|
|
|
| Autor |
Mesaj |
madalina chamber of secrets

Data inscrierii: 20/Iul/2008 Mesaje: 179 Localitate: BOGDANESTI
|
Trimis: 04/09/2009 15:48 Titlul subiectului: |
|
|
"Luni dimineata,Hermione lua micul dejun in graba,si,lasandu-i pe ceilalti la masa.O lua la dreapta pe coridor si se ciocni cu o persoana,care insa o prinse la timp,inainte de a cadea jos.Hermione ridica privirea si il observa pe Draco,tinand-o strans cu o mana,iar cu alta asezata pe spatele fetei,cu capul la cativa centimetri de al ei.Putea simti mirosul lui frumos de trandafiri,pielea rece si fina…
Hermione respira sacadat,apoi ochii sai ciocolatii se ciocnira cu cei argintii si misteriosi ai baiatului.Nu stia de ce se simtea de parca ar pluti…
-Aaa…Mersi,cred,murmura ea pe un ton cald,strangand mana intre a lui.
Draco se ridica putin,inca mai tinand-o de mana.Se apleca putin stanjenit si ridica geanta de pe jos si i-o intinse Hermionei.
-Ar trebui sa fii mai atenta pe unde mergi,Granger,zise el intr-un tarziu,incercand sa adopte un ton ironic. "
love is in the air
"Atunci ii veni in minte o fraza dintr-o carte : ’’Cea mai puternica potiune de acest tip este bine-cunoscuta Amortentia,care are o reteta foarte dificila,dar da rezultate mari :cel care o bea se va indragosti pentru o zi de cel sau cea care isi va pune un fir de par in amestec,dand dovada de o mare dependenta de persoana respectiva.’’
-Asta e,sopti Hermione numai pentru ea."
era si momentul sa-si aminteasca.....
e din ce in ce mai fascinant ficul...astept nextt |
|
| Sus |
|
 |
Andrutzaa. goblet of fire

Data inscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 753 Localitate: â��ŦİMİÅ�ĦÅ�ARẢâ��
|
Trimis: 04/09/2009 15:56 Titlul subiectului: |
|
|
..
Ultima modificare efectuata Andrutzaa. la 30/07/2010 17:44, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 06/12/2009 20:19 Titlul subiectului: |
|
|
Mda. Am citit si ai greseli, am sa iti enumar o parte din ele :
" Nu observand "
" Faza ochilor "
" cadea jos " e pleonasm, ca oricum nu putea sa cada sus.
" - Aaa...mersi, cred, murmura ea pe un ton cald, strangand mana intre a lui " Nu am inteles ce voiai sa zici, adica, e putin stupid spus.
" Insa se mai arunca o privire in urma ei " Poate isi mai arunca o privire...
" ava " poate avea
Si nu ma mai straduiesc sa caut, ca as mai gasi.
Descrierea e putina si e mai multa naratiune. |
|
| Sus |
|
 |
Andrutzaa. goblet of fire

Data inscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 753 Localitate: â��ŦİMİÅ�ĦÅ�ARẢâ��
|
Trimis: 06/12/2009 21:06 Titlul subiectului: |
|
|
--
Ultima modificare efectuata de catre Andrutzaa. la 30/07/2010 17:44, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 06/12/2009 21:33 Titlul subiectului: |
|
|
deci, nu am vrut sa te supar, sau sa te jignesc. Nici eu nu vreau sa am conflicte.
Cand am zis eu ca ficurile mele se inneaca indescriere ?
Ti-am aratat greselile, ca sa vezi ca eu nu sunt singura care le are. Nu am vrut sa te jignesc. |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 06/12/2009 23:07 Titlul subiectului: |
|
|
vreau cont repede.
Deci am recitit ficul si vreau sa spun ca il iubesc si chiar daca e primul tau fic scrii cursiv si chiar m-ai facut sa ma simt bine si sa imi apara zambetul pe buze cand am citit.
Nu prea ai greseli ,te controlezi cea ce e foarte bine.
Imi place foarte mult perechea Draco Hermione chiar daca e foarte populara ca sa spun asa insa imi place modul in care descrii si m-ai lasat cu sufletul la gura.
Sunt curioasa cu cine o sa ramana Hermione pana la urma..hai next te rogggg _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|