| Autor |
Mesaj |
Andrutzaa. goblet of fire

Data inscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 753 Localitate: �ŦİMİ�Ħ�ARẢ�
|
Trimis: 20/08/2009 16:31 Titlul subiectului: Amortentia for Enemy |
|
|
...
Ultima modificare efectuata Andrutzaa. la 30/07/2010 17:32, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 20/08/2009 19:45 Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma abonez la ficul tau. Nu promit ca voi da commuri la timp, caci nu reusesc mai mereu. Dar pare interesanta ideea. Si inainte imi placea extrem de mult perechea Draco/Hermione, dar de cand cu slashul am uitat de asta. Prefer Harry/Draco. Eh, e timpul sa mai citesk ceva. Imi pare frumos, sa vedem cum scrii. Deci pune inițialul capitol.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 20/08/2009 19:49 Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuata Andrutzaa. la 30/07/2010 17:32, modificat de 4 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 20/08/2009 22:11 Titlul subiectului: |
|
|
imi placea si mie cv timp in urma Dramione, si cred k ink ma atrage :D
n`am citit tot contu`, numa` prin fragment, caci abia dak realizez ce scrie de obosita si happy sunt
greseli nush dak ai, o sa ma uit maine cred k, dar se citeste usor park. nu`mi plc insa Cap-de-mort. poti folosi pls numele originale din engleza? Voldemort suna mult mai bine
promit sa las un comm despre ce ai scris. maine. sau poimaine. sau knd prind [a venit neluuuu... yuuuhuuu!!! \:d/\:d/]
toodles. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/08/2009 10:19 Titlul subiectului: |
|
|
---
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:32, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 21/08/2009 13:43 Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:31, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
auroredenevers2009 newbie

Data inscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 32
|
Trimis: 23/08/2009 11:33 Titlul subiectului: |
|
|
Am citit. Imi pare rau de Hermione. Umbra care a parut in camera lui Draco mi-a amintit de " A Christmas Carol " , nice. Astept nextul. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2009 13:22 Titlul subiectului: |
|
|
---
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:33, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 23/08/2009 15:49 Titlul subiectului: |
|
|
Mai am unpic din al doilea capitol . Super tare
Tocmai am terminat Voci Umbre Baghete rupte ... Straniu
Foarte interesant. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/08/2009 16:06 Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:33, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
auroredenevers2009 newbie

Data inscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 32
|
Trimis: 23/08/2009 18:00 Titlul subiectului: |
|
|
Eu astept nextul. Uite comm, ca sa nu faci dublu.  |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 24/08/2009 13:05 Titlul subiectului: |
|
|
vai tu
unde mie capul:))
acum am citit si eu
mie una imi place perechea asta:x
vaii:x
sa faci cv tare
eu vreau cu gayy:X
baga nextu _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/08/2009 12:36 Titlul subiectului: |
|
|
....
Ultima modificare efectuata Andrutzaa. la 30/07/2010 17:34, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 25/08/2009 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
pai incep prin a iti spune ca imi plac capitolele lungi
insa mi se pare ca e prea harry potter harry potter
adica urmezi exact firul povestii
nu credeam ca ai sa descrii asa de frumos Malfoy Manor
adica mie mereu mi sa parut intunecata etc
vai il si vad pe ron nervos:X
personaje noi
cedric nu imi place=))
ai ce bebe scump:x
next _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

|
Trimis: 25/08/2009 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
Wow extra tare ...Iar in bratele mamei tale Draco ...deci Harry se va inprieteni cu draco pana la urma  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/08/2009 12:59 Titlul subiectului: |
|
|
---
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:34, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/08/2009 21:41 Titlul subiectului: |
|
|
....
Ultima modificare efectuata Andrutzaa. la 30/07/2010 17:35, modificat de 3 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
madalina chamber of secrets

Data inscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 179 Localitate: BOGDANESTI
|
Trimis: 26/08/2009 00:13 Titlul subiectului: |
|
|
am terminat de citit...
imi place...e foarte interesant...
deci, Draco nu e un Malfoy(cel putin asa cred)
gemenii sunt chiar draguti...ji s-au cam dat de gol in fata celor 3
pune next... |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

|
Trimis: 26/08/2009 11:17 Titlul subiectului: |
|
|
Daca ei aveau saptesprezece ani,inseamna ca fratele lor mai mic,Draco Emrys,era de aceeasi varsta cu Harry.Erau prea multe coincindente…
Mda chiar prea numeroase coincidente ... extrem straniu
-Nu avem alti frati sau surori...
Oare de ce au mintit? Le este rusine sa recunoasca? Oare Draco este fratele lor?
Tot ce pot face este sa astept nextul . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 26/08/2009 11:47 Titlul subiectului: |
|
|
---
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:37, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 29/08/2009 19:01 Titlul subiectului: |
|
|
am citit acuma totul si sunt placut surprins.
imi place cum scrii, nu e deloc plictisitor, cum e de obicei la incepatori. imi place ca e canon... a spus morty k e prea "harry Potter"... da cum vroiai sa fie totusi? e un fic bazat pe aceasta carte
totusi, incearca sa dai un pic mai multa dinamica personajelor.
ai avut cateva scapari de litere si chestii din astea, dar acuma nu mai am dispoziție sa ti le arat. o sa treci tu inca o data cu controlul.
ai o intriga buna, si ma pune pe jar sa ma gandesc despre ce tot merge vorba aici.
arthur e deja personajul meu iubit  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/08/2009 22:01 Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuata Andrutzaa. la 30/07/2010 17:37, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

|
Trimis: 30/08/2009 17:19 Titlul subiectului: |
|
|
Extra tare... Hermione chiar se indragosteste de Draco .
Aurori in Hogwarts asta inseamna o masura de protectie in plus asta inseamnca ca ne aparam de cineva asta inseamnca ca va aparea si Voldemort in poveste
Dar cum a zis si Andra ... Mai bine las presupunerile si astept nextul . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 30/08/2009 18:58 Titlul subiectului: |
|
|
deci, am citit si capitolul asta chiar mi`a placut.
a fost ff bine gandit, si intr-adevar un pic mai romantic.
sa incepem de la personaje - totusi, au necesitate de un pic de dinamica, sau nush cum sa`ti spun... uneori actiunile/cuvintele par prea ... mecanice, sau cv de genu. incearca sa adaugi descrieri despre tonul si expresia feteli cand vorbesc sau cand fac ceva.
^asta ia`o k pe o sugestie.
deci, arthur si elyse m`au intrigat, si desi am unele suspiciuni, prefer sa le tin pentru mine don`t spoil ur surprise
so... ce`i cu atitudinea lui Draco??? nu credeam k o sa fie atat de "amabil" cu Hermione. si totusi, tre` sa fie un secret.
hmm... cu siguranta am vrut sa mai spun ceva, insa.. nu`mi mai aduc aminte.
dap, am vrut sa te atentionez de unele greseli pe care le`am observat in timpul lecturii.
1) | Citat: | | La masa Astropufilor,Arthur era incunjurat de admiratoare infocate si statea langa Luna,care se uita la el visatoare. |
La masa Ochilor-de-Soim, nu?
2) | Citat: | | -Casa, dulce casa ! |
^asa ar suna mai bine, nu?
3) | Citat: | | Poate din cauza ca fusese deosebit de tacut in tren si nu i se adresase deloc. |
aici nu`i greseala, ci mai mult o sugestie. nu prea`mi suna "nu i se adresase". mai bine scriai ... "nu`i adresase nici un cuvant". suna mai bine.
4) | Citat: | | daca arai cu bagare de seama cand o preparai. |
aici ai gresit ceva si nush ce anume ai vrut sa scrii...cred k ai inceput sa scrii una si te`ai gandit dupa la altceva, si le`ai combinat. mi se intampla si mie
....
acuma, am ras la ora de potiuni, unde ai povestit cum ii asezase profu`... harry ii ca intotdeauna norocs ... si saracu` ron
si ...uhm... nu crezi k era mai bine totusi sa nu zica cu glas tare hermione de esenta de trandafiri. inteleg k ii scapase vorba, si totusi, era mai bine sa se gandeasca, si sa aiba dubii despre sentimentele ei catre draco.
si nu cred k il place. mai degraba acuma va incepe sa se gandeasca prea mult la el, si o sa observe numeroase chestii. psihologie domnilor
as rade dak arthur ar avea aceeasi esenta  |
|
| Sus |
|
 |
madalina chamber of secrets

Data inscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 179 Localitate: BOGDANESTI
|
Trimis: 31/08/2009 23:23 Titlul subiectului: |
|
|
mi-a placut mult nextul...
Draco are esenta de petale de trandafir...ce dragut..iar Hermione de levantica.
"-Aici este Amortentia,cea mai puternica Potiune de Dragoste din lume…Fiecare om simte un alt miros,in functie de persoana pe care o place…Iar eu simt mireasmă de…Aaaa...flori de trandafir,sopti ea,aruncand o privire ocheada spre Draco,care o privea uimit. "
flori de trandafir...dupa cum zice si Candy, ar fi amuzant dak Arthur ar avea aceeasi esenta
deci...ce sa mai zic...astept nexttt |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/09/2009 10:25 Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:39, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/09/2009 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
...
Ultima modificare efectuata Andrutzaa. la 30/07/2010 17:41, modificat de 3 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 03/09/2009 19:00 Titlul subiectului: |
|
|
mno, am citit si iarasi am gasit cateva greseli. incep cu ce`i mai neplacut...stai k iti arat.
| Citat: | | Hermione se dezmetici si ora isi relua cursul normal,nimeni nu observand nelinistea fetei |
Luni dimineata,Hermione lua micul dejun in graba,si,lasandu-i pe ceilalti la [b]masa.O lua la dreapta pe coridor si se ciocni cu o persoana[/b]
trebuia virgula acolo ^
| Citat: | | Dar nu pot sa zic ca a iubit-o pana pana acum… |
park astea`s toate...cel putin pe astea le`am vazut..n`am citit prea atent.
acum, ce tine de actiune. imi place, insa...am senzatia k e prea grabita treaba. de unde pana unde Hermione indragostita deja de Draco? adik nu prea ai descris unele tangente intre ei. poate dak scriai k asta e dorinta ei de mai inainte. dar nu asa - tam nisam - i love Slytherin Prince.
pana ce asta e unica mea obiectie.
Elyse si Ron! :O moama dragoste cu nabadai. si da, arthur imi plc la fel si draco, desi e prea ... mnush... linistit. sa zicem asa.
harry si ginny cute. mie mi`au placut, si as vrea sa ramana asa cum e in canon.
doar o sugestie. incearca sa te tii macar un pic de canon ce tine de draco, ron sau hermione [si ceilalti sigur k] - asa e mai elegant si mai intrigant
hmmm... si chestia asta cu amortentia... ff ciudata alegere din bucată lu` herm |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/09/2009 09:57 Titlul subiectului: |
|
|
--
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:43, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

|
Trimis: 04/09/2009 10:34 Titlul subiectului: |
|
|
| Slytherin Angel a scris: |
Luni dimineata,Hermione lua micul dejun in graba,si,lasandu-i pe ceilalti la masa.O lua la dreapta pe coridor si se ciocni cu o persoana,care insa o prinse la timp,inainte de a cadea jos.Hermione ridica privirea si il observa pe Draco,tinand-o strans cu o mana,iar cu alta asezata pe spatele fetei,cu capul la cativa centimetri de al ei.Putea simti mirosul lui frumos de trandafiri,pielea rece si fina… |
Sa impiedicat întocmai la tanc...
-Oh,prostuto,e evident ca te place,spuse bruneta siret,chiar mi-a spus si mie.Si noi nu prea avem secrete unul fata de altul.In plus,Arthur a avut numeroase femei la cum arata…Dar nu pot sa zic ca a iubit-o pe vreuna pana acum…Cred ca tu esti aceea,incheie Elyse zambind. |
WoW Elyse ii marturiseste Hermionei ca Arthur o place ...
-Uite ce e,incepu Arthur foarte sigur pe sine.Hermione,vreau sa stii ca eu te plac…Tu esti genul de fata care imi place.M-am indragostit de tine.
Hermione se uita la el uimita,simtind cum i se inrosesc obrajii.Incerca de mai multe ori sa spuna ceva,dar nu putea…Arthur era atat de dragut si ii marturisea ca era indragostit de ea,in timp ce fata visa la ultimul baiat cu care avea sansa sa fie impreuna. |
Ce romantic Hermione ii place pe amandoi si nu stie pe cine s a aleaga . Nu stiu dece dar eu as alege viperinul :x
Atunci ii veni in minte o fraza dintr-o carte : ’’Cea mai puternica potiune de acest tip este bine-cunoscuta Amortentia,care are o reteta cumplit de dificila,dar da efecte mari :cel care o bea se va indragosti pentru o zi de cel sau cea care isi va pune un fir de par in amestec,dand dovada de o mare dependenta de persoana respectiva.’’ |
Dinou WooW deci osa il vedem pe Draco in limba dupa Hermione ... Habar nu am ce va face sub influenta potiunii de dragoste dar imi place sa ma gandesc la asta
Next => _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|