|
|
|
| Autor |
Mesaj |
emm prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 325 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 21/05/2009 08:29 Titlul subiectului: |
|
|
da da da... acu acu =)) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

Data inscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 607 Localitate: Fjelie, Sweden
|
Trimis: 23/05/2009 10:32 Titlul subiectului: |
|
|
hai cu nextu ca e sambata!  _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
Or he'll nail you to the door.
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 24/05/2009 11:22 Titlul subiectului: |
|
|
da shtiu scuze scuze ^ ^ am scris un necst da e varza sh tres sa mai il fac inca odata ^ ^ besides inca nu iam gasit un final... ^ ^ o sa il pun diseara... pinky promise! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 24/05/2009 22:14 Titlul subiectului: |
|
|
me wants necst! right now!  _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 24/05/2009 22:24 Titlul subiectului: |
|
|
gata gata il primeshti uite =))))
Capitolul 9. pac-pac.
Toata lumea a ramas incremenita. Dupa doua minute Robert a rupt tacerea.
- Emm ti-am zis eu ca asta e Harry Potter dar tu nu, batman batman!
Flashback.
- nu-mi vine sa cred ca a vrut cine sa inchirieze camerele alea! Exclama Emm incantata si batand din palme.
- oo da! Si inca cine! Harry Potter si copii Domnului Weasley! Haha! Ce o sa ma mai rad! Zise Robert care deja incepuse sa rada =))
- e da! Ti se pare... cum sa vina Harry potter aici? Haha! Ma faci sa rad.
-oo da! Las’ ca o sa vezi tu.... nu rezisti prea mult ca Incuiata, crede-ma. Zise Robert catre Emm. Aceasta facuse o fata de copil rasfatat si primi o perna in fata de la Robert. In scurt timp se declarase un adevarat razboi cu perne, ajangand sa doarma pe fulgii din perne.
End of flashback.
-Deci tu chiar esti Harry Potter? Cu .. adic... ce.. can... se chinui Emm sa zica.
- Dayana.. hai dupa inghetata.. zise Draco facandui cu ochiul.
- Dap...toata lumea vrea de ciocolata?? Intreba vesela Dayana.
- cred ca toata lumea vrea suc de dovleac... )))
- scuze amice... la magazinele de Incuiati nu se vinde asa ceva. eventual de rosii... e bun? Facea misto Draco de Robert. Toata lumea incepuse sa rada.
- Draco Malfoy... asa te-a invatat Snape?? Haha. Ce o sa ma rad cand o sa afle ca ai stat in societatea Incuiatilor aproximativ 2 luni in loc sa-l vizitezi... ). In acea clipa Draco se albi la fata. Il privea mirat.
- de unde stii cum ma cheama? Si de unde stii de Snape?
- haha. Nu-i usor cand taicatu e in Azkaban, dar a necesită sa renunti la orgoliu.. ai preaaa muuuuuuult. Si erm... oficiul aurorilor e cel mai bine informat din tot ministerul.... zambi Robert mandru de el.
- gata frate... bine voi invatati la Hogwarts noi la Drumstrang, Dayana e la Viperini, Emm , Alexa si Alice la Ochi-de-soim, tu esti auror, si fracsu lu Tonks, sotia unuia dintre Strengari. Gata. Acum va rog sa mergem dupa inghetati, ca astia doi o sa para ca niste ciudati venind spre noi cu inghetati plutitoare. Zise Fred enervandu-se de toata situatia. Toata lumea a cazut de acord. Au mers toti dupa inghetata si fiecare a povestit despre el. Draco si cu Robert s-au impacat pentru a mia oara ( cei drept le era greu, aveau acelasi caracter), Draco era nespus de incantat ca in sfarsit toata lumea a zis adevarul. El stia ca si Robert, Emm, Alexa si Alice sunt vrajitori de la Dayana... care i-a cam tradat pe toti, dupa parerea lui, dar nici el nu era prea departe pentru ca si el i-a spus Dayanei ca ceilalti sunt vrajitori. Alexa, ca de obicei, numai putea de rusine. Ii placea de Fred dar cu toate acestea l-a mintit. Vroia sa zica ceva si nu stia ce, asa ca nu a mai zis nimic. Toata lumea se simte prost. Ron se uita la ceilaltti si toti formau un cuplu, numai el si cu Hermione se uitau unul la altul. A stat putin pe ganduri si apoi puteai sa ii citesti pe chip un zambet strengar. S-a aplecat usor si a luat-o pe Hermione de mana. Hermione s-a intors mirata la el si Ron i-a zambit larg, aceasta a prins ideea si s-a inrosit la fata.
Se facuse seara si ei inca mai erau pe plaja, fetele inghetau de frig si baieti inca mai erau in apa.
Alice: nu pot sa cred ca sunteti la Drumstrang.
Hermione: da.. scuze... credeam ca sunteti niste Incuiati... in momentul acela Alexa sari in sus de bucurie, si batea in palme.
Alexa: ha! Ti-ai luat-o!!! ti-am zis eu ca ne prefacem muuult prea bine! Tu nu batman batman!! Ai pierdut pariuuu!! Tres sa-l faci pe Snape sa scada puncte de la viperini,si nu ma intereseaza cat timp o sa iti ia!! Pac-pac!
Alice: in sfarsit o sa scada si el cateva puncte de la Casa lui! Yaaaay!
Emm: nu-mi vine sa creeed...!!
next time o sa fie ultimu capitol :D _________________

Ultima modificare efectuata de catre emm la 18/06/2009 23:22, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Dizzie prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 15/Mar/2009 Mesaje: 427 Localitate: in lumea mea
|
Trimis: 25/05/2009 12:34 Titlul subiectului: |
|
|
superrrrr  |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 26/05/2009 18:37 Titlul subiectului: |
|
|
suberb nextul.... cum adica o sa fie ultimul capitol?  _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 27/05/2009 10:03 Titlul subiectului: |
|
|
pai erm da... am de cand sal termin :D:D:D ca daca o tin tot asa nu o sa mai am timp sa scriu sh o sa primiti next din an in paste :D:D:D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 27/05/2009 20:48 Titlul subiectului: |
|
|
promit sa citesc si sa comentez cum gasesc makr cv forta vitala in mine  |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 31/05/2009 17:39 Titlul subiectului: |
|
|
cand pui next?  _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
Dya_the_best newbie

Data inscrierii: 01/Iun/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: 01/06/2009 12:40 Titlul subiectului: |
|
|
extra fic, pacat ca e ultimul capitol  _________________ You're my own brand of heroine |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 03/06/2009 22:32 Titlul subiectului: |
|
|
nextu o sa fie in seara asta sau maine de dimineatza :D depinde dak in seara asta cade netu de la furtuna sau nu... :-? anyway, mam razgandit si numai o sa fie ultimu capitol.... ma distrez cand scriu la ficu asta xD dar o sa primiti nexturile mai lungi sh mai rare :D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 03/06/2009 22:36 Titlul subiectului: |
|
|
aleluia! in sfarsit ti-a decis sa continui.
presupun ca next primim maine, ca acum e deja 11 fara 25. w8ing for the next _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 03/06/2009 22:59 Titlul subiectului: |
|
|
hehe.. etel.. da nui terminat capitolu :D
Capitolul 10. CD-ul.
Toata mulțimea a plecat de pe plaja, fetele au parcat fara probleme in fata casei ( cei drept nu au condus ele, doar nu au invatat magie degeaba!) si baieti s-au apucat sa scoata lucrurile din masini. Fred a deschis portbagajul masini care a condus-o Emm, o Toyota Corrola, si muzica se auzea la maxim. Fred isi dadu ochii peste cap. ‘ ce ii place la chestia asa nu stiu....’ se gandi el. S-a dus si a dat casetofonul mai incet, a stat doua secunde pe ganduri si s-a hotarat ca e mai bine sa scoata CD-ul si sa-l ascunda pe undeva, pentru orice eventualitate. Il ia si il baga in buzunar. Emm iesi din casa, cu Robert dupa ea care avea parul rosu ca focul.
- e doar un Cd Emm!!! For God’s sake!! Ti-l mai cumperi odata cand mergem in mall maine! Lasa-l naiba!
- nu e orice CD-u! si cand l-am cumparat l-am cautat in tot mall-ul sh nu ti-a placut pentru ca ne-a luat prea mult timp! Gandeste-te cat o sa ne ia sa il mai gasim inca odata! Tipa Emm la Robert.
- tu si cu muzica ta! Ma mir ca iti merge iPOD-ul in Hogwarts! Si majoritatea oamenilor de acolo nici macar nu stiu ce e ala!! Las-o balta!! Nu-l mai cauta atat! Tipa robert si mai rau la Emm.
- ei bine stii ceva?! Cd-ul ala e important pentru mine, daca vrei sa intelegi bine, daca nu nu si gata! Ma mir cum de nu ti-a luat foc paru deja! Sau ce, rosu a devenit paru tau de la naturaaa????? S-a enervat Emm rau de tot. Cotrabaia prin toata masina dupa un CD. Nu stia undel-a pus si era sigura ca il asculta in drum spre casa. Robert a vazut ca nu se da batuta si a lasat-o in pace, intrand inapoi in casa, la fel ca si ceilalti. Nu stia de ce Emm se incapataneaza atat de mult sa gaseasca un CD amarat. Multi vrajitori nici macar nu stiau ce e ala. ‘mda... l-a cumparat si ea ca e moarta dupa tipu ala.. cum ii zicea? Juddy? Jade? Fuck him si trupa lui idioata. Ha! Macar de ar asculta si ea alt tip de muzica... pff..’ gandi Robert deja saturat de toata povestea asta cu vedeta. Fred a carat si ultima sacosa din masina si a inchis usa dupa el. Fara sa vrea a auzit si cearta dintre Robert si Emm.
- hei.. uite... era prin masina. Zice Fred scotand din buzunar CD-ul si dandu-il lui Robert, cu parere de rau. Robert cand a vazut cd-ul, facuse ochii mari, mai sa ii iasa din orbita.
- mda... nu mi-l da mie, dai-l lui Emm.... si dupa aceea sa fugi repede, ca nu-i place sa-i mute cineva lucrurile si o sa tipe la tine. Il informa Robert.
- bine, mersi de sfat.... in momentul acela a intrat Emm furioasa pe usa si injurand de Merlin non-stop. Alexa a auzit-o si vine repede din bucatarie.
- Emm....? a striga usor dar aceasta nu raspunse. Emm???? O striga din nou, dar iar, niciun raspuns. EMM?? EMM?????!!!!!!!!!!!
- da ceeeee??? Numai zbiera!!!!!!
- haha foarte funny!! Te strig de juma d ora, si numai auzit! Drept dovada ai faptul ca stau chiar in fata ta!
- ok ok scuze, imi vreau cd-ul inapoi....! stii ca nu-mi place sa-mi pierd lucrurile! Mai ales un cd cu McFly... n-ai idee cat am umblat dupa el!
- haolo maica! Mai ai unul la castel! Mai stii?? Ala care a fost dat gratuit la ziar!! Ding ding!!
- haolo asa e! da ce ma fac? Ca eu vreau sa-l ascult acum.....
- nu stiu. Da-l naibii,, m-am plictisit de el. Apropo, am auzit ca au scos astia de la Green Day si de la Billy Talent albume noi.. ce zici? Mergem sa le luam maine? Ca oricum astia au alte planuri, si Robert e cam suparat pe tine...
-bine... da sa mergem la un magazin mare de cd-uri... macar sa luam mai multe sa nu mai fie suparat pe mine ca am facut scandal ca l-am pierdut pe ala....xD
- s-a facut amiga.
In seara aia, toata lumea a stat in casa, dupa o zi intreaga la plaja nimeni numai avea chef sa iasa. Harry si cu Ron se bateau pe telecomanda. Harry vroia sa se uite la Friends si Ron la Neveste Disperate. Niciunul nu stia la ce vroiau sa se uite, dar li se-au parut atractiv titlul, asa ca s-au gandit sa incerce, negandindu-se ca se difuzeaza la aceasi ora pe canale diferite. Alice si cu George se uitau la cei doi si radeau. Niciunul nu se gandea ca puteau sa multiplice televizorul si telecomenzile. Daca ii vedeai pentru prima oara, chiar aveai impresia ca ei sunt niste Incuiatii adevarati, si ca sunt mai rau ca mamele lor cu telenovelele. Hermione era in biblioteca Emmei si citea Jurnalul lui Cathy. Prima ei carte Incuiata citita. Nu-i venea sa creada ca Incuiatii au niste carti chiar foarte bune. Robert a intrat in biblioteca dupa niste carti de omorat timpul, si i-a zis ca daca vrea hniste carti bune s-o lase pe aia si sa caute ceva din colectia Chic, caci Alexale citeste mereu, si adevaru e ca Alexa nu prea citeste o carte decat daca e extrem de buna. A iesit din biblioteca si s-a dus in camera lui cu o tona de carti. Peste cateva minute a venit si Emm, cu o tona de haine pe ea, si se aseaza in pat.
- ti-e frig? O intreba Robert, retinut, cu paru si ochii negri. Emm doar a dat din cap, si a schitat un tremurat. Atunci Robert, a ridicat bagheta si a facut un gest usor din incheietura, ocazie in care focul din semineul din camera s-a aprins. Emm il privi mirat. Si-a reusit sa isi perfectioneze blestemele spuse doar in minte, si ei nu ii venea sa creada. Robert putea sa faca doar un blestem in minte, si acela care era inventat de el.
- cum ai.. ce... ai reusiiiiit!!!!!! Sari Emm in de bucurie.
- mda.... n-a fost greu. Am exersat pe Snape pana n-am mai putut. Ii vorbi rece Robert.
- pe Snape? Dar cand?
- nu conteaza. Culca-te ca maine te duci la mall nu? Isi dadu ochii peste cap Robert.
- da.... de unde..
- stiu? Ei bine, probabil ca o sa faci crima de om daca nu-ti gasesti cd-ul, eventual o sa iti cumpaeri altu. Ma rog, hai ca tres sa citesc astea si sa plec, culca-te. Emm s-a bagat in pat, cu ochii plini de lacrimi, si nu-i venea sa creada. Nu numai ca a exersat cu Snape, doar si vorbeste urat cu ea. Inainte ii permitea aproape orice, cu pretextul ca era mai mica ca el cu 4 ani. Daca statea bine sa se gandeasca, mereu a fost asa. Cand era mica parintii ei erau despartiti, si statea la bunicii ei, care ii permiteau orice. Niciodata nu s-a gandit cum ar fi sa nu mai existe cineva care sa stea dupa ea tot timpul. Dupa ce au murit bunicii ei, l-a cunoscut pe Robert, si din nou aceasi poveste. El ii permitea orice. De-a lungul anilor nu s-a schimbat deloc, mereu a obtinut ce a vrut si nimci nu i-a stat in cale. I-a intrat in cap ca daca zambeste dulce si poarta fuste scurte, obtine tot ce vrea. Probabil ca robert s-a saturat de imaturiratea ei. Nu a crescut deloc. A ramas tot o fetita mica, care face ce vrea din oameni. Si-a sters lacrimile de la ochii si s-a ridicat in fund in pat, cautandu-l cu privirea pe Robert, care disparuse cu cateva minute in urma. Vazand ca a plecat o buvni plansul si mai rau. _________________

Ultima modificare efectuata de catre emm la 05/06/2009 23:36, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/06/2009 13:39 Titlul subiectului: |
|
|
elegant nextul, ai zis ca nu e terminat deci astept urmatoarea parte  |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 06/06/2009 17:26 Titlul subiectului: |
|
|
deci nextu... xD deshi nu prea am avut commuri
Vazand ca a plect o bufni plansul si mai rau.
De dimineata Emm s-a trezit cu ochii umflati si rosii de la plans. Vroia sa il caute pe Robert in pat, cu mana, insa ii era frica ca nu il gaseste. S-a intors de cateva ori, facand patura in ghemotoc, si intr-un final se da jos din pat si merge in bucatarie. Toata mulțimea se trezise deja, si mancau micul dejun facut de Alexa.cei drept, a folosit o vraja, pentru ca ea e un dezastru in bucatarie. Emm apare in pragul ushii, cu halatul desfacut, si parul ravasit. Baietii se holbau la ea, si ea nu isi dadea seama de ce. Dayana, observa ca aceatsa nu se simti prea bine si le face semn celorlalti sa iasa din bucatarie. Alexa a ramas in bucatarie, asigurando cu privirea pe Alice ca totul e bine.
- ce ai patit? Intreba Alexa, cu grija.
- erm... am exagerat ieri cu cd-ul... scuze.
- hey, e ok. Nu s-a suparat nimeni pe tine. Toata omenirea mai exagereaza din cand in cand.
- eu am exagerat prea mult. Am inceput sa tip ca idioata si sa-l caut peste tot, cand puteam doar sa zic ‘Accio Cd McFly’ si venea el la mine. Voi ma rasfatati mereu, si din cauza asta s-au intamplat toate cele.
- S-AU? Adica s-a mai intamplat ceva?
- pai da... Robert s-a suparat pe mine, nu-l condamn saracu, probabil ca s-a saturat ca prietena lui sa fie mereu o fetita mica, razgaiata si imatura.
- ba nu.stii bine ca nu-i asa.
- alexa nu incerca sa ma convingi altfel ca stii ca nu o sa reusesti. Zicand toate acestea, Emm a plecat din bucatarie lasando pe Alexa cu gura cascata. “ de cand a inceput sa gandeasca ca un adult??” se mira Alexa. “haha, probabil ca a invatat si ea ceva intrun final de la mine sau de la Robert.”. Emm urca scarile grabita. Intra in camera ei si tranteste usa dupa ea si da nas in nas cu un Robert nervos, care cauta ceva prin sertare si nu gasea.
-ha! Bine ca ai venit. Mi-ai vazut cumva tricou ala, negru, cu scrisu ala mic si de mana, care-si schimba mereu culoarea? Intreba Robert, holbandu-se la Emm.
- erm... nu... cred ca... il aveai pe tine aseara?
- ah, asa e, nu-i aici, scuze. Nu-mi vine sa cred ca l-am uitat la... se opri brusc dandu-si seama ca Emm e inca in camera. Isi ridica privirea si o vede, stand acolo, in usa, aratand ca dupa furtuna.
- erm.. ma duc sa fac un dus...? spuse nesigura Emm
- cred ca ar trebui... eu merg pana in biblioteca sa caut o carte...
- bine... Emm a trantit usa de la baie, si a incuiat-o zgomotos pe dinauntru, facand clar faptul ca ea e acolo.
Robert’s POV.
Ha. Am reusit! Bine ca e suparata! Sa vezi cata mai surpriza o sa aibe luni. Acum, unde am pus eu cartea aia? E in biblioteca, asta e sigur. Si are o coperta veche. Sper ca a pus Fred inauntru Cd-ul.ca tot vei vorba de Cd. Nu credeam ca se supara asa de repede. Cred ca il admira mult de Jade ala.. sau Jake.. sau Jack? In fine. Pe care raft era cartea? Pe ce raft?? Raftu raftu raftu...!! cum mi-a zis Snape sa o pun? Era ceva ce Emm nu poate sa tina minte niciodata... ..combinatie de cifre nu tine ea minte nicioadata....ziua ei.. asta e! raftu 5 de sus in jos. Uite-o. si uite si CD-ul. Acum, sa merg in camera sa ma schimb, si pe urma ii trag o vizita lu Snape. Da’ de ce e el asa de inimos in ultima vreme? Mai intai imi cere ajutoru la minister.. pe urma ma ajuta... cred ca i-au venit mintile la loc. Mda.. asta e. oops... iese Emm din baie, iar tres sa ma prefac suparat pe ea... shit. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Alexiss newbie

Data inscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 59 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 06/06/2009 20:58 Titlul subiectului: |
|
|
vai domnu' dan...imi place de mor:x superb...ai întrebuințat unele chestii pe kre tzi le-am zis eu ieri=)) _________________ Easily with me I feel as fast as I can see.... |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 06/06/2009 21:17 Titlul subiectului: |
|
|
mi-a placut nextu. cu prea am ce comenta. astept urmatorul _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/06/2009 10:34 Titlul subiectului: |
|
|
super tare, mi-a placut  |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 17/06/2009 23:07 Titlul subiectului: |
|
|
nu mai pui next? _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 18/06/2009 09:43 Titlul subiectului: |
|
|
ba da!! acu tastez sh pun :D _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 18/06/2009 10:47 Titlul subiectului: |
|
|
ok i'll be here w8ing. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 18/06/2009 21:58 Titlul subiectului: |
|
|
ficc fic:X
nush ce am azi..
imi place cumplit de mult ficul asta..ai cateva scapari pe undeva..da na..nu toata lumea e perfecta
si eu mai am..chiar dese:))
nush ce sa comentez..sincer
dezastru in bucatarie=)))
imi asigură aminte de mn gatind
la mn direct e otravire generala=))
deci next  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 19/06/2009 09:17 Titlul subiectului: |
|
|
ms d comm :* asta e nextu... si nu shtiu de ce nu merge sa il pun pe tot odata :| imi sterge din continut, site idiot. scuze de atatea posturi :|
Capitolul 11
Emm a intrat in dus si a dat drumu la apa rece ca gheta. Odata cu apa, curgeau si gandurile fetei. La micul dejun toata mulțimea se purta ciudat. Toti vorbeau si cand a intrat ea in bucatarie, s-au oprit dintr-o data. Se simtea ca si cand ii ascundeau ceva. Ea, care a organizat tot circu asta, cu datul drept Incuiatii, se simte lasata pe dinafara. Cei drept, nu prea a mers planul..... insa a știut oameni noi, si mai cu seama cei care au salvat lumea vrajitoreasca, si asta ii era de ajuns. Purtarea lui Robert o facea sa se simta si mai prost. Aseara i-a spus ca si-a practicat vrajile non-verbale pe Snape, cand a avut el timp sa se vada cu Snape? El statea mai tot momentul cu ea, si cu noii lor prieteni. Si acum, de dimineata, s-a purtat si mai oribil cu ea. _________________

Ultima modificare efectuata de catre emm la 19/06/2009 09:19, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 19/06/2009 09:17 Titlul subiectului: |
|
|
Emm’s POV
Ok, nu se putea mai rau!! Toata societatea imi ascunde ceva! Robert nici nu-mi mai spune ce face... sau cu cine! De fapt nu stai! Sper ca nu face cine stie ce >.< adica... daca... sau... cine stie... de fapt nu nu nu! Refuz sa cred asa ceva! El e cu mine... nu? Adica, de ce s-ar uita la altcineva? Adica, logic ca nu se uita la altcineva! Planurile mele au luat-o razna! In loc de niste Incuiati draguti vin tipii care au salvat omenirea vrajitoreasca de magia neagra... ma rog... doar o parte din ei. Si Robertmi-a zis ca e Harry otter si eu nu l-am crezut. Halal incredere. Ah si pariu ala!! Pariuu! Cum am putut sa uit de el?? Tocmai cand credeam ca lucrurile nu pot deveni mai rele! Cum naibii il fac eu pe Snape sa scada puncte de la Viperinii??tocmai de la PROPRIA lui CASA!!! El.. care nu a scazut niciodata puncte de la casa lui.... trebuie sa fie ceva care il enerveaza foarte tare pe Snape asta... las’ ca gasesc eu odata ce ajung din nou la Hogwarts. Acum sper ca nu are Alexa ceva treaba... as merge pana pe Aleea Diagon pentru niste carti... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 19/06/2009 09:18 Titlul subiectului: |
|
|
Fata iesi din baie si a dat nas in nas cu Robert, care avea mainile pline de niste carti deosebit de vechii, pe care Emm nu le recunoscu. Nu l-a bagat in seama si s-a dus sa isi ia niste haine din cufarul de langa pat. Robert o urmarea cu privirea, curios. Si-a luat hainele, a intrat din nou in baie, s-a imbracat repede si a iesit ca din tun din camera. Parul lui Robert se transformase usor in albastru. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
emm prisoner of Azkaban

|
Trimis: 19/06/2009 09:18 Titlul subiectului: |
|
|
Pe hol, Fred tocmai iesi din camera si s indrepta catre scari, cand se ciocni de Emm, care si ea iesea din camera ei.
- Scuze Fred... nu am vrut sa intru in tine.
- Nicio problema... la dimensiunile mele e si greu sa nu dai in mine.. adica peste mine.
- o vraja ceva?? Se oferi Emm bucuroasa, scotand bagheta din buzunar.
- nuuuu... stai departe... cu ... bagheta aia... in plus, imi place sa vad lumea de sus :>
- ca tot veni vorba de lume... de unde stiai in ziua aia la plaja... ca nu suntem niste Incuiati? De fapt... stii cam tot despre noi...
- neah.. nu tot esentialul. Ranji Fred.
- bine... dar de unde?
- pai.. cum am si zis... Robert e fratele lui Tonks..care e sotia Lu Lupin, care e un Strengar, si care mai e si unul dintre cei mai buni prieteni a lui James Potter... adica tatl lui Harry...
- huuuuuh?
- pai da.... adica... Harry il stia pe Robert... adica... din vedere...l-a mai vazut la minister din cand in cand.. si a mai auzit e la Tonks cate ceva. Insa cand la vazut in casa, si i-a mai si povestit Ron ca si-a schimbat culoarea parului intr-o dimineata, era sigur ca e el.
- ahaaaa.... dar acum... i-a zimi... ce puneti la cale?
- cine pune la cale ce?
- toti... toti ceilalti in afara de mine! In momentul ala, Fred se albi la fata.
- ni...nimeni nu pune la cale nimic...
- ba da
- ba nu
- ba da
- ba nu
-ba da
- ba nu
-ba da
-ba nu
-ba nu
- ba da.
- ha!
- bineeee!! Eu cu Fred vrem sa le facem o farsa celorlalti... insa deocamdata nu ne-am gandit la nimic sigur.
- ma tu ma minti.
- ma eu ti-am zis cce punem la cale si tu nu, batman batman!
- bine ma, fie. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 19/06/2009 13:45 Titlul subiectului: |
|
|
next
sincer nu vreau sa fiu rautaciosa si sper sa ma crezi
dar ai greseli si se vede urat la dialog cu litera mica
incearca sa te pastrezi si tu pe un timp 2 la verbe..
ce tare a fost explicatia lui fred=)))
as vrea sa vad cum o sa il faca pe Snape sa scada puncte de la propia casa
deci pune next  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 19/06/2009 14:01 Titlul subiectului: |
|
|
super tare ) chiar mishto explicatia lu Fred :D astept next |
|
| Sus |
|
 |
Be.Your.Self. moderator

|
Trimis: 19/06/2009 14:03 Titlul subiectului: |
|
|
extra fain nextu. sunt cateva greseli. _________________ Hissy, hissy, little snakey,
Slither on the floor
You be good to Morfin
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|