| Autor |
Mesaj |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 07/12/2008 16:56 Titlul subiectului: |
|
|
dumbledore e gay si a fost gay
and this is not us having fun!
JK a zis asta... plus k si in carte este dat d inteles k il iubise p Grindewald ala _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 07/12/2008 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
well atunci daca este bravo lui..oricum in filme nu se vede si nici in carti nu se observa prea clar..asa ca astea sunt numai supozitii...oricum e tare Dumbledor gay sau nu _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ImmortalWings VIP user

Data inscrierii: 03/Iun/2008 Mesaje: 1124
|
Trimis: 07/12/2008 17:01 Titlul subiectului: |
|
|
eh... n-am zis k nu-i tare, doar iti ziceam k e adevarat faptu` k-i gay... amu doar nu era sa puna ceva scene de amor intre doi tipi intr-o carte pt copii
si mie imi placea d el, pana in vol 6... in 7 m-au enervat rau d tot cu toate comentariile kre le faceau si cu prostiile din ziare... mi s-au parut questii inutile asta a fost singura parte din 7 kre nu mi-a placut _________________ Harry Potter will always rule! :X
New fan-fiction !!! |
|
| Sus |
|
 |
ciuciumuciu chamber of secrets

Data inscrierii: 15/Noi/2008 Mesaje: 176 Localitate: in mein eigenes Welt
|
Trimis: 07/12/2008 17:04 Titlul subiectului: |
|
|
si pe mine m-au enervat chestiile alea mi s-a parut un pic asa cam deplasate putea sa le puna cand inca mai era in viatza..dar e ok..:D:D:D pana la urma toti au fost pusi la punct _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 07/12/2008 17:14 Titlul subiectului: |
|
|
Cine stie, poate cand Dumbledore era tanar- era frumos.
Am citit maidemult unfic unde batranul ii dadea sfaturi despre gay lui Harry.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|