| Autor |
Mesaj |
andreea founder

Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 1567 Localitate: Romania
|
Trimis: 07/05/2007 21:18 Titlul subiectului: cicatricea lui Harry-ultimul horcrux?? |
|
|
am auzit si am citit pe undeva cum ca in ultima carte-Harry va cautza si va distrruge in continuare horcruxuri. si se pare ca cicatricea sa va fi ultimul asa ca daca vor muri 2 personaje va fi Cap-de-Mort si Harry ca asta va trebuyi sa se sacrifice pentru al distruge
cel putin asa am auzit _________________
http://z10.invisionfree.com/EmmaW |
|
| Sus |
|
 |
Exile newbie

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: 07/05/2007 21:26 Titlul subiectului: Re: cicatricea lui Harry-ultimul horcrux?? |
|
|
| andreutza a scris: | am auzit si am citit pe undeva cum ca in ultima carte-Harry va cautza si va distrruge in continuare horcruxuri. si se pare ca cicatricea sa va fi ultimul asa ca daca vor muri 2 personaje va fi Cap-de-Mort si Harry ca asta va trebuyi sa se sacrifice pentru al distruge
cel putin asa am auzit | Si eu am auzit ca in urmatorul numar , moare .. :( |
|
| Sus |
|
 |
xtina newbie

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: 07/05/2007 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
ce naspa ca trebie sa moara si Harry parca in filme si in carti personajul pozitiv trebuia sa traiasca "happely ever after" dar se mai modifica traditia nu?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 07/05/2007 21:33 Titlul subiectului: |
|
|
| xtina a scris: | ce naspa ca trebie sa moara si Harry parca in filme si in carti personajul pozitiv trebuia sa traiasca "happely ever after" dar se mai transforma traditia nu?  |
asa este xtina,rolurile se mai schimba si ajung sa moara chiar personajele principale!! _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

|
Trimis: 08/05/2007 11:17 Titlul subiectului: |
|
|
defapt si yo cred ca autoarea il va omora pe harry deoarece nu vrea ca cineva sa-i continuie cartile. si din cauza asta multi a protestat crezand ca e satanista ca vroia sa omoare personajul principal.
oricum eu nu am citi pana acum o carte care sa-i moara personajul principal. poate asta a sunat ciudat pentru alti  _________________
|
| Sus |
|
 |
Praff newbie

Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 30 Localitate: Otopeni
|
Trimis: 11/05/2007 15:49 Titlul subiectului: |
|
|
ce zdreanta, scuzati-mi limbaju intr-un fel da de inteles alegerea ei, poate ca cineva va continua "povestea" ca sa zic asa sau poate chiar nu mai are imaginatie si vrea "sa scape de Potter" |
|
| Sus |
|
 |
charlye_cool newbie

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: in GHENCEA!!!!!!!!!!!!!!!!! ( cu steaua )
|
Trimis: 12/05/2007 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
| dar ce inseamna horcruxuri????????? |
|
| Sus |
|
 |
andreea founder

|
Trimis: 13/05/2007 12:22 Titlul subiectului: |
|
|
| charlye_cool a scris: | | dar ce inseamna horcruxuri????????? |
daca ai fi citit ultima carte aparuta atunci ai fi stiut _________________
|
| Sus |
|
 |
charlye_cool newbie

Data inscrierii: 12/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: in GHENCEA!!!!!!!!!!!!!!!!! ( cu steaua )
|
Trimis: 13/05/2007 19:23 Titlul subiectului: |
|
|
pai de unde pot lua cartea  |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 14/05/2007 10:10 Titlul subiectului: |
|
|
| charlye_cool a scris: | pai de unde pot lua cartea  |
din magazin  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
Praff newbie

Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 30 Localitate: Otopeni
|
Trimis: 14/05/2007 20:32 Titlul subiectului: |
|
|
| charlye_cool a scris: | pai de unde pot lua cartea  |
de aici daca o au "pe raft" http://www.librarie.net/ _________________ [url=http://magia-hp.myforum.ro/reguli-vt2.html]REGULAMENTULt[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
lost_soul newbie

Data inscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 19/05/2007 21:05 Titlul subiectului: |
|
|
eu am auzit ceva asemanator
dar ar fi naspa daca l-ar omora  |
|
| Sus |
|
 |
BrokenRomance chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 210
|
Trimis: 29/05/2007 14:55 Titlul subiectului: |
|
|
nu are cum sa fie un horcrux cicatricea lui Harry...Cap de Mort i-a facut semnul intamplator incercand sa il omoare...dar el nu s-a gandit ca ar pati asa ceva...sufletul lui Cap de Mort nu are cum sa fie intr-o cicatrice
pe Veritaserum scrie ca se roaga fanii de Rowling sa nu il omoare pe Harry...dar in final ma tem ca se va adeveri profetia  |
|
| Sus |
|
 |
yoanna newbie

Data inscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: 31/05/2007 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
Am auzit si eu chestia asta,si ar putea fi o posibilitate,ar fi chiar interesant,desi lucrurile in seria harry potter nu sunt chiar asa de evidente...  |
|
| Sus |
|
 |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 02/06/2007 21:48 Titlul subiectului: |
|
|
eu, in schimb, sunt sigura ca j.k. rowling va marca sfarsitul mult mai palpitant si misterios.. toate cartzile pana acum au fost foarte speciale, si ma indoiesc ca tocmai ultima va fi de genul "and they lived happily after" sau cu o moarte simpla a lui harry.. desi eu inca sper ca nu va muri, in caz ca s`ar intampla mi`ar placea sa fie intr`un fel special.. am incredere in talentul lui j.k. rowling _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
BrokenRomance chamber of secrets

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 210
|
Trimis: 03/06/2007 00:05 Titlul subiectului: |
|
|
| ^fanii inca se roaga de Rowling sa schimbe sfarsitul...dupa ea...profetia se va implini...unu nu poate trai in timp ce celalalt supravietuieste..so...inca imi pun sperante |
|
| Sus |
|
 |
Laura philosopher stone

Data inscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 116 Localitate: Vaya con Dios
|
Trimis: 03/06/2007 16:44 Titlul subiectului: Re: cicatricea lui Harry-ultimul horcrux?? |
|
|
| andreutza a scris: | am auzit si am citit pe undeva cum ca in ultima carte-Harry va cautza si va distrruge in continuare horcruxuri. si se pare ca cicatricea sa va fi ultimul asa ca daca vor muri 2 personaje va fi Cap-de-Mort si Harry ca acesta va trebuyi sa se sacrifice pentru al distruge
cel putin asa am auzit |
Si cap de mort? eu stiam ca va muri numai harry..in fine...a fost trist cand -a mediatizat asta..parca moartea lui va avea loc in ordinul phoenix nu?..din pacate  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 20/07/2007 14:54 Titlul subiectului: |
|
|
horcrux veritaserum profetia si toate celelalte termeni din Hp ....eu nu vreau sa moara harry iar daca intradevar o sa moara sa nu fie ceva prea horror ....si nush dece si eu cred la fel.....ca profetia se va adeveri  _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
Silencia newbie

Data inscrierii: 21/Iul/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 21/07/2007 15:02 Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca va muri Harry Potter.Si chiar nu as protesta daca se va intampla asa.Este pura fictiune,nu trebuie neaparat sa se termine cu un final fericit.Mai ales ca vorbim despre o carte cu un continut original,intersant...Am vazut fani care vor ca autoarea sa continuie cu mai multe volume si strang semnaturi...nu sunt de acord cu ei.Calitatea conteaza nu cantitatea...
Ultima modificare efectuata de catre Silencia la 14/10/2007 19:29, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 21/07/2007 17:54 Titlul subiectului: |
|
|
pai da ...daca ar muri harry nu ar putea face o continuare a seriei ...sau poate da _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
karinusha newbie

Data inscrierii: 30/Iul/2007 Mesaje: 8 Localitate: hogwarts
|
Trimis: 31/07/2007 18:13 Titlul subiectului: |
|
|
eu spun doar atat ...voi afla cnd vom citi cartea ..k am auzit shi eu o gramada de speculatii ..shi chestii k harry o sa moara ..sau k ron shi hermy ..sau k ginny shi ..etc ..dar eu nu cred pe nimeni shi nimik pana nu citesk eu din carte !!  _________________ belive in magik .. the best friends..;)-[URL=http://www.picoodle.com/view.php?img=/9/7/24/f_BannerHarrym_0c3ce8e.jpg&srv=img33] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
bb_girl newbie

Data inscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 60
|
Trimis: 04/08/2007 15:19 Titlul subiectului: Re: cicatricea lui Harry-ultimul horcrux?? |
|
|
| andreutza a scris: | am auzit si am citit pe undeva cum ca in ultima carte-Harry va cautza si va distrruge in continuare horcruxuri. si se pare ca cicatricea sa va fi ultimul asa ca daca vor muri 2 personaje va fi Cap-de-Mort si Harry ca asta va trebuyi sa se sacrifice pentru al distruge
cel putin asa am auzit |
scz de intrebare dar...ce inseamna horcrux?  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/08/2007 23:50 Titlul subiectului: |
|
|
fara spoiler te rog.. daca vrei sa povestesti finalul du`te la carti-finalul seriei.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Yumme O.o newbie

Data inscrierii: 28/Iun/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: 13/08/2007 14:31 Titlul subiectului: |
|
|
^
scuze
n-am stiut  |
|
| Sus |
|
 |
gr33n eyes philosopher stone

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 116 Localitate: Bucureshti
|
Trimis: 13/08/2007 14:41 Titlul subiectului: |
|
|
o cicatrice nu poate fi un horcrux - parerea mea  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/08/2007 00:17 Titlul subiectului: |
|
|
| Yumme O.o a scris: | ^
scuze
n-am stiut  |
nu`i nimic ai aflat acum  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
HP_lover prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 486
|
Trimis: 27/08/2007 22:00 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am citit ca harry nu v-a muri si cartea v-a avea un final bun..  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
izaaa newbie

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 24
|
Trimis: 11/09/2007 21:07 Titlul subiectului: Re: cicatricea lui Harry-ultimul horcrux?? |
|
|
| bb_girl a scris: | | andreutza a scris: | am auzit si am citit pe undeva cum ca in ultima carte-Harry va cautza si va distrruge in continuare horcruxuri. si se pare ca cicatricea sa va fi ultimul asa ca daca vor muri 2 personaje va fi Cap-de-Mort si Harry ca asta va trebuyi sa se sacrifice pentru al distruge
cel putin asa am auzit |
scz de intrebare dar...ce inseamna horcrux?  |
Horcruxurile sunt obiecte/corpuri in care un vrajitor isi poate ascunde o parte din suflet dupa ce il fragmenteaza Dupa cum spunea Dumbledore, Cap de Mort a facut 6 horcruxuri (ultima parte din sufletul lui aflandu-se inca in el) si se presupune ca si Harry este unul dintre horcruxurile ramase (adica 4 pt ca 2 au fost distruse)... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
AmPhy5 newbie

Data inscrierii: 09/Noi/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: 09/11/2007 16:37 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am citit deja cartea, dar cred ca o sa va suparati daca va spun ceva. Totusi, un mic indiciu... HP_lover are dreptate. Finalul este extra tare, desi putin cam din scurt, as fi vrut sa aflu mai multe. Iar despre faptul ca JK nu vrea sa-i continue nimeni seria... Nu cred ca e adevarat. A lasat un gol prea mare ca sa nu poata servi la imaginatia vreunui fan, unde mai vb de un inceput al oricarui fan-fiction.
O sa intelegeti mai multe cand veti citi cartea ;)
PS. Dupa socoteala mea, ar fi 8 horcruxuri ^_# |
|
| Sus |
|
 |
Cristina newbie

Data inscrierii: 25/Noi/2007 Mesaje: 37 Localitate: Onesti
|
Trimis: 25/11/2007 16:39 Titlul subiectului: |
|
|
si eu am citic-o...in varianta engleza...
Daca va aduceti aminte,profetia spunea in cartea 5... "Nici unul nu poate trai pe cand celalalt supravietuieste" asta e doar o parte din profetie...mai e o parte care se dezvalue in 7(nu o sa spun care :P )
Cred a voi ati inteles total gresit aceasta parte din pofetie..
Partea asta zice ca nici unul dintre cei doi nu poate trai,daca trieste si celalalt..a.sta inseamna ca nu e neaparat ca daca moare Voldemort sa moara si harry...
Harry nici nu moare...se casatoreste cu cineva si are moolti copii
(scuzati daca asta e spolier...dar nu am dat date asa de exacte ) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|