/08/2008 19:49 Titlul subiectului: |
|
|
mie imi place dumbly >:D< e tare dragutz mosutu'
si despina sa stii ca dumbledore chiar a tinul la harry si l-a protejat si l-a sfatuit si mai multe
daca citesti cartile cu atentie sa observi si detaliile iti dai seama.... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 21:37 Titlul subiectului: |
|
|
| daca nu era dumbledore, harry nu putea sa-l invinga pe Cap-de-Mort. clar |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 21:40 Titlul subiectului: |
|
|
^ IDEM! _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/08/2008 23:05 Titlul subiectului: |
|
|
| I_love_metal a scris: | | daca nu era dumbledore, harry nu putea sa-l invinga pe Cap-de-Mort. clar |
Si daca Dumbledore nu era ASA cum era, lui Harry era sa'i fie mult mai usor sa il invinga pe Voldemort. Si nu mai folosi plss numele traduse in romana, ca mi se face rau. _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:13 Titlul subiectului: |
|
|
Hmmm.. Deci, noi nu avem voie sa ne spunem parerea. Dar tu ai voie sa ne spui cum sa le zicem personajelor.
Si nimeni nu e angelic >:P
Nici CAP-DE-MORT, nici PLESNEALA, nici REACREDINTA. _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:17 Titlul subiectului: |
|
|
Si ce ai vrut sa arati cu asta:
| Citat: | | Nici CAP-DE-MORT, nici PLESNEALA, nici REACREDINTA. |
cat de ironica si tare esti?
Nu ti'am spus ca ai sau nu ai voie sa faci ceva. Poti macar sa te ei cu aia cu metalu' de mana si sa va aruncatzi intr'o fantana. Cat vetzi cadea in jos sa nu uitatzi sa mai ........ despre VOLDEMORT, si despre SNAPE, si despre MALFOY, ok?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:18 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Princess a scris: | | I_love_metal a scris: | | daca nu era dumbledore, harry nu putea sa-l invinga pe Cap-de-Mort. clar |
Si daca Dumbledore nu era ASA cum era, lui Harry era sa'i fie mult mai usor sa il invinga pe Voldemort. Si nu mai utiliza plss numele traduse in romana, ca mi se face rau. |
da, sigur, dumbledore sa faca toata treaba si harry sa stea cu mana-n *** si tot el sa fie venerat, nu?
las' k e mai bine asa, si-a aratat calitatile |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:18 Titlul subiectului: |
|
|
Ma iau de mana cu cine vreau, oke?
Si nu te supara, dar nu tsi se pare ca te cam certi cu toata lumea?
Si ca sa nu fiu off de tot : Dumbledore e cel mai bun vrajitor, oricat ar fi gresit el in tinerete. _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
Ce tule la cap sunteti ambele. Eu nu ma cert cu toata lumea, dar numai cu voi 2, clar?
Harry nu a stat cu mana in cur, cum te'ai exprimat. Sa nu fi facut Dumbledore Ordinul Phoenix, acum nu erau sa fie mortzi Lily, James, Sirius, Remus ... etc ...
Si Severus nu era sa fie mort, chiar daca era sa fie de fracțiune raului. Era sa se gaseaska alt idiot sa se lupte de unul singur cu fortzele raului.
si ca sa nu fiu si eu off: Dumbledore e nashpa, mai ceva ca un manelist.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:31 Titlul subiectului: |
|
|
deci LOOOOOOOOOL
Deci dupa parerea ta, ce-a mai frumoasa poveste era:
Snape era fericit in randul Devoratorilor, Harry traia linistit alaturi de parintii lui care se iubeau enorm si traiau, Sirius nu era in Azkaban, Sobo statea tot momentul dupa alti oameni, Lupin traia fericit cu Tonks la casa lor, alaturi de copilu-so. Hagrid era cu Madam Maxim, aveau un copil urias, Ronald era alaturi de familia lui (tatal lui-ministrul magiei), Hermione nu si-ar fi vrajit parintii si erau toti fericiti in omenirea magiei (hermione e teribil de desteapta, asa ca a gasit o vraja sa ii faca si pe ei vrajitori). Draco Malfoy era si el cu familia lui, casatorit cu o sotsie superba. Doar un mic detaliu : in toaata mulțimea erau devoratorii, doar ca asta nu prea contaza. Toti erau fericiti.
Asa, nu?
A,da. Dumbledore murise de mult fiindca era un ratat. _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
Nu chiar asa. Ia si tu exemplu din lumea reala. Sunt banditi si raufacatori peste tot, si in fiecare zi sunt comise crime, dar oamenii reusesc sa traiasca natural si fericiti. Sunt politisti care au grija de raufacatori, in cazul lumii magice, de asta trebuie sa se ocupe aurorii. Dar in carte de asta se ocupa un baietel, pe nume Harry Potter. S'a gasit un "bun" vrajitor pe nume Albus Dumbledore si l'a protejat pe acel baietel multi ani de zile, ca mai apoi sa il trimita la moarte sigura, in fata unui Lord Intunecat, apropo, de care ar trebui sa aiba grija aurorii si ministerul. Da mi'ar placea ca toti sa fie fericiti bla bla bla, dar se strica deja toata povestea. Dar nici chiar asa ... in fiecare carte, 4,5,6,7 ... moare cineva. Si iti mai spun odata ... dute dracului.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:48 Titlul subiectului: |
|
|
ma duc unde vreau
Iti raspund cu ceva din HP 6:
"Primul minsitru ii privi deznadajduit pe cei doi pentru cateva momente si apoi nu-si mai putu reprima cuvintele pe care dorise sa le rosteasca inca de la inceput.
-Dar sunteti vrajitori! Aveti puteri magice! Se presupune ca puteti sa puteti sa rezolvati orice problema!
[...]
-Problema este ca si inamicul are puteri magice, d-le prim ministru."
Si draga Despina, citeste o alta carte daca nu iti convine cum e aceasta. Decat sa il faci pe ala omu` bun, pe ala omu` rau.. si tot asa. Iti recomand sa citesti o alta carte:) _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:55 Titlul subiectului: |
|
|
Crezi ca ma nevoie de ce imi recomanzi tu? Iti mai spun o data, nu ma lua peste picior si va fi pace si liniste. Nu imi permit asa mult sa ma cert pe forum, ca nu e forumul meu si nu multi au placerea sa vada cearta asta. Dar tu daca ai placerea putem vb in privat. Asa ca inainte sa scrii urmatorul mesaj stupid din toata colectia ta, da clic pe pm.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 13:57 Titlul subiectului: |
|
|
Scuza-ma, nu-mi amintesc sa fi inceput eu. Si nici sa ma cert eu cu I_love_metal sau sa comentez peste tot. Ma rog. Nu conteaza. Nu vreau sa te deranjez. Si e ultimul post in care intru in discutie cu tine ;)
Albus e cel mai bun intotdeauana cum am mai zis _________________ Maddie loves Cissy
Notice me,take my hand
Our love is strong
Why carry on without me?
Everytime I try to nfly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
I guess I nedd you baby
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 14:11 Titlul subiectului: |
|
|
te va scuza Merlin/Dumnezeu
| Citat: | | Si nici sa ma cert eu cu I_love_metal |
ma bucur ca esti maica Tereza si ii ei apararea
| Citat: | | sau sa comentez peste tot. |
asta deja nu e treaba ta
| Citat: | | Si e ultimul post in care intru in discutie cu tine ;) |
in sfarsit!!!
| Citat: | Albus e cel mai bun intotdeauana cum am mai zis |
Si ma bucur ca esti asa indragostita si tii la iubirea ta. Ar trebui sa ma intelegi de ce tin eu la Snape.
Sper sa te tii de cuvant si sa ma lasi in pace.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2008 19:46 Titlul subiectului: |
|
|
numa' ca acuma intervin eu
nici nu stiu de unde sa incep
a. Slytherin Princess alias despina are intotdeauna dreptate
b. NU e adevarat ca in cazul in care Dumbledore nu ar fi existat, Harry n-ar fi stiut de horcruxuri => n-ar fi stiut cum sa-l invinga de tot
c. NU este adevarat ca Dumbledore a fost om si comite greseli ca si mine, ca si oricine de pe planeta asta
d. NU este adevarat ca nu asa se pune problema cand vine vorba de o carte "daca n-ar fi fost cutare...", daca n-ar fi fost Albus Dumbledore, era altcineva si tot era careva
e. ma indoiesc ca maica Tereza a citit cartea Harry Potter si ar putea construi argumente logice
f. ti-ai permis deja sa te certi pe forumu' asta, in caz ca n-ai observat eu deja am facut cunostinta si cu dracu' si cu ***** mamii mele
g. se pare ca aurorii si ministeru' nu a fost in stare de niciun rahat, ca nu l-au prins in atata timp s-au scremut da' n-au putut
h. Slytherin Princess e mai desteapta decat Albus Dumbledore, a vorbit personal cu Rowling care i-a explicat cum sta treaba si ea imi explica mie, unei idioate anonime (bine ca recunosc, urmeaza )
Slytherin Princess are intotdeauna dreptate! Traiasca Slytherin Princess! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/08/2008 12:33 Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | numa' ca acuma intervin eu
nici nu stiu de unde sa incep |
Desigur, fara tine aici nici nu se poate. Esti "sufletul petrecerii."
| Citat: | a. Slytherin Princess alias despina are intotdeauna dreptate |
Ai mai spus asta undeva. Nu am intodeauna dreptate, dar in cazul certzii noastre, sigur am dreptate 100%.
| Citat: | | b. NU e adevarat ca in cazul in care Dumbledore nu ar fi existat, Harry n-ar fi stiut de horcruxuri => n-ar fi stiut cum sa-l invinga de tot |
Am explicat deja o data ce cred despre asta si nu mai am de gand. Te repeti draga.
| Citat: | | c. NU este adevarat ca Dumbledore a fost om si comite greseli ca si mine, ca si fiecare de pe planeta asta |
Aici deja cred ca te'ai incurcat. Deci este adevarat sau NU, ca Dumbledore a fost om si comite greseli ca si tine, ca si oricine de pe planeta asta. Concretizeaza.
| Citat: | d. NU este adevarat ca nu asa se pune problema cand vine vorba de o carte "daca n-ar fi fost cutare...", daca n-ar fi fost Albus Dumbledore, era altcineva si tot era careva |
Nu am inteles nimic. Sincer.
| Citat: | | e. ma indoiesc ca maica Tereza a citit cartea Harry Potter si ar putea construi argumente logice |
Vad ca incerci sa copii ironia lui Snape, a lui Draco. Parka nu ii placeai, sau tu mereu copii gesturile persoanelor pe care nu le favorizezi?
| Citat: | f. ti-ai permis deja sa te certi pe forumu' asta, in caz ca n-ai observat eu deja am facut cunostinta si cu dracu' si cu ***** mamii mele |
Si cum? Ti'a placut? Cred ca da. Poti sa te mai duci o data.
| Citat: | g. se pare ca aurorii si ministeru' nu a fost in dispoziție de niciun rahat, ca nu l-au prins in atata timp s-au scremut da' n-au putut |
Si asta e parerea ta? Mai bine scriai ca nu ai ce zice, decat sa scrii asta.
| Citat: | h. Slytherin Princess e mai desteapta decat Albus Dumbledore, a vorbit personal cu Rowling care i-a explicat cum sta treaba si ea imi explica mie, unei idioate anonime (bine ca recunosc, urmeaza )
Slytherin Princess are intotdeauna dreptate! Traiasca Slytherin Princess! |
Nu deschizi fan-clubul meu? Serios? Ma simt atat de flatata!  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|