|
|
|
| Autor |
Mesaj |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 11/05/2009 11:07 Titlul subiectului: |
|
|
Capitolul 1- Planul [partea 1]
-Hei prietene! Ce faci in vacanta? Isi intreaba Ron entuziasmat cel mai bun prieten.
- casa numarul 12 sau la Dudley sa-l mai tachinez putin, acum ca am 17 ani. Raspunde Harry pus pe ganduri. Da nu cred ca la Dudley. M-as distra… da’ m-as plictisi in acelasi timp. Tu?
- pai.. prietene cum sa-ti zic… ma gandeam, ca acum ca tot am scapat de penultimul an la Drumstrang, ce ar fisa ne deghizam in niste Incuiati? Adica.. stii tu.. intr-un orasel plin de Incuiati noi cu Incuiati.. socialiazam.. distractii.. pac-pac… te prinzi tu.
- hmm.. tentat… cine mai vine?
- Hermione?
- de acord, hai la ea. Cei doi s-au dus in camera de la etaju 6 a fetei. Ea era cea mai apropiata fata din toata scoala de cei doi baieti, pe langa Ginny, sora lui Ron.
Au intrat in camera fetei si au vazut cum soarele apune pe fereastra larg deschisa. Era moemntul ca toata mulțimea sa iasa in marea curte pentru ceremonia de sfarsit de an. Hermione, Ron, Draco si Harry treminau anul 6, pe cand Fred si George, fratii gemeni mai mari ai lui Ron si Ginny, terminau scoala, iar Ginny dabea trecea in anul 6. cei doi gemeni erau entuziasmati de terminarea scolii, vroiau sa isi descida propria lor afacere iar capitalul era singurul lucru care-i impiedica, insa Harry a zis ca de asta se ocupa el, acum ca numai are nimic de faut ca Cel-ce-nu-trebuie-numit e mort, iar Ginny se pare ca tot nu-l baga in seama atat de mult cum s-ar fi dorit. Hermione cu Ron pe de alta parte, mereu filtrau unul cu altu, insa niciodata nu au trecut la fapte.
“ unde doamne umbla fata asta!!! Tres sa mergem si in marea curte si tres sa ii mai spunem si ce planuri avem!” se gandi Ron cu o nota de enervare. Nu a trecut nici doua secunde ca apare Hermione la usa dormitorului cu o falca in cer si una in pamant.
- ce naiba faceti aici?! Va caut de juma de ora!!
- ha, puteam sa jur pe Merlin ca vroiam sa zic acelasi lucru despre tine dar am uitat ca asta e dormitorul tau! Ca sa vezi. Ii da rapid raspunsul Ron, oarecum stresat de tonul vocii ei.
- nu te mai vaita si veniti anu asta. La taiat din limitat Hermione careia nu ii place sa comenteze cineva la exclamatiile ei. Cei trei au plecat din camera fetei in marea curte. Au ajuns acolo si directorul dabea a inceput sa vorbeasca. Si-au cautat locurile langa Ginny, Fred sh George.
- acum ca am ajuns de ce ma cautati? Intreba curioasa Hermione.
- ah da, despre asta...
- Ron se gandea sa mergem sa “socializam” cu niste incuiati.
- cee???
- pai da fato-incepuse sa ii explice Ron Hermionei- mergem, ne instalam intr-un satuc de Incuiati, si ne incercam norocu.
- da, noi si socializarea. Se vaita Harry. Fiti seriosi, nu am fost in stare sa ne marim grupul de ani de zile. Suntem doar noi trei, fred george sh ginny. Si sunt si ei pentru ca sunt rudele tale. Daca vrem sa vorbim cu cineva, majoritatea ne zambeste si ne ajuta doar pentru ca eu sunt Harry Potter, cel-care-a-supravietuit, si voi prietenii lui. Nimeni nu vede nimic mai mult decat asta in noi.
- hai fii serios Harry, noi nu suntem aici drept fratii lu Ron, nu-i asa Fred? Se grabi Geroge sa zica, care statea langa Fred , in fata lor.
- asa e frate! Ne plac aventura si peripetiile pe care le patesti! Si pe deasupra, cine ne-ar mai vinde ponturi despre viata amoroasa la lui Ron daca n-ai fi tu? Si atunci Fred primeste un bobarnac in cap de la George.
- idiotule.
- scuze
- shtii
- ca
-e
-un
-secret frateeeeeeeeeeee. Parca n-ai fi eu tras la xerox. Acum ne-am dat de gol. Scuze Harry. Sa stii ca porțiunea noastra e inca valabila.
daca va place va mai pun  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 11/05/2009 13:15 Titlul subiectului: |
|
|
superrrr imi place neeeext  |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 11/05/2009 18:13 Titlul subiectului: |
|
|
so... acum vine Andrea cu corectatul.
-inceputul e cam sec, ai fi putut spune unde se aflau cei doi baieti si sa folosesti mai multa descriere.
-suna mai bine: "Cei doi s-au dus in camera fetei aflata la al 6lea etaj." decat "Cei doi s-au dus in camera de la etaju 6 a fetei ."
-ca si mai inainte: "Ea era fata cea mai apropiata de cei doi baieti, din toata scoala, pe langa Ginny, sora lui Ron "Ea era cea mai apropiata fata din toata scoala de cei doi baieti, pe langa Ginny, sora lui Ron."
-ai grija cand scri mananci litere sau le inversezi locul, verifica de doua ori inainte sa postezi.(ex: dabea=de abia; descida=deschida; faut=facut; filtrau e defapt flirtau,).
imi cer scuze daca cumva comentariul meu te-a deranjat cu ceva, dar "boala" o am din cauza ca sunt la uman-filologie.
anyway... mi-a placut mult nextu, mai ales limbajul pe care ei il folosesc intre ei.
vreau next. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 11/05/2009 19:43 Titlul subiectului: |
|
|
deci da stai sa le luam p rand..
mai multa descriere mama nam d unde.... shtiu k sunt romanca sh ar trebui sa shtiu mai multa romana, da, shtiu mai multa engleza decat romana so dont blame me dude. nui vina mea.
asa sh faza cu inversatul locului e de la tastare =)))) degeaba corectez tot eu, potr k shtiu c am scris sh nu imi dau seama de gresheli. shtii studiul ala.. cum ca nu conteaza in ce ordine sunt literele intrun cuvant atata timp cat prima sh ultima litera sunt la locul lor? ei bine e adevarat, sh numi gasesc greshelile decat dacami citeste textu altcineva.
nu ma deranjat doar k e o chestie fireasca sa mai greshesc cand scriu la tastatura :D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 12/05/2009 19:14 Titlul subiectului: |
|
|
scuze de dublu post :D
Cap 2- planu. Porțiunea a2a
- sii.. ce ziceati de socializare?
- Nebunii se gandesc sa mergem sa traim cu niste Incuiati in vacanta.
- nu chiar sa traim cu ei.. doar s... dar Ron nu a apucat sa termine ce vroia sa zica ca interveni Ginny repede peste el.
-Incuiatiii?? Socializareeee???? Acolo e de mine!!!
- am auzit cumva ‘ pot sa vin si eu?” ??? intreba Ron enervat de remarca surorii lui.
- ma scuzati mare domn mostenitor al averii Weasley si stapan peste dorintele mele. Ii daduse Ginny replica sarcastica. Auzind toate astea Fred, Geroge Harry sh Hermione cadeau pe jos de ras.
- Wooow.. Ginny draga fi mai draguta cu el, doar e fratele tau mai mare! Se auzi o voce din spatele celor 6. Ginny se intoarce sa vada cine dadu acea replica ingenioasa sh vazu un baiat oarecum inalt, cam de anul 6, cu par blond platinat , ochii intunecati ca noaptea sh un zambet ce ar omora pe oricine. Weasley, lasa fata sa socializeze ca iti rup capu! Eh na! pe roba lui merlin!
- daca esti asa de bun la socializat de ce nu vii si tu cu noi Malfoy? Sau ai de cand sa il vizitezi pe Snape din nou vara aceasta? Cred ca ti-ar sta mai bine la Hogwarts.
- ti-ai pierdut umorul draga Ronald. Socializarea cu Incuiatii suna bine. Cand plecam?
- oooo!! Stai asa amice!!! Nu vorbeam serios!! Se repezi Ron la Draco. Ceilalti se uitau ciudat la Ron si se gandeau ca de fapt ar fii o idee buna. Draco este tipul de baiat care pare a fi un ingeras blond, care iti asigură numai bucurii, stie cum sa te ia cu vorba si te face doar dintr-un zambet, care de fapt este un demon si jumatate. Obtine absolut orice si pe indiferent ce vrea el cu zambetul si privirea lui ucigatoare. Le-ar putea fii de ajutor o întocmai persona in aventura lor.
- s-a facut. Mergi cu noi. Ii spune Fred lui Draco. Ceilalti se uita la el ca la un dumster, cu ochii plini de intrebari, dar in acelashi timp tematori de a le pune.
Cap. 3. Celalalt plan.
(Robert- metamorph.
-paru: rosu cand e furios, albastru cand e confuz, negru sh ochii albastrii cand e el insusi. Orice alta culoare a parului e de distractie sau sa nu fie recunoscut.
- ochii obsidian cand e suparat, galbeni sau verzi inseamna ca e fericit sau entuziasmat de ceva, iar violet nu suporta prezenta cuiva. De orice alta culoare/personaje o sa va dati seama pe parcurs.)
La ministerul magiei, doua fete, cu robe nou noute de Hogwarts mergeau spre lifturi pentru a se duce la etaju aurorilor.
- nu-mi vine sa cred ce idee ai avut! Crezi ca Robert o sa fie de acord? A intrebat fata mica de inaltime cu o tunsoare pixie sh parul saten.
- Hai mai Alexa! Cand nu e Robert de acord cu ce fac eu? Macar de m-ar ajuta putin cu evacuarea rudelormele din casa aia de Incuiati. Bleah.
- hai Emm fi serioasa! Cine ar crede ca un tip ciudat care-si schimba nuanță parului din secunda in secunda ar putea fi de la FBI?! Sa numai spun ca motivul vizitei lui este ca aceea casa este anchetata pentru disparitia ta? Si sa numai spun ca ai disparut in lumea vrajitorilor!
- oops... lasa ca vad eu ce ii zic. Si ii arata un zambet strengar partenerei ei Alexa. Liftul se opri, iar cele doua fete au iesit in coridorul imens cu usi in stanga si in dreapta la fiecare pas. A cata usa la dreapta era usa lu Robert? Intreba Alexa confuza.
- a6a... 1...2....3...4...5...6. aha! Aici e. Hai. Emm batu la usa si intrase imediat, neasteptand un raspuns. Inauntru,la un birou micutz, se afla un spiridus de casa, Peti, -dar toata omenirea ii zicea Pet- care isi ridica privirea sa vada cine a intrat in birou.
- Domnisoara Thompson! Ce placere de a va avea aici! Spuse el chalant, facand o plecaiune in fata celor doua fete.
- De ce am eu impresia ca el isi schimba comportamentul cu noi ca vantul? Intreba Alexa extrem usor catre Emm.
- Nu stiu, dar si eu am aceasi impresie. Erm... Pet, Robert e in birou?
- Peti nu sfatuit la voi intrat la domnul Robert. El avut paru rosu toata ziua. El dat numeroase porunci azi la Peti. Peti servitor bun le indeplini pe toate.
- da da da Pet, mai multe o sa te intreb daca vreau sa aflu. Se auzi o usa trantindu-se si Robert iesi din birou grabit, cu gratele încărcate de dosare groase, parul rosu ca focul si ochii innegriti mai ceva ca taciunele, care in secunda care le-a vazut pe cele doua fete, si-a schimbat culoarea ochilor in toate noantele de la verde la galben.
- Emm!! Cei cu tine aici?? Sper ca Pet s-a purtat frumos....
- dap, micutul animal de casa s-a purtat exceptional.
- sunt un spiridus de casa tampito. O jigni Peti pe Emm.
- Pet, iti interzic sa vorbesti asa cu ea, si cu Alexa, altfel te trimit la Azkaban sa iti tina companie Dementori, poate te mai pupa din cand in cand, insa ai grija ca ei nu sunt pupincursti.
- Da stapane. Peti cere scuze la doamne.
-Acu, voi doua in birou la mine, si Pet adune ceva de baut, insa fara alcool. Zicand toate acestea Robert le urmeaza pe cele doua fete in birou la el, unde Peti deja pusese un ceainic plin cu ceai sh 3 cescute pe birou. Deci, cu ce onoare p-aici pe la mine?
- pai stii.. aveam cateva ideei de vacanta... si ele te includ si pe tine...
- cum ar fi?
- pai.. evacuarea rudelor mele indepartate dintr-un satuc de Incuiati, si incercarea de a ne imprieteni cu Incuiatii...
- waa... stai ! cum adica ii evacuam?
- pai le zicem ca sunt de la FBI si ca... anchetam un caz de acum... 120878623 de ani, si avem nevoie de casa. Si pe urma, apare asa din senin o casa in marginea altui sat... care e la vreo.. 250 d kilometri distanta?
- haha! Nu o sa te creada. Spuse convins Robert.
- eu ti-am zis ca asta e planul si tu nu, Batman Batman!! O sa-l mai punem la punct pana atunci. Deci ce zici, te bagi? Spuse Emm, reusind sa isi convinga iubitul sa ia parte la planul lor. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 12/05/2009 19:27 Titlul subiectului: |
|
|
| super tare, vreau next !! |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 12/05/2009 20:28 Titlul subiectului: |
|
|
e tare nextul dar cam ametit, i got a question: what on god's name did you wanna say with: "chalant"? 'cause I do not know what that word means, neither in english nor romanian. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 12/05/2009 20:35 Titlul subiectului: |
|
|
erm.. vine din franceza.. sh in seamna.. cva d genu.. ma rog ideea e ca nonchalant inseamna relaxat, fara respect prea mult, fati o idee despre ce inseamna chalant din c tiam zis despre nonchalant:)) lol:D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 59 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 13/05/2009 21:46 Titlul subiectului: |
|
|
imi place tare mult ...prima parte am mai citit-o dar cu a componentă a 2a m-ai luat prin surprindere in mod placut ...ti-ai imbunatatit modul de a povesti  _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 14/05/2009 11:00 Titlul subiectului: |
|
|
haha ms de commuri :D ete nextu.. si o sa il continui daca am si eu 3 commuri :D
Cap. 4- Avem camere de inchiriaaaat!!
Robert s-a lasat convins de iubita sa, si a ajutat-o sa isi puna in aplicare planul. A redactat un mandat de evacuare fals, a cautat un satuc departe dar îndeajuns de aproape de satul rudelor lui Emm si a facut sa apara o casa la marginea lui. “ Doamneee!! Stiam ca e o nebuna! Da’ nici chiar asa! Cred ca Hogwartsul a stricat-o si pe ea, cum m-a stricat pe mine. Mda... inca il mai urasc pe Snape. Ma intreb daca ii mai face zile nerge.... Ce NOV-uri o fi avut? Da’ chiar.. sa-mi fac un bilet mintal sa o intreb. Bine ca am terminat cu evacuarea.” Gandi Robert in sinea lui. Pana la urma ajunsese la concluzia ca Emm nu e o fata chiar asa de rea, in ciuda nebuneli acute de care da dovada. Este genul de persoana care iti da peste nas daca o deranjeaza ceva, dar face asta foarte fin. Disparu el de langa noua casa a Incuiatiilor, si a Aparut in Pesterea lui Codric, in fata casei lui Emm. Descisese poarta micuta, care despartea curtea de restul strazii, si batu usor la usa. Nimeni nu a raspuns. A batut inca odata, mai tare de data asta. Nici acum nu a raspuns nimeni. A incercat sa vada daca usa e deschisa, si era. A intrat usor, strigand-o pe Emm si cautand-o in toata casa. Cand ajunsese in biblioteca, o vazu pe Emm dormind pe canapeaua mica din piele, cu o carte despre Incuiati in brate. I-a luat cartea si a inchiso punand-o inapoi pe raft. S-a dus si sa o trezeasca pe Emm.
- hey... trezirea... sopti usor Robert. Insa fara rezultat. Emm a oftat in somn si s-a intors pe fracțiune cealalta. Cum pot eu sa te trezesc fara sa incepi sa ma injuri? A da... gata... Emm!!! Wake up girrll!!! A Aparut New Moon!!! Ti l-am cumparat de dimineata!! Hai trezeste-teee!!!!
- huh?? Ce?? New Moon cu bombonelul de Pattison??? Unde unde undeee??? Se scoate din somn dintr-o data Emm socata de “vestea” primita.
- Nicaieri, bun venit pe planetaaaa!! Zambi Robert.
- Robby bubble.. tu erai? Ce ziceai de new moon? Intreba Emm confuza. Ochii si parul lu Robert se facuse negrii. Emm il privi si mai confuza.
- Nimic... am vrut doar sa te trezesc. Ii raspunse Robert rece.
- cei cu ochii? Unde-i albastrul ala care-l ador?
- probabil a luat-o la fuga... ah.. apropo, ce ai facut la NOV-uri?
- 5 remarcabil... si... un trol.... raspunse Emm dezamagita de sine.
- Snape Snape Snape.... ce face din elevi. Zise Robert parca dezamagit si serios. Insa peste doua secunde il buvni un ras isteric. Nu pot sa cred ca ti-a dat trol ) nici macar mie nu mi-a dat, si ii faceam vraji non-stop. Mai iti amintesti ce mi-a facut cand i-am facut Silencio? M-a dus la Dumbledore, care mi-a dat drumu. Se linstit Robert, povestindui iubitei lui ce patea el cand era inca la scoala.
- Snape! Snape! Snape! Ma innebunesteeee!!! Non-stop zice “ domnisoara Thompson -15 puncte de la Ochii-de-Soim pentru ca respirati. Domnisoara Thompson, -50 de puncte pentru ca m-ati privit! Domnisoara Thomspon, -158861 de puncte pentru ca existati!” nu am mai rezistat si am inventat o vraja pe loc... care.. ermm... i-a facut paru cret... si... plin de volum?
- eh lasa, ca oricum el fuge de sampon cam des. O linisti Robert, caruia ii revenise colorit ochiilor la normal. Acu, deci, am fost si am facut totul cum era in plan, rudele tale sunt evacuate si mutate intr-o casa nou nouta la vreo 234 de kilometri distanta de vechea lor casa, care acum este gata sa ne primeasca sa stam in ea pe perioada vacantei. Acum, mai ramane doar un lucru de facut....raspl.... dar nu a apucat sa termine ce a vrut sa zica ca Emm interveni entuziasmata, paru lu Robert se facuse albastru ca cerul.
- suuper! Numai ramane de facut decat sa ne mutam acolo!! Woow nu-mi vine sa cred!
- nu la asta ma refereaaaam! De ce ai stricat tu momentul perfect??? Mormai Robert al carui par isi schimbase din nou culoarea in rosu aprins.
- haoleu robby bubble nu-ti mai transforma asa de des culoarea parului ca ma face confuza si mai rau!! Se vaita Emm.
- scuze, nu-i vina mea, nu ma pot abtine si se schimba singura. Explica Robert. Oricum, lasa-mi paru, zi cine mai vine in casa aia de langa Incuiati. Si sincer, e cam mare... adica sunt multe camere.
- pai.. suntem noi doi, Alexa, Alice si Dayana.
- deci sunt 6 camere in casa aia....
- deci... noi una... Alexa si Alice intr-una.... Dayana intr-una si restu putem sa le inchiriem.
- oo nebuno.. ce vrei sa faci cu mine in camera? *smirks*
- sa dormim de la 9.30 seara pana la 6.30 dimineata ) se inrosi Emm la fata.
- ahaaa...eu ti-am zis da’ tu nu Batman Batman! O emulează Robert pe Emm, pe care o buvni un ras isteric.
- inceteaza! Ma fac si mai rosie la fata dupa aia! Si cei cu paru roz? Tendinte noi?
- neah.. ma gandeam sa ma asortez cu fata ta.... *smirks again*
- haha! Funny! Hai ajuta-ma sa imi impachetez hainele. _________________

Ultima modificare efectuata de catre emm la 14/05/2009 18:11, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/05/2009 13:32 Titlul subiectului: |
|
|
extra tare next |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 14/05/2009 14:59 Titlul subiectului: |
|
|
mi-a placut mult. e mai consistent decat celelalte. vleau next _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 14/05/2009 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
ete nextu.... :D
Capitolul 5- Afisul.
George, Draco, Hermione, Ron, Fred, Ginny si Harry mergeau pe o straduta ingusta dintr-un sat de Incuiati, cautand niste camere de inchiriat, pentru ca, adecvat Hermionei, inchiriatul camerelor era ceva obisnuit in lumea Incuiatilor.
- mai spuneti-mi din nou ce ar trebui sa cautam va rog..... se vaita Ron, pentru a nu stiu cata oara.
- Haoleu Weasly! Nu stiam ca esti chiar asa de greu de cap! Afise cu ‘Avem camere de inchiriat’ ce nu pricepi???? Se enervase Draco, care era deja satul de vaicarerile lui Ron.
- Daca esti tu bun la asa ceva, atunci de ce nu gasesti unulmai repede?? Se rasti Ron.
- Hei frate, calmeaza-te, am gasit deja unul. Spuse Fred aratand cu degetul spre o casa mare si frumoasa, care avea un afis zicand “ Camere de inchiriat” pe ea. Casa parea îndeajuns de mare. Un etaj cu balcoane la fiecare camera, o terasa in curtea din posterior si o gradina cu flori in fata. Cei 7 s-au oprit in fata casei si se uitau intrebator.
- pare... erm.... mai mare de cat ar fi in realitate? Intreba usor Harry, care isi scarpina cicatricea.
- zici a folosit cineva nu stiu ce vraja pe ea sa o mareasca. Zise in gluma Fred.
- da frate... ) eh lasa... sa speram ca are paturi indeajuns pentru noi... hai sa ciocanim. Spuse hotarat George, ducandu-se spre sonerie. Ceilalti il urmara. Ginny apasa rapid pe sonerie. Soneria rasuna pana in fundul casei. Alexa, care statea in living, tresari cand o auzi. “ cine o mai fii? Sper ca niste incuiati d-aia buni....” se gandi ea. S-a dus repede sa raspunda strigando pe Dayana. Aceasta ii se alatura repede, auzind cum soneria suna inca odata. Cele doua fete deschise usa si vazura 7 adolescenti in fata ei.
- Erm.. Buna. Zise repede Draco, iesind din fundul grupul, cu un zambet care o omora pe Dayana. Ne intrebam daca mai e valabil afisul cu inchirierea... spuse Draco, toata omenirea amutisera, Draco cu Fred se uitau la fete, si fetele la ei.
-Uh... ermm... yep.. adica... ce vroiam sa zic e ca... se incurca Alexa in cuvintele ei.
-ce vroia Alexa sa zica este ca inca mai e valabil, doar ca mai avem doar 3 camere... si ma rog un pat neîngrădit la mine in camera.... interveni Dayana repede peste Alexa.
- a da? Pai atunci nu cred ca te deranjeaza sa ai un coleg de camera nu? Zambi Draco, gandindu-se ca patul din camera fetei este perfect pentru el. Niciodata nu se stie ce poate fi maine.
- nu.. chiar deloc... dadu multumita Dayana din cap. ‘nu numai ca niste bombonei extra au venit sa stea cu noi, dar m-am si unul la mine in camera. Waa! Asta e cea mai tare vacanta ever!! Bless ya Emm!!”Se gandi Dayana in sinea ei. Pe de alta parte, Alexa se gandea la Fred. Inalt, chipes, roscat si cu ochii albastri, pe unde mai pui ca are si un frate geaman? ‘ Ete ca pana la urma se alege si ceva bun de vacanata asta.’ Se gandi Alexa, care isi va imagina cum o sa reactioneze Emm cand va veni ‘acasa’ si va afla ca in casa rudelor ei mai locuieste in 7 persoane, si inca Incuiati.
La etaj, Fred si George stateau in camera lor si vorbeau.
- nu-mi vine sa cred ca asta e casa de Incuiati... seamana cu casa noastra! Sau Vizuina... spuse ganditor George.
- zici ca e decorata prin magie... si nici nu pare asa de mare pe dinafara. Il completa Fred. Oricum, ai vazut-o pe tipa aia.. Alexa? E draguta si pun pariu ca are o personalitate pe masura. Poate o sa ii placa glumele mele. Tu ce crezi?
- nu stiu, trebuia sa intrebam daca mai sta cineva in casa asta... zise George, care dintr-o miscare de bagheta si-a bagat toate hainele in dulap, aranjate si calcate. Cel putin, in clipa in care au deschis fetele usa, o si avea peDayana la picioare... nu stiu cum face baiatul asta mereu de obtine ce vrea.... se vaita George.
- cred ca e trasatura de familie.... tu chiar crezi ca o sa doarma la noapte? Se uita Fred putin ciudat la Geroge.
- da, Dayana nu pare a fi indiferent ce fata din Dumstrang, care cade in bratele lui oricand vrea el. O sa opuna ceva rezistenta.
-da, cred ca ai dreptate. Il aproba George. Oricum bine ca Ron sta in camera cu Hermione... si mai bine ca noi nu suntem gay si ca stam amandoi in camera, pentru ca nu cred ca ceilalti o sa fie pre cuminti la noapte. Spunand astea George mai avea putin si murea de ras.
- Si Ginny cu Harry? Intreba Fred ridicand o spranceana la fratele sau.
- Ba! Aia doi...
- stau singuri....
- intr-o camera!!! Termina George propozitia. Sper ca Harry n-ar face asa ceva cu o biata fata care tocmai a terminat anul 6....
- nu idiotule! Dar cu sorta ar faceo! D’ohhhh! Exclama Fred nervos. Daca ii face ceva o sa fim morti...
- nu inainte sa il omoram noi pe el. Hai sa vorbim cu el. Zise hotarat George si porni spre camera celor doi. Odata ajunsi acolo, Fred a batut la usa si a bagat capul pe usa, zicandui lu Harry ca vrea sa vorbeasca cu el ceva intre 4 ochii... ma rog...6, si sa vina pana jos. Auzind acestea Harry nu a vazut nimci suspect si i-a urmat pe baietii. Au ajuns jos, si s-au dus in bucatarie. Fred cauta ceva de baut in frigider, Harry luase un loc, iar George incepu sa vorbeasca:
- Deci amice... stii... sa nu... adica... se sclifosea George. Fred s-a enervat ca nu a gasit nimic pe gustul lui in frigider si a trantit usa frigiderul si s-a intors la cei doi.
- ce vrea fratimiu sa zica e sa nu te dai la sormea.
- ce? Hai mha Fred doar nu te gandeai ca... isi incepuse Harry pledoaria.
- Eu sunt George, zise Fred, si da ma gandeam.
- da George.. stii ca nu as... continua Harry.
- Ba eu sunt George, zise George, si era o posibilitate. E sora noastra omule.
- nu.. George.. sau Fred... sau ascultati-ma amandoi. Nu gandesc asa. Eu nu sunt Reacredinta, si in plus o respect pe Ginny mai mult de atat. Faceti schimb unul dintre voi de camere cu ea, daca nu ma credeti. Termina Harry nervos. ‘ cum se pot gandi la asa ceeevaa??? Nici macar nu am mai... pana acum.. si ei se gandesc la mine si la Ginny!! Hahaha!! ‘ se gandi Harry, oarecum amuzat de toata situatia.
- nu.. e ok... doar vroiam sa te speriem putin. Il asigura Fred. Acum, i-a zimi, ce stii despre tipa aia... Alexa? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/05/2009 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
wow !!!!!! e super, chiar imi place acest fic, bv emm astept next ( si cat mai repede, intelegi tu ) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/05/2009 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
wow !!!!!! e super, chiar imi place acest fic, bv emm astept next ( si cat mai repede, intelegi tu ) |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 14/05/2009 20:25 Titlul subiectului: |
|
|
e super mortal nextu. anyway mai cam bagat in ceata la faza asta: "- nu stiu, trebuia sa intrebam daca mai sta cineva in casa asta... zise George, care dintr-o miscare de bagheta si-a bagat toate hainele in dulap, aranjate si calcate. Cel putin, in clipa in care au deschis fetele usa, o si avea peDayana la picioare... nu stiu cum face baiatul asta mereu de obtine ce vrea.... se vaita George.
- cred ca e trasatura de familie.... tu chiar crezi ca o sa doarma la noapte? Se uita Fred putin ciudat la George."
cui cine ii cade la picioare?  _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/05/2009 20:27 Titlul subiectului: |
|
|
| lui draco ii cade Dayana la picioare |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 15/05/2009 23:42 Titlul subiectului: |
|
|
da, era vorba de draco. am uitat subiectu in propozitia aia =)) scuze... ete nextu....
Capitolul 6- Exista Pizza incultilooor!!!
Se lasase seara, majoritatea au stat in camera lor toata ziua, aranjandu-si lucrurile. Era ora cinei si Emm cu Robert inca nu au ajuns acasa de la cumparaturi. Pana si lui Alice ii lua mai putin o partida de cumparaturi. Toata lumea murea de foame, insa nimeni nu stia ce sa faca sau cum sa faca de mancare. Pe la 7.30 toata mulțimea era in sufragerie si se vaita.
-haideti ma fratilor! Chiar nu stie nimeni sa faca ceva de mancare?? Ce ati zice de un mic dejun la cina? Pana si ala e mai bun decat nimic! Se smiorcai Fred, care, se citea pe fata lui ca era la capatul puterilor.
- Mda... niciodata nu mam catalogalizat drept fiind capabila sa gatesc. Deci nu va mai uitat intr-una la mine, daca nu vreti sa ia foc casa. Zise Alexa lipsita de speranta, despre care Fred aflase tot ce putut in minutele de murire de foame. A interogato pana nu a mai putut. A aflat ca are 16 ani, ca s-a nascut in Londra sica mama ei este designer vestimentar, bineinteles in societatea Incuiatiilor. Alexa nu i-a dat cam multe detalii, nevrand sa se afle ca de fapt nu era o Incuiata. Mai trecuse o ora pana cand Emm si cu Robert au venit acasa intr-un ras total.
- ai vazut cum a reactionat baba aia cand ti-ai dat jos sapca si aveai paru roz bombom?? Zise printre rasete Emm cand a deschis usa casei.
- sau fata fetei de la coafor care incerca sami faca parul negru, si dupa ce imi dadea vopseaua jos din cap vedea ca de fapt m-a facut blond? )) o completa Robert. Nu mai m-am distrat asa d bine de luni de zile. Ce o sa zica cei de la MM cand o sa auda? Termina Robert tot intr-un ras.cei doi au mers in sufragerie pentru a le cauta pe Alice, Alexa si Dayana, insa in loc de 3, dadusera de 10 perechi de ochi. Wooow... ce ati facut frate??? V-ati inmultiiiiiiiiit??? Intrebare Robert, ai carui ochii ii iesi din orbita.
- Erm.. hei! Bun venit ‘acasa’.zise Dayana, punand accent pe ‘acasa’. Ei sunt George, Draco, Fred, Ron, Hermione, Harry si Ginny. Au inchiriat camerele de la etaj pe perioada vacantei. Spuse Dayana in continuare, zicand numele celor 7 in timp ce arata cu degetul spre ei.
- Ce tare. Sper sa va simtiti bine aici. Eu sunt Emm iar acesta este Robert. Noi avem camera cu patul dublu. Voi de unde sunteti? Si woow... nu sunteti cam multi roscati? Se prezinta Emm, mirata de cele 4 persoane roscate din sufrageria rudelor sale.
- Da.. pai.. astia 4 cu paru rosu sunt rude... fratii de fapt, Fred si George sunt cei mai mari, p urma e Ron si pe urma Ginny. Da’ auzi... stie unul dintre voi sa gateasca? Adica..papuso.. stii... nici unul dintre noi nu stie sa gateasca... adica, Fred e dispus sa manance un mic dejun ca cina, si nici macar Alexa Alice si Dayana nu stie sa pregateasca unul... noi nici atat. Zambi Draco coplesitor, sperand sa o poata cuceri pe Emm, insa Dayana si Robert fierbeau de furie. “ ha! Ete ca bombonel se crede in stare sa cucereasca pe oricine... las’ ca mai vedem noi” se gandi Dayana pe o parte, pe cealalta parte Robert simtea ca exploda.
- Pai amice... cum sa-ti zic eu... Draco te cheama nu? Da asa te cheama. Deci stii... eu sunt Robert. Imi pare bine, da stiu ca si tie iti pare bine, si da... deci cum ziceam.. renunta la zambet amice.. nu-ti sta asa de bine fiind fat-frumos-ul casei, si acu, ca tot veni vorba de mancare, v-ati gandit sa exista niste chestii numite pizzerii... care... asa.. doar din coincidenta... livreaza la domiciliu? Adica... termina Robert pus pe ganduri. Lui Draco ii pierise zambetul de pe fata, nimeni nu i-a mai spus cineva sa nu isi zambeasca cel mai tare zambet. Draco vazu privirea goala a Dayanei cand se dadea la Emm si hotara sa o lase balta. Alexa a comandat mediat 15 pizze, si in cateva minute pizza a venit. Cei 12 s-au pus pe mancat si pe povestit. In camera se formase 3 grupuri: intr-o parte Emm Fred Harry si Ginny, care stateau toti intisi pe canapea cu cutiile de pizza in poala, in jurul masutei de cafea stateau Alexa, Hermione, Ron,Draco si Robert, care parea ca o duc mai bine decat cand s-au intalnit, iar intr-un colt al camerei stateau Alice si Geroge, ducand o conversatie destul de aprinsa.
- ce faceai inainte sa vii sa-ti petreci vacantele aici? Intreba George foarte interesat de trecutul Aliciei.
- pai de obicei plecam la bunici.. dar acum a venit Emm cu ideea sa venim aici ca o sa fie mai amuzant, asa ca am venit, si se pare ca avea dreptate. Zambi kinky Alice la George. Tu ce faceai pana sa decizi sa cauti impreuna cu prietenii tai niste camere de inchiriat pe perioada vacantei departe de casa?
- imi petreceam majoritatea timpului cu fratimiu, facand misto de altii zicand ca eu sunt Fred si el e George. In rest, absolut orice alt om ar face in vacante _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/05/2009 09:24 Titlul subiectului: |
|
|
super tare vreau next |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

|
Trimis: 16/05/2009 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
"In rest, indiferent ce alt om ar face in vacante." cum ar fi sa transformi shobolanii in broaste? mega haios...urmeaza intriga banuiesc,nu? (asta ramane intre noi: vezi ca ai niste dezacorduri pe ici pe colo ) _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 17/05/2009 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
da.. sau sa alerge broscutele de ciocolata prin casa =)) sau sa inventeze blesteme... sh lucruri idioate ) ) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 17/05/2009 18:17 Titlul subiectului: |
|
|
mi-a placut mult nextu asta. cum a zis si Alexiss sunt cv dezacorduri. si ai grija ca nu exista cuvantul "catalogalizat"(e defapt catalogat.)
vreau next _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 17/05/2009 22:58 Titlul subiectului: |
|
|
dada scuzati dezacordurile :D:D: eu si romana =)) da.. deci.. unii shtiti ca, capitolul asta se numeste altfel..insa am facut niste modificari :D:D maine va fi capitolul care-l stiti... so now next.
Capitolul 7. 6 ani! Nu pari a fii fratimiu!
A trecut deja aproape o luna de cand cei 12 s-au cunoscut. Draco, cuceritor din fire, deja era iubitul Dayanei, pe langa colegul de camera... George si Harry inca le mai faceau ochii dulci lui Alice respectiv Ginny. Intre Ron si Hermione flirtul era ceva la ordine zilei, insa cineva trebuia sa faca debutantul pas si niciunul nu-l facea.
Era 5 dimineata si Robert nu putea sa doarma, avea parul rosu ca focul, si s-a dus sa bea un pahar cu lapte sa se calmeze. Coborase scarile, aprinse lumina in bucatarie, scoate un pahar din dulapul de deasupra chiuvetei, il pune pe masa, deschide frigiderul, cauta nervos cutia cu lapte, o scoate, se duce la masa, se aseaza isi toarna lapte in pahar si ia o gura. Termina paharul cu lapte, si se uita la el gol. Se auzea cum cineva cobora somnoros scarile. In cateva secunde Ron aparu in bucatarie frecandu-si ochii care-l dureau de la lumina puternica. Dupa inca vreo doua-trei frecari la ochii, se uita la Robert, cu parul rosu, si Robert se uita la el.
- auzi... parca aveai paru negru? Spuse Ron somnoros in soapta ca sa nu trezeasca si restul casei. Auzind acestea parul lu Robert s-a schimbat din rosul voinic in negru.
- nu... eu il am negru... raspunse robert repede.
- da’ frate... tocmai il aveai rosu. Spuse Ron mai tare de data asta. Robert se holba la Ron si nu ii venea sa creada ca s-a dat de gol. Emm urma sa il omoare dupa faza asta. Toata acoperirea lor s-a dus pe apa sambetei din cauza lui. Cred ca inca nu m-am trezit bine... spuse Ron incepand sa se frece la ochii din nou. Inima lui Robert venise la loc in piept.
- da cred ca da... mai bine mergem la culcare.. e 5 jumate.. il sfatui Robert pe Ron, indreptandu-se deja spre scari. Somn usor, vorbim maine. Apropo vezi ca maine e zi de plaja. Zicand acestea Robert a disparut la etaj si Ron a ramas solitar in bucatarie.
Dupa ce soarele a rasarit, toata lumea s-a trezit si luau micul dejun. Hermione si Ron au ramas cateva minute la ei in camera.
- Hermione, iti zic eu, tipu ala si-a schimbat colorație parului intr-o secunda! Incerca Ron sa o convinga pe Hermione.
- da Ron... dar cum ai zis si tu, nu esti sigur daca e realitate sau vis. Las-o balta. Tipul e un Incuiat si nu are cum sa isi schimbe culoarea parului doar uitandu-se la tine. Doar nu vrei sa zici ca Incuiatul de Robert s-a nascut metamorph da’ nu are talent la magie?? Hai fii serios! Zise dintr-o rasuflare Hermione, care era deja la capatul puterilor si debea se trezise din somn.
- bine bine... fie cum zici tu.. acum hai la masa ca mor de foame.
- of of Ron... ce ai manca tu acum un mic dejun facut de doamna Weasleeyy... rase Hermione. Cei doi iesisera din camera lor si pe hol au dat de Fred si Alexa care erau pe cale sa se sarute.
- bravo fred, putin timp iti ia. Parca ai fii Draco. Rase Ron de fratele sau. Cei doi se despartira grabnic si se uitau la Ron cu o privire nevinovata.
-Sunt George draga Ronald... dadu Fred vina pe fratele sau geaman.
- da George... ma bucur ca tu o placi de Alice. Zise Ron punand accent pe ‘George’ si ‘Alice’, razand.
- ei bine frate, cel putin mie nu-mi ia 6 ani. Zise ganditor Fred, batand un apropo fratelui sau.
-Ron hai sa ii lasam... ca daca mai stam mult aici nu prindem nicio mancare calda la micul dejun. Zise Hermione abtinandu-se sa nu rada si mai rau. Alexa se facuse rosie la fata de la toata faza si se ascundea in spatele lui Fred, care fiind suficient de inalt, o acoperea toata, se nu ii se vedeau decat picioarele. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/05/2009 12:31 Titlul subiectului: |
|
|
tareeee, neeext |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

|
Trimis: 18/05/2009 21:04 Titlul subiectului: |
|
|
love it sis!!  _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 18/05/2009 22:07 Titlul subiectului: |
|
|
thanks sis ;D heres next ;P
Capitolul 8: Plaja+Reparo!= Oooops...!!
Dupa micul dejun toata lumea a plecat la plaja. Toti au cazut de acord ca e mult mai bine sa mearga pe o plaja pustie din apropiere, bineinteles ca nimeni nu stia ce faceau niste Incuiati la plaja. S-au urcat toti in niste masini inchiriate de Robert, si au mers la plaja.
Odata ajunsi acolo, le-au luat jumatate de ora sa parcheze masinile.
-Aliceeeee!!! De unde ti-ai luat mama permisuu?? Radea Emm.
- Haha! L-am laut de la acelasi instructoor! Haha! Radea si mai mult Alice.
- ce sa-ti povestesc... zise Emm ingamfata, care s-a apropriat usor de Alice si i-a soptit la ureche: “ cel putin am aflat ca inca nu esti buna la vraja supersenzoriala”. Emm a inceput sa rada si mai rau dupaia.
- da.. dar mie mi-a luat 25 de minute... tie ti-a luat 30.... si asta fara vraji. zise Alice scotand limba la Emm. Peste cateva minute aparuse si Robert, care a reusit si el intr-un final sa parcheze, sleit de potență si plin de nervi.
- Emm iti jur ca data viitoare cand o sa ai vreo idee trasnita, o sa .. o sa.... o sa...!!! nu mi-am imaginat ca sa parchezi o sa fie asa. Si cand te mai gandesti ca mi-am scris si pe carnet toate categoriile! Se descarca Robert. Emm zambi usor si ii face semn sa se uite in fata. In fata lor erau Dayana si Draco, care mergeau si se tineau de mana. Mai in fata era Ginny si cu Harry, oglinzandu-i pe cei din spatele lor.
- haha.. uita-te la ei.. haha.. ce dulci sunt. Zambi Emm.
-haha... deci fii antena... toata lumea e pe felie p-aici... Draco si Dayana.... Alexa si Fred., Ron in sfarsit a sarutat-o pe Hermione aseara... si credeau ca nu ii vede nimeni... Ginny si Harry... si Geroge inca ii mai face ochi dulci lu Alice dupa atata timp! Si el se lua de Ron... haha!
-cel putin a impins putin baiatu de la spate!
Cei 12 au ajuns in sfarsit pe plaja. Era destul de pustie, un om pe ici pe colo. S-au hotarat sa se mai plimbe, ca sa mai treaca soarele puternica pana se aseaza ei la plaja. Fred si Geroge nu au putut astepta si le-au luat pe fete peste umar si au intrat in apa cu tot cu haine, Alexa si Alice tipau ca nemancatele. Hermione si Ginny se uitau serioase la Ron si la Harry ca nu cumva sa pateasca acelasi lucru. Pe cei doi ii bufnisera rasul. Fred si George au iesit dupa cateva minute din apa, uzi leoarca, cu parul lor roscat ud pe fata.
-Freeeeeeeeeeeeeeeeeeed lasa-ma in pace!!!! Se vaita Ginny, care era luata in brate de catre fratele sau, ud pana la chiloti.
Au mai mers cateva minute pe plaja si Dayana zari cateva sezlonguri vandalizate.
- hei uite! Poate le putem folosi! Exclama Alexa cumplit de fericita de descoperirea facuta, aratand cu degetul spre 6 sezlonguri rupte si mazgalite. In momentul acela, uitand unde erau si de oameni din jur, Hermione si Alice au scos amandoua baghetele si le-au indreptat spre sezlonguri strigand ‘Reparo!’. Sezlongurile s-au reparat intr-o clipa si toata lumea se holba. Geroge Fred Draco Ron Ginny si Harry se holbau la Hermione, pe cand Dayana, Emm Robert si Alexa se holbau la Alice. In momentul acela parul lui Robert trecuse repede prin toate cele 7 culori ale curcubeului.
-ALICEE!!
-HERMIONE!! _________________

Ultima modificare efectuata de catre emm la 21/05/2009 08:30, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 19/05/2009 14:29 Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca ai incurcat putzin acolo unde era scris ca emm, dayana si nush cn e uitatu la hermione ai scris tot alice. in rest e extra tare |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 19/05/2009 18:40 Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca ai scris de doua ori Alice. in rest e mega mortal nextu.
vreau next. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 20/05/2009 19:04 Titlul subiectului: |
|
|
nextu o sal pun vineri seara... :D k numai am timp sa scriu pana atunci. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

|
Trimis: 20/05/2009 23:23 Titlul subiectului: |
|
|
bhaaai sormeoo...tu n-auzi ce zic fetele? modifica acolo la alice k nu se mai intzelege ca lumea.... _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|