| Autor |
Mesaj |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 31/07/2009 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
n`am citit slash, si personal am facut un Draco cam OOC, acum incerc sa`l schimb cam complicat =)) |
|
| Sus |
|
 |
Akaete prisoner of Azkaban

Data inscrierii: 31/Iul/2009 Mesaje: 320 Localitate: Chişinău
|
Trimis: 31/07/2009 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
Si da,am uitat sa mentionez ca autorii il fac peDraco a naibii de frumos si nush cum,pe cand in carte e scris clar ca frumusete extraordinara nu are.
Nush,eu il vad pe Draco cu infatisarea lui Tom,dar cand у descris "cu o infatisare angelica"...uhum.  |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

Data inscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 3161 Localitate: Intr'o lume cu Chupa Chupsuri si baieti super dragutzi :X:X:X
|
Trimis: 31/07/2009 21:37 Titlul subiectului: |
|
|
dap, stiu ... am mai spus si repet - reclama.
cine ar mai fi privit filmele astea dak nu ar arata asa cum ii stim? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/07/2009 21:46 Titlul subiectului: |
|
|
Eu as privi :laugh:
si multi altii,carora le place cand filmele sunt facute dupa carti. |
|
| Sus |
|
 |
Candy half-blood prince

|
Trimis: 31/07/2009 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
crede`ma k sunt foarte numeroase persoana care idee nu au de carti, da` asteapta filmele cu nerabdare.
si producatorii stiu asta. si se folosesc de asta  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/07/2009 21:56 Titlul subiectului: |
|
|
Stiu
Insa eu sunt o persoana ce sunt obsedata de carti si astept filmele doar ca sa le compar.
De fapt facem offtopic.
Ontop:
Eu CHIAR il invidiez pe Draco pentru numarul de pigmenti pe care ii are in corp ...vreau si eu asa. |
|
| Sus |
|
 |
Slytherin Princess order of phoenix

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 31/07/2009 22:26 Titlul subiectului: |
|
|
| Akaete a scris: | Si da,am uitat sa mentionez ca autorii il fac peDraco a naibii de elegant si nush cum,pe cand in carte e scris clar ca frumusete extraordinara nu are.
Nush,eu il vad pe Draco cu infatisarea lui Tom,dar cand у descris "cu o infatisare angelica"...uhum.  |
Eu il fac foarte frumos. O sa vezi si in Copiii Razboiului cand o sa corectezi, dar ti-am spus si pe mess. Mie imi place sa ii idealizez. Eu sunt obsedata de unele personaje. Dar fiecare cu ale lui.
ps: Vezi, ca aici doar tu si eu suntem cu slashu'  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 31/07/2009 22:45 Titlul subiectului: |
|
|
am mai citit si eu Despina din ce mi-ai dat tu acolo:))
si e frum:X
daca e cu gayyy:X
m-ai luat:))
Dracoo e superb:x
nu cred ca nu pot sa il ador oricum ar arata _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

Data inscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 2190 Localitate: Republica Moldova; or. Hancesti;
|
Trimis: 31/07/2009 23:42 Titlul subiectului: |
|
|
Si mie mi-e indiferent. Eu pe Snape il iubesc si il voi iubi pana la moarte, dar pot sice sigur ca nu e frumos. Faza e ca pentru asta il ador si mai mult. Am Snapemanie Asa e si cu Draco, Blaise, Harry, Tom Riddle, Cormac, Lucius ... faza e ca imi plac. Si am mai observat ca imi plac multe personaje de genul masculin si de feminin nu prea.
ps: Eu nu ti-am dat slash. Ai citit cumva slash?  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
Morty order of phoenix

Data inscrierii: 10/Apr/2009 Mesaje: 1807 Localitate: Living Of The Boulevard Of Broken Dreams
|
Trimis: 01/08/2009 00:17 Titlul subiectului: |
|
|
imi dadusei site-u ala:))
si am citit :X
si am mai gasit eu pe undeva:-? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/08/2009 01:01 Titlul subiectului: |
|
|
Mai bine iti dau eu un fic care stiu ca e mega bun, sau sa iti dea AKAETE cu reiting mai mic, sa nu te sperii deodata de NC-17 - eu numai de astea citesc.  _________________ carpediem379.blogspot.com/ |
|
| Sus |
|
 |
|