| Autor |
Mesaj |
ana`lil`star goblet of fire

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 638
|
Trimis: 25/11/2007 19:31 Titlul subiectului: |
|
|
^mda.. acuma stie cam toata omenirea oricum  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dj_stef newbie

Data inscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 22
|
Trimis: 05/12/2007 12:30 Titlul subiectului: |
|
|
mda cik ar fi ultimul horcrux...dar dak imi sustzin ideea cu exemple din carte...strik placerea celorlaltzi  |
|
| Sus |
|
 |
LordVoldemort philosopher stone

Data inscrierii: 11/Dec/2007 Mesaje: 74 Localitate: Godric's Hallow
|
Trimis: 11/12/2007 12:29 Titlul subiectului: |
|
|
cat imi place dialogul ala cu dumbledore...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 02/01/2008 01:00 Titlul subiectului: |
|
|
abia astept sa citesc si eu cartea... nu am avut suportul financiar necesar ca sami cumpar cartea (inca), dar nam mai putut de nerabdare si am citit rezumatul de pe wikipedia
se stie oricum si erau unele teorii asemanatatoare inca dinainte de aparitia cartii despre cicatricea lui harry. dar , ma rog, acuma ca stiu sesntialul, u e vorba de cicatrice... mai mult nu spoil  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
cucu_bau moderator

Data inscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 3910 Localitate: departe de lumea incuiatilor
|
Trimis: 04/01/2008 00:04 Titlul subiectului: |
|
|
are multi copii in ultima carte da' nu e deloc autentic cu numele lor  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
angel_sanctuary chamber of secrets

Data inscrierii: 02/Ian/2008 Mesaje: 277 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 04/01/2008 18:27 Titlul subiectului: |
|
|
da, am observat si eu asta adica c`mon, lea pus nume uzate deja second hand name
cicatricea lui harry... lalalala... e ceva frumos... lalalala... poate nu chiar... lalala... poate un horcrux.... lalala... deal lui voldemort...lalalala  _________________ The ignorance is the night of the mind, but a night without moon and stars...
Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. (Oscar Wilde)
The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. (Joseph Stalin) |
|
| Sus |
|
 |
denisse goblet of fire

Data inscrierii: 20/Iul/2007 Mesaje: 708 Localitate: Iasi
|
Trimis: 13/01/2008 13:17 Titlul subiectului: |
|
|
eu cand am citit nu mai puteam ...pur si necomplicat imi venea sa rad ron cu hermione...impreuna vaiiiiiiiiiiiiiiiiii Albus , Lily , James  _________________
Cerul e demult cazut, dar raiul a ramas sus si ne asteapta,
Iar iadul jos, in care cad dumanii ce ne fac viata nedreapta...
.............................by Denisse.................................................. |
|
| Sus |
|
 |
Alexutzza newbie

Data inscrierii: 29/Dec/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: 17/01/2008 01:28 Titlul subiectului: |
|
|
a fost atat de tare capitolul ala cu printzul semipur... ...cred ca a fost preferatul meu din toata cartea...oricum...j.k. s-a asigurat ca nu ii continua nimeni seria prin fianlul pe care l-a dat...smart:-D |
|
| Sus |
|
 |
power94 newbie

Data inscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 44 Localitate: undeva-n Romania
|
Trimis: 02/02/2008 10:20 Titlul subiectului: |
|
|
oricum eu nu cred ca dac autoare scrie sfarsitul lui harry, in film o sa traiasca
asa ca.......... don't worry  |
|
| Sus |
|
 |
rupert_fan goblet of fire

Data inscrierii: 16/Mar/2008 Mesaje: 720
|
Trimis: 16/03/2008 15:18 Titlul subiectului: |
|
|
si yo am citit cartea! mi-a placut la nebunie
si am auzit ca filmul va fi facut in doua parti! una va fi lansata in 2010 si cealalta in 2011  |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

Data inscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1684 Localitate: Buzau
|
Trimis: 23/04/2008 21:59 Titlul subiectului: |
|
|
| rupert_fan a scris: | si yo am citit cartea! mi-a placut la nebunie
si am auzit ca filmul va fi facut in doua parti! una va fi lansata in 2010 si cealalta in 2011  |
da,perfect adevarat,asa o sa fie....de vreo 2 luni se stie asta.si sincer cred k este o idee foarte buna.au spus k il ultimul film trebuie sa treaca totul din carte si sunt necesare 2 parti.abia ast filmul dar intai filmul 6.stiti k s-ar putea sa fie premierea in romania?este o varianta.ar fi atat de tare...nimik nu m-ar opri sa ma duc akolo voi ce credeti de vestea ku premiera la noi?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ruxita goblet of fire

Data inscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 1078 Localitate: pe undeva langa ploiesti
|
Trimis: 23/04/2008 22:57 Titlul subiectului: |
|
|
ar fi super tare.. mai mult decat visam ....da de unde stii? _________________
Be comfortable in your OWN skin,and let animals keep theirs |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 23/04/2008 23:05 Titlul subiectului: |
|
|
| ruxita a scris: | ar fi super tare.. mai mult decat visam ....da de unde stii? |
pai pe forumul unde mai sunt inregistrata  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
AnGY_ administrator

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 5906 Localitate: LanGa BGD` ;x
|
Trimis: 24/04/2008 09:20 Titlul subiectului: |
|
|
ar fi misto daca ar fi premiera in romania. ar avea sute de mii de fani  _________________ [url]http://ia-premiu.com/index.php?r=Yl4m[/url]
 |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 24/04/2008 11:16 Titlul subiectului: |
|
|
| mikyangy a scris: | ar fi misto daca ar fi premiera in romania. ar avea sute de mii de fani  |
da,asa zic si eu...si ati azut k in carti e pomenita romania de cateva ori.si in filme.deci ar necesită sa fie la noi premierea  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
ginny-potter goblet of fire

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 692 Localitate: Pitesti
|
Trimis: 30/04/2008 13:26 Titlul subiectului: |
|
|
| anomis a scris: | | mikyangy a scris: | ar fi misto daca ar fi premiera in romania. ar avea sute de mii de fani  |
da,asa zic si eu...si ati azut k in carti e pomenita romania de cateva ori.si in filme.deci ar necesită sa fie la noi premierea  |
ai dreptate ar trbui sa fie in Romania premierea dar nu ne ramane decat sa asteptam  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
anomis order of phoenix

|
Trimis: 30/04/2008 13:48 Titlul subiectului: |
|
|
| ginny-potter a scris: | | anomis a scris: | | mikyangy a scris: | ar fi misto daca ar fi premiera in romania. ar avea sute de mii de fani  |
da,asa zic si eu...si ati azut k in carti e pomenita romania de cateva ori.si in filme.deci ar trebui sa fie la noi premierea  |
ai dreptate ar trbui sa fie in Romania premierea dar nu ne ramane decat sa asteptam  |
da...dar nu pot sa ast...sunt nerabdatoare  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/04/2008 15:01 Titlul subiectului: |
|
|
toti suntem nerabdatori  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
sebi01 newbie

Data inscrierii: 02/Iul/2009 Mesaje: 1 Localitate: videle
|
Trimis: 02/07/2009 12:37 Titlul subiectului: |
|
|
ar fi elegant daca cineva din familia lui Rowling sa mai faca inca 7 carti cu aventurile copiilor celor din primele 7 carti adica:Albus,Lily,James.......  _________________ seeebi |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/07/2009 16:04 Titlul subiectului: |
|
|
| sebi01 a scris: | ar fi frumos daca cineva din familia lui Rowling sa mai faca inca 7 carti cu aventurile copiilor celor din primele 7 carti adica:Albus,Lily,James.......  |
pai asta ar insemna sa repete povestea ...mie mi-ar place o continuare ...o poveste mai pe larg "dupa19 ani"  _________________ [URL=http://img248.imageshack.us/i/harryginny.gif/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 02/07/2009 17:03 Titlul subiectului: |
|
|
mie mi-ar placea prequel sa fie ... inainte de harry :X adik stiti k rowling a scos o poveste despre sirius si james intr-o lupta cu devoratorii, insa e ff putin
as vrea mai numeroase detalii  |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 25/07/2009 10:33 Titlul subiectului: Re: cicatricea lui Harry-ultimul horcrux?? |
|
|
| andreea a scris: | am auzit si am citit pe undeva cum ca in ultima carte-Harry va cautza si va distrruge in continuare horcruxuri. si se pare ca cicatricea sa va fi ultimul asa ca daca vor muri 2 personaje va fi Cap-de-Mort si Harry ca acesta va trebuyi sa se sacrifice pentru al distruge
cel putin asa am auzit |
citeste ultima pagina din HP7 Harry este cu Ginny si de 18 ani nu la mai durut cicatricea
Nu are cum sa moara  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
srG moderator

Data inscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 1400 Localitate: Sebes
|
Trimis: 26/07/2009 09:12 Titlul subiectului: |
|
|
| xtina a scris: | ce naspa ca trebie sa moara si Harry parca in filme si in carti personajul pozitiv trebuia sa traiasca "happely ever after" dar se mai schimba traditia nu?  |
am mai spus nu va muri Harry Potter osa scriu un citat din Hp7 :
"Ultima urma de abur se evapora in aerul toamnei.Trenul coti Harry avea inca mana ridicata , in semn de ramas-bun.
-O sa fie bine, murmura Ginny.
Harry se uita la ea, isi lasa absent mana in jos si isi atinse cicatricea in forma de fulger de pe frunte.
-Stiu.
Pe Harry nu il mai duruse cicatricea de nouasprezece ani.Totul era bine"
Asa se termina Hp7 vise pare ca e un sfarsit tragic in care moare ? Mie nu deci nu mai ziceti ca moare .
Puteti inchide topicul . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|